تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 75 اولاول ... 56789101112131959 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 744

نام تاپيک: The Last of Us

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

آره دیگه اینش جالبه محیطش خیلی زیبا طراحی شده که بیشتر برای بازیهای آروم و فانتزیه اما درون این محیط زیبا پر زامبیه ! تلفیق این 2 مورد که هیچ ربطی به هم ندارند به وسیله ی ND میتونه بسیار جالب باشه

همونطورم که توی عکسا میبینید بیشتر ضربه زدن ها و کشتن زامبیا به وسیله ی چوپ و چاقو و مشت و خفه کردن و اینجور چیزاس . انتظار میره توی بازی اسلحه زیاد کاربرد نداشته باشه و همیشه کمبود مهمات داشته باشی و مجبور شی یک شیئی از روی زمین برداری

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

پست اول با یک پیش نمایش کامل آپدیت شد و همینطور تصاویر منتشر شده بصورت کامل در پست اول درج شده

پست اول آپدیت شد!

3. 8 کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز silent-assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    سپاهان

پيش فرض

Naughty Dog’s تریلر جدید از بازی The Last of Us منتشر کرد این تریلر که با یک موزیک بسیار زیبا به پایان می رسد نشان می دهد که شکارچیان آدم در کمین دو شخصیت اصلی بازی هستند

تریلر اول از بازی که در VGA به نمایش در آمد سر و صدای زیادی به پا کرد و این بازی از همان ابتدا توانست طرفداران بسیاری را بدست آورد
    این بازی به صورت اختصاصی برای PS3 عرضه می شود

به احتمال فراوان اطلاعات بیشتری از بازی و همچنین تاریخ انتشار آن در E3 مشخص خواهد شد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    کیفیت HD با حجم 24MB

Last edited by silent-assassin; 16-05-2012 at 12:42.

5. 8 کاربر از silent-assassin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

7. 6 کاربر از E Z I O بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

واقعا تا حالا نشده بود در مورد بازیی اینقدر دو دل شده باشم !!! اولین تریلر بازی رو که دیدم گفتم با اینکه یه IP جدیده ولی میتونه جز بهترین های نسل باشه ، عکسای بازی که اومد خیلی خیلی ناامید شدم . الان این تریلر جدید دوباره منو شگفت زده کرد ! حتی انچارتد هم جلوی این از نظر گرافیکی شدیدا کم میاره ( من اگه بهم میگفتن این تریلر برای شرکتی غیر ناتی داگه میگفتم قطعا CG هست اما با توجه به پیشینه این شرکت قطعا این گرافیک نهایی بازیه که یعنی بی نظیر )
    +
    اقا این تریلر همونی هست که خیلی وقت پیش به منتقد ها نشون داده بودن و اتفاقا منتقد ها هم خیلی استقبال کرده بودن ( البته اون زمان دو تا تریلر به منتقدا نشون داده بودن که این فعلا اولیشه )
    Last edited by amin 2010; 17-05-2012 at 22:12.

9. 4 کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

واقعا تا حالا نشده بود در مورد بازیی اینقدر دو دل شده باشم !!! اولین تریلر بازی رو که دیدم گفتم با اینکه یه IP جدیده ولی میتونه جز بهترین های نسل باشه ، عکسای بازی که اومد خیلی خیلی ناامید شدم . الان این تریلر جدید دوباره منو شگفت زده کرد ! حتی انچارتد هم جلوی این از نظر گرافیکی شدیدا کم میاره ( من اگه بهم میگفتن این تریلر برای شرکتی غیر ناتی داگه میگفتم قطعا CG هست اما با توجه به پیشبنه این شرکت قطعا این گرافیک نهایی بازیه که یعنی بی نظیر )
    اینکه جزو قسمت های سینماتیک بازی بود........گیم پلی مطمینا گرافیک کمتری خواهد داشت(تو انچارتد هم همینطور بود)و البته بدون شک گیم پلی سورپرایز نمایش e3 کنفرانس سونی خواهد بود

ولی یه نکته رو دقت کردین : انیمیشنها....چقدر زیبا بود.....خداییش من همین حالا که مکس پین رو بازی می کنم گاهی خشکی کارکترها اونها رو در حد میت نشون میده.........واقعا ناتی داگ این نسل بهترین انیمیشن فیگور(یا قسمت بدن) رو ارایه کرد......در یک کلمه خدا بود.... .

.

11. 3 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

اینکه جزو قسمت های سینماتیک بازی بود........گیم پلی مطمینا گرافیک کمتری خواهد داشت(تو انچارتد هم همینطور بود)و البته بدون شک گیم پلی سورپرایز نمایش e3 کنفرانس سونی خواهد بود
    مرادی مگه تو UC گرافیک سینماتیک ها بهتر از بازی بود؟ ( خوب مقداری از نظر زاویه دوربین جوری سینماتیکا کارگردانی میشن که با استفاده از نور و ... موجود در صحنه گرافیک بهتری ببینیم اما اینکه گرافیک اون بخش به طور کلی بیشتر باشه رو اطلاعی ندارم )
    +
    کاملا با حرفت موافقم ، سورپرایز اصلی این بازی در بخش گیم پلی خواهد بود
    +
    مراد بنظر من انیمیشن های چهره و فیشالی که این تریلر ها ارائه دادن حتی بسیار بسیار بهتر از تریلر کارای دیوید کیج عزیز بود !واقعا فراتر از حد این نسل

13. 2 کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

مرادی مگه تو UC گرافیک سینماتیک ها بهتر از بازی بود؟ ( خوب مقداری از نظر زاویه دوربین جوری سینماتیکا کارگردانی میشن که با استفاده از نور و ... موجود در صحنه گرافیک بهتری ببینیم اما اینکه گرافیک اون بخش به طور کلی بیشتر باشه رو اطلاعی ندارم )
    +
    مراد بنظر من انیمیشن های چهره و فیشالی که این تریلر ها ارائه دادن حتی بسیار بسیار بهتر از تریلر کارای دیوید کیج عزیز بود !واقعا فراتر از حد این نسل
    کلا خیلی فرق زیادی ندارن......ولی خوب یه لایه روتوش مانند میشه(مثلا همین aa و به قول تو جو سینماتیک که بهتر جلوش میده)کلا تو همه بازیهای اینجوری این حاکم...... .

+

انیمیشن قیافرم عالی میسازه ناتی داگ....ولی تو مورد قیافه به نظر من lanoire بهترین.......ولی خوب تو مورد فیگور(بدن)ناتی داگ بی رقیب........

.

15. 2 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

انیمیشن قیافرم عالی میسازه ناتی داگ....ولی تو مورد قیافه به نظر من lanoire بهترین.......ولی خوب تو مورد فیگور(بدن)ناتی داگ بی رقیب........
    مراد قطعا اگه انیمیشن رو فقط در نظر بگیریم LA بسیار بهتر از TLOU کار کرده ولی LA چهره ها از نظر وضوح و به صورت کلی گرافیک قابل مقایسه با این بازی نیستن ( البته خیلی خوشحال شدم از حرفت چون خودم هم بعد از دیدن تریلر کارا نظرم این بود که انیمیشن چهره های LA هنوز خیلی بهتر از کار جدید کیج هست ولی گفتم اگه بگم باز بحث فن و فن بازی پیش میاد ، الان دیدم مثله این که تو این نظر تنها نیستم )

17. 2 کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

آقا چرا چهره دختره رو عوض کردن؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •