ما میگیم حس ترس کپکام بازیش اکشن میشه ما میگیم مهمات کمتر شه کپکام تانک اضافه میکنه
اصلا به نظر ما توجه نمیکنن
ولی هنوز 6 میتونه یه کم بهتر باشه![]()
ما میگیم حس ترس کپکام بازیش اکشن میشه ما میگیم مهمات کمتر شه کپکام تانک اضافه میکنه
اصلا به نظر ما توجه نمیکنن
ولی هنوز 6 میتونه یه کم بهتر باشه![]()
زامبی هر چه قدر هم که بشند وقتی شما در بازی اسلحه با تیر نا محدود دارید سختی ای به وجود نمیاد ! نهایت برای دفعه اولی که بازی میکنید یک مقداری کار سخت میشه .
بعد شلوغی صحنه و پر تعداد بودن دشمنان یک بازی رو سخت نمیکنه ! شما از اینکه بازی اکشن شده دلخوری بعد میگید دشمنان پر تعداد بیاند ؟ اونجوری که بازی رسما شوتر میشه و بهتره آدم بره بشینه SuperContra بازی کنه که !
ادونچر یعنی داستانی ! نوشته های هیچکاک یا بازی هایی که از روش ساختند تماما ادونچر و ترسناکه .
اکشن ادونچر یعنی بازی داستانی که اکشن هم هست و این دو تا هیچ تضادی با ترس ندارند اتفاقا خیلی خوب میتونند ترس رو بیشتر هم بکنند - یک داستان پیچیده (کما اینکه تا حالا داشتیم) به همراه دلهره از اینکه قراره چه اتفاقی بیوفته و صحنه های مهیج و اکشن در کنار هم یک ترکیب فوق العاده رو ایجاد میکنه .
سیو لحظه ای رو من هم موافقم ولی سیو لحظه ای دخلی در گیم پلی نداره .
همون طوری که قبلا گفتم اسم اونها معما نیست !
معما به چیزی گفته میشه که یک الگوریتم خاص داشته باشه و بشه با توجه به اون الگوریتم خاص از راه های مختلف به جواب رسید .
توی شماره ۳ موضوع تابلو ها هیچ الگوریتم خاصی نداشت و فقط میبایستی با کوشش و خطا به نتیجه رسید . در مورد ساعت هم همین طور .
اون معمای پارک که راه رو به قبرستون باز میکنه هم همیشه یک راه و یک جواب داره و باز الگوریتم خاصی نداره - ماشین هم که اصلا معما نبود !
کشتن دشمنان توسط عوامل جانبی هم در اویل ۵ که همه بهش انتقاد میکنند خیلی خیلی بشتر شده که !
از پست های برق بگیر تا بشکه های انفجاری و ...
اگر یک بازی مثل اویل اکشن نباشه و بخواد به صورت قبلی اش به روند خودش ادامه بده ورشکست میشه . توجه داشته باشید که همان طوری که جلوتر هم گفتم شما نمیتونید در بازی شخص سوم یک سری دشمن گیج و منگ داشته باشید ، چونکه کشتنشون راحت میشه . اگر دشمنان گیج و منگ نباشند شما هم باید به همون اندازه تر و فرز باشید و در نتیجه باید بازی رو اکشن کنید .
البته اگر فکر میکنید بازی های قدیمی مثل شماره ۳ و ۲ و ۱ در حدو اندازه خودشون اکشن نبودند اشتباه میکنید .
مهم ترین جنبه بازی ای مثل اویل جنبه Survival بودنش هست که کماکان درش حفظ شده .
در مورد شماره ۶ شاید فقط با حدث و گمان بریم جلو ! ولی در مورد نسخه های قبلی که به بحثمون مربوط میشه این طوری نیست . ما نمیتونیم بگیم من حدث میزن در نسخه ۲ فلان !!!
---------- Post added at 06:48 PM ---------- Previous post was at 06:45 PM ----------
خوب کپکام باید متوجه منتقدین هم باشه !
اویل یک داستان تخیلی محض مثل دوم نیست و میتونه اتفاق بیوفته .
در چنین شرایطی مسئولین کشور ها نمیشینند نگاه کنند ! ارتش رو برای امنیت میفرستند مهمات فراوون میفرستند و البته چنین داستان هایی همیشه در شب اتفاق نمیوفته !
در شماره های ۱ تا ۳ میشد این کار رو کرد چون هنوز سطح هشدار از یک حدی نگذشته بود و هنوز مقامات بالا با خبر نشده بودند و ...
ولی بعد از اون دیگه نمیشد چنین کاری کرد . برای کشتن یک بنلادن ارتش آمریکا از هر چی که داشت استفاده کرد ! حالا در مورد یک همچین اتفاقی بشینه نگاه کنه ؟ یک مقداری باید واقع بین هم بود .
Last edited by sonixax; 23-01-2012 at 18:56.
بچه ها بودن ایدا ونگ 100% هست یا در حد حدس و گمان؟ چون با بودن اون خیلی چیزا تغییر میکنهیه چیز دیگه به نظرم سخت ترین اویل Cod Veronica بود اون معمای تابلوها رو هرگز یادم نمیره
1-تیر نامحدود رو بنده کی گفتم؟؟؟اصلا بنده با تیر نامحدود چیکار دارم؟؟؟من میگم تیر کم بدن شما میگی نامحدود
زامبی بیشتر هم منظورم در حد L4D نیس که یهو 50 تا بریزن سرت بلکه مثلا مثل RE4 باشه کافیه
2-قبلا هم گفتم اونجور معما مثه بازیهای معمایی یا پازل مد نظرمون نیست ولی وجود همین به قول شما آزمون و خطا هم بسیار خوب بود(به دلایلی که گفتم)
ترکیدن بشکه ها هم که تو همه بازیها هست.....یه چیر TOP یه چیر یونیک که تو رزیدنت های قبلی بود(مثه اونی که قبلا گفتم)
3-اینم نظر شخصی شماست میتونست با استفاده از دوربین سوم شخص و بهبود در گیم پلی(نه کله پا کردنش)خوب فروش کنه(البته باطلع نه در حد یه بازی شوتر محض)
+
در کل :
همونظور که گفتم صحبت در مورد شماره6 بیشتر بر پایه حدسیات هستش و علاوه بر اون صحبت در مورد اینکه نسخه های قبلی فلان بود و الان باید فلان باشه هم بیشتر حالت نظر شخصی داره....... .
انشالله در وقتی به غیر ار داغ بودن بازار RE در موردش بحث می کنیم تا به نتایج بهتری برسیم.......
موفق باشین
.
.
Last edited by halflife g; 23-01-2012 at 19:23.
از روزی که RE 6 معرفی شد، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بازی درگیر جواب دادن به سوالات گیمرها است و این باعث شد اطلاعات جدیدی از بازی بدست آید:
- بازی دو سال در حال ساخت بوده است.
- اطلاعات مربوط به دمو بازی در ماه های آتی منتشر خواهد شد.
- حدود 70.000 هزار نفر از مردم شهرستان Tall Oaks به زامبی تبدیل شده اند. [نکته: Tall Oaks جایی است که مراحل مربوط به لیان در آن اتفاق می افتد.]
- زامبی های موجود در این بازی، کمی متفاوت تر از با آن چیزی که قبلا [در سری RE] بهشون عادت کرده بودید می باشند و تاکنون در هیچ کدام از شماره های سری دیده نشده اند.
- مطمئنا المان های Survival Horror در بازی حضور دارند و با لحظه های کلاسیک RE ترکیب شده اند.
- سیستم کنترل بازی تغییرات اساسی، بازسازی و بهبود های فراوانی پیدا کرده و تعدادی آلمان های جدید به آن اضافه شده است.
- تیراندازی در هنگاه حرکت به بازی اضافه شده.
- سیستم کاورگیری به بازی اضافه شده.
- 150 نفر تیم اصلی بازی را تشکیل می دهد، به همراه 450 نفر دیگر که از استودیوهای دیگر برای پشتیانی اعضا آورده شده اند. [در کل 600 نفر.]
- SplitScreen به بازی بر می گردد. (برای هر دستگاه، دو نفر)
- 2 تا 6 بازیکن برای Co-Op. (هنوز رسما تایید نشده)
- 2 تا 8 بازیکن برای برای بخش مالتی پلیر آنلاین. (هنوز رسما تایید نشده)
- افزودنی ها برای پیش خرید کردن بازی در GameStop، Best Buy و Amazon.com قابل دسترسی هستند و این افرودنی ها (برای پیش خرید) شامل مپ های اختصاصی و ... می باشد. اطلاعات مربوط به آن، بعدا اعلام خواهد شد.
همان طور که می دانید حدود یک ساعت قبل از رونمایی رسمی از بازی، سایت IGN اطلاعاتی از بازی لیک کرده بود، اطلاعات رسمی که از طرف کپکام داده شد با این اطلاعات هم خوانی داشتند.
IGN [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داده است که با این که رسمی نیستند اما به دلیل معتبر بودن منبع آن ها، احتمال درست بودن آن ها زیاد است.
- فرد سومی که که در تریلر نشان داده شد، یکی از شخصیت هایی که از قبل در سری RE بوده است، می باشد. از حدس هایتان می توانید Hunk و Tofu را کم کنید.
- آیدا در RE 6 قابل بازی است، البته نه همان اول بازی. شما در هنگام شروع می توانید هر کدام از سه سناریوی موجود در بازی را به میل خود انتخاب کنید و پس از تمام کردن یکی از آن ها به بعدی بپردازید. این سه سناریو [هر سه در ابتدا باز هستند] شامل داستان های لیان، کریس و شخصیت سوم بازی که هنوز نام و هویت آن معرفی نشده است، می باشد. پس از تمام کردن هر سه سناریو، مراحل مربوط به آیدا باز می شود و شما می توانید به انجام آن بپردازید. [چیزی شبیه به ماموریت اضافی 'Assignment Ada' در RE 4]
- شخصیت هایی که تاکنون تایید شده اند:
Chris Redfield
Leon Kennedy
Ada Wong
Sherry Birkin
Ashley Graham
Ingrid Hunnigan
President Graham
Alex Wesker
Beards Nevence
Helena Harper
منبع:بازی سنتر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Leon-117; 23-01-2012 at 19:37.
ممکنه این شخصیت همون کلیر ردفیلد باشه؟؟! یا من اشتباه میکنم؟شخصیت سوم بازی که هنوز نام و هویت آن معرفی نشده است، می باشد
در مورد مبحث مهمات یک چیزی که قابل توجه بود این بود که در قسمت های گذشته اویل ما حتی وقتی که مهمات بی نهایت هم داشتیم باز در رتن مراحل ترس در وجودمون می بودش
مثلا من راکت لانچر رو بی نهایت کرده بودم با این حال وقتی به جلوی دری میرسیدم و میدونستم که الان یهو چند نفر از توش میان بیرون باز اونجا که میرسیدم می ترسیدم و اون هراس میبودش
پس این که فزونی مهمات باعثی بر از بین رفتن ترس میشه کمی منتفی میشه
این اسلحه رو یادتون هست من این تو اویل 2 من یادمه با این که میدونستم مثلا دو نفر ادم هست ولی همیشه یه یک یا دو دقیقه باز محیط رو تیرباران میکردم تا حاشیه امنیت زیاد باشه
پس مبحث ترس رو کاپکام باید با توجه به جوی که نیاز هستش برای یک بازی ترسناک ایجاد کنه جوی که سایلنت هیل هم در بازگشت به خانش نتونست موفق باشه و امیدوارم این بار این جو رو کاپکامبتونه بیاره.
این تیر اندازی در حرکت اضافه شدنش خیلی می تونه متحول کنه مخصوصا ترس رو چیزی که تو Dead Space 1 دیدیم کلا با سبز هاش موافقم با قرمزهاش نه....یه جوری میکنه ادم رو..
