تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 16 اولاول ... 5678910111213 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 157

نام تاپيک: FIFA Street

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

نمی شه از بازی ایراد گرفت واقعا تصویر قبلیش رو EA پاک کرد البته ناگفته نمونه اصلا این تیم سازنده اون تیمی نبود که قبلی ها رو ساخت و در واقعا کلیت فیفا استریت بر پایه انیمیشن ها و موتور فیفا 12 هست همین باعث شده که سیو فیال رو می خونه مثلا همون بازیکن پروی فیفا 12 رو استریت ایمپورت میشه... نکات قوت زیادی داره اما می تونست متنوع تر هم باشه می تونست توی شوت ها از جلوه های ویژه استفاده کنه ولی در کل نخواسته ریالیتی بازی رو با این حرکت کم کننه در هر صورت بازی گشترده ای هست و اگه بخوای به صورت تمام کمال تمومش کنه راحت باید یه ماهی بازی کنی ولی ایکاش این عنوان سال اینده می امد و جای یورو 12 رو نمی گرفت.
    شهاب جان نه انیمیشنها می تونن قطع بشن مثلا اگه دریبلی که از پشت توپ رو می ندازه یکی پشتت باشه دریبل اصلا ناقص انجام میشه موتور بازی فیزیک قدرتمندی داره و همین توی اصابت های مختلف نتیجه متفاوتی رو به جا می ذاره
    در کل از بازی خیلی راضی هستم

آرمین جان به نظرت میتونن یورو هم بدن بیرون؟
    همین فیفا رو بیان یه دستی بکش روش و یه چیزی سرهم بندی کنن و بدن ملت
    هم ما خوشحال میشیم هم اونا یه سودی میکنن

---------- Post added at 02:57 PM ---------- Previous post was at 02:55 PM ----------

واقعا این قسمت نیازی به توضیح نداره
    داشتم با رفیقم بازی میکردم
    این صحنه باعث شد به خودم گل بزنم
    من نمیدونم چرا رونی اونجا گرفته خوابیده
    دروازه بانه هم اینگار ترقه زدن جلوش دو متر پرواز کرد

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

بازی در کل جای نقد داره ولی جای تحسین بیشتری داره .. نسخه های قبل من خودم با فامیل ها که بازی میکردم مثلا نیم ساعت توپ رو دست خودم نگه میداشتم و رو هوا پاس میدادم .. حریف هم هیچ کاری عملا نمیتونست بکنه ... بخش ورلد تور بازی جدا تحول خوبیه .. بخش های متنوع بازی و در عین حال جوری چیده شده که خسته کننده نیستنشان از تحول بزرگ بازیه ...
    حرف ارمین عزیز رو هم کاملا قبول دارم .. یکم بیشتر که بازی کردم دستم اومد... نکته ای که دوستان اشاره کردن هوش مصنوعیه که درسته .. یه تیم رو روی درجه سخت راحت میبری بعد یه بار روی متوسط ازش می بازی .. این برای من پیش اومده و کلا سری فیفا رو باید یه دستی به هوش مصنوعی ودرجه سختی هاش بکشن .. تاثیرات ایمپکت انجین هم به خوبی تو بازی حس میشه ..برخورد های خیلی طبیعی و خوب طراحی شده .. در کل تا نقاط ضعف و قدرت بازی دست ادم بیاد زمان زیاد میبره ... من جدا موندم که چرا تورنمنت برای تیم های واقعی نذاشتن .. من تا حالا که بازی کردم یه بار هم با تیم های واقعی نرفتم .. این قسمت هیت استریت فقط به درد زمانی میخوره که چند نفره هستید ... قسمت ورلد تور بازی هم خیلی کوتاهه به نظرم. یه تورنمنت میبری رنک از ۳۲ میاد ۱۵ اینطوری که نمیشه ... ولی زمین های بازی و سیستم اپگرید بازی با توجه به اپشن های خوبی که داره خسته کننده نیستند ... سیستمی هم که مثل پرسونالیتی پلاس در بازی هست که با تغییر توانایی های بازیکنان فرق میکنه خوب کار شده .. باز هم برای کاوش بیشتر در بازی به زمان نیازه .. من نمیدونم این سایت های بازی چقدر بازی دیتش بوده که اینقدر زود نقد دادن :۳۱:

3. 4 کاربر از CATALONIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

البته کل بازی همون World Tour هست Hit the Streets که در واقع همون اگزیبیشن هست سومین گزینه برای لایو و چهارمی میشه گفت یک گزینه کاملا اضافه و به درد نخور هست و مشخصه که واسه جا پر کردن گذاشتن My Squad لیست تیمتون توی ورلد تور هست حالا واسه چی اینو گذاشتن توی منوی اصلی معلوم نیست گزینه آخر باز هم اضافی هست می تونستن مثل فیفا تمرین ازاد رو به صورت اینتراکتیو بذارن و حتما لازم نباشه از یه جا انتخابش کنی در کل منوی ابتدایی چیدمان ناشیانه ای داره با اینکه چند تا گزینه دیگه در قالب Extra stuff هست ولی اونها هم ضعیف طرح ریزی شدن مدیریت پروفایل اصلا معنی نداره و فقط می تونی چنج کنی اینطور نیست که مثل فیفا 12 یه سری خصوصیات بتونی روی پروفایلت قرار بدی مثل تیم محبوب یا تیم رقیب انتخاب کنی... اما محدودیت در تغییر مپ کلید ها یکی از نقاط ضعف بازی هست غیر از 4 دکمه اصلی شما قادر به تغییر کیلد های کمکی نیستید این اصلا جالب نیست من اصلا از نگه داشتن RT به نوان کلید اسپرینت خوشم نمیاد و توی فیفا هم همیشه روی RB تنظیمش می کنم ولی اینجا اجباری هست و نمیشه تغییر داد کمکی ها رو باز خوبه این اجازه رو داده جای شوت و پاس لوب رو عوض کرد کلید B واسه شوت خیلی ناجوره من همیشه شوت رو روی X (دکمه آبی) و سانتر رو روی B (قرمز) تنظیم می کنم. به هر شکل از روز چهارشنبه که بازی به دستم رسید تا همین چند دقیقه پیش بازی می کردم و تا الان قسمت تور جهانی رو پاکسازی کردم البته کلش رو روی درجه اسون رفتم به نظرم هدف بازی اینه که دفعه اول روی اسون بازی کنید چون بعد از فتح جام جهانی توتسال که در واقع مرحله اخر استوری لاین بازی هست نهایتا شما می بینید که تیمتون یک تیم فوق العاده قوی هست با پوینتهایی که بعد هر بازی می گیرید به تدریج پارامتر ها رو برای بازیکنان تیمتون افزایش می دید الان اورال تیم رو که من نگاه کردم شده 92 در حالی که قویترین تیم موجود که بالاترین اورال رو داره تیم کلاسیک هست که اورالش 88 هست الان تیم World tour من 92 هست... بنابراین می تونم با این تیم ایونت ها رو روی درجه سختی هارد برم تا بقیه Unlockable ها رو باز کنم شما هم همین کارو بکنید...

اما چند تا نکته سعی کنید که بیشتر حرکات تکنیکی بزنید با بازیکناتون اینجوری پوینت بیشتری کسب می کنید بعد بازی بنابراین می تونید قوی کنید از قوی شدن تیم هم زیاد ناراحت نشید که چرا اینقدر زیاد رشد می کنن حداقلش اینه جلوی تیم های قدرتمند نمی بازید سخت ترین چالش ها برای فوتسال با قوانین بین المللی هست که واقعا سخت میشه گل زدن

آرمین جان به نظرت میتونن یورو هم بدن بیرون؟
    محسن جان مسئله تونستن نیست پروژه ابتدایی سال 2012 EA همین بود که که داریم بازی می کنیم البته یه یک ماهی زود تر از عرضه شد فیفا استریت... معمولا بازی ثانویه EA هر سال اوایل آوریل منتشر میشد و همیشه هم دسامبر اون بازی آنونس میشد ماه دسامبر هیچ آنونسمنتی برای عنوان 2012 نبود...

تنها شایعه موجود اینه که فیفا 12 یک DLC خواهد داشت که مود یورو 2012 رو به بازی فیفا 12 اضافه می کنه فعلا این رو به عنوان یک شایعه بی اساس که فقط توی چند تا سایت منتشر شده در نظر بگیرید هیچ تائیدییه بر این موضوع از سوی EA منتشر نشده جریان حال قضیه اینه که ادیتورهای پچ ساز مدعی شدن در بین فایل های بازی فیفا 12 به متونی مثل Euro 2012 و لوگوی رسمی مسابقات برخوردند.
    Last edited by Spaniuly; 17-03-2012 at 01:21.

5. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

البته کل بازی همون World Tour هست Hit the Streets که در واقع همون اگزیبیشن هست سومین گزینه برای لایو و چهارمی میشه گفت یک گزینه کاملا اضافه و به درد نخور هست و مشخصه که واسه جا پر کردن گذاشتن My Squad لیست تیمتون توی ورلد تور هست حالا واسه چی اینو گذاشتن توی منوی اصلی معلوم نیست گزینه آخر باز هم اضافی هست می تونستن مثل فیفا تمرین ازاد رو به صورت اینتراکتیو بذارن و حتما لازم نباشه از یه جا انتخابش کنی در کل منوی ابتدایی چیدمان ناشیانه ای داره با اینکه چند تا گزینه دیگه در قالب Extra stuff هست ولی اونها هم ضعیف طرح ریزی شدن مدیریت پروفایل اصلا معنی نداره و فقط می تونی چنج کنی اینطور نیست که مثل فیفا 12 یه سری خصوصیات بتونی روی پروفایلت قرار بدی مثل تیم محبوب یا تیم رقیب انتخاب کنی... اما محدودیت در تغییر مپ کلید ها یکی از نقاط ضعف بازی هست غیر از 4 دکمه اصلی شما قادر به تغییر کیلد های کمکی نیستید این اصلا جالب نیست من اصلا از نگه داشتن RT به نوان کلید اسپرینت خوشم نمیاد و توی فیفا هم همیشه روی RB تنظیمش می کنم ولی اینجا اجباری هست و نمیشه تغییر داد کمکی ها رو باز خوبه این اجازه رو داده جای شوت و پاس لوب رو عوض کرد کلید B واسه شوت خیلی ناجوره من همیشه شوت رو روی X (دکمه آبی) و سانتر رو روی B (قرمز) تنظیم می کنم. به هر شکل از روز چهارشنبه که بازی به دستم رسید تا همین چند دقیقه پیش بازی می کردم و تا الان قسمت تور جهانی رو پاکسازی کردم البته کلش رو روی درجه اسون رفتم به نظرم هدف بازی اینه که دفعه اول روی اسون بازی کنید چون بعد از فتح جام جهانی توتسال که در واقع مرحله اخر استوری لاین بازی هست نهایتا شما می بینید که تیمتون یک تیم فوق العاده قوی هست با پوینتهایی که بعد هر بازی می گیرید به تدریج پارامتر ها رو برای بازیکنان تیمتون افزایش می دید الان اورال تیم رو که من نگاه کردم شده 92 در حالی که قویترین تیم موجود که بالاترین اورال رو داره تیم کلاسیک هست که اورالش 88 هست الان تیم World tour من 92 هست... بنابراین می تونم با این تیم ایونت ها رو روی درجه سختی هارد برم تا بقیه Unlockable ها رو باز کنم شما هم همین کارو بکنید...

اما چند تا نکته سعی کنید که بیشتر حرکات تکنیکی بزنید با بازیکناتون اینجوری پوینت بیشتری کسب می کنید بعد بازی بنابراین می تونید قوی کنید از قوی شدن تیم هم زیاد ناراحت نشید که چرا اینقدر زیاد رشد می کنن حداقلش اینه جلوی تیم های قدرتمند نمی بازید سخت ترین چالش ها برای فوتسال با قوانین بین المللی هست که واقعا سخت میشه گل زدن

محسن جان مسئله تونستن نیست پروژه ابتدایی سال 2012 EA همین بود که که داریم بازی می کنیم البته یه یک ماهی زود تر از عرضه شد فیفا استریت... معمولا بازی ثانویه EA هر سال اوایل آوریل منتشر میشد و همیشه هم دسامبر اون بازی آنونس میشد ماه دسامبر هیچ آنونسمنتی برای عنوان 2012 نبود...

تنها شایعه موجود اینه که فیفا 12 یک DLC خواهد داشت که مود یورو 2012 رو به بازی فیفا 12 اضافه می کنه فعلا این رو به عنوان یک شایعه بی اساس که فقط توی چند تا سایت منتشر شده در نظر بگیرید هیچ تائیدییه بر این موضوع از سوی EA منتشر نشده جریان حال قضیه اینه که ادیتورهای پچ ساز مدعی شدن در بین فایل های بازی فیفا 12 به متونی مثل Euro 2012 و لوگوی رسمی مسابقات برخوردند.
    کلام اول: تایید اساسی BOLD ها
    گرچه بقیه هم قبول دارم ولی اینا مهمتر بود.

مدیریت پروفایل اصلا معنی نداره و فقط می تونی چنج کنی اینطور نیست که مثل فیفا 12 یه سری خصوصیات بتونی روی پروفایلت قرار بدی مثل تیم محبوب یا تیم رقیب انتخاب کنی...
    این خیلی رو اعصابه
    مثلا وقتی با دوستم بازی میکنم دوباره باید بیای دو ساعت تیم انتخاب کنی و ... البته این راه حل داره
    بعدش اصلا تو بازی قادر نیستیم رکورد هامونو ببینیم
    مثلا
    تعداد بازی گل زده گل خورده درصد شوت های گل شده و ... به نظرم فیفا 11 کنسولی ازین لحاظ عالی بود

محدودیت در تغییر مپ کلید ها
    من اصلا از نگه داشتن RT به نوان کلید اسپرینت خوشم نمیاد و توی فیفا هم همیشه روی RB تنظیمش می کنم
    کلید B واسه شوت خیلی ناجوره من همیشه شوت رو روی X (دکمه آبی) و سانتر رو روی B (قرمز) تنظیم می کنم.
    دقیقا حرف دل منو زدی
    اینگار FIFA STREET در مقابل فیفا 12 مال یه شرکت سازنده دیگه است
    اصلا بویی از امکانات فیفا 12 رو نبرده

خوبه هنوز لطف کردن میشه شوت و سانتر و پاس رو عوض کرد
    ولی خداییش کلیدهای کمکی خیلی اعصاب خورد کنه
    دقیقا این چیزایی که گفتی در مورد شکل قرار گیری دکمه ها تو فیفا 12 عینا مثل خودمی
    ولی اینا اومدن اجباری RT رو اجبارا سرعت یا همون اسپرینت قرار دادن طوری که بعد از کلی بازی کردن FSTREET رفتیم یه خورده هم فیفا 12 بازی کنیم من به کل دکمه هارو قاطی کرده بودم

.......
    از دیگر نکات منفی میشه به :
    نداشتن تورنومنت مود اشاره کرد که شما با تیم باشگاهی یا کشوری محبوبت به هیچ عنوان نمیتونی تو یه تورنومنتی بازی کنی چرا؟

اورال تیمم هم خیلی زود در حال پیشرفته
    خودم فوتسال بازی میکنم(فیزیکی) اگه میخواستم اینجوری پیشرفت کنم دو روزه میشدم وحید شمسایی

راستی اون کلیپ که گذاشتم چند تا پست بالا تر رو دیدیش؟

7. 3 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

بلاخره Gamespot هم بازی رو نقد کرد و امتیاز 8 رو به بازی داد ...
    در حالی که این سایت به نسخه ی اول Fifa Street امتیاز 6.7 و به نسخه ی دوم 7.5 و به نسخه ی سوم امتیاز 6.5 رو داده بود .. این خود باز هم نشانی از پیشرفت این نسخه در مقایسه با نسخه های گذشته است ..

نکاتی که گیم اسپات توی نقدش اشاره کرده بود ، بخش خوب آنلاین و مولتی پلیر ، خلاقیت خوبی که در ساخت بازی به کار رفته ، بسیار سرگرم کننده بازی رو خوانده بود .
    در نکات منفی بازی به سیستم پیچیده کنترل بازیکنان که در اجرای برخی تکنیک ها به مشکل بر میخورید اشاره کرده بود .

9. 7 کاربر از CATALONIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

خوب World Tour رو تموم کردم،البته نه به اون معنی که همه Eventـهارو روی Gold رفتم،یعنی قهرمان جام جهانی فوتسال...............
    اوورال تیمم شده 96،از بهترین تیم ها هم بیشتره،الان هم دارم اون جاهایی که Gold نکردم رو بازی میکنم،چقد آسون شده..................
    البته هنوز 3تا دریبل بیشتر بلد نیستم،همش Panna میزنم به حریف،همون لایی خودمون.....................

11. 2 کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

خوب World Tour رو تموم کردم،البته نه به اون معنی که همه Eventـهارو روی Gold رفتم،یعنی قهرمان جام جهانی فوتسال...............
    اوورال تیمم شده 96،از بهترین تیم ها هم بیشتره،الان هم دارم اون جاهایی که Gold نکردم رو بازی میکنم،چقد آسون شده..................
    البته هنوز 3تا دریبل بیشتر بلد نیستم،همش Panna میزنم به حریف،همون لایی خودمون.....................
    منو چی میگه تیمم شده 98
    تازه با دوستم هم که دونفره بازی میکنم تیم خودم رو بر میدارم و جالبه که همون بازی ها هم روی اورال تیمم تاثیر داره
    خلاصه منتخب جهان به گرد پاش

13. 2 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

برای من که خیلی سخته روی درجه سخته هارد بازی کنم چجوری برنده می شید؟ وقتی رو هارد بازی می کنم حسابی cpu تفریح می کنه باهام هر کاری دوست داره به سرم میاره

ولی ایمپکت انجین مسخره فیفا 12 رو به ارث برده میبینی چند نفر رو هم خراب شدن یه دفعه یا میبینی یه دفعه یه بازیکن مثل توپ پرت میشه 6 متر اونطرف

15. 3 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

برای من که خیلی سخته روی درجه سخته هارد بازی کنم چجوری برنده می شید؟ وقتی رو هارد بازی می کنم حسابی cpu تفریح می کنه باهام هر کاری دوست داره به سرم میاره

ولی ایمپکت انجین مسخره فیفا 12 رو به ارث برده میبینی چند نفر رو هم خراب شدن یه دفعه یا میبینی یه دفعه یه بازیکن مثل توپ پرت میشه 6 متر اونطرف
    خداییش نمیتونی ببری؟
    واسه من سختی هارد واسم لوس شده
    البته تو فوتسال سختی ش واسم خیلی مناسبه چون خیلی نمیشه راحت گل زد
    ولی مد های دیگه همه رو میبرم

تازه دروازه بان که ندارم ماشالله دیواره چین - ه

ببین با سرعت و A جوکی باید بکنی و تو یه موقعیت مناسب B یا X رو باید بزنی
    یه چیزی تو مایه های همون تاکتیکال دیفندینگ فیفا 12

17. 2 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

برای منم هارد دیگه خیلی راحت شده آرمین

اعصابم ولی بد جور خرابه دو روز مجانیم تو آنلاین تموم شد دیگه بعد از این پوینت میخواد حسابی تو کفم

19. این کاربر از konami-pes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •