دوستان عزیز لطف میکنین تست سرعت روز و شبتونو میزارید ببینیم سرعت چطوریه ؟ ممنون میشم یکم اطلاعات بدین که سرویس نوین نت چطوریه؟
بازم ممنون میشم تست سرعت بزارین![]()
دوستان عزیز لطف میکنین تست سرعت روز و شبتونو میزارید ببینیم سرعت چطوریه ؟ ممنون میشم یکم اطلاعات بدین که سرویس نوین نت چطوریه؟
بازم ممنون میشم تست سرعت بزارین![]()
درود.
با پوزش از همه دوستان گرامی که پیام داده بودند و همچنین داخل پیام خصوصی از بنده تقاضای تست کرده بودند ، شوربختانه به خاطر امتحانات دانشگاه زیاد به نت سر نمیزدم.
بنده از فروردین ماه امسال و از طریق خود شرکت ، مشترک ۲M/۱M up to ۴M/۱M شدم ؛ و نه از طریق شرکت هایی که داعیه نمایندگی دارند مثل این alishah و ... . چون واقعا نیازی نیست ؛ خودشون هم پوشش میدند و هم پشتیبانی میکنند.
راضی هستم.
این تست از سرور Respina تهران :
و این تست هم از سرور فن آوا :
و این هم دانلود دیشب بنده که از ساعت 3 تا 8 انجامش دادم ، در منطقه شهید قندی اصفهان :
شاد و پیروز و سربلند باشید.
Last edited by Lord Farshad; 28-06-2012 at 12:00. دليل: توضیحات بیشتر
آخه هیچ جای سایتتون ننوشتین که نماینده کدوم شرکتید،یه جوری نوشتید اینترنت پرسرعت نوین نت که آدم فکر میکنه خود نوین اصلیه(PAP) هستید،در ضمن اصولا isp-ها شماره مجوزشون میزارن ولی شما تو ساییتون هیچ شماره مجوزی از خودتون یا شرکت اصلی نذاشتید.
اگه از طریق خود شرکت اقدام کنید هزینه رانژه هم نمیگیرن واقعا عالیه، من با خود شرکت تماس گرفتم میگن عامل فروش ندارن و باید از خود شرکت اقدام کنید با ثبت نام اینترنتی ظرف 3 روز ، دمت گرم
شما این سرویس رو داری درسته؟
۸۹۶ / ۲۰۴۸
Up to
۸۹۶ / ۴۰۹۶
درود.
بله عزیز ، همین رو دارم .
--------------------------------------------
دوستان باز هم دارم بهتون میگم و نصیحت میکنم. فقط و فقط از طریق خود شرکت که رسمی هست اقدام کنید ، فقط و فقط همین ! حرف خودشون هم همین هست. هزینه ای هم بابت رانژه نمیگیرند.
-------------------------------------------
اگر هم دوست دارید ، بگید تا مشکلاتش رو بگم که با دید باز و درست اقدام به خرید کنید.
شاد و پیروز و سربلند باشید.
دوست عزیز اگه لطف کنی مشکلات این ISP رو بگی ممنون میشم . فقط یه سوال یعنی همه شهر ها سرویس میدن ؟! الان من اهواز هستم میتونم ازشون سرویس بگیرم ؟
من هم سرویس ۲M/۱M up to ۴M/۱M رو دارم و این تست سرعت و عکس دانلود هست..
--
البته مشکلی هم از این شرکت و سرویس هاش ندیدم!
Last edited by Only 50#3!14; 30-06-2012 at 16:46.
دوست عزیز سرعت شب ها برای شما چند هست ؟! شبی چند گیگ دانلود میکنید ؟ راستی قطعی دارید یا نه ؟
امشب آزمایش میکنم نتیجش رو بهتون خبر میدم. ولی تا حالا قطعی نداشتم. یک بار که هواسم به زمانش بود 100 مگابایت رو توی 4 دقیقه دانلود کرد. یعنی هر 10 دقیقه 250 مگ.
Last edited by Only 50#3!14; 30-06-2012 at 19:08. دليل: اشتباه نوشتاری
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)