تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 25 اولاول ... 567891011121319 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 249

نام تاپيک: Video Game Awards 2011

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

برای مثال تو halflife 2 برای اولین بار بازی بدون کات سین یا میان پرده روایت شد (که اقای کین لوین سازنده بایوشاک اونروز تو مصاحبش بعد اینهمه سال بعد از انتشار هاف لایف2 میاد میگه میان پرده تو بازیها نباشه خوبه)
    .
    .
    e e e آقا چرا به کن لوین توهین میکنی
    اون مصاحبش ماله خیلی وقت پیشه ماله دورانیه که اصلا Bioshock اومد فکر کنم تویه یک interview گفت که برایه تعامل بیشتر بازیباز Cut Scene نباید باشه...
    شخصا از نظر داستان پردازی و داستان و فضا و اتمسفر Bioshock رو سرتر میدونم ! ولی خوب راست میگی Level Design این HL2 دیوانت میکنه.( هرچند که من خوشم نمیاد کلا از این سری )
    ساله دیگه حدس زدن GOTY خیلی خیلی سخته! یعنی امسال که خیلی ها میگن Skyrim ساله دیگه هم GTA V هم و هم Bioshock Infinite که شخصا با اون همه وقتی که لوین حدود 4 ساله روش گزاشته معتقدم رقیب سختیه! اونور Diablo 3 هم هست... اصلا ساله دیگه نسخه هایه بعدیه چند GOTY میان که اگه HL هم اضافه شه که نمیشه ( Max Payne هم هست تازه!) دیگه...
    ( در ضمن کاربری که من پستشو نقله قول کردم ، نگاهی به نام کاربریش بندازین متوجه میشین که چند وقت دیگه اینجا بمبارون میشه )

2. 4 کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

e e e آقا چرا به کن لوین توهین میکنی
    اون مصاحبش ماله خیلی وقت پیشه ماله دورانیه که اصلا Bioshock اومد فکر کنم تویه یک interview گفت که برایه تعامل بیشتر بازیباز Cut Scene نباید باشه...
    خوب دیگه منم همینو گفتم دیگه.......من گفتم کین لوین گفته میان پرده نباشه خوبه تو هم گفتی کین لوین گفته cut scence نباشه خوبه ..........این دو کلمه میان پرده و cut scence یه چیزن دیگه
    +
    تازه اقای کین لوین این حرفو جدید زده و قدیمی نیس فوقش مال یک ماه پیش :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    .

+

در مورد بایو شاک هم اتمسفر فوق العاده ای داره و داستان و گیم پلی خیلی خوب........ولی میزان تقلیدش از بازی مثه halflife کم نبود(نصب turret یا نگهداشتن اجسام در هوا و پرتابش به اطراف(به یاد gravity gun دکتر)البته در کنارش نواوریهای زیادی هم داشت ......... .ولی نواواری "جریان سازی" نداشت که اکثر بازیهای یه نسلو تحت تاثیر قرار بده(بیشتر نواوریهای یا جزیی بود یا فقط مختص خود بازی).......

یه چیزم در مورد داستان halflife بگم : داستان halflife رو به علت پیچیدگی زیادش بهت قول میدم80 درصد کسایی که تو این فروم هستن و بازیش کردن نمیدونن و گرنه اگه کامل داستان رو همه بدونن وقتی با بازیهای دیگه مقایسش کنن متوجه میشن که فقط و فقط و فقط بازی halo هستش که میتونه از لحاظ داستان باهاش رقابت کنه........ .
    .
    .
    .

Last edited by halflife g; 05-12-2011 at 10:35.

4. این کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

779

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

ما هم بیشتر منتظر اون ویدئو های قشنگی هستیم که از آنوس بازی های مختلف میاد و این انتخاب های اون زیاد ارزشی نداره...
    ارزش نداره چطور منظورته وحید..؟ به نظر تو ارزش نداره یا چطور..؟
    اگر نظر شخصیت باشه هیچی ولی اگه خلاف این باشه فکر نمی کنم این طوری باشه و اون قدرها هم بی ارزش نیست
    به نظر من که کلا این مراسم یکی از بهترین و با ارزشترین مراسم هستش

شخصا از نظر داستان پردازی و داستان و فضا و اتمسفر Bioshock رو سرتر میدونم
    موشکافانه داستان هر دو بازی رو میدونم هر نیمه جان هم بایوشاک و به نظر خودم هم باهات موافقم بایوشاک ریشه داستانی برتری داره
    چون این داستان تو بازی خیلی عالی با فضا و اتمسفر خود بازی ترکیب شده بود....برخلاف نیمه جان
    چه بسا که تو بایوشاک 2 نتونستن اون داستان خوب رو دنبال کنن که البته تو نیمه جان 2 و اپیزود اول هم این سستی به خوبی دیده میشد که تو اپیزود دوم پوشش دادند
    Last edited by Layken; 05-12-2011 at 13:35.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

موشکافانه داستان هر دو بازی رو میدونم هر نیمه جان هم بایوشاک و به نظر خودم هم باهات موافقم بایوشاک ریشه داستانی برتری داره
    میشه تو دو پاراگراف داستان شماره1 و 2 هاف لایف رو بگین(البته نه از زبان سایتا یا نقدها)
    .
    .
    .
    Last edited by halflife g; 05-12-2011 at 15:23.

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

بچه ها این اگه بیاد جایی هست که لینک دانلود مراسم رو بزاره . یا همین جا میزارین ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

خوب دیگه منم همینو گفتم دیگه.......من گفتم کین لوین گفته میان پرده نباشه خوبه تو هم گفتی کین لوین گفته cut scence نباشه خوبه ..........این دو کلمه میان پرده و cut scence یه چیزن دیگه
    +
    تازه اقای کین لوین این حرفو جدید زده و قدیمی نیس فوقش مال یک ماه پیش :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    .

+

در مورد بایو شاک هم اتمسفر فوق العاده ای داره و داستان و گیم پلی خیلی خوب........ولی میزان تقلیدش از بازی مثه halflife کم نبود(نصب turret یا نگهداشتن اجسام در هوا و پرتابش به اطراف(به یاد gravity gun دکتر)البته در کنارش نواوریهای زیادی هم داشت ......... .ولی نواواری "جریان سازی" نداشت که اکثر بازیهای یه نسلو تحت تاثیر قرار بده(بیشتر نواوریهای یا جزیی بود یا فقط مختص خود بازی).......

یه چیزم در مورد داستان halflife بگم : داستان halflife رو به علت پیچیدگی زیادش بهت قول میدم80 درصد کسایی که تو این فروم هستن و بازیش کردن نمیدونن و گرنه اگه کامل داستان رو همه بدونن وقتی با بازیهای دیگه مقایسش کنن متوجه میشن که فقط و فقط و فقط بازی halo هستش که میتونه از لحاظ داستان باهاش رقابت کنه........ .

میدونم چون جدیدا تویه BC زده و تویه مصاحبش اختصاصی به این موضوع اشاره کرده فکر میکنی جدیده. ولی این قضیه رو من نمیدونم دقیقا ولی خیلی وقت پیش بود خوندم حالا از یک Interview بود یا Preview یا Review و... ولی بود مطمئنم اینو.( فکر کنم یک Review از Bioshock بود که توش نویسنده به این مورد اشاره کرد )
    ببین مراد هر بازی ای رو با یک چیز میسنجنش. مثلا Bioshock رو به خاطر اتمسفر و داستان فوق العادش واسه ی یک بازیه FPS مورد تمجید قرار میدن. Halo رو واسه Gameplay و HL هم به خاطر نوآوری هایه خاصش و کلا سبکه خاصش.
    البته میدونم من داستان HL رو شادی به حد و اندازه هایه تو ندونم و مطمئنم هستم که نمیدونم ( چون بازیه مورد علاقم نیست ) ولی حداقل از اون برداشتی که هم خودم و هم خیلی هایه دیگه کردن اینکه کلا دنیایه Bioshock خیلی عمقی تر و احساسی تر خلاصه نمیدونم همچین خیلی پرنوآوری تره تا HL. میدونم که گیم پلی Bioshock شاید در حد و اندازه هایه HL نباشه و گفتم فقط داستان و اتمسفر و ... . دیگه حداقل اتمسفر دو بازی رو که مقایسه کردم! بحث شخصیت پردازی رو به میان نمی کشم چون هردویه این بازی ها شخصیت پردازیه فوق العاده ای داشتند. اگه 80% اینجا داستان HL رو نمیدونن! 80% اصلا Bioshock بازی نکردن! و از اون 20% هم 90% داستان رو با جزئیاتش نگرفتن!
    من به خیلی بازی ها احترام میزارم ولی از نظر بنده Bioshock بهترین سناریو و تطابق داستان و محیط و اتمسفر رو تویه کله بازی هایه FPS داشت.( البته خیلی ها همینطور فکر میکنند)

چه بسا که تو بایوشاک 2 نتونستن اون داستان خوب رو دنبال کنن که البته تو نیمه جان 2 و اپیزود اول هم این سستی به خوبی دیده میشد که تو اپیزود دوم پوشش دادند
    تویه Bioshock 2 که اولا تیم سازنده یکی دیگه بود دوما اصلا Ken Levigne نبود! فکر کن نویسنده ی داستان و همه کاره ی بازی تویه نسخه ی 2وم نباشه. برا همینه من بدجوری به Infinite امید دارم چون از ساله 2007 دقیقا بعده Bioshock رفتن رویه اون تیم سازنده.
    مراد تو رو نمیدونم ولی من خیلی از ایده ی Bioshock نسبت به HL بیشتر خوشم اومد ( حالا از داستان و اتمسفر و ... بگیر تا گیم پلی. تازه تویه Bioshock حسه نوستالوژی آدم! بیشتر تحریک میشه )

9. 3 کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

ببین مراد هر بازی ای رو با یک چیز میسنجنش. مثلا Bioshock رو به خاطر اتمسفر و داستان فوق العادش واسه ی یک بازیه FPS مورد تمجید قرار میدن. Halo رو واسه Gameplay و HL هم به خاطر نوآوری هایه خاصش و کلا سبکه خاصش.
    البته میدونم من داستان HL رو شاید به حد و اندازه هایه تو ندونم و مطمئنم هستم که نمیدونم ( چون بازیه مورد علاقم نیست ) ولی حداقل از اون برداشتی که هم خودم و هم خیلی هایه دیگه کردن اینکه کلا دنیایه Bioshock خیلی عمقی تر و احساسی تر خلاصه نمیدونم همچین خیلی پرنوآوری تره تا HL. میدونم که گیم پلی Bioshock شاید در حد و اندازه هایه HL نباشه و گفتم فقط داستان و اتمسفر و ... . دیگه حداقل اتمسفر دو بازی رو که مقایسه کردم! بحث شخصیت پردازی رو به میان نمی کشم چون هردویه این بازی ها شخصیت پردازیه فوق العاده ای داشتند. اگه 80% اینجا داستان HL رو نمیدونن! 80% اصلا Bioshock بازی نکردن! و از اون 20% هم 90% داستان رو با جزئیاتش نگرفتن!
    من به خیلی بازی ها احترام میزارم ولی از نظر بنده Bioshock بهترین سناریو و تطابق داستان و محیط و اتمسفر رو تویه کله بازی هایه FPS داشت.( البته خیلی ها همینطور فکر میکنند)
    چند نکته :

1-در مورد داستان halflife جزییات که نه کلیات داستان هم مشخص نیس برای خیلی ها و همه میگن "فضایی ها اومدن حمله کنن ملت هم باهاشون مقابله می کنن"... ولی دونستن کامل داستان که باعث القای اتمسفر مرموزی به بازی میشه

میدونستی در بازی halflife 2 :

• شما 2 بار در زمان جابجا شدی؟؟؟
    • میدونستی اون مرد موموز(کیف به دست) و دکتر برین(که اخر بازی کشتیمش)در گذشته به خاطر کارایی که فریمن براشون کرده(چه کارایی؟؟) مدیون فریمن بودن؟؟؟
    • چرا در هر شماره مرد مرموز فریمن رو نجات میده؟؟؟
    • و.........

قشنگی هاف لایف در نوع روایت داستانش(به خاطر نبود کات سنس و leveldesign) و همینطور داستان مجهول و پر از سوال و مرموزش هست که فضا و اتمسفر مرموزی رو بوجود میاره....... .

2-از لحاظ منتقدا و سایتا هم که قبلا گفتم اکثرا میگن داستان halo بهترینه و نه halflife و نه bioshock ........یعنی میخوام بگم خیل عظیمی از امت طرفدار جبهه سومی هستن و به نظر اونا بازیشون واسه خاطر چیز دیگه ای معروفه

3-گفتم اینکه میگی اتمسفر و داستان و بایوشاک بهترینه حالت کاملا سلیقه ای داره و اگرم 80 درصد تو ایران بایو شاک رو بازی نکردن چطور خیلی ها این نظرو دارن؟؟؟
    در نتیجه این بحث اتمسفر حالت سلیقه ای داره و با این تاکید که شما میگی نمیشه روش حرف زد..... .همونطور که بازی پورتال نزدیک 4 میلیون فروخته و هنوزم فروش خوبی داره(و نشان از این داره بین مردم هم جای خوبی پیدا کرده) و از لحاظ منتقدا هم عالیه ولی تو این نظرو نداری.......
    .
    .
    .
    Last edited by halflife g; 06-12-2011 at 19:36.

11. این کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

779

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

چند نکته :

1-در مورد داستان halflife جزییات که نه کلیات داستان هم مشخص نیس برای خیلی ها و همه میگن "فضایی ها اومدن حمله کنن ملت هم باهاشون مقابله می کنن"... ولی دونستن کامل داستان که باعث القای اتمسفر مرموزی به بازی میشه

میدونستی در بازی halflife 2 :

• شما 2 بار در زمان جابجا شدی؟؟؟
    • میدونستی اون مرد موموز(کیف به دست) و دکتر برین(که اخر بازی کشتیمش)در گذشته به خاطر کارایی که فریمن براشون کرده(چه کارایی؟؟) مدیون فریمن بودن؟؟؟
    • چرا در هر شماره مرد مرموز فریمن رو نجات میده؟؟؟
    • و.........

قشنگی هاف لایف در نوع روایت داستانش(به خاطر نبود کات سنس و leveldesign) و همینطور داستان مجهول و پر از سوال و مرموزش هست که فضا و اتمسفر مرموزی رو بوجود میاره....... .

2-از لحاظ منتقدا و سایتا هم که قبلا گفتم اکثرا میگن داستان halo بهترینه و نه halflife و نه bioshock ........یعنی میخوام بگم خیل عظیمی از امت طرفدار جبهه سومی هستن و به نظر اونا بازیشون واسه خاطر چیز دیگه ای معروفه

3-گفتم اینکه میگی اتمسفر و داستان و بایوشاک بهترینه حالت کاملا سلیقه ای داره و اگرم 80 درصد تو ایران بایو شاک رو بازی نکردن چطور خیلی ها این نظرو دارن؟؟؟
    در نتیجه این بحث اتمسفر حالت سلیقه ای داره و با این تاکید که شما میگی نمیشه روش حرف زد..... .همونطور که بازی پورتال نزدیک 4 میلیون فروخته و هنوزم فروش خوبی داره(و نشان از این داره بین مردم هم جای خوبی پیدا کرده) و از لحاظ منتقدا هم عالیه ولی تو این نظرو نداری.......
    .
    .
    .
    ووهو نه جونه ما تو خط داستانی HL نرو که من مغزم هنگ میکنه
    حالا اگه شد این بار دومی رو خیلی خوب تموم میکنمش همه جاشو میگیرم ( حیف که Skyrim نمیزاره )
    Halo مطمئنن خیلی عظیم تره چون حداقلش 3 تا نسخه ی درست حسابی داده 2 تا نسخه ی فرعی و ... و مطمئنن از نظر داستانی غنی تره نسبت به HL و Bioshock. منتقد ها چجوری اومدن گفتن؟ مثلا داشتن بازی رو نقد میکردن توش نوشتن یکی از بهترین داستان ها رو تویه بازی هایه FPS داره؟ یا میان مثله IGN لیست میدن بیرون
    در هر 3 بازی از داستان و ... تمجید شده و مراد ما اصلا نمی تونیم بگیم که از نظر منتقد ها کدوم یکی بهتر از اون یکی بوده!
    اصولا کسی که Bioshock رو بازی نکرده باشه یا اسمشم نشنیده باشه ، نظرش فکر نمی کنم اهمیت زیادی داشته باشه اونم در زمینه ی FPS داستانی!
    بحث اتمسفر بازی من مطمئنم حتی از نظره سایت ها هم Bioshock خیلی بیش تر ازش تعریف شده! اصلا چیزی که Bioshock به دنیایه بازی معرفی کرد یک دنیایه کاملا جدید و محیطی کاملا جدید بود که قبلا تویه بازی هایه دیگه کم به کار رفته بود ( نمی گم به کار نرفته بود چون همه ی بازی هایه دنیا رو من بازی نکردم! ) اما HL فضایش و اتمسفرش ( میدونم تعریف اتمسفر فقط به محیط نیست ولی یکی از مهم ترین المنت هایه اتمسفر همون محیط ) نسبت به Bioshock اونقدر جدید نبوده! Bioshock اومد یک دنیایه دیگه خلق کرد با یک مکان کاملا جدید کاری که کم تر بازی ای انجام داده. شهره Rapture رو بیایم با City 17 مقایسه کنیم : کدومشون یک چیزه کاملا جدید با فضایه جالب تر و جدید تر داشت؟ Rapture. و حالا تویه اون شهر داستان سازی ای که انجام شده بود باعث شد که در واقعا احساس اون شهر به تو القا بشه. تویه اون شهر موجودات ، اسلحه ها ، دستگاه ها و چیز هایه کاملا جدیدی نمایان شد انگار که یک دنیایه دیگه هست. طرز ساخت اون شهر راه روهایی که از تویه اقیانوس رد میشدن و وسایل نقلیش و ... همه در نوعه خودش منحصر به فرد بوده. گیم پلی شم که بعضی از المنت هایه System Shock رو داره.تازه اگه بخوای موسیقی این دو بازی رو با هم مقایسه کنی که...
    سلیقه که مطمئنن هست بحث من اتمسفر گیرا تر و جدید تر و خلاق تر هستش.
    وگرنه من شخصا از محیط هایه کلاسیک و قدیمی ، رویایی و زیبا + مکانیکی و جنگلی خیلی بیشتر از محیط هایه فضایی و مدرن و آزمایشگاهی نمیدونم شلوغ پلوغ و رنگ و برنگ خوشم میاد.
    من رو مورد Mass Effect هم رویه خوشی ندارم. همه همینجورین چیزه جدیدی نیست همونطور که خیلی ها از بازیه GTA خوششون نمیاد ، از Halo متنفرند منم مثل همه آدم ها از یک سری بازی هایه معروف و قشنگ خوشم نمیاد.

13. این کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

ووهو نه جونه ما تو خط داستانی HL نرو که من مغزم هنگ میکنه
    حالا اگه شد این بار دومی رو خیلی خوب تموم میکنمش همه جاشو میگیرم ( حیف که Skyrim نمیزاره )
    Halo مطمئنن خیلی عظیم تره چون حداقلش 3 تا نسخه ی درست حسابی داده 2 تا نسخه ی فرعی و ... و مطمئنن از نظر داستانی غنی تره نسبت به HL و Bioshock. منتقد ها چجوری اومدن گفتن؟ مثلا داشتن بازی رو نقد میکردن توش نوشتن یکی از بهترین داستان ها رو تویه بازی هایه FPS داره؟ یا میان مثله IGN لیست میدن بیرون
    در هر 3 بازی از داستان و ... تمجید شده و مراد ما اصلا نمی تونیم بگیم که از نظر منتقد ها کدوم یکی بهتر از اون یکی بوده!
    در کل شایان جان در اینکه بایوشاک عالی و خارق العاده بوده درش شکی نیس...........ولی من میگم به نظر من داستان و نوع روایت و اتمسفرش بهتر از بایوشاک هست(نه اینکه مال بایوشاک هم عالی نیس)
    در این بین منتقدها هم نظراتی دارن........تو هم نظراتی داری و x هم نظراتی داره و .......... .

+

در مورد halo خیلی از سایتا چطور مثلا وقتی یه بازی میاد مینوسین مثلا best graphic ever یا همچین چیزایی برای سری Halo و حتی بازی halo 3 خیلی خیلی اینجور موارد تو سایتا ذکر شده ........ .
    مخصوصا چون halo طرفدارای فراوانی داره در نتیجه انتشار کتابها و رمان های جانبی هم به بهتر شدن و صیقل پیدا کردن داستانش کمک شایانی کرده....... .

+

اره حتما halflife رو بازی کن..........یه بار برو داستان بازی رو از خود سایت valve بگیر و بخوون بعد برو بازی رو انجام بده.........متوجه میشی که کلا یه چیز جدید داری بازی می کنی(این اتفاق واسه من هم رخ داد)ولی بازیهایی مثه bioshock یا halo حتی اگه داستان بهتری هم داشته باشن داستان پیچیده ای ندارن ولی مال halflife شدیدا پیچیدس..................طوری که من خودم موندم چطور میخوان جمعش کنن سازنده ها(مثه موضوع عجیب غریب سریال lost شده)
    .
    .
    .
    Last edited by halflife g; 07-12-2011 at 00:53.

15. این کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

779

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

Cliff Bleszinski

این طراح بزرگ عنوان محبوب Gears of war قراره که در این مراسم حضور داشته باشه و احتمالا عنوانی خاص رو برای کنسول بی کم و کاست ، پاک و منزه ، وحی شده از طرف خدا 360 معرفی خواهد کرد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بچه ها این اگه بیاد جایی هست که لینک دانلود مراسم رو بزاره . یا همین جا میزارین ؟
    بله لینک دانلود هایی قرار داده میشه که اینجا هم انشالله قرار میدیم
    Last edited by Layken; 07-12-2011 at 12:23.

17. این کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •