تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 13 اولاول ... 5678910111213 آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 130

نام تاپيک: NBA 2K12

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان کسی میدونه شیوه درست اسلم دانک زدن با پاس های alley oops رو میدونه؟

من بعضی وقتها پاس میدم و بازیکن موقعیت خوبی داره اما توپ رو تو سبد نمیزنه و به اوت میره.

کلا شیوه اسلم دانک زدن با این روش تو این نسخه و نسخه قبلی با بقیه نسخه ها تفاوت های زیادی داره.

آخر فروم باز molaali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    همين نزديكي

پيش فرض

چطوری میشه این بازی رو به صورت on line بازی کرد؟
    اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    United of Persia

پيش فرض

آقا جهت هارو تنظیم کردم و درست شد فقط من چون با کلین های جهت نما عادت دارم روی اونا تنظیم کردم ولی با اونا خیلی سخته،باید بزارمش روی آنالوگ ها.....
    ولی بازی خیلی خیلی سخته یعنی من بعد یه 40 - 50تایی امتیاز که حریف گرفت یک 3امتیازی گل کردم
    البته اینم بگم که من شوت رو گذاشته بودم روی دکمه ی مربع یاشماره4 دسته ، ولی هروقت میخواستم شوت بزنم یکی مانع میشد واسه همین مجبور بودم از راه دور شوت کنم که تحت هیچ شرایطی نتونستم حتی یکیش رو هم گل کنم ، تا اینکه با آنالوگ سمت راست جهت بالا رو زدم و دیدم بازی یه جوری شد انگار یه کمی سرعت ائمد پایین و یه چیزایی اومد سمت راست تصویر! خلاصه اون آنالوگ سمت راست جهت بالاسو که زدم دیدم از راه خیلی دور یک شوت زد و در عین ناباوری و زیبایی توپ گل شد
    حالا نمیدونم کدوم تنظیمات بوده که این گزینه رو روی آنالوگ سمت راست گذاشته؟ ولی میخواستم بدونم اون چیزایی که گفتم سمت راست تصویر میاد چیه؟

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چطوری میشه این بازی رو به صورت on line بازی کرد؟
    برای اینکه بخوای آنلاین بازی کنی حتما باید نسخه اورجینال این بازی رو تهیه کرده باشی چون اینطور که من شنیدم با بازی های کپی نمیشه آنلاین بازی کرد.

کلا بعید میدونم کسی 70 یا 80 هزار تومن بده بابت بازی اورجینال

آخر فروم باز hamed30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

آقا جهت هارو تنظیم کردم و درست شد فقط من چون با کلین های جهت نما عادت دارم روی اونا تنظیم کردم ولی با اونا خیلی سخته،باید بزارمش روی آنالوگ ها.....
    ولی بازی خیلی خیلی سخته یعنی من بعد یه 40 - 50تایی امتیاز که حریف گرفت یک 3امتیازی گل کردم
    البته اینم بگم که من شوت رو گذاشته بودم روی دکمه ی مربع یاشماره4 دسته ، ولی هروقت میخواستم شوت بزنم یکی مانع میشد واسه همین مجبور بودم از راه دور شوت کنم که تحت هیچ شرایطی نتونستم حتی یکیش رو هم گل کنم ، تا اینکه با آنالوگ سمت راست جهت بالا رو زدم و دیدم بازی یه جوری شد انگار یه کمی سرعت ائمد پایین و یه چیزایی اومد سمت راست تصویر! خلاصه اون آنالوگ سمت راست جهت بالاسو که زدم دیدم از راه خیلی دور یک شوت زد و در عین ناباوری و زیبایی توپ گل شد
    حالا نمیدونم کدوم تنظیمات بوده که این گزینه رو روی آنالوگ سمت راست گذاشته؟ ولی میخواستم بدونم اون چیزایی که گفتم سمت راست تصویر میاد چیه؟
    شما یه کاری می تونی بکنی فایل settings منو بگیر بریز تو محل سیو بازییت بعد دیگه به جهت ها کار نداشته باش بقیه رو درست کن .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    United of Persia

پيش فرض

شما یه کاری می تونی بکنی فایل settings منو بگیر بریز تو محل سیو بازییت بعد دیگه به جهت ها کار نداشته باش بقیه رو درست کن .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نه دیگه جهت ها درسته فقط .... نمیدونم چجوری توضیح بدم شما اگه ممکنه یک بار دیگه سوالمو دقیق دقیق بخون منظورم یک چیزایی هست که میاد کنار صفحه ...اونا چیه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

نه دیگه جهت ها درسته فقط .... نمیدونم چجوری توضیح بدم شما اگه ممکنه یک بار دیگه سوالمو دقیق دقیق بخون منظورم یک چیزایی هست که میاد کنار صفحه ...اونا چیه؟
    اگه منظورتون اینه که این استراتژی بازی هست شما مثلا میتونید با زدن دکمه A به زننده شوت فشار بیارید .
    عکس رو از اینترنت گرفتم فکر نکنید بازی به این بیکیفیتی هست اصلا فکر میکنم واسه PC نباشه .

آخر فروم باز basketball's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان چطور میشه بخش Training Camp رو ریستارت کرد؟ چون میخوام تمرین های قبلی رو دوباره برم

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    United of Persia

پيش فرض

اگه منظورتون اینه که این استراتژی بازی هست شما مثلا میتونید با زدن دکمه A به زننده شوت فشار بیارید .
    عکس رو از اینترنت گرفتم فکر نکنید بازی به این بیکیفیتی هست اصلا فکر میکنم واسه PC نباشه .

آره آره دقیقا همینه...یک چیزایی زدم که اینا جابه جا شد انگار نمیدونم!
    فقط سوالم اینه که چرا وقتی این میاد رو صفحه ، سرعت یه جوری میشه دوربین انگار عوض میشه و یکم انگار صحنه آهسته میشه!! واسه شما هم اینجوریه؟
    راستی گزینه هاشم معرفی کنید ممنون میشم..

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

آره آره دقیقا همینه...یک چیزایی زدم که اینا جابه جا شد انگار نمیدونم!
    فقط سوالم اینه که چرا وقتی این میاد رو صفحه ، سرعت یه جوری میشه دوربین انگار عوض میشه و یکم انگار صحنه آهسته میشه!! واسه شما هم اینجوریه؟
    راستی گزینه هاشم معرفی کنید ممنون میشم..
    راستش من فقط وفقط MP بازی میکنم نمیدونم کند شدن سرعت قضیش چیه ولی گزینه هاش اگه همینا باشه که مربوط به دفاع هست و به ترتیب ایناست :
    A : فشار روی شوت زن
    B :بستن محدوده پینت یا همون منطقه رنگی جلوی سبد .
    X : تمرکز روی بازیکنای اصلی و ستاره تیم حریف
    Y :فشار دائمی .
    LT : تصمیم مربی (پیش فرض)

11. این کاربر از hamed30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •