آقا حالا واسه تموم کردن این بحث ها،خدایی این آرین بیچاره یک بازی گفت gotyحالا همه دارن استفاده میکننا
بابا کپی رایت داره
در ضمن من کاری ندارم
اگه geow3 رای نیاره دیگه حساب قیام های خونینی که راه میندازمو داشته باشید
![]()
آقا حالا واسه تموم کردن این بحث ها،خدایی این آرین بیچاره یک بازی گفت gotyحالا همه دارن استفاده میکننا
بابا کپی رایت داره
در ضمن من کاری ندارم
اگه geow3 رای نیاره دیگه حساب قیام های خونینی که راه میندازمو داشته باشید
![]()
والا خیلی سخته انتخاب اما به نظرم همشون عالین و حق Dead Space 2 یکم ضاع شده البته سلیقه ای دیگه انصافا هوش مصنوعی ایش از خیلی از اینایی که رای اوردن بهتر بود البته خوب مولتی قوی نداشت
Last edited by Fate2646; 12-01-2012 at 12:26.
موافقمDS2 اولین بازی بود که هزارتایی کردم اچیومنتاشو
بعدش دنبال بقیه بازیها افتادم
خداییش بازی خیلی باحالی بود
یعنی اصن یه وضعی
ولی خب نظر سنجی ها فقط سلیقه هستش
در ضمن هوش مصنوعی Geow3 باز هم بهتر بود
![]()
دوست ندارم وقتی این پست رو میدم دیگه هیچ گونه بحث اینچنینی رو تا پایان نظر سنجی های امسال تو تاپیک ها شاهد باشم... شوخی نداریم.
شما میتونی بگی هر کسی که با تمامی بازی ها آشناتره بهتره بیاد شرکت کنه نه اینکه بیایی بگی اصلا حق نداره کسی که اصلا با همگی بازی ها آشنا نیست! پس تعیین تکلیف کردن نداریم.
اگه به حرف شماس پس منم میتونم بگم اکثریت این کسانی که رای دادن - چه تو این نظر نظرسنجی و چه تو 9 تا نظر سنجی دیگه - همگی رایشون هیچ گونه ارزشی نداره. چرا؟ چون حداقل یه بازی - مربوط به هر نظر سنجی - رو حتما بازی نکردن. ولی قطعا همچین حرفی رو نمیزنم.
این نظر سنجی متعلقه به اعضای این انجمنه که هر کدومشون هم دنباله رو پلتفرم یا پلتفرمهایی هستن. شما عشق به پلی استیشن داری - اونم با دوز بالا - با توجه به اون محل سکونت و امضات, بقیه هم که راه خودشون رو دارن. تو این انجمن از زیاد به کم بخواییم حساب کنیم, اول پی سی بازه. بعدش هم ایکس باکس باز و اخرشم پلی استیشن باز. حالا تقصیر ما نیست که پلی استیشن باز کم داریم که باعث میشه بازیهای مورد علاقه شما رای مناسب و دلخواه شما رو نیاره!... حرفمو با نقل قولی از شما تموم میکنم: "همیشه در حق انحصاری های پلی 3 ظلم شده ولی ایراد نداره اینجور چیزا که ارزش بازی رو نمیاره" خب... پس چرا این نظر سنجی ها رفت رو اعصابتون؟
ختم کلام. حالا اگه صحبتی هم دارین در پروفایل...
میتونست اینطوری هم باشه ولی خب خودت بیا همین تعداد نظر سنجی رو ضرب در 3 کن. نتیجه اش؟ حالا جدا از این حرف, اون طور که من دیدم, امسال از میون این همه سایت منتقد تنها سایتی که اینگونه عمل کرد فقط IGN بوده و بس... به هر حال رویه ایی که پیش گرفتیم برای ایجاد تاپیک های نظر سنجی امسال, رویه ای بوده که تمامی سایتها اونو اجرا کردن.
تو از کجا میدونی آخه بشر؟
این موارد چیزی نیست که منو نا امید کنه. اصلا بیخیالش نمیشدم.
کارمون هنوز ادامه داره و تمومش می کنیم...![]()
الان متوجه نشدین این تیکه از پست هومان رو یا کلآ فازتون یه چیز دیگس می خواین بـــکِش بـــــکِش راه بندازین!!!؟
ختم کلام. حالا اگه صحبتی هم دارین در پروفایل...
سرانجام برنده این نظر سنجی ...
Call of Duty: Modern Warfare 3
PC, Xbox 360, PlayStation 3
Developer : Infinity Ward / Sledgehammer Games
Publisher : Activision
بازی جدایی SOAP از پرایس( الان خیلی تحت تاثیر قرار گرفتم !
)
تبریک به همه ی دوستداران این بازی
Last edited by Abolfazl3007; 16-01-2012 at 14:02.
چیزی که از اول معلوم بود
ولی من فکر میکردم BF3 دوم شه ولی Gears of War 3 هم عالی بود و اگه مولتی بود اوضاش بهترم میشد
ممنون از همه کسایی که شرکت کردند![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)