تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 32 اولاول ... 567891011121319 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 316

نام تاپيک: پیش بینی وضعیت قیمت ها و بازار لپ تاپ

آخر فروم باز Farshid72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

لپ تاپی که با دلار 1100 خریداری شده باید با سود همون دلار 1100 فروخته بشه نه سود دلار 1800، دم فروشنده هایی که دست از فروش برداشتن تا دلار ثابت شه گرم ولی چند درصدن؟!مردم چه گناهی کردن که باید تقاص سود گزاف بعضی فروشنده های سودجو را پس بدن ؟!!
    .

. دوسته عزیز دلار که فقط برای لپ تاپ گرون نشده برای همه چیز گرون شده
    اون داشنجویی هم که میخواد از کشور بره بیرون باید 1800 بده تا 1 دلار بگیره پس چیز عجیبی نیست که شما اینجوری حرف میزنید ... مشکل عام هستش
    در ضمن شما اگه تلویزیون ایران رو نگاه کنید میبینید که گفته شده دلار قراره تک نرخی بشه و هر صرافی که این کارو نکنه پروانش گرفته میشه
    در این صورت اون فروشنده هم دلار رو با یه قیمت خاص میخره و جنسش رو با یه قیمت خاص میفروشه

---------- Post added at 10:23 AM ---------- Previous post was at 10:21 AM ----------

اگه هر کسی بخواد به فکر منافع خودش باشه که دیگه نمی شه تو این مملکت زندگی کرد، آخه واقعا بعضی از فروشنده ها بی انصافیو به نهایته خودش رسوندن، متاسفانه این ضرب المثل گر صبر کنی ز غوره حلوا سازی تو ایران صادق نیست
    هر روز گرون تر از دیروز دینگ دینگ
    .
    .
    بازم میگم هر کس عقیده خودش رو داره
    شما عقیدت اینه و عقیدت برای من کاملا قابل احترامه و به نظر شما احترام میزارم
    پس شما اگه میخوای لپ تاپ بخری تا دیدی ارزون شد برو بگیر
    ولی من هم نظر خودمو دارم و نظرم اینه که دولت ذخیره ارزی به حد کافی داره و با یه استراتژی میتونه همه چیزو حل کنه که خدارو شکر این کارم داره میکنه

---------- Post added at 10:28 AM ---------- Previous post was at 10:23 AM ----------

1-اگه شما اقتصاد دان نیستی به جاش پدر من لیسانس اقتصاد و دکترای علوم سیاسی داره ،2- من ایرانی نیستم مادرم روسه پس ایرانیه اصیل نیستم،ولی با این حال واقعا دلم برای این مردم و البته خودم می سوزه با این وضعه گرونی، چیز بدیم نگفتم که می گی اینطور حرف زدن درست نیست بله بالاخره اون بنده خدایی که مجبوره باید بخره متاسفانه شما هم اعصابت از یه جای دیگه خورده سر من خالی نکن خواهشا، حقیقت تلخه،البته از اونجایی که نه من می تونم در اینجا شما را قانع کنم و هم اینکه از ادبیاتتون در دو،سه جمله اول اصلا خوشم نیومد پس دیگه بحثی ندارم باهاتون
    .
    .
    شما داری راجب دیگران قضاوت میکنی...قضاوت راجب دیگران درست نیست
    من هرچیزی که تو این تایپک نوشتم نظر خودم بوده+حرف های آقایون سیاست مدار
    بهر حال من آدمی هستم که دلم برای کسی بسوزه چون هر اتفاقی که الان داره میفته مقصرش خودمون(مردم ایران)+نمایندگان خودمون تو مجامع سیاسی هستن
    بهرحال همه چیز داره درست پیش میره و دولت تدابیر لازم رو اندیشیده و تا چند وقت دیگه همه چیز به حالت اولش بر میگرده
    من اعصابم ناراحت نیست که بخوام سر شما دوست عزیزمون خالی کنم..اگه بد حرف زدم منو ببخشید
    قانع کردن من دردی رو دوا نمیکنه...پس بهتره این کارو هم نکنید
    همونطور که قبلا گفتم کسی که لپ تاپ لازم داره باید بخره

2. این کاربر از Farshid72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

من باهاش هم عقيده ام
    همين الانشم كه قيمت ها رو كم نكردن به مجرد خريد نكردن تو يه هفته همشون قيمتها رو تصاعدي ميارن پايين
    حداقلش اينه بايد اجاره مغازهاشونو بدن
    .
    .
    .
    بله دوسته عزیز منم با حرف شما موافقم مخصوصا با اون تیکه اجاره مغازه
    بعضی از فروشنده ها بدلیل اینکه برخی افراد واقعا نیاز مبرمی به لپ تاپ دارن دارن لپ تاپ رو با قیمت روز ارائه میدن..چرا ؟؟ تا نه سیخ بسوزه نه کباب...یعنی اینکه نه خودشون ضرر کنن و پولی تو دستشون نباشه نه اینکه خریدار معطل بشه برای خرید لپ تاپ و دلیل اینکه لپ تاپ رو دارن به قیمت روز میفروشن هم اینه که باید پولی رو که خرج کردن به قیمت روز براشون بازدهی داشته باشه
    مگه میشه فروشنده ای دلار 1100 رو بخره بره لپ تاپ بیاره بعد تو این گرونی دلار لپ تاپ رو جوری بفروشه که قیمت دلار روز 1800 تومن باشه ولی فروشنده به نرخ همون 1100 تومن بفروشه ؟؟؟
    این کار براش سود داره و سرمایشو بر میگردونه ولی اگه دوباره بخواد لپ تاپ وارد کنه باید دلار رو 1800 بخره که در این صورت با کل سرمایش تعداد نصف لپ تاپ های قبلی رو وارد میکنه که این اصلا مقرون به صرفه نیست و کاملا منطقی هست که فروشنده به قیمت همون 1800 بفروشه..البته من دقدقه خریدار و اینکه با این وضعیت اقتصادی ایران و این تورم و مشکلات میخواد 2 میلیون بده لپ تاپ رو هم در نظر دارم ولی مقصر نه خریداره نه فروشنده

4. این کاربر از Farshid72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hadimhmatj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

دوسته عزیز اینجا جای این حرفا نیست
    من همغازه دار نیستم و طرف هیچکس نیستم ولی چیزی که هست :
    1-فروشنده لپ تاپ رو با دلار 1100 اگه خریده باشه وقتی دلار میشه 1800 باید با همون 1100 بفروشه تا بعد اتمام فروشش دوباره بره دلار 1800 بخره و دوباره جنس بیاره ؟؟واقعا این اننصافه ؟؟
    خب اونم نیاز داره که سود خودشو داشته باشه یا حداقل سود نداره سرمایه خودش با نرخ روز برگرده
    بهر حال دوسته عزیز این چیزی نیست که مردم بخوان درستش کنه و دولت هم تدابیر لازم رو اندیشیده و تنها کاری که از دست مردم بر میاد اینه که صبر کنند البته اگه نیاز مبرم به لپتاپ دارین میتونید خرید کنید
    در کل خود اون فروشنده هم جزئی از مردم هست و بیشتر همین فروشنده ها دست از فروش کشیدن تا دلار ثابت بشه و امثال من و شما بهشون بر چسب بی انصاف و دغل باز نزنیم
    ببین عزیزه من شما سخت در اشتباهی
    کسی که جنسی وارد میکنه مثل شرکتای بزرگ اگه ال سی داشته باشه جنسشو با دلار بازار اصلی که 1200 تا 1400 شد وارد میکنه نه با دلار 1800 2200
    ثانیا گفتین نمیفروشن به این کار میگن اهتکار و جرم محسوب میشه زیاد خوشحال نباش بازارو تشدید میکنه
    ثالثا من خودم تو شرکتی کار میکنم که لوازم خانگی وارد میکنه سری قبل که جنس اوردیم قیمتاشو رو دلار 1400 بستیم و وقتی دلار شد 2200 بازم روی همون 1400 فروختیم چون ما دلارمونو از بازار فرعی (که الان دیگه اصلا جمع شد به طور کلی) نگرفته بودیم مطمئن باش در مورد شرکتای وارد کننده هم به همین صورته ولی نظارت کمه در زمینه لب تاپ
    من مشکلو در فروشنده ها میدونم نه در واردکنندها
    فروشندها به فکر سوده بیشترن ازشونم که میپرسی میگن دلار گرون شده در صورتی که دلار بازار ازاد گرون شده نه دلاری که جنس اوردن
    شهر که شلوغ میشه غورباقه هفت تیر کش میشه دیگه
    برا همین گفتم چنین اطلاع رسانی انجام بدیم
    جاش همین جاس پس کجاست؟
    اون بنده خدایی که لب تاپ 1500 رفته 1990 خریده باید از کجا میفهمید؟به نظر من این رسالت مسئولان این سایته که در حق هموطنانشون لطف کنن و اطلاع رسانی کنن

6. 2 کاربر از hadimhmatj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

ببین عزیزه من شما سخت در اشتباهی
    کسی که جنسی وارد میکنه مثل شرکتای بزرگ اگه ال سی داشته باشه جنسشو با دلار بازار اصلی که 1200 تا 1400 شد وارد میکنه نه با دلار 1800 2200
    ثانیا گفتین نمیفروشن به این کار میگن اهتکار و جرم محسوب میشه زیاد خوشحال نباش بازارو تشدید میکنه
    ثالثا من خودم تو شرکتی کار میکنم که لوازم خانگی وارد میکنه سری قبل که جنس اوردیم قیمتاشو رو دلار 1400 بستیم و وقتی دلار شد 2200 بازم روی همون 1400 فروختیم چون ما دلارمونو از بازار فرعی (که الان دیگه اصلا جمع شد به طور کلی) نگرفته بودیم مطمئن باش در مورد شرکتای وارد کننده هم به همین صورته ولی نظارت کمه در زمینه لب تاپ
    من مشکلو در فروشنده ها میدونم نه در واردکنندها
    فروشندها به فکر سوده بیشترن ازشونم که میپرسی میگن دلار گرون شده در صورتی که دلار بازار ازاد گرون شده نه دلاری که جنس اوردن
    شهر که شلوغ میشه غورباقه هفت تیر کش میشه دیگه
    برا همین گفتم چنین اطلاع رسانی انجام بدیم
    جاش همین جاس پس کجاست؟
    اون بنده خدایی که لب تاپ 1500 رفته 1990 خریده باید از کجا میفهمید؟به نظر من این رسالت مسئولان این سایته که در حق هموطنانشون لطف کنن و اطلاع رسانی کنن

.
    .
    .مرسی بایت سخنانتون از این قضیه اطلاعی نداشتم
    ولی دوسته عزیز نقش اصناف این وسط چی میشه پس ؟؟؟

8. این کاربر از Farshid72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Xilevens's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

در طي اين مدت گروني لپ تاپ گويا دولت هيچ دلاري به شركت هاي وارد كننده نداده اصلا (چون حداقلش اين بود كه تو بازار آزاد ميفروختن)
    و تو اين مدت هم هيچ واردات لپتاپي صورت نگرفته كه بخواد با دلار 1100 باشه يا 2300
    و تمام اين بازي ها سر فروشنده هاست
    البته من حق ميدم بخوان جنس رو به قيمت دلار روز بفروشن
    چون من شما و هر كس ديگه اي سكه بخره قرار نيست قيمت فروش بفروشتش
    اما فروشنده ها اولا قيمت رو بالاي قيمت دلار بسته بودن
    دوم اينكه حالا كه دلار تك نرخ و ارزون شده چرا قيمت ها رو كم نكردن و پايين نياوردن؟
    شركت هايي كه گارانتي ميكردن هم قيمت ها بالايي ميزدن تو سايتشون
    حلا كه دلار برگشته قيمت رو از تو سايت هاشون برداشتن
    اين چه معني داره؟

10. 5 کاربر از Xilevens بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه lovea's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    gonbad

پيش فرض

در طي اين مدت گروني لپ تاپ گويا دولت هيچ دلاري به شركت هاي وارد كننده نداده اصلا (چون حداقلش اين بود كه تو بازار آزاد ميفروختن)
    و تو اين مدت هم هيچ واردات لپتاپي صورت نگرفته كه بخواد با دلار 1100 باشه يا 2300
    و تمام اين بازي ها سر فروشنده هاست
    البته من حق ميدم بخوان جنس رو به قيمت دلار روز بفروشن
    چون من شما و هر كس ديگه اي سكه بخره قرار نيست قيمت فروش بفروشتش
    اما فروشنده ها اولا قيمت رو بالاي قيمت دلار بسته بودن
    دوم اينكه حالا كه دلار تك نرخ و ارزون شده چرا قيمت ها رو كم نكردن و پايين نياوردن؟
    شركت هايي كه گارانتي ميكردن هم قيمت ها بالايي ميزدن تو سايتشون
    حلا كه دلار برگشته قيمت رو از تو سايت هاشون برداشتن
    اين چه معني داره؟
    واقعا چرا ؟؟؟؟
    بی انصافا وقتی دلار لحظه ایی میرفت بالا قیمت کالاشون هم لحظه ایی میرفت بالا واقعا عجیب بود!!!
    حالا چرا دلار چند روزیه تک نرخی شده و امده پایین بازم قیمت همون قیمته؟؟؟؟؟

12. این کاربر از lovea بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

واقعا چرا ؟؟؟؟
    بی انصافا وقتی دلار لحظه ایی میرفت بالا قیمت کالاشون هم لحظه ایی میرفت بالا واقعا عجیب بود!!!
    حالا چرا دلار چند روزیه تک نرخی شده و امده پایین بازم قیمت همون قیمته؟؟؟؟؟
    لابد مزش به دهنشون شیرینی کرده دیگه

14. این کاربر از Farshid72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه larantas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

خوشم میاد بازاری جماعت همیشه یه دلیلی واسه گران فروشی داره ها.
    تا دو هفته پیش بهونه شون این بود که دلار بالا رفته الان میگن ما با دلار گرون جنس خریدیم حتما بعدا یه بهونه دیگه سر هم می کنن که بازم گرون فروشی کنن
    بابا وجدانتون رو شکر

16. این کاربر از larantas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hadimhmatj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

.
    .
    .مرسی بایت سخنانتون از این قضیه اطلاعی نداشتم
    ولی دوسته عزیز نقش اصناف این وسط چی میشه پس ؟؟؟
    دوسته من اصناف واقعا نقشه فرمالیته دارن
    مثلا اگه در جریان باشی صنف صرافا ابلاغ کرد که دلار 1400 بیشتر نباید صرافی بفروشه
    ولی کدوم صرافی گوش داد
    همش همش دسته خوده ما مردمه
    اگه نخریم مطمئن باشد به زودی افت میکنه
    ولی باید این نخریدن مستمر باشه
    نه اینکه 50 تومن اومد پایین باز حمله ور بشیم نه
    همه با هم باید صبر پیشه کنیم
    الان قیمتا رو در سایت داشتم میدیم معلومه که بعضی از مدلا مخصوصا hp داره کم کم پایین میاد ولی از عشقه من y570 خبری نیس

داره خودمونی میشه PersianLoverMRB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

تو رو خدا نگاه.مثلا تو یه جامعه اسلامی زندگی می کنیم.
    دوستان مگه وارد کننده ها از دلار با نرخ دولتی استفاده نمی کنن؟
    مگه فروشنده ها از همین شرکتای وارد کننده جنس نمی گیرن که می گن دلار گرون شده

19. این کاربر از PersianLoverMRB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •