مطمئنی تموم کردن ؟ شاید اصا نیوردن ...
اینجا نیوردن ...
مطمئنی تموم کردن ؟ شاید اصا نیوردن ...
اینجا نیوردن ...
تاپیک نظر سنجی رو هم امیدوارم زودتر Kurоsh عزیز بزنه
آره مطمئنم....چند جای مختلف هم سر زدم ولی همشون میگفتن یکی دو ساعت بعد از آوردن ,همشون به فروش رفتن...قرار بود امروز بیاد ...بعدازظهر میرم یه سر دیگه میزنم....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر مهران...
مجید طوسی در گفت و گو با موسیقی ما خبر داد؛
«بگو سیب» پویا بیاتی به تیراژ دوم رسید
موسیقی ما - آرتین ولی الهی: یک هفته پس از انتشار نخستین آلبوم «پویا بیاتی» با نام «بگو سیب»، این اثر به تیراژ دوم رسید. مجید طوسی (مدیرعامل موسسه فرهنگی هنری سُل فا) ضمن اعلام این خبر به موسیقی ما گفت: «بگو سیب با استقبال چشمگیر مخاطبین رو به رو شده و به زودی پخش دوم آن آغاز خواهد شد. خوشحالیم که اولین آلبوم رسمی پویا بیاتی که هدیه ای از سوی موسسه سل فا به هواداران این خواننده بود، مورد توجه واقع شده است. به امید خدا در سال جدید کنسرتهای پویا بیاتی نیز برگزار خواهد شد».
گفتنی است «بگو سیب» 13 قطعه دارد که ترانه های توسط حدیث دهقان و پویا بیاتی سروده شده است و آهنگسازی و تنظیم آن را «فواد غفاری» و «مهدی خیرخواهی» انجام داده اند. مجید طوسی تهیه کنندگی این اثر را بر عهده داشته و بهزاد محمدی مدیر اجرایی آن بوده است.
منبع:
اختصاصی سایت موسیقی ما
میدونستم به تیراژ دوم میرسه.....واقعا بهترین آلبومه ساله...
دوستا نمیدونم چرا زندگیم اینجوریهدلواپس اونم اونی که پشت این دوریهدیگه نمیتونم دیگه خنده هامم زوریهاز کسی پنهون نیست توی چشمای من خواهشههیچکی مثه اون نیست دل من با خیالش خوشهگفتنش آسون نیست این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منو میکشهاینجاشو ننویس خدا میدونه دلتنگشمدست خودم نیست خدا میدونه دلتنگشمدست خودم نیست خدا میدونه دلتنگشمبا چشمای خیس خدا میدونه دلتنگشمدست خودم نیست خدا میدونه دلتنگشمدست خودم نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میدونه دلتنگشممیره نفسهامو دارم از همه چی سیر میشمخالیه دستامو بازنده ی تقدیر میشمندیده عکسامو نمیدونه دارم پیر میشماز کسی پنهون نیست توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من خواهشههیچکی مثه اون نیست دل من با خیالش خوشهگفتنش آسون نیست این جدایی منو میکشهاینجاشو ننویس خدا میدونه دلتنگشمدست خودم نیست خدا میدونه دلتنگشمدست خودم نیست خدا میدونه دلتنگشمبا چشمای خیس خدا میدونه دلتنگشمدست خودم نیست خدا میدونه دلتنگشمدست خودم نیست خدا میدونه دلتنگشم
||| عیدی پویا بیاتی به هواداران عزیز به مناسبت عید سعید مبعث |||اینجاشُ ننویس | ترانه ، ملودی و صدای: پویا بیاتی | تنظیم: دی جی عابد
Injasho NanvisQuality of the original
دوستا چیه بابا !!دوستا نمیدونم چرا زندگیم اینجوریه
نیستو نمیدونم چرا زندگیم اینجوریه !!
در کل کار خوبیه اما به نظرم محتوای شعر به ریتم شاد نمیخوره ...![]()
به من ربطی نداره! تقصیر سایت bigseda هست!!!!!!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)