GamePad Fix for FIFA 12 Demo
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 09:02 PM ---------- Previous post was at 08:59 PM ----------
دروازه بان تو فیفا فوق العاده هست...
GamePad Fix for FIFA 12 Demo
---------- Post added at 09:02 PM ---------- Previous post was at 08:59 PM ----------
دروازه بان تو فیفا فوق العاده هست...
رفت تو بازی شوت زدنشون کمی تغییر کرده منو هم فرق کرده و افقیه تماشاچیا واقعی تر شدن اون اولش هم یک آموزش بود که من ازش اومدم بیرون حال و حوصله نداشتم.راستی کسی میدونه چج.ری میشه با دسته وارد بازی شد من که تو اون سایتم نفهمیدم چی نوشته لطفا یکی ترجمش کنه وبذاره اینجا.
EA که لینک دمو هاشو پاک نکرده؟!!!! اینم خود سایتش که قسمت مجزا برا دانلود دمو داره:
vampyre مالزی هستی؟
اونجا بازی کپی چطوره؟کنسول کپی هم هست بشه تهیه کرد.
حالا میتونی از دو دسته هم استفاده کنی فقط یادت باشه اون دسته ای که ورودیش این مشکل رو داشت آنالوگش رو خاموش کن و از اون ورودی به عنوان دسته اول استفاده نکن.
ما اخر نفهمیدیم دان کنیم یا نه
مگه نگفتید لینک رو برداشتن؟ اینکه هنوز هستش:
Last edited by SevenCity; 13-09-2011 at 20:12.
دوست عزیز من نسخه ی 11 رو بازی نکردم.ولی نظر خودم رو در مورده 12 میدم.vampyer جان به نظرت بازی چطوره ؟؟؟ یکم از گیم پلی و گرافیک میگی؟
اگر بخوام با پیس مقایسه کنم میتونم بگم گیم پلی فیفا بهتر از پیس و گرافیک پیس بهتر از فیفا!
من مشکلی با گیم پلی نداشتم.فقط میتونم بگم واقعا دفاع کردن سخته اگه روی درجه ی سختی آخر بازی کنید.فقط یه مشکلی که دیدم اینه که احساس میکنم بازیکنا روی زمین لیز میخورن و مثل اسکی رفتن میمونه.یعنی اون حالت دویدن واقعی رو ندارن.ولی بقیه چیزها از نظر هوش مصنوعی دفاع و دروازه بان گرفته تا نحوه ی شوت و سانتر و پاس همشون اوکی هست.
از نظر گرافیک هم به نظرم فیفا واقعا کم گزاشته برای چهره ی بازیکن ها و پیرهنشون.اگه تو نسخه ی اصلی مخصوصا لباس بازیکنان رو گرافیکش رو بهتر کنه.میتونه امسال هم کاره قابل قبولی رو ارایه بده.
حالا من منتظرم که فردا دموی پیسرو بگیرم تا ببینم دموی دومش چیکار کرده!
------------------------
آره عزیز مالزیم.vampyre مالزی هستی؟
اونجا بازی کپی چطوره؟کنسول کپی هم هست بشه تهیه کرد.
حالا میتونی از دو دسته هم استفاده کنی فقط یادت باشه اون دسته ای که ورودیش این مشکل رو داشت آنالوگش رو خاموش کن و از اون ورودی به عنوان دسته اول استفاده نکن.
کنسول کپی ندیدم ولی بازی کپی ماله پی سی قیمت کردم هر دی وی دی به پول ایران 4 تومن ود.البته من بازیهام رو نمیخرم وهمیشه دانلود میکنم چون ماشالا سرعت اینجا کجا و ایران کجا!
راستی ممنون از کمکت.
Last edited by vampyre; 13-09-2011 at 20:12.
فقط میتونم بگم فوق العادست.
با کنترلر X360 بازی کردم به معنای واقعی احساس میکنید تو زمین بازی هستید.
نمیدونم از کجاش بگم باید خودتون تجربش کنید.ولی باید بگم بازی خیلی سخت شده یعنی باید با حوصله بشینید سرش.
چون علاقه ی زیادی به بازیهای Simulation دارم اگه فیفا فقط همین دمو ولی تکمیل شدش باشه من بهش 12/10 میدم (بخونید دوازده از ده)
راستی مشکلاتتون با اون پستی که نوشتم حل نشد؟ من با کنترلر X360 و Logitech ChillStream امتحان کردم هر دو جواب دادن.
در مورد گرافیک بگم اونقدر چهره بازیکنا از نزدیک (در حال نشون دادن صحنه های وسط بازی مثل اوت شدن توپ) قوی کار شده که احساس کردم دارم بازی واقعی بارسا میلان امشب میبینم. البته اینم بگم با بالاترین تنظیمات اوردم شاید تو تنظیمات پایین تر اینطور نباشه.البته پیراهن بازیکنا به نظرم خیلی مصنوعی طراحی شده.یه مشکل دیگم اینه که وقتی بازیکن عقبکی حرکت میکنه خیلی شونه هاش میاد بالا شبیه رقص پای بروسلیه
تماشاگرا هم خیلی قشنگ نسبت به ریتم بازی صداشون رو عوض میکنن.
فقط سعی کنید با همون Difficulty پایین بازی کنید تا به دفاعش عادت کنید چون خیلی فرق کرده قبلا با دکمه پاس میرفت سمت بازیکن توپ ازش میگرفت ولی الان فقط میره کنار بازیکن باید با کلید شوت توپ رو بگیرید( یعنی توپ گیری عادی مثل تکل زدنای قدیم میمونه باید خودتون بزنید)
واسه همین حتما حتما Tutorial اول بازی رو برید.
البته با کیبورد نمیشه بازی کرد ولی میشه از گرافیک و صدای بازی لذت ببرید.
در کل بگم تا 27 سپتامبر نمیدونم چه جوری صبر کنم.
Thank You EA.For FIFA 12 & BattleField 3,From Now On I Am EA FAN
Last edited by Download Master; 13-09-2011 at 20:16.
سلام.دوست عزیز منم رو high بازی میکنم ولی تو بازی چهره ی بعضی از بازیکنا به نظرم خوب کار نشده.من اول سیدورف رو دیدم نشناختم!
منم همه ی بازیکنا رو ندیدم ولی فابرگاس و رمی و نصری و پاتو رو خیلی حال کردم .
البته گوتزه رو هم یکمی بد طراحی کرده بود (فرم صورت همونه ولی مثلا موهاش مشکیه)
البته ابراهیمویچ و رونی هم مدل موهای پیشین رو دارن خیلی دوس داشتم ابرامو با موهای ساموراییش ببینم.
کلا فیفا تو طراحی مو مشکل اساسی داره (ر.ک هیگواین که هنوز سلمونی نرفته)
میشه بگی چیکار کردی بازی اجرا شد؟
با کیبرد نمیشه بازی کرد؟
مشخصات سیستمتو میگی که روی بالاترین کیفیت بازی میکنی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)