من خیلی دوست دارم هلند قهرمان بشه
به نظرم هلند و آلمان و اسپانیا مدعیان اصلی قهرمانی اند
من خیلی دوست دارم هلند قهرمان بشه
به نظرم هلند و آلمان و اسپانیا مدعیان اصلی قهرمانی اند
منم طرفدار ایتالیام. هر چند خیلی امیدی بهش نیست.
فکر کنم المان مدعی اصلی باشه.
فرانسه هم وضعش خوبه. باید بازیها رو دید. خیلی دلم میخواد تیمهای نه چندان مطرح هم خوب بازی کنن مثل ایرلند و لهستان و اکراین و دانمارک. جام بهتری میشه.
من خودم فرانسه رو خیلی دوست دارم البته طرفدار تیم های آلمان و انگلیس هم هستم باید دقت کنید این تیم فرانسه نسبت به دوره قبلی کاملا متفاوته و به نظر من مدعی صعود از گروهش هست و امیدوارم بتونن ناکامی وحشتناک دوره قبل رو جبران کنن!
البته آلمان هم تیم قدرتمندیه و نباید نادیده گرفته بشه و به نظر من مدعی اصلی قهرمانی همین تیم آلمان هست!
ليگ برتر، پرنمايندهترين ليگ دريورو
حدود 20 درصد از 368 بازيکني که تابستان در رقابتهاي يورو2012 شرکت خواهند کرد، در ليگ انگليس توپ مي زنند.
--------------------------------------------------------------------------------
رقابتهاي ليگ برتر انگليس بيشترين نماينده را در رقابتهاي يورو2012 خواهد داشت. چرا که حدود 20% از 368 بازيکني که تيمهاي ملي کشورهايشان را در يورو همراهي مي کنند، در ليگ انگليس فوتبال بازي مي کنند.
نتايج آناليز به عمل آمده از سوي گروه تجارت ورزشي دلويت، حاکي از آن است که 74 نفر از 368 عضو 16 تيم حاضر در رقابتهاي يورو2012 در ليگ انگليس بازي مي کنند.
بوندس ليگا با دراختيار داشتن 13% از بازيکن حاضر در يورو، دومين ليگ پرحضور در رقابتهاي اوکراين و لهستان است و لاليگاي اسپانيا با داشتن 9% شرکت کنندگان و سري آ ي ايتاليا و ليگ روسيه هر يک با 8% شرکت کنندپان در رده هاي بعدي هستند.
دان جونز ، يکي از اعضاي اين گروه تجارت ورزشي دراين باره گفت:« پرتعدد ليگ برتر، با بيشترين نماينده در رقابتهاي يورو2012 اثبات کننده جهاني بودن ليگ انگليس و جذابيت اين ليگ براي بهترين بازيکنان دنياست. اين، به منزله آينه اي براي بازتاب مقياس مالي ليگ هاي مختلف است که در برنامه مالي سالانه فوتبال درنظر گرفته مي شود.»
شما ها که میدونید فرانسه قهرمان میشه باز این چه بحثی است که راه انداختید ؟!!!
هر چند که دیگه سلطان زیزو ( زیدان ) دیگه تو تیم نیست ولی بازم عشق است فرانسه رو.
خوب فک کنم امسال انگلیس اومده دخل المان بیاره ببینیم چی میشه امیدوارم به هم بخورن تلافی اون ناداوری در بیارن
فرانسه فقط تو یه مقطعی سالهای 98 تا 2000 رو اوج بود بعد از اون تبش خوابید![]()
Last edited by pcforlife; 07-06-2012 at 11:46. دليل: مرج
این حرف رو جدی زدی ؟؟
شما مطمنی انگلیس بازیکنی براش میمونه که بیاد بازی کنه ؟؟
همه که کصدومن !!
البته ببخشید که سال 2006 هم نایب قهرمان شد !
با درخشش نویر و لام و بادشتوبر و هوملز و شواین اشتایگر و کروس و خدیرا و بندر و گوتزه و رویس و مولر و اوزیل و پودولسکی و کلوزه و گومز آلمان قهرمان قاطع میشه.
گومز یا مولر هم آقای گل میشن.
داداش بزار یه کم به خودمون امیدواری بدیم خودمم میدونم شاید انگلیس از گروهش بالا نیاداین حرف رو جدی زدی ؟؟
شما مطمنی انگلیس بازیکنی براش میمونه که بیاد بازی کنه ؟؟
همه که کصدومن !!
چکار کنیم دیگه طرفداریم
خوب اگه کلی در نظر بگیریم تو این 14 سال اخیر به نظرم فراز نشیب زیاد داشته داشتهالبته ببخشید که سال 2006 هم نایب قهرمان شد !
جام جهانی 2010 که در مرحله مقدماتی حذف شد که اصن واقعا افتضاح بود سال 2002 که با 1 امتیاز رفت کنار
به نظرم فرانسه تیم جام جهانی نیست و شخصیت قهرمانی در جام جهانی نداره اون یکباری هم که قهرمان شد تو کشور خودش بود و یه نسل طلایی داشت فک نکنم دیگه در طول تاریخش تکرار بشه
امیدوارم تو جام ملتها حرفی برای گفتن داشته باشه
فرانسه به نظرم با زیدان قدرتمند بود اما حالا چی ........
منظور خاصی نداشتم فقط نظر خودم گفتم
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)