مرسی از شما دوست عزیز..من منظورم اینه که من هیچ دوستی ندارم که باهاش بازی کنم و آیپیمو بدم بهش..مثلا میخوام با مردم غریبه بازی کنم...چهطوری باید کسایی که الان دارن pes2009 رو بازی میکنن
پیداکنم و بهوشن جوین شم![]()
مرسی از شما دوست عزیز..من منظورم اینه که من هیچ دوستی ندارم که باهاش بازی کنم و آیپیمو بدم بهش..مثلا میخوام با مردم غریبه بازی کنم...چهطوری باید کسایی که الان دارن pes2009 رو بازی میکنن
پیداکنم و بهوشن جوین شم![]()
دوسـت عـزیزم از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مـیتونی بـازی و کـشور مـورد نـظرت رو پـیدا کـنی وIP هـاماچی فـرد مـورد نـظرت رو Add کـنی.
--
ادیـت : شـرمنده آدرس سـایت رو یـادم رفـته بـود بـگم!.
مـوفق باشــید!.
Last edited by sajad-tnt; 26-12-2011 at 11:22.
سلام
واسه انلاین بازی کردن pes9 به پایین باید از نرم افزار PES MAGAZINE 2009 یا pesgreen میتونید استفاده کنید. که واسه 5-6-7-8 هم به این صورته.
لینک pes magazine 2009
اینم عکس از محیط برنامه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای سرور زدن گزینه سرور و برای جوین شدن گزینه کلاینت
من یه 7-8 روز نیستم . 25 میام چون 4 تا درس جبرانی دارم باید پاس کنم. بعدا میام. کل مبانی pes انلاین رو براتون توضیح میدم
pes magazine 2009 هم شبیه به PesLauncher خودمونه هیچ فرقی ندارن فقط برای چت کردن ار چت هاماچی استفاده کنید.
یه توضیح کامل هم واسه pes9 هم اماده کردم که بعدا که اومدم میزارم.![]()
سلام
هر کس که میخاد pes9 بازی کنه تا 10 روز اینده بازی رو تهیه کنه.تا من بیام اماده باشه.
واسه pes4 هم یه مسابقه برگزار میکنیم که به نفراول
کارت شارژ 2000 تومانی(ایرنسل یا همراه اول) میدم.
و کسانی که جایزه میدن مثل خودم اسم جام به نام اونا ثبت میشه.(یا هر اسمی که دوست دارن) مثلا جام alivw71
کسانی که شرکت میکنن اسامی بدن تا گروه بندی بشن.
من حتما شرکت میکنم ...
من شارژ نمیخوام خشکه هم حساب میکنید؟![]()
جوایز بعدی (2 دستگاه مزدا 3 ) (1000 جایزه 100 میلیون تومانی)شوخی
........................................
چند تا فایل برای pes 6 online
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
PES 6و من همین الانم هستم ، کسی پایست یه دست بزنیم؟
احسان جان این بازی رو ندارم ولی اگه pes 4 رو پایه هستی همین الان میزنیم میخوام سوسکت کنم..![]()
مجید جون PES 4 ندارم وگرنه با دمپایی لهت میکردم
---------- Post added at 09:31 PM ---------- Previous post was at 09:26 PM ----------
حالا یکی نیست امتحان کنیم ببینیم جواب میده یا نه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)