تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 28 اولاول ... 567891011121319 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 278

نام تاپيک: لیگ برتر (جام خلیج فارس) | فصل ۹۱-۱۳۹۰

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برد رو تبریک میگم به دوستان استقلالی ولی واقعا حتی با وجودی که استقلال 4 گل زد بازم نمیتونم بگم برد حق استقلال بود

نیمه اول که واقعا اگر کمی خوش شانس بودن و ضربه های آخر رو فقط کمی بهتر میزدن استقلال باید سه گل میخورد
    اما یه توپ به شکل عجیبی به تیر خورد چون واقعا توپ توی گل بود ولی یکی دو متری گل به سمت بیرون کات برداشت و به تیر خورد و یه پنالتی که باز هم از دست دادیم تا سریال پنالتیهای از دست رفته فولاد کم کم رکورد سریال اوشین رو بزنه
    واقعا ناراحت کنندس که هم بازی قبل که ذوب آهن رو به راحتی باید با دو سه گل میبردیم و هم این بازی که دو تا به تیر زدیم و یه پنالتی خراب کردیم و دو سه تا موقعیت جدی دیگه ، باز هم بازی رو باختیم اونم با این نتیجه

با احترام به استقلال و با احترام به بازی مفید و واقعا خوب فرهاد مجیدی ولی واقعا تا اواسط نیمه دوم که فولاد دیگه جلو کشید و به نوعی ریسکی و انتحاری بازی کرد استقلال دو موقعیت درست و حسابی نداشت
    گل اول که واقعا دو تا مدافع فولاد با هم قاطی کردن و مشخص نشد توپ چجور جلوی پای فرهاد افتاد اونم توی بهترین موقعیت و با بهترین ارتفاع و اونم گلش کرد
    تا قبل از گل دوم هم واقعا استقلالیا سه تا پاس سالم به هم ندادن
    جدای از اینکه باید گفت استقلال حرفه ای بازی میکنه و از تجربه بالای بازیکناش استفاده میکنه اما اگر منصف باشیم شانس هم فعلا در خونه استقلال نشسته شتری که برعکس مرگ در خونه هرکسی نمیشینه
    روی دو توپی که به تیر استقلال خوردن رحمتی واقعا دیگه تسلیم شده بود اما....

در هر صورت روز فولاد نبود و نمیشه به جلالی هم ایراد زیادی گرفت این هم از عواقب کار با بازیکنای جوونه دو بازیکنی که نیمه دوم با هم تعویض شدن تا جایی که من میدونم 18 یا 19 ساله بودن ولی واقعا دو سه بار ستاره های استقلال رو اذیت کردن

افشین متاسفانه هنوز توی افته و نوروزی هم برای زدن ضربه آخر خیلی کش میده

در هر صورت روز بد و ناراحت کننده ای برای خیلی از خوزستانیا بود

در کل روزمون نبود و تبریک میگم به استقلالیا
    موقعیتهایه بازی 9 به 8 به نفع استقلال بود + تویه 2 تا صحنه هم مجیدی زیاد به خودش فشار نیاورد وگرنه از اون 2 تا هم میتونست موقعیت گل بسازه.....موقعیت اخر فولاد هم به گمونم افساید بود
    استقلال بازیو کنترل کرد.توپ میومد دسته کرار فولادیا فقط قیچی میکردن که نصفشم داور خطا نگرفت در مورد این داور علی کریمی حرفه قشنگی زد گفت:ادم خوبه هیچی نباشه فقط مرد باشه

ما از فوتبال نابه استقلالیمون خیلی فاصله داریم ولی همینشم برایه گل بارون کردنه رقبا کافیه

تیمی که هجومی بازی میکنه طبیعتا تیمه حریف هم براش موقعیتایی پیش میاد دیشب نصفه موقعیتهایی که نصیبه فولاد شد از اشتباهاته دفاع ما بود

در مورد نیمه دومه بازی امار کاملا حرفه شمارو رد میکنه علیرضا جان
    پایان نیمه اول موقعیتا 3 - 2 به نفع فولاد بود اما نیمه دوم 9-8 به نفع استقلال یعنی نیمه دوم استقلال 7 موقعیت %100 داشته و فولاد 5 تا

اگه بخوایم شانسو حساب کنیم باید بگم استقلال بد شانسی اورد چون راحت میتونستیم 6-7 تا بزنیم
    هیچ تیمی نباید انتظار داشته باشه جلویه حمله هایه استقلال دووم بیاره و مقاومت کنه دیگه فکر کنم رقابت تو کمتر گل خوردن از استقلال باشه
    پاسرهایی مثله کرار-حیدری-ولید-جباری(تازه از ولید استفاده نکردیم ولیدی که تیم ملی کویت رو ارسالایه این میچرخه.کراری که ستاره بی چونو چرایه تیم ملی عراقه جباری که زیدان اسیاست حیدری که تنها امید سمت راسته تیم ملی کشورمونه
    جلوی اینا هم مجیدی و میداوودی قرار دارن(میداوودی فقط 10 دقیقه بود 10 دقیقه 3 تا موقعیت گل برای خودش به وجود اورد که به ترتیب میلی متری از کنار دروازه بیرون رفت بعدی تیرک بعدی هم گل.دیگه چی بشه 90 دقیقه بازی کنه.به نظرت همچین بازیکنایی برای بردن و گل زدن نیاز به شانس دارن؟نه برادر من برای این بازیکنا گل زدن مثل اب خوردن میمونه
    ضعف استقلال این بود که پتانسیله حمله بیشترو داره ولی سعی میکنه بازیو اداره کنه و زیاد به گلهای بیشتر فکر نمیکنه
    گلر تیم ملی بهترین گلر اسیا هم تو دروازمونه نیازی به شانس نداریم.این کلمه شانسو رقبا میگن تا دل خودشون اروم شه نمونش مرفاوی و اولادیو......بازم میگم اونی شانس میاره که از استقلال کمتر گل بخوره

نمیگم شکست ناپذریم چون نیستیم ولی فوتباله هوشمندانه با بازیکنایه باهوش اسمش شانس نیست امکان داره 4 تا باخت پشت سر هم بدیم ولی مهم اینه که تیم ما پتانسیلش بالاست و اراده کنیم میتونیم هر تیمیو ببریم(اگه غرور کاذب بچه هارو نگیره) اما فوتباله دیگه یه روش برد یه روش باخت.

2. 5 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض لیگ برتر (جام خلیج فارس) | فصل ۹۱-۱۳۹۰

لیگ برتر (جام خلیج فارس) و دسته ۱ (لیگ آزادگان) | فصل ۹۱-۱۳۹۰

پیش فصل: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. 3 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

من امدم خونه جدید ! کسی نیست که!
    برد رو تبریک میگم به دوستان استقلالی ولی واقعا حتی با وجودی که استقلال 4 گل زد بازم نمیتونم بگم برد حق استقلال بود

نیمه اول که واقعا اگر کمی خوش شانس بودن و ضربه های آخر رو فقط کمی بهتر میزدن استقلال باید سه گل میخورد
    اما یه توپ به شکل عجیبی به تیر خورد چون واقعا توپ توی گل بود ولی یکی دو متری گل به سمت بیرون کات برداشت و به تیر خورد و یه پنالتی که باز هم از دست دادیم تا سریال پنالتیهای از دست رفته فولاد کم کم رکورد سریال اوشین رو بزنه
    واقعا ناراحت کنندس که هم بازی قبل که ذوب آهن رو به راحتی باید با دو سه گل میبردیم و هم این بازی که دو تا به تیر زدیم و یه پنالتی خراب کردیم و دو سه تا موقعیت جدی دیگه ، باز هم بازی رو باختیم اونم با این نتیجه

با احترام به استقلال و با احترام به بازی مفید و واقعا خوب فرهاد مجیدی ولی واقعا تا اواسط نیمه دوم که فولاد دیگه جلو کشید و به نوعی ریسکی و انتحاری بازی کرد استقلال دو موقعیت درست و حسابی نداشت
    گل اول که واقعا دو تا مدافع فولاد با هم قاطی کردن و مشخص نشد توپ چجور جلوی پای فرهاد افتاد اونم توی بهترین موقعیت و با بهترین ارتفاع و اونم گلش کرد
    تا قبل از گل دوم هم واقعا استقلالیا سه تا پاس سالم به هم ندادن
    جدای از اینکه باید گفت استقلال حرفه ای بازی میکنه و از تجربه بالای بازیکناش استفاده میکنه اما اگر منصف باشیم شانس هم فعلا در خونه استقلال نشسته شتری که برعکس مرگ در خونه هرکسی نمیشینه
    روی دو توپی که به تیر استقلال خوردن رحمتی واقعا دیگه تسلیم شده بود اما....

در هر صورت روز فولاد نبود و نمیشه به جلالی هم ایراد زیادی گرفت این هم از عواقب کار با بازیکنای جوونه دو بازیکنی که نیمه دوم با هم تعویض شدن تا جایی که من میدونم 18 یا 19 ساله بودن ولی واقعا دو سه بار ستاره های استقلال رو اذیت کردن

افشین متاسفانه هنوز توی افته و نوروزی هم برای زدن ضربه آخر خیلی کش میده

در هر صورت روز بد و ناراحت کننده ای برای خیلی از خوزستانیا بود

در کل روزمون نبود و تبریک میگم به استقلالیا
    فولاد همیشه جلوی استقلال دردسر ساز ظاهر شده . اونم فولادی که جلالی مربیش باشه .
    درباره بازی استقلال توی تاپیک استقلال نوشتم . ولی چون شما وقت گذاشتید و مطلب نوشتید اومدم تشکر کنم
    +
    شاید نیمه اول تا حدودی خوش شانس بودیم همون توپی که به تیر خورد واقعا عجیب بود.
    ولی برای پنالتی یه جورایی من مطمئن بودم گل نمی شه . به هر حال فولاد جلالی و پنالتی و..
    ولی نیمه دوم مخصوصا بعد از تعویض جلالی ، یه کار خوب مظلومی کرد و اوردن میلاد بود . راحت 4-5 تا گل میتونستند استقلالیها 15 دقیقه اخر بزنن که به هر شکل نشد .
    به هر حال هنوز استقلال مطلوب نشده این تیم ولی پیشرفت خوبی داشته.
    بازم به دوستان استقلالی تبریک می گم

6. 4 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جلالي: در خط دفاع مشكل داشتيم

سرمربي تيم فوتبال فولاد خوزستان گفت: در بازي مقابل تيم فوتبال استقلال تهران در خط دفاع مشکل داشتيم؛ ضمن آنکه در ديگر خطوط هم بي اشکال نبوديم.

تيم فوتبال فولاد خوزستان شامگاه پنجشنبه در جريان هفته پنجم ليگ برتر باشگاههاي ايران با نتيجه يک بر چهار مسابقه را به تيم استقلال تهران واگذار کرد.
    مجيد جلالي که در پايان بازي با خبرنگاران در اهواز مصاحبه مي کرد، گفت: وقتي يک تيم در مقابل تيمي که از بازيکنان خلاق سود مي برد بازي مي کند، اين تيم کار ساده اي در برابر چنين بازيکنان خلاقي نخواهد داشت.
    وي اضافه کرد: وقتي بازيکنان ما از موقعيتهاي خود استفاده نکرده و نيز پنالتي را از دست دادند، اين مسأله روي خود زننده پنالتي و مجموعه تيم اثر منفي مي گذارد؛ چيزي که ما امشب شاهد آن بوديم.
    جلالي افزود: اواخر بازي من ريسک کردم و قدرت تهاجمي تيم را بالا بردم ليکن اين ريسک به جاي آنکه به نفع ما جواب دهد، بسود تيم استقلال جواب داد و آنان به گلهاي خود افزودند.
    وي گفت: دفاع وسط ما امروز بسيار ضعيف کار کرد؛ ضمن آنکه نفراتي را هم که در ديگر خطوط عوض کرديم جواب نداد.
    جلالي گفت: بضاعت تيم فوتبال فولاد خوزستان همين است به طوري که تا نيم فصل نمي توانيم بازيکن جديد به ترکيب خود اضافه کنيم. تنها راهي که داريم، اين است که با تمرين کردن، معايب خود را برطرف کنيم.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پ.ن
    خود مجید جلالی هم قبول داره حرفی برای گفتن نداشتن...هنوز برای من جا نیفتاده اسکلت پارسال استقلال که نایب قهرمان لیگ شد+بازیکنایی که تو قهرمانی های سپاهان نقش اساسی داشتن+بازیکنایی که باعث درخشش پارسال تراکتور شدن چه نیازی به شانس دارن؟نمیگم شانس اصلا نیست اما اونقدر نیست که برندرو عوض کنه

8. 3 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من امدم خونه جدید ! کسی نیست که!

فولاد همیشه جلوی استقلال دردسر ساز ظاهر شده . اونم فولادی که جلالی مربیش باشه .
    درباره بازی استقلال توی تاپیک استقلال نوشتم . ولی چون شما وقت گذاشتید و مطلب نوشتید اومدم تشکر کنم
    +
    شاید نیمه اول تا حدودی خوش شانس بودیم همون توپی که به تیر خورد واقعا عجیب بود.
    ولی برای پنالتی یه جورایی من مطمئن بودم گل نمی شه . به هر حال فولاد جلالی و پنالتی و..
    ولی نیمه دوم مخصوصا بعد از تعویض جلالی ، یه کار خوب مظلومی کرد و اوردن میلاد بود . راحت 4-5 تا گل میتونستند استقلالیها 15 دقیقه اخر بزنن که به هر شکل نشد .
    به هر حال هنوز استقلال مطلوب نشده این تیم ولی پیشرفت خوبی داشته.
    بازم به دوستان استقلالی تبریک می گم
    در کل فکر میکنم فولاد چوب جوونیشو در دو بازی اخیر مقابل ذوب آهن و استقلال خورد

در مورد موقعیتهای نیمه دوم استقلال هم گفتم درست از زمانی شروع شد که فولاد دفاع رو جلو کشید و انتحاری بازی کرد
    در مورد پنالتی هم هیچ وقت نمیشه از گل شدن یا نشدنش مطمئن بود حتی اگر بهترین دروازبان دنیا توی دروازه باشه
    همین رحمتی فصل پیش توی جام حذفی همه پنالتیها رو خلاف جهت رفت
    ولی خب توی این بازی هم افشین بد زد و هم رحمتی خوب گرفت

در مورد این داور علی کریمی حرفه قشنگی زد گفت:ادم خوبه هیچی نباشه فقط مرد باشه
    به نظر من کریمی خطاش کارت قرمز داشت و اون حرفش هم اصلا توجیهی نداشت

تیمی که هجومی بازی میکنه طبیعتا تیمه حریف هم براش موقعیتایی پیش میاد دیشب نصفه موقعیتهایی که نصیبه فولاد شد از اشتباهاته دفاع ما بود
    واقعا فکر میکنی استقلال دیشب هجومی بازی کرد امیر جان
    در مقابل فکر میکنم تمام موقعیت های جدی استقلال زمانی به دست اومد که فولاد کاملا خط دفاعیشو جلو کشیده بود

گلر تیم ملی بهترین گلر اسیا هم تو دروازمونه نیازی به شانس نداریم.این کلمه شانسو رقبا میگن تا دل خودشون اروم شه نمونش مرفاوی و اولادیو......بازم میگم اونی شانس میاره که از استقلال کمتر گل بخوره
    مخالف این حرفتم پنالتی همیشه پنجاه پنجاه بوده و همیشه پای شانس هم وسط گفتم که همین آقای رحمتی توی جام حذفی همه رو خلاف رفت
    و همین فولاد بازی قبل هم یه پنالتی خراب کرد پس ربط چندانی به حضور رحمتی در دراوزه نداره هر چند اینبار خوب توپ رو گرفت

نمیگم شکست ناپذریم چون نیستیم ولی فوتباله هوشمندانه با بازیکنایه باهوش اسمش شانس نیست
    اینکه در مقابل داماش و فولاد چهار ضربه به تیر استقلال میخوره هم شانسی نیست
    امیر جان یعنی میگی خوردن ضربه حریف به تیر رو هم استقلالیا با هوششون کنترل میکنن؟؟؟

10. این کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

استقلال با تاکتیکی که مظلومی اجرا کرد تونست به راحتی تاکتیک فولاد رو خنثی کنه.
    فولاد روی ارش افشین حسا باز کرده بودن.این گزارشگره هم همش حرفشو میزد.هی میگفت سرعش فلانه و حرفای دیگه .
    کاری کرد که همین بازیکن چند دقیقه از نیمه ی دوم گذشته بود تعویض شد.
    استقلال که ذو اهن نیست.من بازیه فولاد و ذو اهن رو ندیدم ولی خیلیا نسبت به بازی با ذو اهن قضاوت کرده بودن.و میگفتن فولاد چکار میکنه و حرفایی که همه شنیدن.
    استقلال نشون داد موقعی که بخواد قهرمان بشه از فولاد که هیچی از بزرگتر از فولاد هم نمیترسه.

12. 3 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

امیر جان یعنی میگی خوردن ضربه حریف به تیر رو هم استقلالیا با هوششون کنترل میکنن؟؟؟
    ما هم جلو هر دو تیم تیرک داشتیم...

14. 2 کاربر از xerxes again بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در کل فکر میکنم فولاد چوب جوونیشو در دو بازی اخیر مقابل ذوب آهن و استقلال خورد

در مورد موقعیتهای نیمه دوم استقلال هم گفتم درست از زمانی شروع شد که فولاد دفاع رو جلو کشید و انتحاری بازی کرد
    در مورد پنالتی هم هیچ وقت نمیشه از گل شدن یا نشدنش مطمئن بود حتی اگر بهترین دروازبان دنیا توی دروازه باشه
    همین رحمتی فصل پیش توی جام حذفی همه پنالتیها رو خلاف جهت رفت
    ولی خب توی این بازی هم افشین بد زد و هم رحمتی خوب گرفت

به نظر من کریمی خطاش کارت قرمز داشت و اون حرفش هم اصلا توجیهی نداشت

واقعا فکر میکنی استقلال دیشب هجومی بازی کرد امیر جان
    در مقابل فکر میکنم تمام موقعیت های جدی استقلال زمانی به دست اومد که فولاد کاملا خط دفاعیشو جلو کشیده بود

مخالف این حرفتم پنالتی همیشه پنجاه پنجاه بوده و همیشه پای شانس هم وسط گفتم که همین آقای رحمتی توی جام حذفی همه رو خلاف رفت
    و همین فولاد بازی قبل هم یه پنالتی خراب کرد پس ربط چندانی به حضور رحمتی در دراوزه نداره هر چند اینبار خوب توپ رو گرفت

بازیه دیشب فولاد دو تا تیرک زد یه تیرک هم خورد
    منم گفتم یکی از ضعفایه استقلال اینه که به فکر زدنه گلهای بیشتر نیست وگرنه فولاد کمتر از 6.7 تا نمیخورد.هر حمله ای که کردیم یه موقعیت %100 ساخت.
    حالا خوردن 4 تا تیرک تویه 5 تا بازی نشونه ی خوش شانسیه؟اگه تو هر بازی یکی از اون تیرکا گل میشد استقلال انقدر ناجور حمله میکرد که به قولی تیمه حریفو میکرد تو قوطی.بازی با داماش اون 2 تا تیرک تو یه صحنه بود.استقلال اگه گل بخوره تازه خیلی بهتر بازی میکنه
    بازی با داماش بازیهای اول لیگ بودو ما هم با یه لشکر مصدومو محروم که هنوزم مصدوم داریم ولی نتایجو کسب کردیم 13 امتیاز از 5 بازی ابتدایه لیگ این قدرت یه تیمو نشون میده نه شانس یه تیمو
    وقتی جلالی هجومی تر کرد تیمشو این هنر مظلومی بود که میداوودیو فرستاد تو زمینو قدرت و خلاقیت خودشو به جلالی دیکته کرد
    قبلشم رحمتیو فرستاد تو زمین که با اندو راهو به روی فولاد بسته بودن و فولادیا چاره ای جز شوت از راه دور نداشتن گرچه خودشونم میدونستن با وجود رحمتی اون توپها گل نخواهد شد

فولاد تیم بسیار خوبیه استقلال تو اهواز 4 تا بهش زد حالا ببینید همین فولاد از چه تیمهایی امتیاز بگیره و مدعیانه قهرمانیو به زانو دراره

دیشب خط دفاعیمون خوب کار نکرد فولاد موقعیتایه باد اوردرو به تیرک زد از قدیم گفتن باد اوردرو باد میبره

16. 2 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

چیزی به نام شانس وجود نداره !!
    اینجوری باشه همه میان میگن یاشین شانسی پنالتی می گرفت چرا ؟ چون پنالتی شانسیه و یاشین همیشه شانس میاورده !! نه اینکه یاشین قدرت تشخیص فوق العاده ای داشته باشه !!

18. 2 کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

قلعه‌نويي در نقش پروين(عكس)

او حالا مثل الگوي بزرگش در دوران مربيگري چيزي جز موفقيت در كارنامه‌اش ندارد

سايت گل ـ امير قلعه‌نويي چهارمين پيروزي متوالي تيمش را اين‌بار پيش چشم هواداران جشن گرفت. اين يك پيروزي ويژه براي او بود و نشان داد كه يك مربي بزرگ چگونه مي‌تواند يك تيم بالاي متوسط را به يك مدعي تبديل كند.

پيروزي مقابل شهرداري يكي از مهمترين بردهاي قلعه‌نويي در 4سال اخير است و حالا همه روي تراكتور به عنوان يك مدعي جدي حساب مي‌كنند. تيم او بعد از بازي ايران و اندونزلي در شروع مسابقات ليگ به تهران خواهد آمد تا در ورزشگاه آزادي مقابل استقلال قرار خواهد گرفت مسابقه‌اي كه به طور ويژه نبرد صدرنشيني خواهد بود.

قلعه‌نويي سال گذشته با سپاهان در آزادي مغلوب استقلال شد و حالا با تيمي كم ستاره‌تر اميدوار است در تهران به موفقيت برسد. به هر حال از ياد نبريم تيم او فشار كمتري را تحمل مي‌كند و البته حمايت هزاران تماشاچي سينه چاك را پشت سر خود دارد.

آنچه كه در عكس بالاي مي‌بينيد او را شبيه به علي پروين در سال‌هاي موفقيت آميزش با پرسپوليس نشان مي‌دهد. زماني كه او از تونل تا رختكن را به اتفاق كادرفني از زمين چمن طي مي‌كرد و به احساسات تماشاگران پاسخ مي‌داد. او حالا مثل الگوي بزرگش در دوران مربيگري چيزي جز موفقيت در كارنامه‌اش ندارد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

20. 3 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •