اگه یه بار فیفا رو با orgin دانلود کنیم بعد که ویندوز رو عوض کردیم باید باز دانلود کنیم؟
اگه یه بار فیفا رو با orgin دانلود کنیم بعد که ویندوز رو عوض کردیم باید باز دانلود کنیم؟
من بازیم مشکلی براش پیش اومد که مجبور شدم پاکش کنم
حالا که دوباره همین روش گفته شده رو میرم، جواب نمیده. قبلا حجم بازی رو 6.8 میزد!(دفعه قبل که به همین روش انجام دادم و جواب داد) ولی الان زده 6.1
و از اول داره بازی رو دانلود میکنه!!
سلام
من کارهایی که در صفحه اول تاپیک گفته بودید انجام دادم و بعد شروع به دانلود کردم همه را از نو دانلود میکنه و فایل آن 6.1 گیگابایتی است ولی مال من روی دی وی دی بالای 7 گیگ است چکار کنم؟
من قبلش فیفا 12 را بدون نسخه اورجینالش و با کرکش آنلاین بازی می کردم تا دیروز وقتی رفتم ارور اینکه Squad خراب شده وپاکش کنید دو باره دانلود کنید و من این کار را کردم و یک دفعه بازی کردم ودوباره به حالت قبل برگشت و دیگه درست نشد.
با تشکر؟
من تا حالا 3 بار بعد فیفا ویندوز عوض کردم و هیچ مشکلی نداشته و بازی قبلیم را راحت شناخت
به نظر من هم فکر کنم روی ویندوز 7 می شناسه![]()
سلام دوستان
من مشکلم حل شد
ظاهرا با آپدیت جدید برنامه Origin، شیوه گفته شده حداقل برای من جواب نداد.
حالا به جای این کار کافیه اول از Origin بازی رو Clear Download کنید. بعد برین توی Program Files \Origin Games
یه پوشه به اسم FIFA 12 ایجاد کنید و بعد هرچی فایل نصب شده از دی وی دی هست رو بریزین توی این پوشه جدید
حالا وقتی Origin رو باز میکنید، اتوماتیک شروع میکنه به آپدیت بازی و حدود 400 مگ رو دانلود میکنه و تمام!
امیدوارم برا دوستانی که مشکل دارن، این روش جواب بده
موفق باشید
سلام
بچه ها امسال فیفا آنلاین قسمت مولتی پلیر رو نداره ؟
من که هر چی می گردم پیدا نمی کنم
دوستان سلام من اولین باری که فیفا را نصب کردم و ریختم تو ارجین تا 96 درصد را شناخت و هربار ویندوز عوض میکردم یه 400 مگ باید دانلود میکردم تا این که pc خراب شد و تا یه مدتی نتونستم بازی کنم بعد هاردم را فرمت کردم و 2 روز پیش دوباره فیفا را نصب کردم وقتی هم اورجین را نصب کردم دوباره ابدیت شد و تو اپدیتش در باره ی مشکل نصب بازی بتلفیلد و حل اون توضیح داده بود و من بازی را ریختم تو پوشه اورجین و اورجین را اجرا کردم و بعد از یکی دو دقیقه بدون هیچ دانلودی تموم شد و بازی کردم فکر کنم با این آپدیت جدید دیگه مشکل استفاده از دیویدی برای بازی را نداشته باشیم و دیگه نخوایم دانلود کنیم
پایان
چرا من هر کاری می کنم توی ارجین ثبت نام نمیشه
همش میزنه Registration is currently unavailable
کمک کنید !!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)