تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 17 اولاول ... 5678910111213 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 167

نام تاپيک: خاطره انگیز ترین بازیی که کردید چی بوده ؟

حـــــرفـه ای milad_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

الان با این که کلی کار و درس و مشغله دارم ! دوباره دارم مافیا 1 رو نصب میکنم

خدا میدونه ! آهنگ قسمت نصب که همون آهنگ اصلی مافیا هست ... تو چشمام اشک انداخته !

یه احساس عجیبی بهم دست داده ! انگار که قلب رو از جا در آورده باشند ...

اصلا شبیه یک بازی ساده نیست ، شبیه خاطرات هست ! یاد آوری خاطرات ... خاطرات زندگی و لحظه هایی که سپری کردم

نه لحظه هایی که با این گیم بازی کردم ! لحظه هایی که باهاش زندگی کردم .

نمیشه شرح داد .

اگه نباشه جاش خالی می مونه AmirMomtaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    A Hell Named iran

پيش فرض

دیگه ادامه نده میلادم .. منم داره جریم میجیره ...های های های ...

نه گذشته از شوخی همینه داداش کاملا درکت میکنم .. آدمیزاد با همین احساساتش زندس بابام جان
    این مافیا 1 هم که داستانش بقدری آدمو درگیر میکنه که یادت میره تو ایرانی اونم تو این تاریخ و زمان
    من که بعد از پایان مراحل بازی وقتی تو فری رایدش میرفتم جلو گاراژ انقد حالم گرفته میشد اگه سازندشو پیدا میکردم مثه دیوید بکهام بهش پول میدادم برنامشو دوباره بنویسه تا در گاراژ دوباره باز بشه ...

3. این کاربر از AmirMomtaz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

به حدی جو گیر شده بودم 2 روزه یه دور دیگه تمومش کردم

به یک نکته جالب هم رسیدم که قبلا بهش پی نبرده بودم ! Morilo رو 2 جور میشه کشت ... تو هواپیما ! تو ماشین ...

آخر فروم باز SuperSt@r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    نيوكمپ

پيش فرض

يعني واقعا هنوزم داريد اين بازي رو بازي ميكنيد يادش به خير چه دوراني با اين بازي داشتم واقعا به نظرم بهترين بازي هست كه تا به حال انجام دادم تازه من دوبله فارسيش رو چند سال پيش بازي كردم و ديگه بيشتر داستانش دستم اومده بود و وقتي اخيرا رفتم بازي رو دوباره نصب كنم ديگه متاسفان سي دي اون خش داشت و ديگه نصب نميشد واقعا چه دوراني داشتم با اين بازي خيلي حال كردم با اون مراحل متنوع و زيباي اون از لباس مهماندار كشتي پوشيدن و رفتن به كشتي تا اونجا كه بايد با اون ماشين مسابقه اي اول شي من كه اون مرحله سخت رو اينقدر رفتم تا اخرش رد كردم واقعا اون مرحله سخت بود چون به راحتي ماشين چپ ميكرد و ديگه نميتونستي اول شي يكي هم اون مرحله بود كه توي اون كارخونه بايد جهت ريل قطار رو عوض ميكردي تا قطار بياد و به در بخوره و در رو باز كنه كه من تو اون مرحله گير كرده بودم و نميدونستم چه كنم كه با سرچ تو نت پيدا كردم خلاصه كلي مرحل زيبا كه و جالب كه خاطراتي برام به جا گذاشت
    الان كه دوباره اومدم اينجا و اينا رو نوشتم دوباره هوس كردم بازي كنم و شايد برم و دانلودش كنم و دوباره خاطراتم رو با اين بازي زنده كنم

6. این کاربر از SuperSt@r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2004

پيش فرض

بازي زير دريايي آتاري و عمود پرواز يادش بخير ٥ تومان ميداديم نيم ساعت بازي ميكرديم كسي اين بازي هارو براي ايپدويا ايفون سراغ نداره

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    A Hell Named iran

پيش فرض

به حدی جو گیر شده بودم 2 روزه یه دور دیگه تمومش کردم

به یک نکته جالب هم رسیدم که قبلا بهش پی نبرده بودم ! Morilo رو 2 جور میشه کشت ... تو هواپیما ! تو ماشین ...
    آره اگه گاز ماشین رو بگیری و نذاری به خروجی فرودگاه برسه ، میره تا برسه به اون پل نیمه کاره ...
    اولین بار که اینو فهمیدم انقد حال کردم که چقدر یه بازی میتونه خوب طراحی شده باشه (البته اون زمان برای اولین بار بود) الآن دیگه فک کنم اکثر بازیها از این چند پایانی ها داشته باشن ما که دیگه از بازی افتادیم و از بازیهای روز چندان خبر ندارم

9. این کاربر از AmirMomtaz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    A Hell Named iran

پيش فرض

تازه من دوبله فارسيش رو چند سال پيش بازي كردم و ديگه بيشتر داستانش دستم اومده بود با اون ماشين مسابقه اي اول شي من كه اون مرحله سخت رو اينقدر رفتم تا اخرش رد كردم واقعا اون مرحله سخت بود چون به راحتي ماشين چپ ميكرد جهت ريل قطار رو عوض ميكردي تا قطار بياد و به در بخوره
    البته من با زبون اصلی حال کردم (با اینکه زیاد حالیم نیست ولی عاشق قلت زدن تو انگلیسیم !) تازه کشف کرده بودم که بازی رو تو حالت پنجره اجرا کنم و یه پنجره معمولی دیگه باز کنم تا با سوئیچ بین پنجره ها بتونم بازی رو پاز کنم و بشینم با خیال راحت ده بار جملات زیرنویسشو مرور کنم خیلی حال کردم.
    مرحله ماشین پدرمونو دراورد 5 دور با کلی خطر .. هر دور که تموم میشد تازه هیجان اینکه میشه یا نمیشه بیشتر میشد و اکثرا هم همین استرس باعث میشد تو دورهای آخر بچپیم!
    آره واسه اون قطاره هم خیلی معطل شدیم تازه وقتی جریانشو فهمیدیم که چکار باید کنیم چند بار اشتباهی اون یکی ریلو وصل میکردیم و دوباره برو از کلاس اول شروع کن!
    اون مرحله که اراذل سارا رو اذیت میکردن تو کوچه هم نادخ بود (البته بعدش مزدشو داد بیچاره ) ولی مزد ما رو نداد!
    مرحله بعدشم که با پالی رفتیم سراغ اراذل هم خیلی گیر بودیم اون موقع تو مغازه بودم (خدمات کامپیوتری داشتم) رفیقم هم پیشم بود نفس نمیکشیدیم مشتری که میومد تو فوری بهش میگفت هیسسسس ! الان الان

11. این کاربر از AmirMomtaz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ali703's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    مینودشت-شوشتر!!!

پيش فرض

ماریو و سام ماجراجو

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

يعني واقعا هنوزم داريد اين بازي رو بازي ميكنيد
    بازم فرصت بشه یک دور دیگه از اول میرم

تمام مرحله هاش سرشار از خاطرات هستند ، من با اون مرحله که میرن یک محموله تحویل بگیرند و بهشون حمله میشه خیلی حال کردم ، مرحله آخر هم که همیشه با 1911 دخل سام رو میارم که با فیلمش بخوره

اون مرحله کشتی من هیچوقت نتونسته بودم اون اسلحه رو پیدا کنم تا اینکه اینبار پیداش کردم ، در واقع این بار رو وقت گذاشتم کار هایی که نکردم رو انجام بدم ، برا مثال کار هایی که لوکاس میگفت رو انجام میدادم ماشین آزاد میکردم ...

یا همیشه موقع بار زدن سیگار ها ( الماسا ) با بر و بچی که اونجا هستند درگیر میشدم ( اونا حمله میزدن ) تا اینبار سریع تر بار زدم و تا بجنبن در رفتیم ...

تا حالا شده اون مرحله که میرید پول هتل رو تحویل بگیرید یه یارو با ماشین زرد پولا رو بر میداره در میره رو دنبالش برید ببینید کجا میره ؟ این بار میخواستم برم ، هرچی رفتیم به جایی نرسیدیم حوصلم سر رفت زدمش

یادمه بار اول با خون 1 دنبال طرف کرده بودم خودش تصادف کرد مرد

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    A Hell Named iran

پيش فرض

بازم فرصت بشه یک دور دیگه از اول میرم
    تا حالا شده اون مرحله که میرید پول هتل رو تحویل بگیرید یه یارو با ماشین زرد پولا رو بر میداره در میره رو دنبالش برید ببینید کجا میره ؟ این بار میخواستم برم ، هرچی رفتیم به جایی نرسیدیم حوصلم سر رفت زدمش
    یادمه بار اول با خون 1 دنبال طرف کرده بودم خودش تصادف کرد مرد
    من همچین مرحله ای ندیدم
    احساس کرده بودم که مثه اینکه از اون اولین نسخه که من داشتم یه تغییراتی بوجود اومده .. آره جدیده ؟؟؟ اگه اینطوره برم بگیرم بازی کنم ...

15. این کاربر از AmirMomtaz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •