به به! اینم از آقای رضازاده! کلاً فوتبال مون رو دایی به ** کشید و وزنه برداری رو هم رضازاده!...
دیگه دارم به اون قهرمانی هایی هم که یارو رضازاده گرفته شک می کنم!![]()
به به! اینم از آقای رضازاده! کلاً فوتبال مون رو دایی به ** کشید و وزنه برداری رو هم رضازاده!...
دیگه دارم به اون قهرمانی هایی هم که یارو رضازاده گرفته شک می کنم!![]()
Last edited by sia-saketi; 24-01-2010 at 03:11.
شك نكن مطمئن باش.
قديمها هم يه نفر داشتيم . رمضانعلي تيموري . اولاش مي گفتن الكسيف آسياست ولي آخراي كارش معلوم شد دوپينگ و اين حرفا.
حيف پولي که اينطوري دود ميشه ...............!55 هزار دلار به عنوان غرامت
واقعا که تاسف آوره.چه آبرو ریزی راه انداختن.یکی یکی دوپینگی در میان...
نه جونم شایعه سیخی چنده دیگه حقیقت از این تابلو تر؟آنچه این دوپینگ جدید به وزنه برداری ایران نشان داد، شایعات تلخی بود كه در مورد دوپینگ هدایت شده رواج داشت و حالا به نظر می رسد رنگ حقیقت به خود گرفته اند
الان فقط جناب جهان پهلوان رضازاده باید خرها رو ببرن و باقالی ها رو بار کنن . . .![]()
حسین جان آماده باش برای ترفیع مقام بعدیت!
نه که اینجا اینجا ایران است و همه چیز برعکس!
آقا اینقدر تند نرید...
فکر کردید با روزی 1کیلو سبزی و 1 کیلو برنج و 1 کیلو گوشت میشه 260 کیلو گرم وزنه رو برد بالا
هاا......؟؟؟
پس معلومه که هیچ کدومتون ورزش حرفه ایی نکردید تا متوجه حرفام بشید
اون موقعی هم که رضازاده ترکوند مربیش حرف نداشت ، مربی اون موقع ایوانوف بود که زنش داروساز بود و داروهای جدید میساخت و فدراسیون جهانی هم متوجه دوپینگ اونا نمیشد...
رضا زاده هم که نتونست بره سومین مدالشو بگیره به خاطره ندونم کاری های رئیس قبلی فدراسیون بود که ایوانوف و زنش رو از ایران اخراج کرد و تو المپیک پکن هم که همتو پیامد های اخراج ایوانوف رو دیدید
الانم رضا زاده فقط باید بگرده دنباله یه داروساز و یه مربی توپ همینو بس
پس لطفا اینقده با اطلاعات کممون به اینو اون لطمه نزنیم خواهشا...(چون همین حرفایه ما میشه حاشیه و حاشیه ها هم که از روی اطلاعات ناقصه تمرکز و اعصاب ورزشکارا رو خراب میکنه)
حرفهات تایید می شود
اخه بد بختی این خیلی از قرصهای که ما به صورت عادی مصرف می کنیم هم چیز دوپینگ حساب میشه
این اقا که خونشو عوض نکرده
الآن اخبار شنیدم خطر تعلیق برداشته شد.به خاطر دوستی رضازاده با رئیس فدراسیون وزنه برداری جهان و صحبتی که ایندو با هم در این مورد کردن ایران تعلیق نمی شه.
راستی چطوریه که هند شش تا وزنه بردارشون در یک سال دوپینگی شدن اونوقت فقط جریمه نقدی...ولی می خواستن ایران را تعلیق کنند؟
400 هزار دلار جریمه طبق اخبار کانال 3الآن اخبار شنیدم خطر تعلیق برداشته شد.به خاطر دوستی رضازاده با رئیس فدراسیون وزنه برداری جهان و صحبتی که ایندو با هم در این مورد کردن ایران تعلیق نمی شه.
راستی چطوریه که هند شش تا وزنه بردارشون در یک سال دوپینگی شدن اونوقت فقط جریمه نقدی...ولی می خواستن ایران را تعلیق کنند؟
چه چرندیاتی پس باید زن ایوانف را هم به استخدام فدراسیون در می اوردن دیگه
چطو این بابا خودش هم مربی بود همه دوپینگی از کار در امدن
میگم چطوره ایوانف را اخراج میکردن زنش را نگه میداشتن
مشخصه خودت یک ساعت هم تو عمرت ورزش نکردی
همچی میگی داروهای جدید میساخت انگار داشته غذای جدید کشف میکرده اگه به همین اسونی بود که همه میرفتن تو کار زن ایوانف یا ساخت داروی جدید
بعدشم این رضا زاده خودش میگفت روزی 6 وعده غذا میخوره که 24 تا تخم مرغ فقط یک بخشی از اونه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)