البته کل بازی همون World Tour هست Hit the Streets که در واقع همون اگزیبیشن هست سومین گزینه برای لایو و چهارمی میشه گفت یک گزینه کاملا اضافه و به درد نخور هست و مشخصه که واسه جا پر کردن گذاشتن My Squad لیست تیمتون توی ورلد تور هست حالا واسه چی اینو گذاشتن توی منوی اصلی معلوم نیست گزینه آخر باز هم اضافی هست می تونستن مثل فیفا تمرین ازاد رو به صورت اینتراکتیو بذارن و حتما لازم نباشه از یه جا انتخابش کنی در کل منوی ابتدایی چیدمان ناشیانه ای داره با اینکه چند تا گزینه دیگه در قالب Extra stuff هست ولی اونها هم ضعیف طرح ریزی شدن مدیریت پروفایل اصلا معنی نداره و فقط می تونی چنج کنی اینطور نیست که مثل فیفا 12 یه سری خصوصیات بتونی روی پروفایلت قرار بدی مثل تیم محبوب یا تیم رقیب انتخاب کنی... اما محدودیت در تغییر مپ کلید ها یکی از نقاط ضعف بازی هست غیر از 4 دکمه اصلی شما قادر به تغییر کیلد های کمکی نیستید این اصلا جالب نیست من اصلا از نگه داشتن RT به نوان کلید اسپرینت خوشم نمیاد و توی فیفا هم همیشه روی RB تنظیمش می کنم ولی اینجا اجباری هست و نمیشه تغییر داد کمکی ها رو باز خوبه این اجازه رو داده جای شوت و پاس لوب رو عوض کرد کلید B واسه شوت خیلی ناجوره من همیشه شوت رو روی X (دکمه آبی) و سانتر رو روی B (قرمز) تنظیم می کنم. به هر شکل از روز چهارشنبه که بازی به دستم رسید تا همین چند دقیقه پیش بازی می کردم و تا الان قسمت تور جهانی رو پاکسازی کردم البته کلش رو روی درجه اسون رفتم به نظرم هدف بازی اینه که دفعه اول روی اسون بازی کنید چون بعد از فتح جام جهانی توتسال که در واقع مرحله اخر استوری لاین بازی هست نهایتا شما می بینید که تیمتون یک تیم فوق العاده قوی هست با پوینتهایی که بعد هر بازی می گیرید به تدریج پارامتر ها رو برای بازیکنان تیمتون افزایش می دید الان اورال تیم رو که من نگاه کردم شده 92 در حالی که قویترین تیم موجود که بالاترین اورال رو داره تیم کلاسیک هست که اورالش 88 هست الان تیم World tour من 92 هست... بنابراین می تونم با این تیم ایونت ها رو روی درجه سختی هارد برم تا بقیه Unlockable ها رو باز کنم شما هم همین کارو بکنید...
اما چند تا نکته سعی کنید که بیشتر حرکات تکنیکی بزنید با بازیکناتون اینجوری پوینت بیشتری کسب می کنید بعد بازی بنابراین می تونید قوی کنید از قوی شدن تیم هم زیاد ناراحت نشید که چرا اینقدر زیاد رشد می کنن حداقلش اینه جلوی تیم های قدرتمند نمی بازید سخت ترین چالش ها برای فوتسال با قوانین بین المللی هست که واقعا سخت میشه گل زدن
محسن جان مسئله تونستن نیست پروژه ابتدایی سال 2012 EA همین بود که که داریم بازی می کنیم البته یه یک ماهی زود تر از عرضه شد فیفا استریت... معمولا بازی ثانویه EA هر سال اوایل آوریل منتشر میشد و همیشه هم دسامبر اون بازی آنونس میشد ماه دسامبر هیچ آنونسمنتی برای عنوان 2012 نبود...
تنها شایعه موجود اینه که فیفا 12 یک DLC خواهد داشت که مود یورو 2012 رو به بازی فیفا 12 اضافه می کنه فعلا این رو به عنوان یک شایعه بی اساس که فقط توی چند تا سایت منتشر شده در نظر بگیرید هیچ تائیدییه بر این موضوع از سوی EA منتشر نشده جریان حال قضیه اینه که ادیتورهای پچ ساز مدعی شدن در بین فایل های بازی فیفا 12 به متونی مثل Euro 2012 و لوگوی رسمی مسابقات برخوردند.