سلام
من دو هفته پیش این لب تاب رو خریدم، با کانفیگ زیر :
ii7 2670qm
8 gig ram
750 هارد با دور 7200
+led HD
900 * 1600
gt 555m
bluray writer
win 7 orginal
من از نمایندگی اصفهان خریدم 1.685
که نشون میده تهران میتونید 1650-60 هم پیدا کنید
البته من با این لب تاب یه مشگلی دارم که متاسفانه دوهفته نشده بعد از خرید بردمش گارانتی و الان 1 هفتست گارانتیه و هنوز خبری نشده.
و اما مشکلش :
من همون روز اولی که لب تاب رو خریدم بعد از 3 ساعت کار کردن باهاش یهو دیدم صفحه مانیتورش قفل کرد و برفک های سفید و رنگی راه راه روی صفحه ال ای دیش ظاهر شد که دیگه هیچ دکمه ای کار نمیداد و مجبور شدم با دکمه پاورش خاموش روشنش کنم
فکر کردم چون تازه گرفتم اتفاقیه و عادی ولی عصر هون روز دوباره هونجوری شد
ویندوزش رو عوض کردم ولی باز هم مشگل حل نشد ( ناگفته نمونه ویندوز خودش اورجیناله )
مجددا ویندوزه خودش رو ریکاوری کردم و رفتم کافینت کلا ویندوز رو آپدیت کردم ولی شبش دوباره همونجوری شد
فرداش زنگ زدم به گارانتی سازگار توی تهران
گفت درایورهای گرافیکش رو آپدیت کن
رفتم آپدیت کردم. و البته رفتم توی page رسمی خود مدل لب تابتم توی سایت اسوس و همه last version های همه درایورهاش رو گرفتم و آپدیت کردم
1 روز مشکلی نداشت و من خوشحال شدم ولی روز دوم وقتی داشتم با دوستم با کابل شبکه انتقال دیتا میکردیم یهو دوباره همونجوری هنگ کرد
حالم خیلی گرفته شد
بعد از اون بردمش نمایندگی سازگار توی اصفهان
البته نگرانیم از اینه که خود اونا هم یکیند عین ما و چیز خاصی سر در نمیاوردند
حالا تا ببینم چی میشه
البته من نرم افزار تست قطعات سخت افزاری هم روش زیاد نصب کردم ولی عیب خاصی پیدا نکرد
( و اما نتیجه گیری خودم : 1.چون این لب تاب دوتا کارت گرافیک داره ممکنه مواقع سوئیچ کردن بین گرافیک ها اینجوری بشه یا اینکه مشگل سخت افزاری داشته باشه )
در کل دوستانی که میخواند این لب تاب رو بگیرند یه کم صبر کنند تا ببینم نمایندگی چه جوابی به ما میده و چی میشه
اگه هم کاری داشتید و اینجا نبودم با این شماره تماس بگیری : 09365690546
اگه هم کسی با این مشگل روبرو شده و راه حلی پیدا کرده به ما هم بگه