عجب چيزيه فوق العادست
من از آل دیجیتال خریدم
میتونم توضیحاتی بدم
من تقریبا همه گوشی ها و تبلت هارو امتحان کردم و مهمترین معیار های من کیفیت صفحه نمایش و سرعت و نرم افزار خور بودن یه گوشیه
Ipad 1 & 2 - Galaxy tab 8.9 & 10 و Galaxy note که جزو شاخ ترین ها بودند و هستند رو داشتم و امتحان کردم
میتونم بگم تا همین لحظه که 1 هفته از خریدم میگذره اولین گوشی یا تبلتی هست که داشتم و به نظرم راضیم کرده
باید بگم عالیه
از همه نظر
سرعت اینترنت با سیم کارت خیلی خوب که میتونم بگم در حد ipad 2 که داشتم به راحتی هست و خوبه
باطری عالی ( من گالاکسی نوت که داشتم تو هر 2 دقیقه کارکردن 3...تا 5 درصد باطری کم میکرد تازه با کرنل و رام به روز) اما این تبلت میتونم بگم هر نیم ساعت 5% تا 8% با نور صفحه 100% که عالیه )
سرعت عالی
کیفیت تصویر فوق العاده ...رنگهای زنده ....برایتنس عالی
فوق العاده ظریف سبک خوش صدا و.....
دوربینش هم یا 3.2 مگا پیکسل بودنش تو نور روز خیلی قشنگ و خوش نور با فریم 30 میترکونه
اگه ضعفش رو لگ تاچ ویز بذاریم من به جای اون از لانچر EXLuncher استفاده کردم و تقریبا 5 برابر فرقشون بود تو بیشتر شدن سرعت
galaxy note و ipad 2 با 1300 و 1600 بودن قیمت هاشون هیچی سر ندارن جز شاید نسبت به galaxy note دوریبن و نسبت به ipad 2 سیستم عامل !
تصمیم با خودتون
این نظر شخصی من بود ....![]()
متاسفانه تب هاي سامي خروجي hdmi روي بدنه ندارند
پس طبعا بايد از كابل هاي mhl استفاده كنيد
Key_1 جان به نظرت از نظر گرافیک و بنچمارک از Ipad 2 بهتره؟
MHL و USB On-the-go رو ساپورت مینکه؟
من فقط به خاطر سیستم عامل IOS بین این و Ipad موندوم و کلا از محدودیت خوشم نمیاد ولی خوب نرم افزار های IOS برام قابل چشم چوشی نیست.....
یه سوال دیگه اینکه اگه بخوام بعد از 2 ماه بفروشمش به نظرتون چقدر افت میکنه(کلا تبلت هاب سامی رو میگم)...راحت فروش میره؟
بیشتر از همه تبلت رو برای اینترنت و بازی نیاز دارم...... و همینطور چون کارم هم عکاسی هست........ برای نمایش عکس هام بهش خیلی نیاز دارم......به نظرت....سایر صفحه قابل قبوله؟
وزن برام مهم نیست
از طرف دیگه هم موندم چیکار کنم چون برای معرفی ipad 3 وقت ندارم و اینکه بچه ها نظرتون راجع به تبلتTransformer Prime Asus چیه؟
در ضمن تجربه استفاده 1 هفته ای از Galaxy Note رو هم داشتم......که زیاد خوشم نیومد
Last edited by d.b23; 19-02-2012 at 12:15.
گرافیک و cpu که مشخص قوی تره تو تب سامسونگ
کابل hdmi که نمیدونم اما Usb on the go تبدیلش هست واسه دستگاه
شما هر چیزی تو این بازار بخوای به مغازه دار بفروشی ضرر میکنی
هر چی گرون تر = ضرر بیشتر
اینترنت که فرقی نمی کنه
بازی تو IOS بیشتره
کیفیت نمایشگر این Super Amoled Plus با 190PPI هست ولی آیپد LCD IPS با تراکم پیکسل 130 اگه اشتباه نکنم هستش---همچنین قابل قیاس نیستن تو رنگها و قسمت های سیاه تصویر ...
سایز صفحه رو باید خودت از نزدیک ببینی تا انتخاب کنی
![]()
Last edited by key_1; 19-02-2012 at 12:26.
تو خریدش شک نکنید چون حرف نداره
من هفته قبل خریدم
باتری عالی صفحه نمایش عالی فقط یه نمور دوربین ضعیفه که اونم مهم نیس
قيمت امروز بوشهر 1130
من بين اينو نوت موندم ....
تاجايي كه من اطلاع دارم خير
به چه کارتون میاد تو ایران؟ تو دنیا فراگیر نشده هنوز
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)