اونایی که این مانیتورو دارن توی بازی ها مشکل واکنش نداشتند؟ آخه 5 ملی ثانیه گری تو گری هست.![]()
اونایی که این مانیتورو دارن توی بازی ها مشکل واکنش نداشتند؟ آخه 5 ملی ثانیه گری تو گری هست.![]()
ببین عزیز
1920 در 1080 برای مانیتور 22 اینچ خیلی کوچیک نمی کنه همه چیو
کیفیت رو میبره بالا دیگه
بعد اگر شما میخوای کار گرافیکی کنی یا مربعی ببینی می تونی بذاری رو 4:3 که لازم نیست اصلا تو همین 16:9 هم باشه دررست نشون میده و لازم نیست مربع کنیش
ولی در کل منظورتو نیمی فهمم
اونقدرا هم کوچیک نمی کنه
شما هر کاری میخوای بکنی باید بر اساس پیکسل کار کنی دیگه . نه اینکه اون تصویر الان تو این مانیتور یا اون ماینتور چه شکلیه
نه عزیز
به نظر من که اصلا قابل تشخیص نیست 5 و 2 میلی ثانیه از هم
باز میتونید برید تو جاهاییکه میفروشن یا نمایندگی ها تست کنید
اگر هم چیزی بخواد خودشون نشون بده تو تلویزیونه نه مانیتوری با این سرعت (صرفا منظورم این مانیتور نیست. همه مانیتور های 5 میلی ثانیه رو میگم)
اصلا متوجهش نمیشی. من باهاش سریع ترین بازی های FPS رو اعم از Call of duty و Crysis رو انجام دادم، بدون هیچ مشکلی. از خیلی از پنل های tn هم در عمل سریع تره.
تایید می کنم
سلام دوستان یکی لطف میکنه easy set package رو برام بزاره تمام نتو زیرو رو کردم ندارن سایت مادیران هم برداشتتش
سلام من گرفتم اما چرا دکمه های لمسیش کار نمیکنه بار تنظیمات فقط دکمه پاورش کار میکنه مشکلی داره ؟؟
با سلام
من مانیتور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 22EA53 گرفتم .
وقتی بک گراند تیرس روشناییش کم میشه و وقتی بک گراند روشنه روشناییش زیاد میشه.
چرا....؟
آخه این چه سوالیه که می پرسی داداش؟!!!
خب معلومه که وقتی بک گراند روشنه روشنایی تصویر بیشتر خودشو نشون میده و ممکنه چشمو اذیت کنه ولی اگه بک گراند تصویر تیره تر باشه روشنایی تصویر کمتر به نظر میرسه و چشم رو کمتر اذیت میکنه.
این مدل خیلی کمیاب شده ولی اگه بتونی گیرش بیاری عالیه. رنگها رو فوق العاده طبیعی نشون میده و واقعی و مطابق با رنگ چاپ نمایش میده . زاویه دید افقی و عمودی وسیعی داره .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)