تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 29 اولاول ... 567891011121319 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 284

نام تاپيک: آرشیو / جام جهانی والیبال با حضور ایران / 20 نوامبر الی 4 دسامبر 2011

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

تبریک و تبریک و تبریک!
    عجب بازی به یادماندنی بود ...
    با اینکه 3 ساعت دیگه میان ترم دارم و هیچی هم نخوندم! ولی روحیه گرفتیم در حد قهرمانی المپیک!
    بسیار بازی لذت بخشی بود .
    ست اول که بازی بسیار نزدیکی کردیم و حتی می تونستیم با کمی دقت پیروز بشیم .
    ست دوم تعویض بسیار خوب ولاسکو که فیاضی رو به جای زرینی به بازی اورد خیلی به برد این ست کمک کرد . فیاضی چقدر خوب بازی می کنه . واقعا باهوش و با تجربه نشون می ده . یه جا که از روی دست 2 مدافع با زاویه توپ رو زد کلی حال کردم . و این زرینی که ست اول و دوم تا وقتی بازی می کرد بسیار بد بود ولی بعدش که به بازی برگشت عالی شده بود . انگاری عوضش کرده بودند
    توی ست چهارم باز هم کار خوب ولاسکو رو شاهد بودیم با تعویض های به موقع و البته تایم اوتهای عالی هم در ست 4 و هم 5 .
    در کل به نظرم ستاره ایران تا اینجا ولاسکو + فیاضی بودند . هر چی پول گرفتی ولاسکو حلالت
    +
    به قول ارباب سایه ها خوب حال این اناستازی رو گرفتیم .
    با این بازی های خوب شگفتی افرینی مجدد دور از ذهن نیست. فقط خستگی می تونه مانع ملی پوشا باشه مگر نه که ارژانتین و چین و مصر رو می تونیم ببریم .

2. 15 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

البته شاید بازی امروز و فردا با هم فرق کنه ولی در کل لهستان از آرژانتین خیلی سر تر بوده تو این چند سال

درسته والیبالمون مثل سرعت اینترنتمون فراز و نشیب داره

ولی منطق میگه باید آرژانتین رو برد

گرچه منم فکر کنم ببازیم به آرژانتین ولی میشه امید داشت شگفتی رو ادامه بدیم
    درسته ولی باید اینم در نظر داشت که صرفا نتیجه یه تیم جلو تیم دیگه معیار دقیق و قابل اتکایی نیست و هر بازی شرایط خاص خودشو داره همین لهستان که امروز له شد! کوبا که مارو 3-0 برده بود رو راحت شکست داد!یا ما بازی که جلو ژاپن انجام دادیم 40% هم نتونستیم مقابل کوبا انجام بدیم!امیدوارم با توجه به اینکه آمادگی بدنی ما برای مسابقات نزدیک نسبت به سایر تیم ها کمی کمتره و دو تا مصدومم داریم بازی های پرفشار و 5 سته انرژی بچه ها رو تخلیه نکنه اگه بتونیم آرژانتین رو هم شکست بدیم که واقعا شاهکار کردیم تا الان رده پنجمیم که احتمالا ایتالیا 3 امتیاز از چین میگیره و ما میریم ششم تا بازی های فردا ...

4. 6 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

وقتی ایران ست دوم رو برد گفتم این یه ست هم خوبه
    وقتی ست سوم رو باخت به خودم گفتم لهستان نباید پرتوقع باشم
    وقتی ست چهرام برد گفتم یه امتیاز هم خوبه راضی به باخت 3-2 هم بود(ولی میدونستم از لحاظ روحی تیم ایران سر تره و برنده بازی خواهد بود)
    ولی وقتی ست پنجم رو برد دیگه به مقام 2و 3 مسابقات قانع نیستم
    این تیم میتونه برزیل رو هم ببره
    به اين ميگن روحيه‌ي ايراني ولي يادتون نره كه فقط 4 بازي از 11 بازي ما انجام شده و هنوز 7 بازي ديگه مونده.
    آرژانتين، آمريكا، مصر، چين، برزيل، روسيه و ايتاليا هفت تيم ديگه هستن كه بايد باهاشون جنگيد و ما بايد تمركزمونو تا آخر حفظ كنيم و در روز آخر ببينيم كجا ايستاديم نه اينكه از الآن گمانه زني كنيم كه بعدها كجا خواهيم بود و در بادش بخوابيم اونوقت ميبينيم كه با اون چيزي كه استحقاقشو داشتيم نرسيديم و همه رو مقصر بگيريم غير از خودمون.
    حالا با اين وجود در صورت ادامه روند به شكلي كه الآن پيش ميريم سه بازي آخر ما بازي هاي بسيار دشواري خواهند بود و قطعاً قبل از اين سه بازي جايگاه ايران در رده بندي بسيار مطلوبتر از بعدش خواهد بود و من شخصا تنها ميتونم از اون سه بازي، بازي نزديك ولي با نتيجه باخت را براي تيم ملي تصور كنم.
    در كل اين سبك بازي (دوره اي) تجريه بازيكنان را براي انتخابي المپيك كه خردادماه 91 انجام ميشه بسيار بالا ميبره و يك تداركات بسيار قوي براي تيم هست كه هيچوقت فدراسيون واليبال ايران به مخيله اش هم راه پيدا نميكرد بتونه بذاره و مفت و مجاني داره در سطح بالاي دنيا اينطور افتخار آفريني ميكنه و جالبتر اينكه تمام تيم ها با همه‌ي قواي اصليشون وارد شدن پس ما داريم پيشرفت ميكنيم.

پروفشنال aliy2324's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

کسی جدول رده بندی مسابقات داره؟

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

ای جونم، چه کیفی داد این برد
    یعنی هر بنی‌بشری بالا سر این تیم بود، با اخلاقی که از ایرانیا سراغ دارم، بعد از ست سوم همه جا می‌زدن و ست چهارم رو هم مثل آب خوردن می‌دادن ...
    چه می‌کنه این ولاسکو ... با اون چشمای خمارش : دی

بچه‌ها به غیر از ست سوم که واقعاً من نمی‌دونم چرا اون جوری شده بودن و هر چی که می‌اومد امتیاز می‌شد واسه لهستان، تو بقیه‌ی دقایق عالی بودن ... کم تیمی نبود لهستان، تیمی که سوم لیگ جهانیه، اما ما رو تو لیگ راه هم نمیدن

دم همگی گرم ...
    این بازی اگه تو ایران بود، با جو وحشتناکی که می‌ساختیم واسشون، 3-0 هم می‌تونستیم ببریم !
    حتی همین جا هم یه دقایقی بود که می‌شد راحت لهستان رو تحت فشار قرار داد، اما خب بی‌دقتی و البته استرس و فشار نمی‌ذاشت ...
    الحق که از نظر روانی ولاسکو خوب کار کرده باهاشون ...

امروز تو یکی دو ست، به خصوص ست سوم، لیبرو اصلاً خوب نبود، به شدت جای فرهاد ظریف خالی بود ...
    اما ست پنجم، هم لیبرو و هم حمزه خوب شدن ...

البته حمزه هنوز با اون حمزه‌ای که ازش تو مسابقات جهانی جوانان و قهرمانی آسیا سراغ داریم، خیلی فاصله داره ...
    امروز نگاه خودش کاملاً نشون می‌داد که چقدر از خود همیشگیش دوره ...

علیرضا نادی دو ست اول تو دفاع‌های روی تور عالی بود ... اما دو ست آخر بیش‌تر حمزه دفاع کرد (عقب زمین)
    چند تا امتیاز سرویسی که گرفتیم خیلی چسبید
    یه پرشی از حمزه، دو تا پرشی از کمال‌وند، اون کنترل‌شده‌ی امیر حسینی که عاشقشم
    چه پاس‌هایی میده لامصب! دیدین چه جوری توپ مرده رو زنده کرد ؟!

اسپک‌های بازارگرد هم همگی بوی امتیاز میدن ... اصلاً دست چپ این بشر واسه امتیاز گرفتن ساخته شده! دستش که میره بالا خیالم از بابت امتیاز راحته ...
    فکر می‌کنم در پایان مسابقات هم امتیازآورترین بازیکنمون بشه ...

دو تا جوونامون هم عالی و کم‌اشتباه بودن ... هم پویا فیاضی و هم امیر غفور خوب کار کردن، البته غفور با توجه به مسابقات قهرمانی آسیا، انتظار بیش‌تری میره ازش ...

چه سرویس‌هایی می‌زد این کورک از لهستان! ترکونده بود لامصب! امتیازآورترین بازیکن زمین هم بود ...
    یه چیزی هم توجهم رو جلب کرد! چهره‌های این بازیکنای لهستان خیلی هالیوودی می‌زد

یکی دو تاشون شبیه چند تا بازیگر معروف بودن : دی

راستی گزارش FIVB از بازی هم قشنگه ...
    خبرگزاری‌ها می‌ذارن تا چند ساعت دیگه ...
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نکات مهمش؛ بازارگرد با 15 امتیاز، بیش‌ترین امتیاز رو واسه ایران آورد، کورک هم 26 امتیاز واسه لهستان گرفت
    موسوی و زرینی هم هر کدوم 12 امتیاز
    نکته‌ی جالب اینجاست که امتیاز ست (Set Point) ایران رو دو تا بازیکن جوونش گرفتن ... ست دوم، فیاضی، ست چهارم غفور و ست پنجم هم فیاضی !
    Last edited by Kurosh; 24-11-2011 at 13:01.

8. 17 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoH_@_MaD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

تبریک میگم به همه ی دوستان
    ست پنجم رو که گرفتیم از خوشحالی نمیدونستم چیکار کنم اگه داداشم جلوم رو نگرفته بود فک کنم همه ی شیشه های خونه رو میاوردم پایین
    به عمرم از برد تو یه مسابقه ی ورزشی اینقدر خوشحال نشده بودم
    واقعا دستشون درد نکنه

خداییش هیچی از لهستان کم نداشتیم ست اول رو هم میتونستیم پیروز باشیم
    ست چهارم با اینکه 5 امتیاز افتادیم عقب ولی بچه ها دمشون گرم خوب تونستن برگردن به بازی
    این پوریا فیاضی فوق العاده س پسر با 18 سال سن همه ی امتیازات حساس رو میگیره
    خوشحالم که حمزه زرینی هم به خودش اومد و شد همونی که میخواستیم
    با این بازی برد جلوی تیم های مصر و چین و آرژانتین و آمریکا اصلا دور از دسترس نیست
    و به امید خدا یه انتقام سخت از ایتالیا

خیلی خوشحالم
    تبریک تبریک تبریک

10. 2 کاربر از MoH_@_MaD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SuperSt@r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    نيوكمپ

پيش فرض

میگم یه چیزی چه جوری ما ست سوم رو 25-8 باختیم اصلا چنین چیزی تا به حال بوده که یه تیم یه ست رو اینجوری ببازه بعد بیاد کل بازی رو ببره! من تیکه هایی که اخبار ورزشی رو میدیدم ظریف رو ندیدم تو این بازی نبود؟چرا؟
    درضمن بازتاب های این برد رو یادتون نره برامون بذارید ممنون میشم

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

چه صحنه دراماتیکی : دی
    ولاسکو فوت استادی رو یادش نداده بود

+
    ولاسکو در آخر بازی گفت " ما بسیار خوشحال هستیم چون یه تیم قوی رو بردیم. من به بازیکینا بعد از برد صربستان گفتم که ما دنبال یه شگفتی دیگه هستیم. بازیکنای ما خوب بدون و ازشون خواستم که برای هر توپ بجنگند و اونها همین کار رو انجام دادن. سرویس ها و دفاع ما نتیجه رو عوض کرد."

مربی لهستان,آناستازی هم گفت" امروز یک پیروزی بزرگ برای ایران بود. ما خوشحال نیستیم چون تمرکزمون رو در ست چهارم از دست دادیم. ما اشتباهات زیادی رو در دریافت و سرویس داشتیم. این طبیعت یک تیمه, شما گاهی اوقات می بازین. ما ست چهارم 11 بر 16 جلو بودیم و تمرکزمون رو از دست دادیم. این یک فاجعه بود. ما این شنانس رو داشتیم که بازی رو تموم کنیم."

نادی هم گفته می دونستیم اونا یه تیم خیلی قوی تو اروپا هستن واسه همین ما سعی کردیم تا بهترین والیبالمون رو ارائه بدیم. از ولاسکو هم تمجید کرده که به اونا اعتماد به نفس داده و آخرش گفته که ما دنبال سهمیه المپیک هستیم .

کاپیتان لهستان - Marcin Mozdzonek هم گفته که ایرانیا خوب بودن مخصوصا تو دفاع... آخرش هم عنوان کرده که باید این بازی رو فراموش کنن .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

13. 17 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت mokhe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    ایران-مشهد

پيش فرض

واقعا عالی بود.با اینکه حمزه دیر به خودش اومد ولی مشکل گشا بود.به نظرم یکم بازیکن آزاد مون سوتی میداد البته جلو لهستان با اون سرویساشون.ما که حسابی حال کردیم.ست سوم که وا داده بودیم گفتیم کارمون تمومه .عالی بود پسر
    راستی اگه جایی هست که جدول رده بندی رو آنلاین میده لطفا بزارین.
    اگه خود سایت اف ای وی بی داره بدین چون من جدولی پیدا نکردم.
    با تشکر

15. 2 کاربر از mokhe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Royce's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    چطور مگه؟

پيش فرض

سلام
    کسی میتونه بازیهای قبلی و بعدی ایرانو همراه نتایجشون اینجا بنویسه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •