عزیز مطمعن باش اگه تعداد کسانی که نسخه اورجینال میگیرند کم بودند الان همه شرکت های نرم افزاری گیم باید ورشکست می شدند.![]()
عزیز مطمعن باش اگه تعداد کسانی که نسخه اورجینال میگیرند کم بودند الان همه شرکت های نرم افزاری گیم باید ورشکست می شدند.![]()
آقا هر چی باشه کشورونه دیگه چی کارش میشه کرد ما که این همه صبر کردیم یه خورده ام روش پشت سر کشور خودمون بد نگیم
حرف زیر ساخت شد.مگه ای دی اس ال تا 24 مگ سرعت نداره؟پس برای چی اینجا باید با کیلوبایتش سر و کله بزنیم؟؟؟ وایمکس اومد برای اینترنت کیلو بایتی؟![]()
شما تقریبا راست میگی ولی خیلی از کشور های دنیا این جوریه
---------- Post added at 11:51 AM ---------- Previous post was at 11:50 AM ----------
شما تقریبا راست میگی ولی خیلی از کشور های دنیا این جوریه
ای بابا.24!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
به خدا می خوای یه سرویس یه مگ برداری یارو هزار تا کپی ازت میخواد که به قول خودش ثبت کنه توی پرونده. من رفتم یه یک مگ بگیرم یه نصف روز دنبال کپی هی مدارک بودم.1مکابیت دریافت به صورت شتاب(Burst). آخرشم اونی که فکر میکردم نبود
حامد
مگه همه چی رو با سی دی 1000 میشه خرید؟
شمایی که دم از قانون اونجا میزنی.اینجا ما هم چیزی به نام اسلام داریم.کجاش نوشته نرم افزار ها بازی هارو بدون رعایت کپی رایت (یعنی دزدی تمام) استفاده کنیم؟
از این حرفا هم مخابرات زیاد میزنه.مخابرات از وقتی خصوصی شده بدتر شده.فقط به دنبال سود خودشه نه مردم.
اینا همش حرفه حرف.نمونش هم گفتم.![]()
این قانونشونه که باعث پیشرفته صنعت نرم افزاری هست!
---------- Post added at 11:55 AM ---------- Previous post was at 11:52 AM ----------
قانون قانونه.چطور بخاطر عده از مردم که روزه میگیرن بقیه نباید در ملا عام روزه خوری کنند؟(حالا یا نخواسته بگیره یا بدتر مریضه)
اینطوری بقیه ی مردم اذیت نمیشن؟
---------- Post added at 11:56 AM ---------- Previous post was at 11:55 AM ----------
در ضمن شما کجا تشریف بردین؟![]()
پارس آنلاین!
سرویس 1 مگابیت دریافت Burst .
حامد
گفتم.![]()
باید به یه چیز اکتفا کنیم:
لعن خدا شامل حالشون بشه انشاالله.
حامد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)