تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 79 اولاول ... 56789101112131959 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 788

نام تاپيک: The new iPad اا آیپد نسل سوم ! گفت و گو و تبادل نظر

داره خودمونی میشه starless_90's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بهشت وعده داده شده!!!

پيش فرض

من نسبت به چه چیز و چه کسی تعصب داشتم؟ و کلا چند تا جمله گفتم که شما میگی سفسطه بود؟
    من یک تبلت ویندوزی دارم مال 4 سال پیش و تا زمان عرضه تبلتهای جدید با ایوی بریج و ویندوز 8 قصد ندارم چیزی بخرم
    بحث من هم بر سر این بود که یوزر بهترین امکانات را با قیمت مناسب میخواد و هیچ کمپانی نمیتونه در بلند مدت با یک روش بر بازار حکومت کنه
    مشخصه که شما نسبت به هیچ برندی تعصب نداری ولی بعضی دوستان گویا بیشتر به فکر منافع اپل و صاحبانش هستند!
    در ضمن من گفتم افتضاح آیفون نه اینکه آیفون افتضاح بود
    روی صحبت من کاملا بسوی شما نبود.ولی در یکجای صحبتتون فرمودید با تنوع محصولات سامسونگ موافق نیستید و سپس بلافاصله با گفتن اینکه عده ای سراغ تبلتهای جدید این شرکت رو گرفته اند نتیجه گرفتید تنوع کلا چیز خوبیه.این واقعا صحبت به دور از تعصبی نبود به نظر من.
    یوزر بهترین امکانات لازم بای خودش رو با بهترین قیمت میخواد و هر دوی اینها سلیقه ایه.زیاد دیده شده که سوال(اگه اینقدر مبلغ بیشتر هزینه کنم و دستگاه گرانتر رو بخرم ارزشش رو داره یا نه؟)این معنی قیمت پایین خریدن نیست بلکه معنی ارزش پولی که میدم برا محصولی رو داره یا نه هست.یعنی یوزر میخواد یا داشتن یه سری از شرایط البته هم نرم افزاری هم سخت افزاری و هم راحتی رو داشته باشه و در این بین هرکدرم مجموعه ای از این عوامل رو یکجا داشته باشه و بهتر بتونه اون رو راضی کنه خرید او خواهد بود.
    از اینکه در مورد آیفون دچار سوءتفاهم شدم و جواب دادم عذر میخوام.ولی آیفون خیلی چیزای جدیدی رو معرفی کرد.یکی اش که هنوز هم نمیشه اون رو نادیده بگیری رتینا است.واقعا هنوز ips display ساخته نشده که به اون رسیده باشه.(البته فک کنم ال جی یه نمونه رو تو ces نشون داد.ولی تولید انبوه هنوز خیر)در ضمن برخلاف چیزی که فرمودید برا یوزر که از محصولات اپل استفاده میکنه مهم نیست چه مشخصات سخت افزاری رو خود شرکت ساخته باشه و یا اون رو از شرکت ثالثی خریده باشه.مهم هماهنگی سخت افزار با نرم افزاره که به نظرم تو هیچ شرکت دیگه ایه(به استثناء رامهای کاستوم و دردسر هماهنگ کردن اونها با گوشیها)دیده نمیشه.البته با بسته نگه داشتن اکوسیستم هم باعث یکپارچگی کامل میشن(برخلاف رامهای کاستوم).حالا این وسط با همه این شرایط باید تصمیم خرید یا....گرفت.
    حالا یه سوال هم بپرسم یک جا خوندم که سامسونگ از یه پردازنده ای بر پایه ی َA15 استفاده میکنه و در جای دیگه ای خوندم که ios 5.01داره برا چهار هسته ای ها بهینه میشه و برا خودشون هم دلایلی ارایه کرده بودند که جالب بود.میخواستم بدونم آخرین خبر قابل اتکایی(موثق که نه نیمه موثقی چیزی )هست که پردازشگر سری بعدی آیپدها چیه و با چه فرکانسی هست؟
    Last edited by starless_90; 12-01-2012 at 10:28.

آخر فروم باز F R E E M A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    NEVERLAND

پيش فرض

روی صحبت من کاملا بسوی شما نبود.ولی در یکجای صحبتتون فرمودید با تنوع محصولات سامسونگ موافق نیستید و سپس بلافاصله با گفتن اینکه عده ای سراغ تبلتهای جدید این شرکت رو گرفته اند نتیجه گرفتید تنوع کلا چیز خوبیه.این واقعا صحبت به دور از تعصبی نبود به نظر من.
    من گفتم با تنوع زیاده از حد سامسونگ مخالفم چون دیگه شورش را در آورده و یک بار با دوستان بحث داشتم سر اینکه سامسونگ دو مدل 7 پلاس و 7.7 را با هم معرفی کرده یعنی چی؟
    یوزر بهترین امکانات لازم بای خودش رو با بهترین قیمت میخواد و هر دوی اینها سلیقه ایه.زیاد دیده شده که سوال(اگه اینقدر مبلغ بیشتر هزینه کنم و دستگاه گرانتر رو بخرم ارزشش رو داره یا نه؟)این معنی قیمت پایین خریدن نیست بلکه معنی ارزش پولی که میدم برا محصولی رو داره یا نه هست.یعنی یوزر میخواد یا داشتن یه سری از شرایط البته هم نرم افزاری هم سخت افزاری و هم راحتی رو داشته باشه و در این بین هرکدرم مجموعه ای از این عوامل رو یکجا داشته باشه و بهتر بتونه اون رو راضی کنه خرید او خواهد بود.
    سلیقه ها و نیازها فرق میکنه و بعضیها مثل من تبلت زیر 10 اینچ اصلا نمیپسندن و قیمت هم براشون مهم نیست بلکه بالاترین کارایی را میخوان
    حالا یه سوال هم بپرسم یک جا خوندم که سامسونگ از یه پردازنده ای بر پایه ی َA15 استفاده میکنه و در جای دیگه ای خوندم که ios 5.01داره برا چهار هسته ای ها بهینه میشه و برا خودشون هم دلایلی ارایه کرده بودند که جالب بود.میخواستم بدونم آخرین خبر قابل اتکایی(موثق که نه نیمه موثقی چیزی )هست که پردازشگر سری بعدی آیپدها چیه و با چه فرکانسی هست؟
    من احتمال میدم A6 پردازنده ای در حد Exynos 5250 باشه و بعید میدونم اپل فعلا بره سمت چهار هسته ای

3. این کاربر از F R E E M A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

با معرفی سری 6 از GPU های Imagination Technologies ، با توجه به روابط فوق العاده اپل و آنها من حدس می زنم ممکنه از این محصولات در A6 استفاده بشه (و حتی قراردادها و همه چیز قبل از معرفی عمومی در CES تموم شده باشه). البته من انتظار این 20 برابری که تبلیغ میشه رو ندارم، در نهایت چیزی مثل 5 برابر دور از انتظار نیست.. (البته A15 و Series 6 با همدیگه خیلی پردازنده قوی تری از A5 درست خواهند کرد)...

باید صبر کرد و دید.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

5. 4 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای PersiAndroid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

Fire up the rumor mill, another Apple product has appeared on the horizon.
    There are whispers that come February, Tim Cook will be telling us about ‘the greatest iPad yet’, or words to that effect at a special event expected to take place early next month.
    Japanese blog Macotakara have had words with members of Apple’s supply chain in Asia and made contact with sources in the US to deduce that a special event is likely to take place early next month, welcoming the launch of iOS 5.1 and with it, the arrival of the iPad 3.
    Based on the timings of the iOS 5.1 beta release last week and the Chinese New Year factory holidays, in conjunction with previous iPad releases, we’re going to predict that Apple’s next tab will touch down in the first batch of markets by early March.
    Specs are expected to include a 2048 x 1536-pixel HD display, alongside battery life said to double that of the [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] and a slightly thicker case to accommodate it. For the bargain hunters amongst you, the launch will also result in the inevitable price drop of iPad 2s, with each model presumably knocking $100 of its price point.
    We probably won’t hear anything official from Cupertino on all of this until the February 1st but in the meantime, feel free to speculate on what you think the next iPad will bring to consumers in the comments below. I say it’ll be the first device to use Siri after the [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

7. این کاربر از PersiAndroid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن آیپد emadpumad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

1

Fire up the rumor mill, another Apple product has appeared on the horizon.

There are whispers that come February, Tim Cook will be telling us about ‘the greatest iPad yet’, or words to that effect at a special event expected to take place early next month.
    Japanese blog Macotakara have had words with members of Apple’s supply chain in Asia and made contact with sources in the US to deduce that a special event is likely to take place early next month, welcoming the launch of iOS 5.1 and with it, the arrival of the iPad 3.
    Based on the timings of the iOS 5.1 beta release last week and the Chinese New Year factory holidays, in conjunction with previous iPad releases, we’re going to predict that Apple’s next tab will touch down in the first batch of markets by early March.
    Specs are expected to include a 2048 x 1536-pixel HD display, alongside battery life said to double that of the [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] and a slightly thicker case to accommodate it. For the bargain hunters amongst you, the launch will also result in the inevitable price drop of iPad 2s, with each model presumably knocking $100 of its price point.
    We probably won’t hear anything official from Cupertino on all of this until the February 1st but in the meantime, feel free to speculate on what you think the next iPad will bring to consumers in the comments below. I say it’ll be the first device to use Siri after the [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دوست گرامی شما که این متنو عکس قشنگ رو گذاشتید یه زحمت بکشید و ترجمش رو هم بگذارید
    با تشکر

آخر فروم باز Farshid72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

It will probably also have an Apple A6 processor. Whether or not that means quad-core, it will certainly mean faster — faster rendering web pages and much faster — and hence better — graphics. It may or may not offer super fast 4G LTE connectivity, and if you live in one of the relatively few areas that have 4G LTE, that might matter to you. It could also have better cameras than the current, rather pitiful iPad 2 cameras.
    دوستان داشتم متنی در باب اینکه آپید 2 بگیریم یا اینکه صبر کنیم برای آی پی 3 میخوندم که به این برخوردم
    حالا بقیشو بیخیال واسه اطلاعات عمومی بچه ها گذاشتم ولی اون تیکش که رنگیش کردمو بخونید نوشته :
    ممکنه یه پردازنده A6 داشته بشه ولی این به این معنی نیست که الزاما 4 هسته ای باشه ولی سریعتر.پردازش سریعتر و ......
    دیدگاه شما چیه دوستان ؟؟؟

10. این کاربر از Farshid72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن آیپد emadpumad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

1

It will probably also have an Apple A6 processor. Whether or not that means quad-core, it will certainly mean faster — faster rendering web pages and much faster — and hence better — graphics. It may or may not offer super fast 4G LTE connectivity, and if you live in one of the relatively few areas that have 4G LTE, that might matter to you. It could also have better cameras than the current, rather pitiful iPad 2 cameras.
    دوستان داشتم متنی در باب اینکه آپید 2 بگیریم یا اینکه صبر کنیم برای آی پی 3 میخوندم که به این برخوردم
    حالا بقیشو بیخیال واسه اطلاعات عمومی بچه ها گذاشتم ولی اون تیکش که رنگیش کردمو بخونید نوشته :
    ممکنه یه پردازنده A6 داشته بشه ولی این به این معنی نیست که الزاما 4 هسته ای باشه ولی سریعتر.پردازش سریعتر و ......
    درود بر فرشید گرامی
    فقط من میخوام یک نکته بسیار مهم رو بشما عرض کنم و اون اینه که همیشه قبل از ارایه محصولات اپل ایم از مبایل و کامپیوترو لبتاپ . شایعات بسیار زیادی در اینترنت و فرومها میپیچه که خیلی از اونها حتی نمی تونه به واقعیت نزدیک باشه .
    من پیشنهاد میکنم که زیاد پی شایعات از الان نرید.
    ولی من اگه جای شما بودم چند ماه دیگه شاید صبر میکردم و آیپد 3 میخریدم.

12. 2 کاربر از emadpumad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

خب اینکه چیز خاصی نگفته، گفته یا دو هسته ای و یا چهار هسته ای و اگه دو هسته ای باشه سریعتر خواهد بود (معلومه، فرضا قرار نباشه سریعتر باشه دیگه چه کاریه اصلا A6 عرضه کنه!).. درباره 4G هم که در ایران کاربرد نداره ولی من فکر می کنم 4G داشته باشه چون امسال LTE کاملا فراگیر میشه و یک سال صبر کردن یعنی عقب افتادن.

در کل الان زمان ایده آل خرید آیپد 2 نیست و بهتره صبر کرد چون شواهد از این قراره که اپل قراره تولید آیپد 2 رو هم ادامه بده (با قیمت پایین تر).

14. این کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Farshid72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

درود بر فرشید گرامی
    فقط من میخوام یک نکته بسیار مهم رو بشما عرض کنم و اون اینه که همیشه قبل از ارایه محصولات اپل ایم از مبایل و کامپیوترو لبتاپ . شایعات بسیار زیادی در اینترنت و فرومها میپیچه که خیلی از اونها حتی نمی تونه به واقعیت نزدیک باشه .
    من پیشنهاد میکنم که زیاد پی شایعات از الان نرید.
    ولی من اگه جای شما بودم چند ماه دیگه شاید صبر میکردم و آیپد 3 میخریدم.
    سلام
    بحث شایعه نیست...داشتم متنی رو در باب اینکه آیپد 2 بگیریم یا صبر کنیم برای آیپد3 میخونمدم که توش از تفاوت های این دو مدل نوشته بود و از رزولوشن و اینها که من بخشیشو اینجا قرار دادم...وهمینطور نوشته بود که اگه واقعا به صورت حیاتی به آیپد نیاز دارین میتونید اونو خریداری کنید...
    خب اینکه چیز خاصی نگفته، گفته یا دو هسته ای و یا چهار هسته ای و اگه دو هسته ای باشه سریعتر خواهد بود (معلومه، فرضا قرار نباشه سریعتر باشه دیگه چه کاریه اصلا A6 عرضه کنه!).. درباره 4G هم که در ایران کاربرد نداره ولی من فکر می کنم 4G داشته باشه چون امسال LTE کاملا فراگیر میشه و یک سال صبر کردن یعنی عقب افتادن.

در کل الان زمان ایده آل خرید آیپد 2 نیست و بهتره صبر کرد چون شواهد از این قراره که اپل قراره تولید آیپد 2 رو هم ادامه بده (با قیمت پایین تر).
    درسته دوسته عزیز ولی چیزی که هست
    اگه قرار باشه با همین پردازنده پیش بره(منظورم همین سخت افزار ولی ارتقا یافته اون...منظورم در واقع دو هسته ای بودن و میازن پردازش بالاتر) فک نمیکنید آیپد 3 نمیتونه جایگزین مناسبی برای آیپد 2 باشه ؟؟؟
    البته جدا از رزولوشن صفحه و خیلی چزای دیگش بحث من در مورد cpu و gpu این سیستم هست
    خب اگه از نظر فرکانس و رم و گرافیک ارتقا پیدا کنه تصور من اینه تازه میرسه در حد همون transform prime ایسوس کمااینکه اگه gpu این سیستم هم ارتقاع پیدا کنه و developer ها هم بتونن بازی یا برنامه مناسب اونو بسازن فک نمیکنید یه cpu با میزان پردازش بالاتر نه قدرت پردازش بالاتر نمیتونه جوابگوی نیاز gpu باشه و ممکنه شاهد تیک های تو اجرا باشیم ؟؟؟
    خب البته این امکان هم هست که با عرضه نسخه جدید آیپد سیستم عامل مناسب با اون هم ریلز بشه و در نتیجه در نتیجه تصور من اینه کسایی که آیپد دو دارن و علاقه زیادی به رزولوشن بالای آیپد3 و همینطور یک سری امکانات دیگرش ندارن میتونن همون آیپد 2 خودشونو آپگرد کنن به ورژن جدید بدون هیچگونه مشکلی و تنها مشکل ممکن میتونه یه سری تیک های کاملا جزئی باشه!!!!!
    بهر حال تصور نمیکنم اپل بخواد یه cpu dual core با دوهسته over شده ( همون فرکانس بالاتر) قرار بده تو سیستم!
    نمیدونم!
    دیدگاه شما چیه ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

درسته دوسته عزیز ولی چیزی که هست
    اگه قرار باشه با همین پردازنده پیش بره(منظورم همین سخت افزار ولی ارتقا یافته اون...منظورم در واقع دو هسته ای بودن و میازن پردازش بالاتر) فک نمیکنید آیپد 3 نمیتونه جایگزین مناسبی برای آیپد 2 باشه ؟؟؟
    البته جدا از رزولوشن صفحه و خیلی چزای دیگش بحث من در مورد cpu و gpu این سیستم هست
    خب اگه از نظر فرکانس و رم و گرافیک ارتقا پیدا کنه تصور من اینه تازه میرسه در حد همون transform prime ایسوس کمااینکه اگه gpu این سیستم هم ارتقاع پیدا کنه و developer ها هم بتونن بازی یا برنامه مناسب اونو بسازن فک نمیکنید یه cpu با میزان پردازش بالاتر نه قدرت پردازش بالاتر نمیتونه جوابگوی نیاز gpu باشه و ممکنه شاهد تیک های تو اجرا باشیم ؟؟؟
    بهر حال تصور نمیکنم اپل بخواد یه cpu dual core با دوهسته over شده ( همون فرکانس بالاتر) قرار بده تو سیستم!
    نمیدونم!
    دیدگاه شما چیه ؟
    اینجا توضیحاتی درباره چهار هسته ای ها دادم:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اپل تا به حال در تاریخش هیچ دستگاهی نساخته که Performance ضعیفی داشته باشه و یکی از تخصص های اپل پیدا کردن قدرت سخت افزاری کافی برای محصولاتشه. حالا چه چهار هسته ای باشه یا دو هسته ای سریع اپل تست هاشو می کنه و در نهایت محصولی که عرضه می کنه قدرت کافی داره.. درباره لگ زدن در بازیها هم اصلا امکانش نیست چون بازی ها رو بر اساس همین سخت افزار درست می کنن و به قولا Tune میشن، به علاوه GPU آیپد کماکان قوی ترین GPU است و پیشرفت هم احتمالا می کنه برای پشتیبانی کافی از رزولوشن احتمالی بالاتر.

به هر حال من قبلا خودم حدس زدم محصول دو هسته ای با فرکانس بالاتر (1.3-1.5 گیگاهرتز) باشه، و حالا باید صبر کرد و دید شاید چهار هسته ای بود و شاید دو هسته ای.

خب البته این امکان هم هست که با عرضه نسخه جدید آیپد سیستم عامل مناسب با اون هم ریلز بشه و در نتیجه در نتیجه تصور من اینه کسایی که آیپد دو دارن و علاقه زیادی به رزولوشن بالای آیپد3 و همینطور یک سری امکانات دیگرش ندارن میتونن همون آیپد 2 خودشونو آپگرد کنن به ورژن جدید بدون هیچگونه مشکلی و تنها مشکل ممکن میتونه یه سری تیک های کاملا جزئی باشه!!!!!
    آیپد 2 که به نسخه جدید آپدیت میشه، همون تیک های جزئی هم در کار نخواهد بود! همونطور که آیفون 4/آیپد هم الان مشکل کارایی ندارن.. مدل آپگرید اپل بر مبنای دو ساله است و همین الان اصلا هدف اپل آپگرید افرادی که آیپد 2 دارن نیست، هدف آوردن افراد بیشتری در اکوسیستم و آشنا کردن همه با آیپده.. مثل هر نسل آیفون که هدف اپل آپگرید افرادی که نسل قبلی رو دارن نیست!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •