e e e آقا چرا به کن لوین توهین میکنی
.gif)
اون مصاحبش ماله خیلی وقت پیشه ماله دورانیه که اصلا Bioshock اومد فکر کنم تویه یک interview گفت که برایه تعامل بیشتر بازیباز Cut Scene نباید باشه...
خوب دیگه منم همینو گفتم دیگه.......من گفتم کین لوین گفته میان پرده نباشه خوبه تو هم گفتی کین لوین گفته cut scence نباشه خوبه ..........این دو کلمه میان پرده و cut scence یه چیزن دیگه.gif)
+
تازه اقای کین لوین این حرفو جدید زده و قدیمی نیس فوقش مال یک ماه پیش :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
.
+
در مورد بایو شاک هم اتمسفر فوق العاده ای داره و داستان و گیم پلی خیلی خوب........ولی میزان تقلیدش از بازی مثه halflife کم نبود(نصب turret یا نگهداشتن اجسام در هوا و پرتابش به اطراف(به یاد gravity gun دکتر)البته در کنارش نواوریهای زیادی هم داشت ......... .ولی نواواری "جریان سازی" نداشت که اکثر بازیهای یه نسلو تحت تاثیر قرار بده(بیشتر نواوریهای یا جزیی بود یا فقط مختص خود بازی).......
یه چیزم در مورد داستان halflife بگم : داستان halflife رو به علت پیچیدگی زیادش بهت قول میدم80 درصد کسایی که تو این فروم هستن و بازیش کردن نمیدونن
و گرنه اگه کامل داستان رو همه بدونن وقتی با بازیهای دیگه مقایسش کنن متوجه میشن که فقط و فقط و فقط بازی halo هستش که میتونه از لحاظ داستان باهاش رقابت کنه........ .
.
.
.