عالی بود..دستت درد نکنه..دست مدیران انجمنم درد نکنه که پی دی اف آماده کردن اینا رو..عالی بود کار همتون/
عالی بود..دستت درد نکنه..دست مدیران انجمنم درد نکنه که پی دی اف آماده کردن اینا رو..عالی بود کار همتون/
سلام
شبكه lan روي يكي از كامپيوترها كار نمي كنه. پيغامي ميده به اين معني كه lan روي اين كامپيوتر نصب نيست. درصورتيكه lan روي مادربورد است. من درايورش رو گرفتم. حالا كجا بايد نصبش كنم؟
وارد قسمت دیواس منیجر شده و روی نتورک ادپترتون که اگه نصب نباشه احتمالا یه علامت سوال زرد رنگ روش هست کلیک راست کنید و آپ دیت درایور رو بزنید و در این قسمت توسط ادونسد سرچ آدرس درایوری که از اینترنت دانلود کردید رو بدید به همین راحتی اگه درایوری که دانلود کردید درست باشه کارت شبکتون نصب میشه
عالي بود ولي نميدونم چرا من با متن هاي زياد مشكل دارم!!
با عرض سلام خدمت همه عزیزان
اینم آدرس وبلاگ ما که یک هفته دیگه شروع به کار مکنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که انشاءا... می خوایم یه سری پروژه و تحقیق قرار بدیم
موفق باشید قرارما 4/2/86
من كه اين مطلبو ميخونم تا ح.ا..ل ..ي.ك..ي.. رو بگيرم
دستت درد نكنه
دست شما درد نکنه خیلی عالی بود منتظر اطلاعات شما در زمینه یک شبکه پایدار و کنترل خوب همراه با شگردهای آن (شبکه در حال بهره برداری)هستم
با سلام و تشکر
می خواستم بدونم در windows server 2003 چه جوری می تونم یه user دیگه به جز administerator بسازم که اختیاراتش مثل administerator باشه و بشه با هاش log on شد
سلام من 7 تا pc رو در محت کارم شبکه کردم که ترکیبی از کارت های wireless و onboard هستن اما مشکل اینجاست که می خوام از طریق همین شبکه مدیریت هم کنم یعنی هر کس هر کاری می خواد با pc انجام بده از طریق شبکه از من اجازه بگیره دفتر ما 3 واح مجزا داره لطفا کمکم کنید به طور کامل ممنون
یه یوزر بساز و عضو گروه administrators بکنش یا اگه ad داری روی administrator کلیک راست کن بعدش copy رو بزن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)