در مورد بخش ابی کلا عاشق این سناریو پردازی های این سری هستم...تو اویل دو یادمه باید چند بار تمومش میکردیم یک مرحله دیگه برات باز می کرد یا سناریو های جداگونه لیون و کلیر...
و نمی دونم بین این همه شخصیت بودن یا نبودن کلیر ایا بی تاثیر نبود کلا نمی دونم...فکر میکنم دیگه زیاددارن کلیر رو محو میکنن بهتره که یک اویل جداگونه با حضور شخص خانم کلیر بیارن رو کار تا این که جای خالیشو پر کنه
۱ - شما حتما اویل های پیشین رو بازی کردید ، پس میدونید که امهمات نا محدود بخش جدا ناپذیر بازی هست و من این رو بالاتر هم نوشتم ! گفتم که نهایتا دور اولی که بازی میکنید براتون سخت میشه چون بعدش حد اقل یک سلاح نا محدود دارید .
۲ - توی رزیدنت اویل های قبلی چیز یونیک و تاپی که منحصر به این بازی باشه در مورد کشتن دشمنان وجود نداشت - اگر تجربه ی بازی های دیگه رو داشته باشید شبیه اش رو زیاد دیدید . معما های کوشش و خطایی توی همین اویل ۵ هم در حد و اندازه خودش بود (البته شما اونها رو معما میدونید نه من) . یکی از دلایلی که پلیر های ایرانی بخش هایی از بازی که توش گیر میکنند رو معما میدونند اینه که دمو های بازی رو درک نمیکنند و یا فایلها رو نمیخونند در نتیجه مجبورند با یک چیز ساده کلی کلنجار برند تا بتونند مشکل رو حل کنند ! برای همین فکر میکنند معما هستش در صورتی که بیشترش رو توی فایلها نوشته .
۳ - نظر شخصی من نیست ، حقیقته - حقیقتی که کپکام هم میدونه و بهش عمل میکنه . بهتره بگیم که اون نظر شخصی شما و سلیقه شماست که قابل احترام هستش . ولی توجه داشته باشید پلیر های کلاسیک که بیشترشون الان دیگه زن و بچه دارند و بازی نمیکنند مشخص کننده سیر بازار نیستند .
در کل همون طوری که گفتم در مورد شماره ۶ حدسیات هست ولی در مورد شماره های قبلی که همش رو خوردم ! حدسیات نیست - مگر اینکه شما شماره های قبلی رو درست و حسابی بازی نکرده باشید و برای همین خیلی از نتیجه گیریهاتون در مورد همونها میتونه حدسیات باشه .
---------- Post added at 09:46 PM ---------- Previous post was at 09:45 PM ----------
ما این اشلی رو از همون اولش گفتیم ! اصلا صداش توی دموی بازی تابلو بود !
و این که سه تا سناریو جدا هست و باید جداگانه هر کدوم رو تموم کرد برمون میگردونه به شماره ۲ که شاهکاره . البته به شرطی که سناریو ها کوتاه نباشند !
توجه داشته باشید که بازی مالتی هست و روی DVD ارایه میشه و اگر تک دیسکی باشه هر سناریو خیلی کوتاه میشه![]()
Last edited by sonixax; 23-01-2012 at 21:48.
من تو سری اویل بیشتر از همه از nemesis میترسید
------------
nemesis کیست؟
نژاد : انسان
حمله : سریع
آلودگی : ویروس تی
درجه خطر : 5/5
حضور در اویل 3
از جایی که امبرلا قصد نابودی تیم استارز را داشت و میخواست هر طور که شده باقیمانده ی اعضای تیم را نابود سازد به راه های مختلفی مانند امارت اسپنسر دست زد اما باز هم تعدادی از تیم استارز باقیماندند برای همین تیم فرانسوی آمبرلا تصمیم گرفت تا آخرین سلاح بیولوژیکی خود را از نوع Tyrant که بعد ها نام ان را Nemesis (به معنای الهه ی انتقام) نامیده بود برای اتمام کار اتمام نشده روانه سازد. اسم نمسیس به این جهت انتخاب شده بود چون به نوعی میخواست انتقام آمبرلا را از اعضای استارز که موجب کشته شدن (Tyrant-01) شده بود, بگیرد. ماموریت نمسیس نابودی تمامی از اعضای تیم استارز من جمله جیل ولنتاین بود . این موجود که خود نوعی تیرنت بود و از طرفی تیرنت ها نسبت به زامبی ها خیلی باهوش ترند به هر راهی برای نابودی جیل دست میزد . او خلبان تیم استارز را در جلوی سالن R.P.D کشته و به جیل حمله کرد اما جیل توانست از این قضیه جان سالم به در ببرد اما باز هم نمسیس دست بردار نبود و این بار او را در یکی از راهرو های شهر راکون تعقیب کرد و قصد کشتن او را داشت جیل باز هم فرار کرد خلاصه تعقیب و گریز جیل توسط نمسیس ادامه داشت تا اینکه جیل با فردی به نام کارلوس اشنا شد جیل و کارلوس میخواستند با قطاری که در راکون سیتی بود از انجا خارج شوند ولی به محض ورود به قطار میکاییل را دیدن که زخمی شده است . ان ها همرا میکاییل و فردی دیگر برای خروج از شهر راه افتادند اما نمسیس باز هم وارد قطار شد میکاییل با نارنجک خود و نمسیس و قطار را منفجر کرد اما باز هم نمسیس نمرد و قطار از راه رفتن متوقف شد جیل و کارلوس توسط برج ساعت تقاضای کمک کردند و هلکپتری برای نجات انان راهی شد تا اینکه باز هم ان هلکپتر توسط نمسیس مورد حمله قرار گرفت و در همان حال جیل با نمسیس درگیر شد و به ویروس الوده شد کارلوس پادزهر را پیدا و به جیل تزریق کرد اما باز هم نمسیس در تعقیب ان ها بود تا اینکه دوباره نمسیس با جیل روبرو شد اما اینبار جیل توانست جان سالم به در ببرد و با استفاده از 3 دقیقه زمانی که داشت از دست نمسیس فرار کند اما بار دیگر با نمسیس روبرو شد و توانست او را با انرژی الکتریکی متوقث کند او و کارلوس در حال فرار از منطقه بودند که نمسیس دوباره زنده شد اما باز هم جیل فرار کرد و توسط هلکپتری از منطقه دور شد و شهر راکون توسط موشکی منفجر شد ! لازم به ذکر است که راننده ی هلکپتر همان بری بود ! اما این پایان کار نمسیس نبود از این موجود خبری نبود تا اینکه اویل سارویور 2 منتشر شد ضاهرا نمسیس در این شماره هم حضور داشت چون وقتی زمان فرار از منطقه تمام میشد نمسیس ازاد میشد و برای کشتن استیو و کلیر می امد !
من تو کل اویل از نمسیس بیشتر از همه میترسیدم حتی وقتی فشنگ بی نهایت داشتم
شاید بازم اویل 3 رو بازی کنم بازم بترسم ازش![]()
بر اساس اطلاعات بازی Resident Evil 6 در سایت Xbox.com که اکنون حدف شده اند، این بازی از Co-op آنلاین با ظرفیت 6 نفر پشتیبانی می کند.
همچنین اطلاعات صفحه ی این بازی در سایت Xbox نشان می داد که قسمت مولتی پلیر بازی نیز ظرفیت 8 نفر بازیکن را خواهد داشت، در صورتی که هنوز اطلاعاتی از قسمت مولتی پلیر بازی اعلام نشده است.
بعد از منتشر شدن این خبر توسط سایت Kotaku این اطلاعات از روی سایت Xbox.com حذف و برداشته شد، و در حال حاضر صحت داشتن اطلاعات منتشر شده تایید و یا رد نشده است.
لازم به ذکر است که Resident Evil 5 از قابلیت Co-op دو نفره برخوردار بود و این دو شخصیت را کریس ردفیلد و همکارش شیوا تشکیل می دادند.
عکس مربوط به اطلاعات بازی در سایت Xbox را که هم اکنون پاک شده است در پایین مطلب می توانید مشاهده کنید :
منبع:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)