اول اينکه قابل نداشت واگه بازی ديگه اي هم مد نظرته بگو ....نوشته شده توسط EhsanHF
![]()
بعدشم ما اينيم چه کنيم....![]()
اول اينکه قابل نداشت واگه بازی ديگه اي هم مد نظرته بگو ....نوشته شده توسط EhsanHF
![]()
بعدشم ما اينيم چه کنيم....![]()
دستت درد نکنه . باشه . یکم فکر کنم . میگم .
OMID_online,
دمت گرم بابا يه كم از WWP & Call OF Duty :United Offensive بذار!!
DOOM 3
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ايول ساب زيرو دمت گرم
يه چند تا هم از POP:The Sand Of Time بذاري ممنون ميشم![]()
![]()
مرسي و موفق باشيد![]()
![]()
تا اون جايی که ما خبر دارم نيست...ولی باور کن ميخواستم همين الان بزارم !نوشته شده توسط EhsanHF
فقط اين دو جايی که عکس هرو آپلد ميکنم قات زدن يعنی وقتی عکس هرو اپلد ميکنم به جای اينکه صفحه مربوط
به لينکل ها بياد دوباره ميره همون صفحه اول سايت....بزار ببينيم شايد چند ساعت ديگه درست بشه...بعد ميزارم...
آرش جون والپپر های pop:the sand of time رو هم ميخواستم بزارم به همين دليل هنوز نتونستم يه نيم ساعته دارم ور ميرم نميشه..![]()
![]()
![]()
سلام"
راستی آرش جون میگم رفتی يه سر به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزنی ديگه يکی دو روز پيدا وارت نشد...مگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چه خبر بود :lol: :lol: :mrgreen:
Prince Of Persia Sands Of Time
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ند فر اسپيد رو هم يه يک ساعت ديگه ميزرم الان کار دارم!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)