تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 11 اولاول ... 567891011 آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 104

نام تاپيک: آموزش نصب فرمویر LT+ 1.91 بر روی درایو های لایت آن اکس باکس 360 فت

آخر فروم باز s.j-rez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

خوب! یه اتفاق جالب افتاده! کنسول درایوش راه افتاد یعنی عمل write انجام شدو پیام آخری که توی آموزش نوشته شده رو داد، منم جمعش کردم و وصلش کردم ولی بازم مثل قبل سی دی های کپی رو اجرا نمیکنه!

فکر میکنین مشکل کجاست؟

حدود 6 تا بازی رو تست کردم هیچکدومو اجرا نکرد
    اون 6بازی کدوم بازی ها بودن؟
    مطمین ایدlt+2رو ریختید
    وقتی کار رو میکردید یه جایی شک نکردید؟

2. این کاربر از s.j-rez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

داشبوردتون چیه؟؟؟
    احتمال میدم داشبورد جدید تر از 13599 رو ریخته باشین و همه بازی هایی که تست کردین هم AP2.5 و XGD3 بودن ، در نتیجه باید کش کنسول رو پاک کنین تا بازی های AP2.5 و XGD3 اجرا بشن...

4. این کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

داشبوردتون چیه؟؟؟
    احتمال میدم داشبورد جدید تر از 13599 رو ریخته باشین و همه بازی هایی که تست کردین هم AP2.5 و XGD3 بودن ، در نتیجه باید کش کنسول رو پاک کنین تا بازی های AP2.5 و XGD3 اجرا بشن...
    داشبردشون13599بود . وظاهرا لایو هم نرفته بودن

6. این کاربر از s.j-rez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

خوب داشبورد همون 13599 بود، در مورد LT+2 هم نمیدونم! اگر منظورتون مرحله سوم بود که باید 2 تا فایل رو لود میکیردیم و snoof میکریم من لیست فایلهای موجود رو نوشتم و در نهایت LTPlus-025-v2.0 رو لود کردم! دیگه نمیدونم این همونه یا نه!

حالا میترسم که نکنه دستگاه شده باشه دی وی دی پلیر!! آخه اورجینال رو هم اجرا نمیکنه.

به نظرم میاد که مهم کارها درست انجام شد! فقط من برای احتیاط مرحله اول که دی وی دی کی بود رو سه بار انجام دادم و هر سه بار فایلها رو در سه جای مختلف کپی کردم چون خیلی راجع بهش توصیه شده بود و در آخر هم فایل دامی آخرین بار رو لود کردم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

من به نظرم همه کارا رو درست انجام دادم! در مورد اینکه LT+2 رو ریختم یا نه هم اونجایی که باید لیست فایلها رو نوشتم و با راهنمایی یکی از دوستان فایل LTPlus-025-v2.0 رو کپی کردم! نمیدونم این همونه که شما میگی یا نه.

داشبورد هم 13559 هستش، مشکل فقط اینجاس که الان نه اورجینال ها رو اجرا میکنه و نه کپی هارو!

تنها چیزی که باید بگم اینه که من مرحله اول رو سه بار انجام دادم و فایل های مربوط به دی وی دی کی رو سه جای مختلف کپی کردم و دست آخر فایل مربوط به سومین بار رو استفاده کردم

بازیها هم من فقط یک بازی اورجینال براش گرفتم اونهم توی جعبه کینکت بود، بقیه بازیها هم مثلا باکوگان، کشتی کج، ریو، توی استوری، فیفاو از این قبیل هستن! به خاطر سن و سالش از اون بازیهایی که اصولا معروفن و بازی کردنشون هم سخته نداره کلا. آنلاین هم تقریبا یکسال پیش یکی دوبار رفت و فوتبال بازی کردو الان یکسال هست که اطلا کنسولش به اینترنت وصل نیست
    Last edited by tazarvmmr; 05-01-2012 at 07:46.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

بله فقط بای داون فایل رو لود کنیدspoofیادتون نره!!!
    راستی درایو رو بردید رو وندر مود؟
    خوب مشکل کنسول که خیلی سریع نیست یکم طول میکشه بعد همون ترتیب که برای روشن کردن و این ها هیت و گفتم سریع کارهارو بکنید حله!!!
    این بای داون فایل چیه؟ کدومه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان من هر کاری میکنم درایو نمیره توی وندور مود!!!! عکسشو ببینین! بعد اون قسمتی که باید دی وی دی کی رو بنویسه هم نوشته not found فکر میکنم رایت کردنش اشکال داشته!

البته من فکر میکنم دی وی دی کی رو درست گرفتم! یعنی مرحله اول رو کاملا درست و بدون مشکل طی کردم!!

نظرتون چیه؟ الان چیکار کنم که دوباره برم تو وندور مود که یکبار دیگه رایت کنم؟

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

این بای داون فایل چیه؟ کدومه؟
    دوستان من هر کاری میکنم درایو نمیره توی وندور مود!!!! عکسشو ببینین! بعد اون قسمتی که باید دی وی دی کی رو بنویسه هم نوشته not found فکر میکنم رایت کردنش اشکال داشته!

البته من فکر میکنم دی وی دی کی رو درست گرفتم! یعنی مرحله اول رو کاملا درست و بدون مشکل طی کردم!!

نظرتون چیه؟ الان چیکار کنم که دوباره برم تو وندور مود که یکبار دیگه رایت کنم؟

من به نظرم همه کارا رو درست انجام دادم! در مورد اینکه LT+2 رو ریختم یا نه هم اونجایی که باید لیست فایلها رو نوشتم و با راهنمایی یکی از دوستان فایل LTPlus-025-v2.0 رو کپی کردم! نمیدونم این همونه که شما میگی یا نه.

داشبورد هم 13559 هستش، مشکل فقط اینجاس که الان نه اورجینال ها رو اجرا میکنه و نه کپی هارو!

تنها چیزی که باید بگم اینه که من مرحله اول رو سه بار انجام دادم و فایل های مربوط به دی وی دی کی رو سه جای مختلف کپی کردم و دست آخر فایل مربوط به سومین بار رو استفاده کردم

بازیها هم من فقط یک بازی اورجینال براش گرفتم اونهم توی جعبه کینکت بود، بقیه بازیها هم مثلا باکوگان، کشتی کج، ریو، توی استوری، فیفاو از این قبیل هستن! به خاطر سن و سالش از اون بازیهایی که اصولا معروفن و بازی کردنشون هم سخته نداره کلا. آنلاین هم تقریبا یکسال پیش یکی دوبار رفت و فوتبال بازی کردو الان یکسال هست که اطلا کنسولش به اینترنت وصل نیست
    ببینید عکس هاتون باز نمیشه یه جای دیگه آپلود کنید.
    ببینید مراحل رو یه بار دیگه برید.
    dvd keyرو که مطمعن اید درست دراوردید.
    الان دوباره فریم ویر درایو رو پاک کنید.بعد ببرید رو وندر مود وdummyوفریم ویر رو انتخاب کنید وspoof:نید بعد رایت کنید نتیجه رو بگید.
    عکسهاتونو هم جای دیگه آپلود کنید اصلا نمیبینمشون.

12. 2 کاربر از s.j-rez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

راجع به عکسا من خودم میبینم! دارم تو tinypic آپلود میکنم!
    ولی کل ماوقع همین کاری که شما گفتی رو انجام دادم و dummy فایلی که توی اولین استخراج key درست شده بود رو انتخاب کردم! الان درست شد!!

یعنی هم بازی اورجینال و هم بازی کپی رو اجرا کرد!!!!!

فکر میکنم فقط یک دفعه میشه dvd key رو خوند! نمیدونم! ولی در کل درست شد!!!

دست همتون درد نکنه، کار بزرگی کردید. آبروی منم جلوی پسرم حفظ شد! دیروز با کلی امید و تعریف و تمجید از من ایکس باکسشو وصل کردیم و کار نکرد! قبل از اینکه وصلش کنم هی میگفت بابا خیلی با هوشیا! از کجا یادگرفتی این کارارو!
    وقتی زذیمش و کار نکرد گفت بابا خوب یاد نگرفتی؟ چرا آخه دقت نکردی!!!!

حالا از مدرسه که برگرده خیلی خوشحال میشه و بدون کمک شما اصلا امکانش نبود!

از همتون ممنونم

14. 2 کاربر از tazarvmmr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

راجع به عکسا من خودم میبینم! دارم تو tinypic آپلود میکنم!
    ولی کل ماوقع همین کاری که شما گفتی رو انجام دادم و dummy فایلی که توی اولین استخراج key درست شده بود رو انتخاب کردم! الان درست شد!!

یعنی هم بازی اورجینال و هم بازی کپی رو اجرا کرد!!!!!

فکر میکنم فقط یک دفعه میشه dvd key رو خوند! نمیدونم! ولی در کل درست شد!!!

دست همتون درد نکنه، کار بزرگی کردید. آبروی منم جلوی پسرم حفظ شد! دیروز با کلی امید و تعریف و تمجید از من ایکس باکسشو وصل کردیم و کار نکرد! قبل از اینکه وصلش کنم هی میگفت بابا خیلی با هوشیا! از کجا یادگرفتی این کارارو!
    وقتی زذیمش و کار نکرد گفت بابا خوب یاد نگرفتی؟ چرا آخه دقت نکردی!!!!

حالا از مدرسه که برگرده خیلی خوشحال میشه و بدون کمک شما اصلا امکانش نبود!

از همتون ممنونم
    آقا شرمنده من اسپم میدم
    ولی به پسرت سلام برسون.
    ایشاالله موفق باشی و باشه:
    در موردkeyهم فرقی نمیکنه کی دراری ولی نباید بعد پاک کردن فریم ویرkeyرو دراری

16. این کاربر از s.j-rez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •