تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 12 اولاول ... 56789101112 آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 118

نام تاپيک: سيستم تا 1100000 تومن

پروفشنال jonerex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

به جای حاشیه رفتن لطفا" به این نکته پاسخ بدید:

شما در راستای این در و آن در زدنتون برای نشون دادن محق بودن، پای فناوری به نام DIGI+VRM رو به میان آوردین و با اشتیاق تمام و با فونت درشت، ضمن بی مطالعه قلمداد کردن من، بر وجود این فناوری در تمام مادربردهای z68 تاکید کردین و تا قبل از پاسخ من دست از این تاکید بر نمیداشتین.
    بنده از شما میخوام که وجود این فناوری در مادربرد GA-Z68AP-D3 رو نشون من بدین.

مدل پیشنهادی آقا بابک 250 تومن هست. لطفا" 2 مادربرد با اختلاف 40 تومن رو با هم مقایسه نکنین.

تمام مدل های z68 شرکت گیگا نرم افزار اورکلاک دارن TOUCH BIOS نام دارد و الکی جز خصوصیات این مادربرد گذاشته نشده شما یک مورد بزار که این مادربرد اورکلاک نمیشه بعد من لینک میگردم که این مادربرد رو آزمایش کردن که دیگه حرفی نباشه چون شاید شما در نرم افزار مخصوصا اورکلاک گیگا یک حرفی در بیارید

آقا بابک بی نقص سیستم رو بسته با همون 1100 ایشون گفتن بودجه 1200 شده حالا با 210 مقایسه نمیکنیم یک مادربرد 250 تومانی p67 که زیاد هم هست با یک 250 تومانی z68 مقایسه بکنیم z68 انقدر امکانات داره که p67 فقط یک برتری داره اونم اورکلاک که z68 در اورکلاک هیچی کم نداره و با بقیه مزیتهاو....
    Last edited by jonerex; 09-08-2011 at 01:09.

2. این کاربر از jonerex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

اين فناوري كه ميگيد تو ايسوس آخريه هست؟؟؟

آخر فروم باز PC_Expert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

تمام مدل های z68 شرکت گیگا نرم افزار اورکلاک دارن
    من حرف از نرم افزار اورکلاک زدم؟ همه تولید کنندگن از این نرم افزار ها دارند. اما اورکلاک اصولی همیشه به صورت دستی انجام میشه نه با نرم افزار.

من دارم در مورد DIGI+VRM که شما به شدت مشغول مانور دادن روش بودید صحبت میکنم. این فناوری در GA-Z68AP-D3 موجود نیست و این خلاف ادعای شماست که گفتین در تمام مادربرد های سری z68 موجوده.

شما یک مورد بزار که این مادربرد اورکلاک نمیشه
    من کجا گفتم نمیشه؟ اگه گفتم کپی کنید. حرف من مقدار اورکلاک بود نه امکان شدن یا نشدنش. که متاسفانه شما معیارهای من برای مقایسه 2 مادربرد رو متوجه نشدین.

و همچنان منتظرم وجود فناوری DIGI+VRM که طی معرفی اون بنده متهم به بی اطلاع بودن شدم رو در مادربرد GA-Z68AP-D3 نشونم بدین.

شايد من بعدا اوركلاك كنم و 100 تومن اضافه پول ميدم فقط مادر برد خوب بگيد
    دوست عزیز، اگه به سیستم های پیشنهادی من در تاپیک های دیگه انجمن، در طول فعالیتم در این انجمن توجه کنید هیچ گاه قطعه ای بی جهت گران ، چه از لحاظ برند و چه از لحاظ مدل ، در بین قطعات پیشنهادی من نمی بینید.

من همیشه در پیشنهاد هام کارایی در برابر پول - price for performance - رو مد نظر قرار میدم و سعی میکنم سیستمی پیشنهاد بدم که واقعا" در برابر قیمتش کار انجام بده.

دوست عزیز مادربرد پیشنهادی بنده در زمینه اورکلاک هیچ کم و کاستی نداره و برای این کار نیاز به هزینه بیشتر نیست. توجه داشته باشید مبلغ 210 تومن برای مادربرد مبلغ کمی نیست و اگه واقعا" Biostar TP67XE از لحاظ اورکلاک، SLI ، فرکانس بالاتر رم ، ارزشش رو نداشت هرگز پیشنهاد نمیدادم و به سراغ یک H61 میرفتم.

اگه شما به دنبال یک مادربرد خوب، که قیمتش رو توجیه کنه هستید و اگه به کارایی در برابر قیمت اعتقاد دارید پیشنهاد من به شما همین مادربرد هست و نیازی نیست که برای بدست آوردن یکی دو فناوری که به کار شما هم نمیاد از چیپ Z68 که فعلا" به دلیل محدود بودن انتخاب ها گرونه - و در صورتی که کلاس و ویژگیهای مشابه و قیمت مشابه با P67 داشته باشه انتخاب خوبیه - خرید کنید. و اگر مادربردی از چیپ Z68 بود که امکانات این مادربرد رو داشت و چیپش Z68 بود و قیمت مشابهی داشت من لحظه ای در پیشنهاد دادنش درنگ نمی کردم.

باز هم میگم مادربرد پیشنهادی بنده در زمینه اورکلاک هیچ کم و کاستی نداره و پاسخگوی نیاز شماست و برای این کار نیاز به هزینه بیشتر نیست و همین مبلغ هم برای یک مادربرد به اندازه کافی زیاد هست.

اگر هم به کارایی در برابر پول اعتقاد ندارید من برای شما پیشنهادی ندار م و میتونین یک مادربرد با قیمت بسیار بالا با هر چیپی و هر امکانات اضافه ای که دوست دارید خرید کنید .
    Last edited by Ultra_Black; 09-08-2011 at 08:20.

5. 2 کاربر از PC_Expert بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

كاش اقاي پاسارگاد يا يولترا بلك كمك ميكردند من كه از حرفاي شما هيچي نميفهمم.

حـــــرفـه ای Ultra_Black's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

مشکلتون چیه دوست من؟

آخر فروم باز PC_Expert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوست من متاسفم که اظهار نظر از روی عدم شناخت نسبت به پیشنهاد من باعث به وجود اومدن این بحث در تاپیک شما شد.
    اگر از حرف های من چیزی برداشت نکردید که هیچ. بنده هم در کنار سایر پیشنهادات ، پیشنهادی داشتم و تصممیم خرید با خودتونه. موفق باشید.

9. این کاربر از PC_Expert بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

من حرف از نرم افزار اورکلاک زدم؟ همه تولید کنندگن از این نرم افزار ها دارند. اما اورکلاک اصولی همیشه به صورت دستی انجام میشه نه با نرم افزار.

من دارم در مورد DIGI+VRM که شما به شدت مشغول مانور دادن روش بودید صحبت میکنم. این فناوری در GA-Z68AP-D3 موجود نیست و این خلاف ادعای شماست که گفتین در تمام مادربرد های سری z68 موجوده.

من کجا گفتم نمیشه؟ اگه گفتم کپی کنید. حرف من مقدار اورکلاک بود نه امکان شدن یا نشدنش. که متاسفانه شما معیارهای من برای مقایسه 2 مادربرد رو متوجه نشدین.

و همچنان منتظرم وجود فناوری DIGI+VRM که طی معرفی اون بنده متهم به بی اطلاع بودن شدم رو در مادربرد GA-Z68AP-D3 نشونم بدین.

دوست عزیز، اگه به سیستم های پیشنهادی من در تاپیک های دیگه انجمن، در طول فعالیتم در این انجمن توجه کنید هیچ گاه قطعه ای بی جهت گران ، چه از لحاظ برند و چه از لحاظ مدل ، در بین قطعات پیشنهادی من نمی بینید.

من همیشه در پیشنهاد هام کارایی در برابر پول - price for performance - رو مد نظر قرار میدم و سعی میکنم سیستمی پیشنهاد بدم که واقعا" در برابر قیمتش کار انجام بده.

دوست عزیز مادربرد پیشنهادی بنده در زمینه اورکلاک هیچ کم و کاستی نداره و برای این کار نیاز به هزینه بیشتر نیست. توجه داشته باشید مبلغ 210 تومن برای مادربرد مبلغ کمی نیست و اگه واقعا" Biostar TP67XE از لحاظ اورکلاک، SLI ، فرکانس بالاتر رم ، ارزشش رو نداشت هرگز پیشنهاد نمیدادم و به سراغ یک H61 میرفتم.

اگه شما به دنبال یک مادربرد خوب، که قیمتش رو توجیه کنه هستید و اگه به کارایی در برابر قیمت اعتقاد دارید پیشنهاد من به شما همین مادربرد هست و نیازی نیست که برای بدست آوردن یکی دو فناوری که به کار شما هم نمیاد از چیپ Z68 که فعلا" به دلیل محدود بودن انتخاب ها گرونه - و در صورتی که کلاس و ویژگیهای مشابه و قیمت مشابه با P67 داشته باشه انتخاب خوبیه - خرید کنید. و اگر مادربردی از چیپ Z68 بود که امکانات این مادربرد رو داشت و چیپش Z68 بود و قیمت مشابهی داشت من لحظه ای در پیشنهاد دادنش درنگ نمی کردم.

باز هم میگم مادربرد پیشنهادی بنده در زمینه اورکلاک هیچ کم و کاستی نداره و پاسخگوی نیاز شماست و برای این کار نیاز به هزینه بیشتر نیست و همین مبلغ هم برای یک مادربرد به اندازه کافی زیاد هست.

اگر هم به کارایی در برابر پول اعتقاد ندارید من برای شما پیشنهادی ندار م و میتونین یک مادربرد با قیمت بسیار بالا با هر چیپی و هر امکانات اضافه ای که دوست دارید خرید کنید .

من همون اول حرف که هنوز بحث نکردیم گفتم شما که هیچ کس هیچ کمبانی مادربرد هیچ سایت بنچمارک رو قبول ندارید من همه اش باید توضیح بدم شما قبول نکنی بگی این ها همه اش آسمون و ریسمون هست وقتی بهتون میگم مطالعه شما کمه بهتون بر میخوره برای همین منکر بیشتر قابلیت ها میشین و الان هم از کلمه DIGI+VRM چیزی متوجه نمیشین برای همین هم دنبالش میگردین و میبرسین (VRM) یعنی ماژول رگولاتور ولتاژ که نه تنها گیگا بلکه همه برندها گفتن در همه مدل های Z این فناوری هست که باعث بایداری اورکلاک میشه p67 هم این فناوری باعث بایداری اورکلاک میشه شما مطمن باش من تا چیزی رو مطالعه نکنم الکی در موردش حرف نمیزنم حالا در لینک ها توضیحات هست که سری z چه قابلیت های داره چه فناوری باعث بایداری و سرعت و... میشه در عکس و لینک هم مشاهده میکنید وقتی میگم P67 فقط یک قابلیت داره اما Z قابلیت های زیادی داره شما میگی فقط دوتا داره نه بیشتره اونهم به کار نمیاد !!!در عکس میبینید 5 فناوری اینتل رو سابورت میکنه علاوه بر اون 12 قابلیت جدید به سری Z اضافه شده

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در لینک زیر هم توضیح داده در بایداری سری Z در اورکلاک و قابلیت های دیگه که باعث میشه سرعت بیشتری داشته باشه و از حداکثر قدرت CPU استفاده کنه و بسیاری از مزیت ها و قابلیت ها که باید همینطور بشمری لطفا دوستان دیگه هم مطالعه کنند تا باز Z بیشنهاد شد نگن این قابلیت ها چیه ما نمیدونیم!!!!:

کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:

حالا همه کمبانی های مادربرد و واردکننده های داخلی میگن سری Z برای جایگزینی P67 وارد بازار شده این هم لینک ها به فارسی:

انتظار می رود چیپ ست Z68 به طور کامل جایگزین P67 شود و سهم بزرگی از فروش مادربرد در بازار را به خود اختصاص دهد. همانند همیشه، شرکت گیگابایت بر پایه این چیپ ست، چندین مدل مختلف تولید کرده است تا تمام رده بازار و نیاز های کاربران را پوشش دهد.

کد:
    کد:
    کد:

کد:
    حالا صاحب تایبک هم کاملا متوجه میشن که Z68 چه قابلیت های داره و P67 چه قابلیت های داره اگر مادربرد شما P67 رو انتخاب میکردن تمام قابلیت هارو از دست میدادن حالا خودشون انتخاب میکنن امسال ما فقط بیشنهاد میدیدم در ضمن اینرو باید توجه داشته باشن اورکلاک فن کولر مجزا هم میخواد که باید تهیه بشه 50 تومان هم هزینه داره

کاربر فعال انجمن سخت افزار mersoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران| نام: محمد

پيش فرض

و الان هم از کلمه DIGI+VRM چیزی متوجه نمیشین برای همین هم دنبالش میگردین و میبرسین (VRM) یعنی ماژول رگولاتور ولتاژ که نه تنها گیگا بلکه همه برندها گفتن در همه مدل های Z این فناوری هست که باعث بایداری اورکلاک میشه
    جناب jonerex گرامی، DIGI+VRM هیچ ارتباطی به چیپست Z68، اینتل، گیگابایت و ... ندارد. DIGI+VRM یک ریزپردازنده ی قابل برنامه ریزی روی برخی مادربردهای اسوس است که سیگنالهای چندگانه PWM را دقیق و دستکاری میکند. به نوعی میتوان گفت این قابلیت باعث میشود بتوانیم EPU و TPU را همراه هم استفاده کنیم.

علاوه بر اون 12 قابلیت جدید به سری Z اضافه شده
    اطمینان دارید این ویژگی ها که برخی از آنها به اندازه ی آرایه ای روی جعبه ارزش دارند مختص مادربردهای Z68 است؟ کاتالوگ تبلیغاتی مدل های دیگر را هم بررسی بفرمایید.

شما در این تاپیک از امثال نقل قول های فوق فراوان فرموده اید، اگر این مسایل گوشزد نمیشود گاه به علت کاهلی و عدم تمایل به بحث و تایپ کردن از سوی اعضا است. لطف کنید به روشی که در پیش گرفته اید پایان دهید فروم محل بیان و اشتراک دانسته هاست نه به کرسی نشاندن نظر شخصی.

12. 3 کاربر از mersoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

جناب jonerex گرامی، DIGI+VRM هیچ ارتباطی به چیپست Z68، اینتل، گیگابایت و ... ندارد. DIGI+VRM یک ریزپردازنده ی قابل برنامه ریزی روی برخی مادربردهای اسوس است که سیگنالهای چندگانه PWM را دقیق و دستکاری میکند. به نوعی میتوان گفت این قابلیت باعث میشود بتوانیم EPU و TPU را همراه هم استفاده کنیم.

اطمینان دارید این ویژگی ها که برخی از آنها به اندازه ی آرایه ای روی جعبه ارزش دارند مختص مادربردهای Z68 است؟ کاتالوگ تبلیغاتی مدل های دیگر را هم بررسی بفرمایید.

شما در این تاپیک از امثال نقل قول های فوق فراوان فرموده اید، اگر این مسایل گوشزد نمیشود گاه به علت کاهلی و عدم تمایل به بحث و تایپ کردن از سوی اعضا است. لطف کنید به روشی که در پیش گرفته اید پایان دهید فروم محل بیان و اشتراک دانسته هاست نه به کرسی نشاندن نظر شخصی.

بله یادم رفت بگم DIGI+VRM برای ایسوس هست و این تراشه رو گیگا همون (VRM) که تعریفش و لینک شو رو گذاشتم با همون توضیحات و کارایی که شما ذکر کردید که کلا باعث بایداری قدرت و اورکلاک میشود

بله درسته برای همین قبلا یادتون باشه گفتم مادربرد210 تومان با یک مادربرد 500 تومانی فرقی در سرعت ندارن بعضی امکانات هست که اضافه شده که در بیشتر مواقع هزینه اضافی هست ولی در فناوری های اینتل که بسیار کارامد هست و بنچمارک هم موجود هست ارزش داره و به قول شما آرایه ای نیست

گفتم منظور شما نبودید من خودم گفتم دانش و مطالعه هیچ کس کامل نیست و شده خودم موردی رو نمیدونست بابک عرفان و... گفتند و من نه تعصب کور کورانه نشان دادم نه ادامه بحث و در آخر هم تشکر کردم چون دانشم بیشتر شده اخلاقم اینطور نیست کسی چیزی بگه که من نمیدونستم لجم بگیره عصبانی بشم بخوام تلافی کنم بالاخره هیچ کس نمیتونه کامل باشه منم حرف هام رو برای به کرسی نشاندن نمیگم رو این موضوع چون مطالعه داشتم و میدونستم انتخابم انتخاب اشتباهی نیست جواب سوال ها رو دادم بازم جواب ها منظور شما نیودید اگر شما ناراحت شدید شرمنده

14. این کاربر از jonerex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

ميشه بيرون لاز اينجا بحث كنيد؟؟؟؟؟؟؟؟

من امروز از يكي پرسيدم گفا اي ام دي براي بازي بهتره ولي اينتل براي محاسبات و مهندسي ؟؟ راسته؟؟؟؟؟

16. این کاربر از siya-ps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •