یعنی مشکل از بازیه که خریدم
سرعت اینترنتم پایینه یه ماه طول میکشه بازی رو دانلود کنم![]()
یعنی مشکل از بازیه که خریدم
سرعت اینترنتم پایینه یه ماه طول میکشه بازی رو دانلود کنم![]()
سلام به همگی...
من یه مشکلی دارم
وقتی میرم تو بازی هیچ مشکلی ندارم ولی تو منوی اولیه اصلا علامتی جز تعجب نیست
بعدش تو بازی هم که اولش سوار گاری هست فقط صداش میاد ولی گاری ای نیست باید چیکار کنم ؟؟؟؟
سلام
من نسخه black box گرفتم نوشته بود هم کرک داره هم آپدیت تو بازی هم 1.1 زده ولی منوش یکم ازیت میکنه.این آپدیت روی این نسخه هم جواب میده بریزم؟
راستی وقتی میخوام بازیرو بیارم تو ویندوز وقتی اومد دیگه تو بازی نمیره
تو اون تاپیک نوشته بودن به جز صدای اسب،صدای جادو ها هم نیست درسته؟
یعنی هیچکی اینجا نیست به ما کمک کنه![]()
بچه ها من یه تیر کمون الف برداشتم هر وقت تو اینونتوری یا هر جای دیگه می رم روش که عکسشو نشون بده از بازی می زنه بیرون.جدیدا که بدترم شده تا اینونتوری و باز می کنم از بازی می زنه بیرون.اگه پچی کرکی چیزی هست بگید بگیرم
آپدیت 1.1 بازی
فقط در محل بازی کپی کنید ، شاید مشکل برطرف بشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مشکل از نصبته. بهتره دوباره نصب کنی. روش چند پست قبل من رو برو
منظورتون short cut هست ؟ باید لانچر رو بیارید نه اجرا کننده اصلی.
منظورتون اینه که این نسخه اینا رو حذف کرده ؟؟؟ پس چرا صدای پای اسب های من میاد
شما نسخه proper رو داری. از روش نصبی من در چند پست قبل نصب کنید. حل میشه مشکل. نباید steam رو نصب کنید
با سلام و خسته نباشید
با تشکر از دوست گرامی.من طبق پست شما عمل کردم و باز همون پیغام رو میده.اینم بگم که ویندوزم سون 64 و همه ی نرم افزار هام اپدیتن از جمله اینویدیا.من که دیگه نمیدونم چیکار کنم؟
باید بیخیال این بازیشم
بازم تشکر از این که جواب دادین![]()
منظورم اینه که وقتی تو بازی هستم می یام تو صفحه اصلی ویندوز(کوچیک میکنم بازی رو) دیگه نمیتونم تو بازی برم
برای من هم اسب درسته ولی صدای جادو وجود نداره چیزهای دیگه هم هنوز امتحان نکردم.ولی یکی میگفت بعضی چیزها وجود نداره
داداشی اینی که شما میگی یعنی نسخه رو با استیم نصب کردی یا کرک رو درست نریختی... کرک رو ریختی ؟
این ارور فقط و فقط وقتی میاد که لانچرت لانچر اصلی باشه و کرک نشده باشه
---------- Post added at 07:16 PM ---------- Previous post was at 07:14 PM ----------
جوری ساختن اسون برنگرده به بازی اگه سیستمت کم نمیاره. با دوبار کلیک روی ایکون تسک بار بازی میره تو بازی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)