چه ابتکاری؟لطفا توضیح بدین ،ممنون
چه ابتکاری؟لطفا توضیح بدین ،ممنون
تو پست قبلی هم نقل قول کردم هم لینک تاپیک رو گذاشتم.
من زالمن پرفرما رو تو ایکس 3 جا کردم با باز کردن فن کاور 20 سانتی و نصب اون 2 سانت پایین تر از محل خودش می تونید به راحتی فن تا 16 رو تو کیس جا کنید
کافی هست فن کاور رو باز کنید و 2 سانت پایین تر جای پیچ پایین کیس لبه های فن رو تکیه بدین و و بالای فن رو با 2 تکه چسب 2 رو 2 سانتی بچسبونید تا بالای فن هم فبکس بشه بعد در کیس رو که می بندید دیگه فن به هیت پایپ ها گیر نمی کنه و راحت در بسته میشه
Last edited by high-end; 11-09-2011 at 01:55.
تایید میشه.
high-endکاملا درست فرمودند.
در ضمن Erfan. جان، ASRock P67 Extreme 4 عجب مینه با حالیه.
دوستان یه سوال فنی دارم،
به نظرتون با توجه به اینکه مرتب تکنولوژی های جدید به عرصه میاد و قطعات مرتب از مد میوفتن بهتر نیست کسایی مثل من که زود زود واسه قطعات پول خرج نمیکنن تو بعضی قطعات مثل مادربورد کمتر پول خرج کنن، مثلا بعد چند ماهی PCI Express 3 به عرصه میان و یا تا اواخر سال 2011 گفته شده چیپهای X79 عرضه میشن. خوب با این حساب آدم بیاد و 250 تومن رو یه مین خرج کنه به نظرتون اشتباه نیست؟ خوب واسه یکی که پول زیاد داره و مرتب میخواد به روز کنه قضیش جداست ولی برای کسایی که تند تند قطعات رو آپگرید نمیکنن بهتر نیست زیاد هزینه نکنن؟
اگه میشه در این مورد یه کم راهنمایی کنید، به نظرتون این کار برام بهتر نیست که یه مین خوب با قیمت مناسب بدون SLI بردارم، در مورد کارت گرافیکم به نظرم 560 با 560Ti اونقدرها تفاوت زیادی ندارن، از لحاظ معماری و جزئیات که خیلی شبیه و نزدیک به هم هستن، تو اجرای بازیها هم درسته 560Ti همیشه بالاتره ولی فکر میکنم اختلافشون زیادم نباشه، به نظرتون 560 با توجه به اینکه قیمتشم مناسبه میتونه به خوبی تا یه مدتی جوابگوی گیمها باشه؟ یا از این جهت بهتره یه مین SLI بردارم که اگه بعدها کم آورد یه 560 دیگه هم کنارش بزنم؟
دوستان کیس ظاهرا فراموش شد. لطفا اونم یه خوبشو با قیمتش بگین.
با تشکر از همگی
---------- Post added at 11:30 AM ---------- Previous post was at 11:27 AM ----------
پ.ن: راستی این مطلب که Ali_Softcenter گفتن که پاور 700 ترمالتک تو خروجی 600 میده درسته؟ قیمت 90 تومن درسته یا 140 تومن؟
مدلشو براتون میذارم خودتون برید ببینید :
ترمالتک که یه مدل 700 نداره که عزیز!
این مدلش:
thermaltake Litepower 700W در خروجی 600 تا ریل میده.و تقریبا 90 هست
این مدلش که من گرفتم : thermaltake TR2 700W در خروجی 700 میده.و 140 هست
تازه هی مدل دیگه داره thermaltake Toughpower Series 700W که ریل 700 هست ولی گرون تر از TR2 هست..
تازه شاید بازم 700 داشته باشه !
ترمالتک که گرین نیست!![]()
دوست گلم
شما می گی PCI-E3!
خب اگه این مدل بیاد و شما بخرین، واس کل قطعات یا لااقل بیشترش رو مثل گرافیک و احتمالا سی پی یو عوض کنی.
پس با برداشتم یه مادر برد ارزون عملا نمیشه جلوی تعویض سایر قطعات رو گرفت.
ولی اگه یه خوبش رو برداری، مثلا یه مین Dual PCI-E16xاونوقت اگه سرعت نسخه2 واسه بازی جواب نداد، با یه کارت دیگه می شه تا مدتی جبرانش کرد.
پس اگه قصد داری تا چند سالی خرج زیادی برای سیستم نکنی، روی مادربرد دقت زیادی بکن. PCI-Eرو هم دوبل بردار.
ضرر نمی کنی.
درسته قیمت میزنه بالا . ولی در آینده خیلی به دردت میخوره.
روی سرعت گذرگاه رم و سی پی یو هم دقت کن و مادربردی رو بردار که از رمهای پر سرعت با ابس بالا پشتیبانی کنه.تا یه وقت خواستی رم جدید بعد چند سال ببندی، به مشکل نخوری.
به نظر من 560، هم از نظر معماری و هم از نظر سرعت و کیفیت می تونه یه چند سالی بیمت کنه.
برای کیس هم اگه می خوای برای کیست در جای خوبی برای دوال کارت و یا حتی تریبل کارت(CrossFire & SLI)به مشکل جا نخوری و واسه آور سی پی یو بتونی یه کولر قوی ببندی، من Green-X9 رو پیشنهاد می دم.
صد تومنی از X3گرونتره. ولی هم کولینگش نسبت به اون تقویت شده و هم عمق بهتری داره.
و با آسودگی خیال می تونی Tuniq Tower -Extreme رو ببندی.
تا آخرم فکر نکنم نیازی به تعویض کیس باشه با این X9.
140.000درسته.
700وات موثر.
ولی خب من توصیه می کنم به جای 700ترمالتیک، یه گرین 685Bبرداری.
...پست اصلاح شد....
Last edited by Hamed DC; 11-09-2011 at 12:31.
راستی یادم رفت بگم،
این پاور ترمالتیک یه کابل 8پین گرافیک بیشتر نداره.
توصیه می کنم پاوری برداری که حداقل دو تا کابل (6+2)8 پین واسه برق گرافیک داشته باشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بیشتر شد عیبی نداره.
فقط زیر 2تانشه.
...پست اصلاح شد...
Last edited by Hamed DC; 11-09-2011 at 12:32.
آره خوب منم منظورم همین بود چون سی پی یو ها هم تا سال دیگه خیلی تغییر میکنن. و باید حداقل cpu-vga-mb-ram عوض بشن.
به نظرتون بهترین مادربوردی که این ویژگیهایی که گفتین رو داره و قیمتشم مناسبه چیه؟ولی اگه یه خوبش رو برداری، مثلا یه مین Dual PCI-E16xاونوقت اگه سرعت نسخه2 واسه بازی جواب نداد، با یه کارت دیگه می شه تا مدتی جبرانش کرد.
پس اگه قصد داری تا چند سالی خرج زیادی برای سیستم نکنی، روی مادربرد دقت زیادی بکن. PCI-Eرو هم دوبل بردار.
ضرر نمی کنی.
درسته قیمت میزنه بالا . ولی در آینده خیلی به دردت میخوره.
روی سرعت گذرگاه رم و سی پی یو هم دقت کن و مادربردی رو بردار که از رمهای پر سرعت با ابس بالا پشتیبانی کنه.تا یه وقت خواستی رم جدید بعد چند سال ببندی، به مشکل نخوری.
Gainward اش حدود 240 تومنه دیگه درسته؟ همینو پس برمیدارم.به نظر من 560، هم از نظر معماری و هم از نظر سرعت و کیفیت می تونه یه چند سالی بیمت کنه.
نه داداش این خیلی واسه من گرون میشه، من میگم نهایت تا حدود 80 تومن میخوام واسه کیس بزارم. ظاهرا مثل اینکه بهترین گزینه همون Magnum II هست که از هر نظر خوبه درسته؟من Green-X9 رو پیشنهاد می دم.
صد تومنی از X3گرونتره.
لطفا کولر هم بهم معرفی کنید و فن اضافی هم اگه لازمه بهم بگین قیمتشون مناسب باشه فقط.
مرسی
دقیقاً.
ASUS Rampage Formula...480.000
ASUS Rampage II Extreme...400.000
MSI - Z68A-GD80..400.000
اره.خوبه.
پس عالی ترین گزینه همین مگنوم2هست.
این کیس جای سه تا فن 120mmداره.یکی کاور سمچ-یکی کاور سمت راست پشت سی پی یو-یکی -- پشت پنل جلو واسه هارد.
ببخشید منظورتون کدوم پاور ترمالتک هست که یه کابل 8 بیشتر نداره؟TR2 رو که نمیگید؟
همینطوری میگید 140 تومنه بعد پشتش میگید که 600 ریل میده؟
اونی که 140 تومن TR2 هست و 700 ریل میده و کابلش هم فقط یه دونه 8 نیست!
یه بار دیگه پست من رو بخونید..کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Ali_softcenter; 11-09-2011 at 15:52.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)