تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 79 اولاول ... 56789101112131959 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 787

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2012 - DEMO

داره خودمونی میشه pooyakhaste's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    rook island

10 نکته

بچه ها، میدونید که توی این نسخه میتونید کنترل یکی از هم تیمیهاتونو به عهده بگیرید. من امتحان کردم وقتی آنالوگ سمت چپ رو به یه سمتی فشار میدی ، یکی از یارات شروع به دویدو میکنه، ولی برای اینکه جهت حرکتشونو کنترل کنی طبق گفته کونامی با بالا پایین کردن آنالوگ راست باید هم تیمیت حرکت کنه ولی واس من همینجوری کلشو میندازه پایین میره. کسی بلده باید چه کنیم؟؟؟؟ اگه این درست شه بازی خیلی حال میده

آخر فروم باز shahabprince's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

بچه ها، میدونید که توی این نسخه میتونید کنترل یکی از هم تیمیهاتونو به عهده بگیرید. من امتحان کردم وقتی آنالوگ سمت چپ رو به یه سمتی فشار میدی ، یکی از یارات شروع به دویدو میکنه، ولی برای اینکه جهت حرکتشونو کنترل کنی طبق گفته کونامی با بالا پایین کردن آنالوگ راست باید هم تیمیت حرکت کنه ولی واس من همینجوری کلشو میندازه پایین میره. کسی بلده باید چه کنیم؟؟؟؟ اگه این درست شه بازی خیلی حال میده
    ما هنوز رنگ بازي رو نديديم اونوقت شما دنبال تكنيك زدن ميگردي
    يكي يه عكس از محيط بازي بذاره ديگه بابا مردم من

آخر فروم باز shahabprince's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

نميخواد بابا زحمت نكشيد الان ميرم بازي رو دانلود ميكنم دلتون اب

پروفشنال FCBarcelona.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها، میدونید که توی این نسخه میتونید کنترل یکی از هم تیمیهاتونو به عهده بگیرید. من امتحان کردم وقتی آنالوگ سمت راست رو به یه سمتی فشار میدی ، یکی از یارات شروع به دویدو میکنه، ولی برای اینکه جهت حرکتشونو کنترل کنی طبق گفته کونامی با بالا پایین کردن آنالوگ راست باید هم تیمیت حرکت کنه ولی واس من همینجوری کلشو میندازه پایین میره. کسی بلده باید چه کنیم؟؟؟؟ اگه این درست شه بازی خیلی حال میده
    اگر توی تمرین بری کامل برات توضیح میده. با چهار جهت آنالوگ راست بازیکن رو انتخاب می کنی و وقتی آنالوگ راست رو فشار بدی، اون بازیکن استارت می زنه.

---------- Post added at 11:26 AM ---------- Previous post was at 11:23 AM ----------

از این دوستانی که دمو رو بازی کردن یکی دقیقا وضع دریبل کردن رو توضیح میده؟
    توی 2011 واقعا تاپ پلیر اصلا نمیشد دریبل کرد حالا تاپ پلیر نه با داداشم هم بازی میکردم باز نمیشد
    دفاع هوشمند تیم ها خیلی قویه ضربدر رو میگیره اصلا بازیکن مقابل نمیتونه دریبل کنه.یه ساله دارم بازی میکنم فکر کنم 5 6 بار دریبل کرده باشم اونم نه دریبل تکنیکی مثلا از حریف رد شدم
    تو این نسخه 2012 بهتر نشده این قضیه؟
    اگه منظور از دریبل معنی انگلیسیشه، که میشه با دکمه های جهتی دریبل زد، چون سرعت عمل بازیکنا خیلی بهتر شده. و CPU هم خیلی راحت دفاع شما رو اینطوری دریبل می زنه و دفاع کردن سخت شده!

اگر منظور feint ها هست، من چندان تست نکردم و به نظرم از زیبایی و واقعی بودن بازی کم می کنه، جز در موارد خاص.

اگرچه تا با مسی بازی نکنیم متوجه قدرت این بازی نمیشیم!

5. 2 کاربر از FCBarcelona.ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها من دمو رو دانلود کردم همون 580 مگی رو سالم سالمم هست

اما در مورد بازی گیم پلی واقعا تغییر خوبی داشته مخصوصا سرعت اولییه ی

بازیکنا خیلی بهتر شده که همین قضیه دریبل کردن رو هم راحت تر کرده

هوش مصنوعی بازی خیلی از pes 2011 بهتر عمل میکنه دیگه از اون کامپیوتر خنگ که 5 6 تا گل میخورد خبری نیست

بازیکنا مثل قبل گیج نمیزنن

ولی یه چیزی رو نمیدونم متوجه شدید یا نه ؟

دربازه بان عین قبلا توی 2011 گیج میزنه البته یه مقدار بهتر شده ولی امیدوارم تا زمان عرضه ی بازی این موردم درست کنن

از تغییرات دیگه هم لباسو و انیمیشن خطا و دوربین خارج از زمین وقتی بازیکن گل میزنه و همچنین داور که خیلی بهتر از قبل شده

دفاع هم تغییراته خوبی داشته

خلاصه دمو رو دانلود کنید بازی کنید حیفه با عکس و این چیزا نمیشه به گیم پلی بازی پی برد

یا علی
    Last edited by majid322; 24-08-2011 at 11:34.

7. 5 کاربر از majid322 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

منم موافقم با این قضیه دروازه بانها
    اگه دروازه بانارو قوی تر کنن که براحتی گل نخورن خیلی بازی جذابتر میشه من بعد از یه ساعت بازی بین میلان و منچستر همه ی نتایجم پر گل بود مثل 4-3 و 5-3 از این نتایج که یکم از واقعیت دورش میکنه

کاربر فعال انجمن ریاضیات hts1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

یادمه پارسال که نسخه ی اصلی اومد خیلیها گفتن بازی خوبی از اب در اومده ولی بعد از چند روز عیبهای بازی معلوم شد و خیلی ها مثل من بعد از یک هفته بازی رو حذف کردن و رفتن سراغ فیفا امیدوارم امسال این اتفاق نیفته

10. 3 کاربر از hts1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه farhad07's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Orumieh

پيش فرض

چقدر زیبا شده این نسخه بسیار امیدوار شدم اولین دمویی هست که با بازی کردنش امیدوار شدم من که fifa بازم از این خیلی خوشم اومد!

12. 2 کاربر از farhad07 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    مــــــــشهد

پيش فرض

بابا منکه 1.5 گیگ دانلود کردم چرا خرابه پس ؟؟؟ یکی یک کمک بکنه مشکل منم حل بشه بابا

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

اگه منظور از دریبل معنی انگلیسیشه، که میشه با دکمه های جهتی دریبل زد، چون سرعت عمل بازیکنا خیلی بهتر شده. و CPU هم خیلی راحت دفاع شما رو اینطوری دریبل می زنه و دفاع کردن سخت شده!

اگر منظور feint ها هست، من چندان تست نکردم و به نظرم از زیبایی و واقعی بودن بازی کم می کنه، جز در موارد خاص.

اگرچه تا با مسی بازی نکنیم متوجه قدرت این بازی نمیشیم!
    منظورم هر دو مورد بود چون توی نسخه ی قبل زدن هر 2 دریبل خیلی سخت بود من فقط پاسکاری میکردم و به گل میرسیدم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •