تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 23 اولاول ... 567891011121319 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 228

نام تاپيک: چراغ هارد اکسترنال روشنه ولی آیکونش در my computer نیست

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها
    هارد اکسترنال من دیگه کار نمی کنه! همه اش صدای بیب بیب می ده و اون لرزش هد رو نداره.
    اصلا هم ضربه ای نخورده.
    چی شده؟ سوخته؟؟؟؟
    سلام
    موارد زیر رو چک کنید .

1. اتصال کابل usb به پورت پشت کیس و اگر لپتاپ هست حتماً لپتاپ رو به برق شهر متصل کنید .

2. اطمینان از محکم بودن اتصال بین پورت usb با انتهای کابلها ، بعبارت دیگه مطمئن باشید که کابلها نصفه و نیمه جا نرفته باشه .

4. اگر هارد قابلیت رمز نگاری بصورت سخت افزاری دارد درصورت امکان unlock کنید و پسورد رو remove کنید . عدم unlock کردن هارد باعث میشه که در disk management بصورت unknown نشان داده بشه .

3. با رعایت موارد فوق به disk management مراجعه کنید و ببنید اصلا هارد رو شناسایی کرده یا خیر . برای دسترسی به این برنامه کافیست که دستور DISKMGMT.MSC رو در RUN وارد کنید .

4. اگر هارد رو شناسایی کرده بررسی کنید وضعیت پارتیشن به چه صورتی هست آیا ویندوز فرمت پارتیشن رو میشناسد یا خیر . اگر ویندوز فرمت پارتیشن رو نمیشناسد (مثلا RAW یا unallocated) و اگر اطلاعات برای شما مهم نیست پیشنهاد میشود پارتیشن رو فرمت کنید تا برای ویندوز قابل شناسایی باشه ، بدسکتورگیری با استفاده از نرم افزار HDD regenerator هم پیشنهاد میشه .
    ولی اگر اطلاعات برای شما مهمه بهتره که با استفاده از نرم افزارهایی بازیابی قبل از فرمت اطلاعات رو ریکاوری و سپس فرمت کنید طبق معمول بدسکتورگیری هم پیشنهاد میشه . نمونه ای از این برنامه برای ریکاوری از پارتیشنهای معیوب easeus partition recovery هست .

5. اگر ویندوز نوع فرمت پارتیشن رو میشناسه ولی مثلا letter ندارد کافیست برای روی پارتیشن مورد نظر راست کلیک کنید و سپس یه حروف غیر تکراری بدهید تا در my computer دیده شود .

6. ولی اگر حتی در disk management بغیر از پارتیشنهای هارد اینترنال و CD/DVD رایتر هیچ چیز دیگر دیده نمیشود لازم هست هارد رو به گارانتی برای تعویض با نمونه سالم بفرستید و اگر اطلاعات برای شما مهمه بهتره که به مراکز تخصصی برای ریکاوری بفرستید .
    Last edited by ata.royalfalcon; 24-12-2011 at 22:53.

2. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه kati*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام
    ممنون از راهنمایی کاملتان.
    من هارد رو یکم تکون دادم درست شد! من اصلا این هاردم رو پارتیشن بندی نکردم. آره، اون موقع که کار نمی کرد در disc management
    شناسایی می شد و موجود بود. فقط موتورش اصلا کار نمی کرد و فقط چراغش روشن و خاموش می شد. حتی وقتی وصلش می کردم ستاپ باکس برای ضبط برنامه می نوشت usb خارج شده است.
    یعنی ممکنه دوباره این اتفاق بیفته و آیا لازمه ببرمش بدم تعمیر؟

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

این مشکل آنلوکیت شدن که در اول تایپیک مطرح شد خیلی جدیه!!!
    تابخال دوبار به چنین مشکلی برخوردم یه بار با رفتن برق وسترن قدیمی تمام درایوهارو پروند ولی تمام اطلاعات قابل برگشت بود
    ولی یکبار تو مراحل نصب ویندوز سون زدم درایو C رو دیلیت کردم با f3 samsung تا ریسایز کنم که سه چهارتا از درایوا پرید و یکی باقی موند و اطلاعات همش قاطی شده بود و 50 درصد به صورت افتضاحی برگشت
    خلاصه اینکه تصمیم گرفتم دیگه پارتیشن بندی هم نکنم

آخر فروم باز pashangparsi6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

تو اکثر فوروم های انور آبی نوشته که این مشکل در اثر ایراد در بردی که هارد رو به USB تبدیل میکنه بوجود میاد و خود هارد مشکلی نداره و اگه مستقیماً به PC وصل بشه کار میکنه. حالا این سیستم پسورد گذاری روی خود هارد اعمال نمیشه؟

من دقیقا همین کارو کردم. هارد رو باز کردم و بورد رو برداشتم و هارد رو به ساتا و برق مادربرد وصل کردم ولی درایو مربوطه به درایور های رایانه افزوده نمی شه و توی دیسک منیجمنت هم درایو و هاردم
    unallocated

شده

چکار باید بکنم؟ یک ترابایت داده روی این هارد دارم و ورودی usb هاردم هم از روی اون بورد از جا کنده شده و دیگه از اون هم نمی تونم استفاده کنم
    Last edited by pashangparsi6; 03-03-2012 at 13:45.

کاربر فعال انجمن ادبیات M0RTEZA_R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    توی

پيش فرض

سلام
    یه هارد اکسترنال 640 هست که به کامپیوتر میزنم چراغش روشن میشه.تویه ویندوز علامت SAFTEY REMOVE میاد ولی هارد تو مای کامپیوتر نشون نمیده.
    تو لینوکس زدم به سیستم.میاد بالا ولی میخوای باز کنی و هر عملی روش انجام بدی مثل حذف پارتیشن میگه هارد مشغوله.(busy)
    این عکسارو تو لینوکس گرفتم.

میزنی به کامپیوتر همش چراغش مثل حالت کپی روشن میشه.انگار داره لود میشه.نمیدونم به نظرتون چه کارش باید کنم؟؟؟

اینم از disk management ویندوز.وقتی میکشی تازه ویندوز میگه میخوی فرمت کنی؟!!!!میشه درستش کرد آیا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ممنون
    Last edited by M0RTEZA_R; 06-03-2012 at 18:19.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    یه هارد اکسترنال 640 هست که به کامپیوتر میزنم چراغش روشن میشه.تویه ویندوز علامت SAFTEY REMOVE میاد ولی هارد تو مای کامپیوتر نشون نمیده.
    تو لینوکس زدم به سیستم.میاد بالا ولی میخوای باز کنی و هر عملی روش انجام بدی مثل حذف پارتیشن میگه هارد مشغوله.(busy)
    این عکسارو تو لینوکس گرفتم.

میزنی به کامپیوتر همش چراغش مثل حالت کپی روشن میشه.انگار داره لود میشه.نمیدونم به نظرتون چه کارش باید کنم؟؟؟

اینم از disk management ویندوز.وقتی میکشی تازه ویندوز میگه میخوی فرمت کنی؟!!!!میشه درستش کرد آیا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ممنون
    سلام
    اول از همه هارد رو به پورتهای usb پشت کیس متصل کنید . از صحت کابل usb هم مطمئن باشید و همچنین از کابلهای رابط هم استفاده نکنید . در همون برنامه دیسک منجمنت ویندوز روی پارتیشن مورد نظر راست کلیک کنید و گزینه change drive letter and paths انتخاب و سپس یک حروف غیر تکراری بدهید . البته بعید میدونم مشکل از این باشه ولی تست کنید .

تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    توی

پيش فرض

کابلش یکم پاره است و داغون.ممکنه مشکل از اینم باشه؟چون سرعت لود هارد کمه.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کابلش یکم پاره است و داغون.ممکنه مشکل از اینم باشه؟چون سرعت لود هارد کمه.
    بعید هم نیست ، بهتره که یه کابل کوتاه بخری . کوتاه بودن کابل مسئله مهمی هست .
    همچنین به این مسئله دقت کنید که اگر هاردتان usb3 هست باید کابل مناسب با آن را بخرید .

تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    توی

پيش فرض

اقا درست شد.وایسادم تا درایواش لود بشه بعد کاملا رفتار عادی رو داشت.
    حالا یه نرم افزار سراغ دارین که بشه سالم بودن هارد رو باهاش چک کنم.
    Last edited by M0RTEZA_R; 07-03-2012 at 13:10.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

با سلام
    من معین آئینه چی هستم
    من یک هارد با مارک silicon power دارم که usb3 هم هست اما وقتی به کامپیوتر متصل می کنم
    آیکونش تو my computer نیست در صورتی که چراغ هارد روشنه و هارد در حال لرزش هست
    لطفا کمک کنید چون بیچاره شدم در ضمن ویندوزم هم soper seven هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •