طنزیم
درستشم همینه که شما نوشتی خداییش مارو فیلم کمدی گیر آوردن با این اینترنت فکاهی شون![]()
طنزیم
درستشم همینه که شما نوشتی خداییش مارو فیلم کمدی گیر آوردن با این اینترنت فکاهی شون![]()
الان یکی دو هفته ای میشه اینترنت مخابرات قاطی کزده کسی هم جوابگو نیس
افت سرعت / نیاوردن بعضی از سایتهای معمولی در بیشتر مواقع حتی فارس نیوز!!!!
من که الان چند روز هست روی حالت بریج کلا 130 میزنم و خیلی راضی هستم.
سلام
منم از 24 بهمن سرعتم شدیدا افت کرده چند روز قبلش 24 ساعت 10.5 گیگ دانلود میکردم ولی الان به 2 گیگ رسیده
بعضی ساعات درست میشه و یه 2 ساعتی درسته بعد یه دفعه میاد تلافی خوبیش رو در میاره و 10 kb دانلود میده
سرعت من 1024 هست همون 1مگ خودمون
راستی شماره پشتیبانی کرج 2828 ه اخه من هرچی گرفتم نگرفت اخر به 0212828 زنگ زدم ولی بازم جواب درست حسابی ندادن.
از شماره 2617 هم چند بار با من تماس گرفتن ولی هیچ نشد.اصلا اطلاعات فنی دارن این ها؟تا میگی سرعتم 1هفتس خرابه میگه خوب پس همکارامون دوباره تماس میگیرن با شما و خداحافظ!!!!!!
قبلا از یه شرکت تو هشتگرد سرویس میگرفتم به صورت وایرلس سرویسشون خیلی خوب بود ولی حیف که خیلی گرون بود برای 512 ماهی 10 گیگ اونم با التماس چون استانداردش 8 گیگ بود ماهی 60تومن ولی من تو اون 3 سالی که مشترکشون بودم کلا سر جمع 10 ساعت قطعی یا کاهش سرعت نداشتم
الان 1 ماه نشده از مخابرات سرویس گرفتم 1 هفتس مدام دارم بهشون .... میدم واقعا هم حقشونه.
یعنی همون مدل با کانکشن؟
سلام
مشکل من همان کانکشن PPPOE بود که چند وقتی روی بریج گذاشتم با کانکشن عالی بود.
الان دوباره گذاشتم روی PPPOE عالی هست.
پینگم روی 170 هست.زمان خلوتی هم روی 130 میاد.
شما یکبار نوع کانکشنت رو تغییر بده.
سورتمه سرویس داشتی؟ کلا وایرلس کلاسش فرق داره و منم داشتم اما گرونه.
من که واقعا از مخابرات راضیم
سلام عزیزان ...
کسی از بچه ها اطلاعی از اینترنت مخابرات منظقه گوهردشت اطلاعی داره ؟؟؟
سرعتش چطوره ؟؟
ممنون میشم توضیح بدین
Last edited by Redking; 17-03-2013 at 02:00.
دوستان برای تغییر سرعت از 512 به 1024 نامه ای چیزی میخواد؟
توسایت اونجا که نوشته شماره نامه چی باید بزنم؟ چقدر طول میکشه عوضش کنن؟
من جهانشهرم اما تلفنامون واسه مرکز شهد رجایی گوهر دشته، فکر نمیکنم از نظر سرعت و کیفیت با شما که گوهردشتی فرق زیادی بکنه ،البته شما اگه خود گوهردشتی چون نزدیک تری احتمالا از ماله ما کیفیتش بهتر باشه بخاطر کوتاه تر بودن مسیر .
من 512 دارم و ازش راضیم . افت سرعتی نداره خدا رو شکر و حدود 65 تا 83 کیلوبایت بر ثانیه دانلود میکنم . حدود 2 ماهی میشه دارم و تا الان که قطعی نداشته .
سلام.بچه ها من 3 سالی هست اینترنت از پردیس میگیرم ماهی 25 تومن نامحدود اما سرعتش خوب نیس خیلی زیاد بشه 30 کیلوبایت بر ثانیه تورنتم که اصلا داغون سرعتش پایینه.فکر کردم با این هزینه مخابرات بهتره از نظر سرعت.حالا به نظر شما از مخابرات بگیرم؟واسه مهرشهر سرویس مخابرات خوبه؟من 512 شو میخوام بگیرم.مرسی
ممنون
یه سوال دیگه .... پینگش چطوره ؟؟؟
کلا راضی هستی ؟؟ .... تو شبانه روز چقدر دانلود میکنی ؟
باز هم ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)