لینک بدون ف ی ل ترش نیس ؟
لینک بدون ف ی ل ترش نیس ؟
دوستانی که پچ رسمی بازی رو میخوان، میتونن از لینک زیر دریافت کنند: (حجم: 994 مگابایت)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
AMD یا ATI ؟!!!!!!!!!!!!مشکلش با کارتهای گرافیک AMD هست. خفن ترین سیستم ها توی اجرای درست بازی میمونن. من خودم گرافیکم AMD 6850 هست ولی توی محیط بازی گیر میکنه. یه پچ هم واسش دادن بیرون ولی درست نشد که هیچ، بدتر هم شد. باید ببینیم مشکلش حل میشه یا نه. AMD گفته توی چند روز دیگه درایور Catalyst 11.10 رو میده بیرون. خدا کنه با این درایور مشکل حل بشه.
واسه منم سری پنجه.
پس باید منتظر پچ باشم ... !
من همین مشکل رو داشتم .دوباره نصب کردم درست شد!!!
سلام
ادیت...
بای
Last edited by caspian1; 14-10-2011 at 10:03.
ati دیگه حذف شد
رسما تبدیل شد به amd
amd radeon
درود
دوستانی که بیش از 2 پردازنده گرافیکی Nvidia دارند برای فعال شدن Sli (نسخه درایور 285.38) این بازی گزینه Multi-gpu rendering mod رو روی Force alternate frame rendering 1 قرار بدید تا Sli فعال بشه و لذت ببرید.
متاسفانه هر چی سایت هست که گذاشتن مرجعشون همون سایت Nvidia هست که دسترسی رو برای ip های ایران قطع کرده.لینک بدون ف ی ل ترش نیس ؟
Last edited by H.Operator; 14-10-2011 at 16:21.
کارت گرافیک من DDR 5 ATI هست و مشکل لود تکسچر دارم و این مساله هیچ ربطی به قدرت سیستم نداره، دوستانی که گرافیک ATI دارن باید منتظر پچ باشیم
این بازی روی گرافیک nvidia ( حتی 512 ) به خوبی اجرا شده ( واقعا از این شرکت اونم بعد از این همه تاخیر انتظار یه همچین اشتباهی نمیرفت)
Last edited by blackbird25; 14-10-2011 at 22:10.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)