تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 56 اولاول ... 567891011121319 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 558

نام تاپيک: FIFA 12 - DEMO

پروفشنال mj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    RAMSAR

پيش فرض

GamePad Fix for FIFA 12 Demo

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 09:02 PM ---------- Previous post was at 08:59 PM ----------

من بازی کردم با کیبورد البته
    پیشرفت خوبی داشته دفاع کردنم در حد تیم ملی اسپانیا سخت شده
    فقط با دروازه بانی حال کردم
    دروازه بان تو فیفا فوق العاده هست...

پروفشنال gta6767's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    wwe

پيش فرض

رفت تو بازی شوت زدنشون کمی تغییر کرده منو هم فرق کرده و افقیه تماشاچیا واقعی تر شدن اون اولش هم یک آموزش بود که من ازش اومدم بیرون حال و حوصله نداشتم.راستی کسی میدونه چج.ری میشه با دسته وارد بازی شد من که تو اون سایتم نفهمیدم چی نوشته لطفا یکی ترجمش کنه وبذاره اینجا.

اگه نباشه جاش خالی می مونه don mohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    مشهــــد الرضـــا

پيش فرض

EA که لینک دمو هاشو پاک نکرده؟!!!! اینم خود سایتش که قسمت مجزا برا دانلود دمو داره:

کد:

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    زیر خط فقر

پيش فرض

vampyre مالزی هستی؟
    اونجا بازی کپی چطوره؟کنسول کپی هم هست بشه تهیه کرد.
    حالا میتونی از دو دسته هم استفاده کنی فقط یادت باشه اون دسته ای که ورودیش این مشکل رو داشت آنالوگش رو خاموش کن و از اون ورودی به عنوان دسته اول استفاده نکن.

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

ما اخر نفهمیدیم دان کنیم یا نه
    مگه نگفتید لینک رو برداشتن؟ اینکه هنوز هستش:
    کد:
    Last edited by SevenCity; 13-09-2011 at 20:12.

آخر فروم باز vampyre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

vampyer جان به نظرت بازی چطوره ؟؟؟ یکم از گیم پلی و گرافیک میگی؟
    دوست عزیز من نسخه ی 11 رو بازی نکردم.ولی نظر خودم رو در مورده 12 میدم.
    اگر بخوام با پیس مقایسه کنم میتونم بگم گیم پلی فیفا بهتر از پیس و گرافیک پیس بهتر از فیفا!
    من مشکلی با گیم پلی نداشتم.فقط میتونم بگم واقعا دفاع کردن سخته اگه روی درجه ی سختی آخر بازی کنید.فقط یه مشکلی که دیدم اینه که احساس میکنم بازیکنا روی زمین لیز میخورن و مثل اسکی رفتن میمونه.یعنی اون حالت دویدن واقعی رو ندارن.ولی بقیه چیزها از نظر هوش مصنوعی دفاع و دروازه بان گرفته تا نحوه ی شوت و سانتر و پاس همشون اوکی هست.
    از نظر گرافیک هم به نظرم فیفا واقعا کم گزاشته برای چهره ی بازیکن ها و پیرهنشون.اگه تو نسخه ی اصلی مخصوصا لباس بازیکنان رو گرافیکش رو بهتر کنه.میتونه امسال هم کاره قابل قبولی رو ارایه بده.
    حالا من منتظرم که فردا دموی پیسرو بگیرم تا ببینم دموی دومش چیکار کرده!

------------------------

vampyre مالزی هستی؟
    اونجا بازی کپی چطوره؟کنسول کپی هم هست بشه تهیه کرد.
    حالا میتونی از دو دسته هم استفاده کنی فقط یادت باشه اون دسته ای که ورودیش این مشکل رو داشت آنالوگش رو خاموش کن و از اون ورودی به عنوان دسته اول استفاده نکن.
    آره عزیز مالزیم.
    کنسول کپی ندیدم ولی بازی کپی ماله پی سی قیمت کردم هر دی وی دی به پول ایران 4 تومن ود.البته من بازیهام رو نمیخرم وهمیشه دانلود میکنم چون ماشالا سرعت اینجا کجا و ایران کجا!
    راستی ممنون از کمکت.
    Last edited by vampyre; 13-09-2011 at 20:12.

7. این کاربر از vampyre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Download Master's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مسکن

پيش فرض

هیچکی بازی نکرده؟ همه مشکل دارن؟
    فقط میتونم بگم فوق العادست.
    با کنترلر X360 بازی کردم به معنای واقعی احساس میکنید تو زمین بازی هستید.
    نمیدونم از کجاش بگم باید خودتون تجربش کنید.ولی باید بگم بازی خیلی سخت شده یعنی باید با حوصله بشینید سرش.
    چون علاقه ی زیادی به بازیهای Simulation دارم اگه فیفا فقط همین دمو ولی تکمیل شدش باشه من بهش 12/10 میدم (بخونید دوازده از ده)
    راستی مشکلاتتون با اون پستی که نوشتم حل نشد؟ من با کنترلر X360 و Logitech ChillStream امتحان کردم هر دو جواب دادن.

در مورد گرافیک بگم اونقدر چهره بازیکنا از نزدیک (در حال نشون دادن صحنه های وسط بازی مثل اوت شدن توپ) قوی کار شده که احساس کردم دارم بازی واقعی بارسا میلان امشب میبینم. البته اینم بگم با بالاترین تنظیمات اوردم شاید تو تنظیمات پایین تر اینطور نباشه.البته پیراهن بازیکنا به نظرم خیلی مصنوعی طراحی شده.یه مشکل دیگم اینه که وقتی بازیکن عقبکی حرکت میکنه خیلی شونه هاش میاد بالا شبیه رقص پای بروسلیه

تماشاگرا هم خیلی قشنگ نسبت به ریتم بازی صداشون رو عوض میکنن.

فقط سعی کنید با همون Difficulty پایین بازی کنید تا به دفاعش عادت کنید چون خیلی فرق کرده قبلا با دکمه پاس میرفت سمت بازیکن توپ ازش میگرفت ولی الان فقط میره کنار بازیکن باید با کلید شوت توپ رو بگیرید( یعنی توپ گیری عادی مثل تکل زدنای قدیم میمونه باید خودتون بزنید)
    واسه همین حتما حتما Tutorial اول بازی رو برید.

البته با کیبورد نمیشه بازی کرد ولی میشه از گرافیک و صدای بازی لذت ببرید.
    در کل بگم تا 27 سپتامبر نمیدونم چه جوری صبر کنم.
    Thank You EA.For FIFA 12 & BattleField 3,From Now On I Am EA FAN
    Last edited by Download Master; 13-09-2011 at 20:16.

9. 5 کاربر از Download Master بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز vampyre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

نمیدونم از کجاش بگم باید خودتون تجربش کنید.ولی باید بگم بازی خیلی سخت شده یعنی باید با حوصله بشینید سرش.
    چون علاقه ی زیادی به بازیهای Simulation دارم اگه فیفا فقط همین دمو ولی تکمیل شدش باشه من بهش 12/10 میدم (بخونید دوازده از ده)
    راستی مشکلاتتون با اون پستی که نوشتم حل نشد؟ من با کنترلر X360 و Logitech ChillStream امتحان کردم هر دو جواب دادن.

در مورد گرافیک بگم اونقدر چهره بازیکنا از نزدیک (در حال نشون دادن صحنه های وسط بازی مثل اوت شدن توپ) قوی کار شده که احساس کردم دارم بازی واقعی بارسا میلان امشب میبینم. البته اینم بگم با بالاترین تنظیمات اوردم شاید تو تنظیمات پایین تر اینطور نباشه.البته پیراهن بازیکنا به نظرم خیلی مصنوعی طراحی شده.یه مشکل دیگم اینه که وقتی بازیکن عقبکی حرکت میکنه خیلی شونه هاش میاد بالا شبیه رقص پای بروسلیه

فقط سعی کنید با همون Difficulty پایین بازی کنید تا به دفاعش عادت کنید چون خیلی فرق کرده قبلا با دکمه پاس میرفت سمت بازیکن توپ ازش میگرفت ولی الان فقط میره کنار بازیکن باید با کلید شوت توپ رو بگیرید( یعنی توپ گیری عادی مثل تکل زدنای قدیم میمونه باید خودتون بزنید)

Thank You EA.For FIFA 12 & BattleField , From Now On I Am EA FAN
    سلام.دوست عزیز منم رو high بازی میکنم ولی تو بازی چهره ی بعضی از بازیکنا به نظرم خوب کار نشده.من اول سیدورف رو دیدم نشناختم!

11. این کاربر از vampyre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Download Master's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مسکن

پيش فرض

سلام.دوست عزیز منم رو high بازی میکنم ولی تو بازی چهره ی بعضی از بازیکنا به نظرم خوب کار نشده.من اول سیدورف رو دیدم نشناختم!
    منم همه ی بازیکنا رو ندیدم ولی فابرگاس و رمی و نصری و پاتو رو خیلی حال کردم .
    البته گوتزه رو هم یکمی بد طراحی کرده بود (فرم صورت همونه ولی مثلا موهاش مشکیه )
    البته ابراهیمویچ و رونی هم مدل موهای پیشین رو دارن خیلی دوس داشتم ابرامو با موهای ساموراییش ببینم.
    کلا فیفا تو طراحی مو مشکل اساسی داره (ر.ک هیگواین که هنوز سلمونی نرفته )

پروفشنال mj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    RAMSAR

پيش فرض

Thank You EA.For FIFA 12 & BattleField 3,From Now On I Am EA FAN
    میشه بگی چیکار کردی بازی اجرا شد؟
    با کیبرد نمیشه بازی کرد؟
    مشخصات سیستمتو میگی که روی بالاترین کیفیت بازی میکنی؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •