تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 10 اولاول ... 5678910 آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 97

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در انگلستان | فصل 2011-2012

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

نماینده های انگلستان در CL فصل بعد: منچسترسیتی، منچستریونایتد، آرسنال، تاتنهام (یا چلسی در صورت قهرمانی در لیگ قهرمانان)
    به شخصه خیلی خوشحال شدم نیوکاسل نرفت CL.
    نماینده های انگلستان در EL فصل آینده: نیوکاسل، چلسی (یا تاتنهام)، لیورپول
    تیم های سقوط کرده به چمپیونشیپ فصل آتی: بولتون، بلکبرن، وولوز
    تیم های صعود کرده به پریمیر لیگ فصل بعد: ردینگ، سوتهمتون، (تیمی از میان وستهام و بلکپول)

کامیونیتی شیلد فصل بعد رو هم پس از مدت ها منچستریونایتد در اون غائب خواهد بود و بازی طبق معمول در ومبلی و میان منچسترسیتی و چلسی برگذار میشه.
    پریمیرلیگ هم ثابت کرد که کماکان جذابترین لیگ دنیاست! حتی با وجود دوقطبی شدن در این فصل! اتفاقات روز آخر با وجود اینکه به ضرر تیم مورد علاقم شد، ولی در شکل خودش کاملا یکتا بود.
    +
    جا داره تبریک بگم قهرمانی سیتی رو به کسانی که طرفدار سیتی هستند، به کسانی که طرفدار سیتی نیستند ولی با یونایتد مشکل دارن!! و تبریک ویژه به کسانی که هردو این حالت ها را دارند!!
    برای من به عنوان طرفدار لیورپول زیاد هم ناراحت کننده نیست که منچستر جام رو نبرده شاید خوشحال هم باشم
    البته علیرضا جان، این احساس مشترکه! (جام حذفی رو میگم! : دی) ولی در کل این فصل، نفری یه جام اضافه شد به تیمامون... البته جام هامون میکی موسی بود!
    .
    .
    پریمیر لیگ پنجمین قهرمانش رو هم دید و اگه زنده بودم باید ببینم منچسترسیتی مثل بلکبرن خواهد بود یا چلسی./
    +
    سیتی حداقل شرمنده ستاره های آرم روی پیرهنش نشد و به تعدادشون قهرمانی گرفت! (جریان ستاره ها روی آرم باشگاه سیتی کسی میدونه چیه؟ برام سوال شده!)
    +
    خدا این Jonathan Walters بازیکن استوک رو نکشه!! گل تساویش به بولتون باعث شد qpr شل بازی کنه!!

ویرایش: مرسی از تذکر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . من فکر کردم مثل فصل 05-2004 بشه./
    Last edited by pcforlife; 13-05-2012 at 22:41.

2. 9 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Majid393's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

نماینده های انگلستان در CL فصل بعد: منچسترسیتی، منچستریونایتد، آرسنال، تاتنهام
    به شخصه خیلی خوشحال شدم نیوکاسل نرفت CL.
    نماینده های انگلستان در EL فصل آینده: نیوکاسل، چلسی (اگر قهرمان CL بشه راه پیدا میکنه به لیگ قهرمانان فصل بعد و اورتون جاش رو میگیره)، لیورپول
    مطمئنی ؟
    اگه چلسی قهرمان شه، جای تاتنهام رو میگیره تو جدول و میره پلی آف CL.
    تاتنهام و نیوکاسل و لیورپول(چون جام اتحادیه رو گرفته) هم میرن EL.
    فکر میکنم اینجوری باشه.

4. 2 کاربر از Majid393 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

البته علیرضا جان، این احساس مشترکه! (جام حذفی رو میگم! : دی) ولی در کل این فصل، نفری یه جام اضافه شد به تیمامون... البته جام هامون میکی موسی بود!
    حسین جان باز خوبه که شما توانایی این رو دارین که با تیمهای تا بن دندان پولدار مبارزه کنید
    ما که فعلا در مدریت همین پول ناقابلی هم که داریم ناموفق بودیم

حسین جان جدای از همه چیز بدون تعارف باید دست فرگوسنم ببوسید که با این نفرات تا روز آخر جنگید و البته تا دقیقه آخر قهرمان بود
    برای من اصلا قابل درک نیست که یه تیم با این نفراتِ در بعضی نقاط ببخشید متوسط چجوری تا روز آخر میاد و فقط به خاطر یکی دو دقیقه قهرمانی رو از دست میده

فرگوسن روزی تفاوت و فاصله زیاد خودش و تیمش رو با امثال مانچینی و سیتی نشون داد که با استفاده از یه بازیکن خداحافظی کرده و تخلیه شده مثل اسکولز به لیگ برگشت

بدوت تعارف این مسئله در شرایطی که بعضی تیمها برای نفرات دوم و سوم بعضی پستهاشون و نیمکت نشینهاشون میلیونها میلیون پول خرج میکنن یه معجزس

ولی این رو مطمئنم که آینده فوتبال مال تیمهاییه که بیشتر به خودشون تکیه میکنن
    این رو میشه از تغییرات اقتصادی و اجتماعی دنیا فهمید

فوتبال بیش از پیش به مسائل اقتصادی وابسته شده و تیمهایی میتونن فشارهای اقتصادی آینده رو تحمل کنن که یه جورایی به خودکفایی رسیده باشن
    نمیدونم چجوری توضیح بدم اما اگر بخوام خلاصه بگم فکر میکنم حکومت دنیای فوتبال در سالهای آینده ساختاری شبیه یک حکومت فئودالیته داشته باشه
    و فکر میکنم منچستر یکی از اینجور تیمها باشه

6. 2 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جالبه من یه مراسمی بودم که دسترسی به نتیجه مسابقه نداشتم و فقط یه نفر بهم گفت که منچستر سیتی باخت و منچستر یونایتد برد و قهرمان شد و توی فکر این بودم که عجب قهرمانیی بدست اوردش!!! ولی الان می بینم دقیقا برعکس این شده!!!
    ظاهرا این فردی که اینو گفته دیگه از دقیقه 90 به بعد بازی سیتی رو آمارشو نداشته!
    برای من خیلی فرقی نداشت کدوم تیم قهرمان بشه ولی از یه لحاظ حیف شد که اگه منچستر یونایتد قهرمان میشد حداقل چند تا طرفدار خیلی خوب اونو می شناختم که تبریک بگم
    به نظر من سیتی این قهرمانی رو بیشتر مدیون یه سری از ستاره های خیلی بزرگ اونه که خیلی تاثیرگذار بودن مثل آگئرو و سیلوا
    ولی در کل از نظر فنی حق اون بود که قهرمان بشه و من به طرفداران اون تبریک میگم

در کل فصل جالبی بود که به پایان رسید و امیدوارم فصل بعد به جای رقابت 2 تیم برای قهرمانی حداقل رقابت 4 تا تیم رو ببینیم...

8. 2 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستش منم از قهرمانی سیتی خوشحال نشدم هر چند که اگه منچستر هم قهرمان میشد بازم خوشحال نمیشدم
    کلا فصل عجیب و غریبی بود من سیتی تا همین چند هفته پیش هفت هشت امتیاز از یونایتد عقب بود اما اومد قهرمان شد و به نظر تنها فرق من سیتی با یونایتد تو بازیکنانش بود من سیتی چون خیلی بازیکن بزرگ زیاد داشت تونست قهرمان بشه در حالیکه اگه یکی از بازیکن های کلیدی یونایتد مصدوم میشد دیگه به اون صورت بازیکنی رو نیمکت نداشتن که جایگزینش کنن!

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فایل Excel کامل شده لیگ برتر انگلستان در فصل 2012-2011
    شامل تمامی نتایج و عملکرد تیمها در این فصل

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

3

سلام دوستان
    فصل 2012-2011 با قهرمانی تیم منچستر سیتی تموم شد اما یکی از اتفاقات عجیب و غریب مربوط میشه به مایک دین داور انگلیسی که گراهام پل اعتقاد داره این داور بهترین داور امسال لیگ برتر انگلیس بود حالا کاری به درست یا غلط بودن صحبت هاش نداریم اما این داور یه حرکت وحشتناکی انجام داد که به نظر من این حرکتش یکی از عجیب و غریب ترین حرکات در بین تمامی داورهای دنیاست!

شما به این عکس نگاه کنید!

تو این عکس میبینیم که بازیکنان تاتنهام وقتی گل میزنن مایک دین نمیتونه جلوی احساسات خودش رو بگیره و خوشحالی میکنه با دیدن این تصویر به همه ثابت میشه که این داور یه جورایی طرفدار تیم تاتنهام هست اما هیچ وقت به صورت علنی یه همچین چیزی رو اعلام نکرده در حالیکه کریس فوی چند سال پیش رسما اعلام کرد که طرفدار آبی های شهر لیورپول هست و به خاطر همین دیگه اصلا بازی های اورتون رو ندادن سوت بزنه.

واقعا یکی از عجیب ترین چیزهاییه که دیدم هدف من از گذاشتن این عکس ایجاد حاشیه و اینا نیست فقط این گذاشتم تا یادآوری بشه داوری انگلیس به کلی مشکل داره.

12. 3 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

به کمک ویکیپدیای عزیز تا اینجا که رسیدیم به آخرین روز ماه می، مهترین رویدادهای فصل نقل انتقالات در جزیره به این صورت بوده:

آرسنال
    آندری آرشاوین بازیکن آرسنال با قرارداد قرضی به زنیت سن پترزبورگ رفت.
    لوکاس پودولسکی با 11 میلیون پوند از کلن راهی ارسنال شد.

چلسی:
    ادن هزارد با 32 میلیون پوند از لیل راهی چلسی شد.
    مارکو مارین بازیکن جوان وردربرمن با 7 میلیون پوند به چلسی پیوست.

منچستریونایتد:
    توماس کوژاک دربازه بان زخیره منچستریونایتد به صورت قرضی به واتفورد پیوست.

لیورپول:
    فابیو اورلیو که قراردادش با لیورپول تمام شده بود به عنوان بازیکن آزاد به گرمیوی برزیل ملحق شد.

سایر:
    کریستوفر سامبا بازیکن کنگویی و البته قدیمی بلکبرن با قیمت بالای 12 میلیون پوند راهی آنژی ماخاچ قلعه شد. البته این ترانسفر یک ماه پیش انجام شد./

منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

14. 4 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

چلسی:
    ادن هزارد با 32 میلیون پوند از لیل راهی چلسی شد.
    شاه مهره بازار ترنسفر امسال رفت چلسی! ضربات پنالتی یک بازی بعضی وقت ها باعث میشه یک بازیکن یک تیم رو به جای تیم دیگه انتخاب کنه

به هر حال من خوشحالم نرفت سیتی.

16. 4 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

9

دستمزد بالای بازیکنان و قانون عادلانه مالی یوفا
    افزایش حقوق بازیکنان به رکورد تازه ای در لیگ برتر رسید

افزایش حقوق بازیکنان به رکورد تازه ای در لیگ برتر رسید که روند نگران کننده ای را با توجه به قانون عادلانه مالی یوفا هشدار می دهد.
    در گزارش اخیر سالیانه مالی تحلیل گران Deloitte نشان داده شده است که رشد دستمزدها از رشد درآمدها بیشتر وبده است. این بدین معنی است که نسبت دستمزدها به درآمدها در لیگ برتر 70 درصد است که رکورد تازه ای را نشان می دهد.
    دستمزدها از 201 میلیون پوند در فصل 2010/11 به حدود 1.6 میلیاردپوند رسیده است که رشدی 14 درصدی را نشان می دهد و در مجموع رشد درآمدها نیز با رشدی 12 درصدی تا 2.27 میلیارد پوند را نشان می دهد. این رشد درآمدها بیشتر به دلیل قراردادهای جدید تلویزیونی بوده است به خصوص حق پخش کلی بازی ها.
    آلن سوئیتزر یکی از مدیران حقوقی در دلویتی می گوید کنترل دستمزدها بهترین راه برای داد و ستد و تجارت درست در فوتبال است. اگر نسبت دستمزدها به درآمدها 70 درصد یا بالاتر باشد رسیدن به سود عملیاتی در پایان سال بسیار دشوار خواهد بود."
    " از دید ما این نسبت بسیار بالاست و لیگ و باشگاه ها نیاز دارند تا این درصد را به کمتر از 60 برسانند. هر درصدی که از این عدد کم شود موجب افزایش سود عملیاتی از 20 میلیون پوند به 25 میلیون پوند می شود."
    دستمزدهایی که برخی باشگاه های بزرگ مانند منچستریونایتد، لیورپول و منچسترسیتی می دهند باید تعدیل شود. اعداد و ارقام فصل 2010/11 نشان می دهد که طبق محاسبات یوفا در شروع قانون عادلانه مالی این رقم ها باید شکسته شود.
    سوئیتز می گوید منچسترسیتی و چلسی با بزرگترین چالش در شروع این قانون مواجه خواهند بود.
    " چلسی و منچسترسیتی باشگاه هایی هستند که رکورد بیشترین ضررها را دارند و بنابراین کار این دو باشگاه بیشتر است."
    گزارش دلویتی فصل پیش را در بر نمی گیرد اما نشان می دهد که قانون 50 درصد مالیاتی تدثیر خود را گذاشته است و 92 باشگاه انگلیسی نزدیک به 1.2 میلیارد دلار مالیات داده اند که بیش از 20 درصد بوده است.
    این گزارش همچنین نشان می دهد که نیمی از باشگاه های لیگ برتری در درآمدهای روز مسابقه خود دچار کاهش شده اند که بسیاری باید در مورد افزایش قیمت بلیط ها محتاط باشند.
    در سوی مقابل در دیگار لیگ های اروپایی بوندسلیگا مدل مالی مناسبی داشته است و سودآورترین لیگ در اروپا بوده است.

لینک خبر

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •