تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 15 اولاول ... 5678910111213 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 141

نام تاپيک: پرینتر Epson P50

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    آذربیجان غربی

پيش فرض

سلام. من قبلا HP Officejet 5610 داشتم که واقعا سرطان بود. برای شارژ کارتریجش از جوهر‌های WWM استفاده می‌کردم. یک مثالش این لینکه:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    الان چند ماهی می‌شه که P50 دارم و تانکش Mir-Aus هستش و واقعا از کیفیتش راضی‌ام. رنگ قرمز و زردم تموم شده و دقیقا از زمان HP 5610 جوهرهای قرمز و زرد به اندازه‌ی زیاد برام باقی مونده. سوالم اینه که آیا می‌تونم همین جوهرها رو داخل تانکی که جوهر قبلیش Mir-Aus بوده بریزم؟
    تو بازار که فروشنده‌ها ۲ دسته‌ان: ۱- اعتقاد دارن اگر از یک مارک جوهر استفاده کردی، تا آخر باید از همون استفاده کنی ۲- اعتقاد دارن اینا حرف‌های شرکت‌ها برای فروش بیشتر محصولاتشونه و هر جوهری بریزی عین آدم کار می‌کنه و ما مارک متفاوت ریختیم هیچیش نشد و سالم کار می‌کنه.

حالا به نظر شما واسه این P50 این‌همه جوهری که از قبل مونده رو استفاده کنم یا کلی پول بدم جوهر Mir-Aus بخرم؟ واقعا؛ انصافا؛ وجدانا؛ این جوهرها فرقی با هم می‌کنن اصلا؟ یا همش حرفه؟

در ضمن روی جوهرهای WWM من نوشته مخصوص HP. آیا این هم فقط واسه جو دادن به قضیه نیست؟ جوهر جوهره دیگه.
    عزیز من دستگاه که فکر نکنم خراب بشه ولی مشکلی که حتما بوجود میاد اینه که تنظیم رنگ چاپ شما بهم میریزه هر کدوم از این شرکتها درصد غلظت رنگ و شماره رنگ متفاوتی استفاده میکنن در نتیجه تفاوت بین نوع جوهر باعث میشه نتیجه چاپ بکلی عوض بشه مثلا خیلی قرمز بشه یا تغییرات دیگه مخصوصا تو طیف طوسی با مشکل واقعا جدی مواجه خواهی شد من خودم که از یه نوع رنگ استفاده میکنم بخاطر استفاده از تانک و رنگهای فله ای مثل همین Mir-Aus توی طیف طوسی مشکل دارم وای به حال اینکه از رنگهای متفاوت استفاده کنم از من میشنوی تمامی رنگها رو از یه نوع مارک استفاده کن و اگه دیگه از اون مارک پیدا نکردی یا ناراضی بودی کل رنگها رو تخلیه کن و کل رنگها رو عوض کن.

2. این کاربر از amir ghayour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

عزیز من دستگاه که فکر نکنم خراب بشه ولی مشکلی که حتما بوجود میاد اینه که تنظیم رنگ چاپ شما بهم میریزه هر کدوم از این شرکتها درصد غلظت رنگ و شماره رنگ متفاوتی استفاده میکنن در نتیجه تفاوت بین نوع جوهر باعث میشه نتیجه چاپ بکلی عوض بشه مثلا خیلی قرمز بشه یا تغییرات دیگه مخصوصا تو طیف طوسی با مشکل واقعا جدی مواجه خواهی شد من خودم که از یه نوع رنگ استفاده میکنم بخاطر استفاده از تانک و رنگهای فله ای مثل همین Mir-Aus توی طیف طوسی مشکل دارم وای به حال اینکه از رنگهای متفاوت استفاده کنم از من میشنوی تمامی رنگها رو از یه نوع مارک استفاده کن و اگه دیگه از اون مارک پیدا نکردی یا ناراضی بودی کل رنگها رو تخلیه کن و کل رنگها رو عوض کن.

آقا واقعا متشکرم از جواب کاملا منطقی‌ای که دادی. معمولا تو بازار کامپیوتر دلیل‌ها و حرف‌ها کمتر پیش می‌آد که منطقی باشه و عموما شایعه است؛ ولی دلیل شما کاملا منطقیه. مرسی از جوابت

4. این کاربر از sina_saeedi82 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ehsan_old's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه واسه تمیز کردن هد از الکل استفاده کنم (با کمک سرنگ و ... ) مشکلی پیش نمیاد؟ این محلول هد باز کن رو پیدا نکردم

در آغاز فعالیت ramins2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام من یک پرینتر P50 دارم
    در مورد ۲ درپوشی که روی تانک هستش میخواستم بپرسم
    این درپوش ها موقع پرینت باید به چه صورت باشه؟؟بسته باشه یا باز ؟؟؟
    موقعی که از پرینتر استفاده نمیکنم چطور؟؟؟
    ممنون میشم کمکم کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

باسلام به اساتید محترم من یه مشکل با پرینترم دارم و خیلی متشکر میشم اگه کمک کنید
    من یه پرینتر epson p50 دارم مدت زیادی هم نیست که خریدمش حدود 2 هفته. پرینت نمیکنه و یا وقتی هم که میکنه خیلی اروم و هی می ایسته اینو روی 2 تا ویندوز و 2 تا سیستمم چک کردم روی pc خودم که حتی با عوض کردن ویندوز مشکل حل نشد ولی رو یه لب تاب قدیمی dell latitude d610 تست کردم تا حدودی بهتر بود ولی بازم مشکل داشت و به مرور زمان (( یه روز یا چند ساعت بعد )) بازم خراب شد و خیلی خیلی کارو با تاخیر انجام میده و بعضی وقتا هم وسط کار برگه رو نصفه پرینت شده میفرسته بیرون . لازمه که بگم من پرینتورو به فروشگاهی که خریدم هم بردم و اوجا تست شد و درست بود پس مشکل از دستگاه نیست . من فکر میکنم نرم افزاری باشه مشکلم . پرینتر من هم تانکر بندی شده هست ... خیلی خیلی متشکر میشم جواب من رو سری بدید چون پرینترو برای عکاسی میخوام و باید سری اماده مصرف شه و لازمه که بگم برای نصب پرینتر هم از Cd خود پرینتر استفاده کردم ........ مرسی

پروفشنال ehsan_old's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام من یک پرینتر P50 دارم
    در مورد ۲ درپوشی که روی تانک هستش میخواستم بپرسم
    این درپوش ها موقع پرینت باید به چه صورت باشه؟؟بسته باشه یا باز ؟؟؟
    موقعی که از پرینتر استفاده نمیکنم چطور؟؟؟
    ممنون میشم کمکم کنید

هر کدوو از رنگ ها 2 تا منفذ داره
    اون کوچیکه باز باشه و بزرگه بسته

باسلام به اساتید محترم من یه مشکل با پرینترم دارم و خیلی متشکر میشم اگه کمک کنید
    من یه پرینتر epson p50 دارم مدت زیادی هم نیست که خریدمش حدود 2 هفته. پرینت نمیکنه و یا وقتی هم که میکنه خیلی اروم و هی می ایسته اینو روی 2 تا ویندوز و 2 تا سیستمم چک کردم روی pc خودم که حتی با عوض کردن ویندوز مشکل حل نشد ولی رو یه لب تاب قدیمی dell latitude d610 تست کردم تا حدودی بهتر بود ولی بازم مشکل داشت و به مرور زمان (( یه روز یا چند ساعت بعد )) بازم خراب شد و خیلی خیلی کارو با تاخیر انجام میده و بعضی وقتا هم وسط کار برگه رو نصفه پرینت شده میفرسته بیرون . لازمه که بگم من پرینتورو به فروشگاهی که خریدم هم بردم و اوجا تست شد و درست بود پس مشکل از دستگاه نیست . من فکر میکنم نرم افزاری باشه مشکلم . پرینتر من هم تانکر بندی شده هست ... خیلی خیلی متشکر میشم جواب من رو سری بدید چون پرینترو برای عکاسی میخوام و باید سری اماده مصرف شه و لازمه که بگم برای نصب پرینتر هم از Cd خود پرینتر استفاده کردم ........ مرسی

کابل اتصال پرینتر به کامپیوتر رو عوض کن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

مطالب خيلي خوبي رو دوستان بزرگوار توي اين سايت و توي بحثشون گذاشتن كه از همگي تشكر ميكنم ، با مرور كلي اين بحث از يكسال قبل كلي مطلب جديد در مورد پرينتر P50 ياد گرفتم ... اميدوارم هر كدوممون كه تجربه تازه اي كسب كرديم با درج اون توي فروم ديگران رو ياري كنيم .... از آقا احسان هم براي وقتي كه صرف ياد دادن اين مطالب ميكنند سپاسگزارم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

مرسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخاطر جواب ... هنوز که کابلو عوض نکردم ولی فکر کنم مشکل همونه که شما فرمودید بازم متشکرم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

چند روزیه که اپسون P50 من کاغذ سفید رو چندتایی با هم میکشه داخل ، کاغذ ها رو حسابی بر زدم و بینشون هوا دادم و از یه نوع کاغذ دیگه هم استفاده کردم . تنظیمات هم روی plain papeer هست و در همه حالات کیفیتی بازم همین مشکل رو داره .
    آیا چیزی شکسته یا باید جایی نمیز بشه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdi_cd2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام . دوستان می خوام یه پرینتر برای چاپ کاور و چاپ روی سی دی بگیرم که روزی 20-30 تا چاپ ازش بشه بگیریم و تانکر هم نصب بشه . عزیزانی که تجربه دارند لطفآ راهنمایی کنند چه نوع پرینتری بگیرم . ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •