ای جونم، چه کیفی داد این برد .gif)
یعنی هر بنیبشری بالا سر این تیم بود، با اخلاقی که از ایرانیا سراغ دارم، بعد از ست سوم همه جا میزدن و ست چهارم رو هم مثل آب خوردن میدادن ...
چه میکنه این ولاسکو ... با اون چشمای خمارش : دی
بچهها به غیر از ست سوم که واقعاً من نمیدونم چرا اون جوری شده بودن و هر چی که میاومد امتیاز میشد واسه لهستان، تو بقیهی دقایق عالی بودن ... کم تیمی نبود لهستان، تیمی که سوم لیگ جهانیه، اما ما رو تو لیگ راه هم نمیدن .gif)
دم همگی گرم ...
این بازی اگه تو ایران بود، با جو وحشتناکی که میساختیم واسشون، 3-0 هم میتونستیم ببریم !
حتی همین جا هم یه دقایقی بود که میشد راحت لهستان رو تحت فشار قرار داد، اما خب بیدقتی و البته استرس و فشار نمیذاشت ...
الحق که از نظر روانی ولاسکو خوب کار کرده باهاشون ...
امروز تو یکی دو ست، به خصوص ست سوم، لیبرو اصلاً خوب نبود، به شدت جای فرهاد ظریف خالی بود ...
اما ست پنجم، هم لیبرو و هم حمزه خوب شدن ...
البته حمزه هنوز با اون حمزهای که ازش تو مسابقات جهانی جوانان و قهرمانی آسیا سراغ داریم، خیلی فاصله داره ...
امروز نگاه خودش کاملاً نشون میداد که چقدر از خود همیشگیش دوره ...
علیرضا نادی دو ست اول تو دفاعهای روی تور عالی بود ... اما دو ست آخر بیشتر حمزه دفاع کرد (عقب زمین)
چند تا امتیاز سرویسی که گرفتیم خیلی چسبید .gif)
یه پرشی از حمزه، دو تا پرشی از کمالوند، اون کنترلشدهی امیر حسینی که عاشقشم
چه پاسهایی میده لامصب! دیدین چه جوری توپ مرده رو زنده کرد ؟!
اسپکهای بازارگرد هم همگی بوی امتیاز میدن ... اصلاً دست چپ این بشر واسه امتیاز گرفتن ساخته شده! دستش که میره بالا خیالم از بابت امتیاز راحته ...
فکر میکنم در پایان مسابقات هم امتیازآورترین بازیکنمون بشه ...
دو تا جوونامون هم عالی و کماشتباه بودن ... هم پویا فیاضی و هم امیر غفور خوب کار کردن، البته غفور با توجه به مسابقات قهرمانی آسیا، انتظار بیشتری میره ازش ...
چه سرویسهایی میزد این کورک از لهستان! ترکونده بود لامصب! امتیازآورترین بازیکن زمین هم بود ...
یه چیزی هم توجهم رو جلب کرد! چهرههای این بازیکنای لهستان خیلی هالیوودی میزد
یکی دو تاشون شبیه چند تا بازیگر معروف بودن : دی
راستی گزارش FIVB از بازی هم قشنگه ...
خبرگزاریها میذارن تا چند ساعت دیگه ...
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نکات مهمش؛ بازارگرد با 15 امتیاز، بیشترین امتیاز رو واسه ایران آورد، کورک هم 26 امتیاز واسه لهستان گرفت
موسوی و زرینی هم هر کدوم 12 امتیاز
نکتهی جالب اینجاست که امتیاز ست (Set Point) ایران رو دو تا بازیکن جوونش گرفتن ... ست دوم، فیاضی، ست چهارم غفور و ست پنجم هم فیاضی !