دوستان قیمت این مدل چنده؟bsa r-10
1.5 تا 2 تومن بهترین انتخاب چیه؟
دوستان قیمت این مدل چنده؟bsa r-10
1.5 تا 2 تومن بهترین انتخاب چیه؟
Last edited by آرش-19; 04-04-2012 at 16:53.
خب بلخره تنظیمش کردم.الان 7 متر رو دقیق دقیق میزنه دیگه نمیدونم 40 متر و 50 متر چطوریه
دوست عزیز چرا فکر میکنید اینا تبلیغ هستن چرا به همه شک دارید؟بهتر نیست تو این تاپیکها سایتهایی معرفی بشه تا دوستانی که سوالهای زیادی دارن زودتر و بهتر به جواب برسن من خودم 1ساله که تمام سایت ها و فروم ها رو گشتم وبه دنبال سایتی بودم که ادمهای با تجربه ای توش فعالیت داشته باشن و بعد از بررسی این فروم ها به این سایت رسیدم که از هر لحاظ خوب جوابگو بودن من هم اینو به دوستانم دارم معرفی میکنم تا بتونن اطلاعات خودشون رو بالا ببرن مگه داخل این تاپیک چند نفر هستن که جوابگوی دوستان باشن
دوست عزیز نوع تفنگت چیه؟
----------------------------------------------------------------------------
bsa r-10 این تفنگ وارد نشده با این رشد قیمتها با این بودجه میتونید سوماترا 300 و گان پاور بخرید البته اینا هم نیاز به تلمبه ویا کپسول شارژ هستن که زیر 450 نیست
راستش من یک پران دارم مدتی که دیگه نزدیم به کوه و دشت, ازش هم که نمیشه تو محوطه
شهری و یا حتی مناطق طبیعی نزدیک شهر استفاده کرد. دنبال یه جایگزین برای ارضا حسه
تراندازی و این حرفا میگشتم که بشه تقریبا هرجایی حتی تو خونه هم ازش استفاده کرد و سیبل زد
و البته به درد شکار هم بخوره!
الان خوبهای تو بازار کدوما هستن و تو چه رنجه قیمتی؟
+ اگه ریلایف باشه که فکر کنم بهتره!
خب جزو ارزون قیمت ها محسوب میشه . لئو پولد های اصلی فکر نکنم زیر 500-600 تو ایران پیدا بشن !
معرفی یه سایت دیگه خلاف قوانینه
اگه اینطور نبود که اونوقت برای هر تاپیک هرکس یه فروم معرفی میکرد که همه برن اونجا !! دیگه چه نیازی به بخش متفرقه بود !
زیر 2میلیون تومن این مدل ها هستن (البته برای شارژ این اسلحه ها هم 500 هزار تومنی باید برای کپسول هوا یا تلمبه دستی هزینه کنید )
sumatra 2500 500c کره ای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
gun power sss انگلیسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hatsan bt65 ترکیه ای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hatsan at44 ترکیه ای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقت این اسلحه تقریبا مشابه هم دیگه هست و در قدرت و کیفیت ساخت و سایر موارد تفاوت دارن (قویترین سوماترا هست با 105 ژول قدرت بعدش gun power هست با 85 ژول و بعدش hatsan bt65 هست با 65 ژول و بعدش hatsan at44 هست با 45 ژول . البته نا گفته نماند که تعداد شلیک ها با قدرت رابطه داره و هر چه قدرت بیشتر باشه تعداد شلیک های مفید با یک بار شارژ کمتر میشه و برعکس .
برای اطلاعات بیشتر و ریویو ها در مورد اسلحه ها میتونید در اینترنت جستجو کنید )
من 4 سال پیش خریدمش خوش دسته کراله اصله ترکیه البته 200 تمن خریدمش فک نکنم اصل باشه
پس تنظیم کردن دوربین روی این تفنگ خیلی سخته چون دارای لگد زیادیه که اگه تنظیم هم بشه در طول زمان دوباره تنظیمش بهم میخوره
درمورد تفنگهای شرکت هاتسان هم باید بگم زیاد چنگی به دل نمیزنن و هرچی از هاتسان دوری کنی بهتره مگر اینکه محدودیت مالی داشته باشید وگرنه تو همون رنج 1500 تا 2تومن سوماترا و گان پاور واوانیکس بلیزارد تفنگهای خوبی هستن
Last edited by pedram3001; 05-04-2012 at 18:05.
اگه تنفگ منو میگی نه لگد نداره .خیلی جزئی
شما كرال داشتي قوطي روغن رو سوراخ ميكنه ؟؟؟اگه تنفگ منو میگی نه لگد نداره .خیلی جزئی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)