من حرف از نرم افزار اورکلاک زدم؟ همه تولید کنندگن از این نرم افزار ها دارند. اما اورکلاک اصولی همیشه به صورت دستی انجام میشه نه با نرم افزار.
من دارم در مورد DIGI+VRM که شما به شدت مشغول مانور دادن روش بودید صحبت میکنم. این فناوری در GA-Z68AP-D3 موجود نیست و این خلاف ادعای شماست که گفتین در تمام مادربرد های سری z68 موجوده.
من کجا گفتم نمیشه؟ اگه گفتم کپی کنید. حرف من مقدار اورکلاک بود نه امکان شدن یا نشدنش. که متاسفانه شما معیارهای من برای مقایسه 2 مادربرد رو متوجه نشدین.
و همچنان منتظرم وجود فناوری DIGI+VRM که طی معرفی اون بنده متهم به بی اطلاع بودن شدم رو در مادربرد GA-Z68AP-D3 نشونم بدین.
دوست عزیز، اگه به سیستم های پیشنهادی من در تاپیک های دیگه انجمن، در طول فعالیتم در این انجمن توجه کنید هیچ گاه قطعه ای بی جهت گران ، چه از لحاظ برند و چه از لحاظ مدل ، در بین قطعات پیشنهادی من نمی بینید.
من همیشه در پیشنهاد هام کارایی در برابر پول - price for performance - رو مد نظر قرار میدم و سعی میکنم سیستمی پیشنهاد بدم که واقعا" در برابر قیمتش کار انجام بده.
دوست عزیز مادربرد پیشنهادی بنده در زمینه اورکلاک هیچ کم و کاستی نداره و برای این کار نیاز به هزینه بیشتر نیست. توجه داشته باشید مبلغ 210 تومن برای مادربرد مبلغ کمی نیست و اگه واقعا" Biostar TP67XE از لحاظ اورکلاک، SLI ، فرکانس بالاتر رم ، ارزشش رو نداشت هرگز پیشنهاد نمیدادم و به سراغ یک H61 میرفتم.
اگه شما به دنبال یک مادربرد خوب، که قیمتش رو توجیه کنه هستید و اگه به کارایی در برابر قیمت اعتقاد دارید پیشنهاد من به شما همین مادربرد هست و نیازی نیست که برای بدست آوردن یکی دو فناوری که به کار شما هم نمیاد از چیپ Z68 که فعلا" به دلیل محدود بودن انتخاب ها گرونه - و در صورتی که کلاس و ویژگیهای مشابه و قیمت مشابه با P67 داشته باشه انتخاب خوبیه - خرید کنید. و اگر مادربردی از چیپ Z68 بود که امکانات این مادربرد رو داشت و چیپش Z68 بود و قیمت مشابهی داشت من لحظه ای در پیشنهاد دادنش درنگ نمی کردم.
باز هم میگم مادربرد پیشنهادی بنده در زمینه اورکلاک هیچ کم و کاستی نداره و پاسخگوی نیاز شماست و برای این کار نیاز به هزینه بیشتر نیست و همین مبلغ هم برای یک مادربرد به اندازه کافی زیاد هست.
اگر هم به کارایی در برابر پول اعتقاد ندارید من برای شما پیشنهادی ندار م و میتونین یک مادربرد با قیمت بسیار بالا با هر چیپی و هر امکانات اضافه ای که دوست دارید خرید کنید .
من همون اول حرف که هنوز بحث نکردیم گفتم شما که هیچ کس هیچ کمبانی مادربرد هیچ سایت بنچمارک رو قبول ندارید من همه اش باید توضیح بدم شما قبول نکنی بگی این ها همه اش آسمون و ریسمون هست وقتی بهتون میگم مطالعه شما کمه بهتون بر میخوره برای همین منکر بیشتر قابلیت ها میشین و الان هم از کلمه DIGI+VRM چیزی متوجه نمیشین برای همین هم دنبالش میگردین و میبرسین (VRM) یعنی ماژول رگولاتور ولتاژ که نه تنها گیگا بلکه همه برندها گفتن در همه مدل های Z این فناوری هست که باعث بایداری اورکلاک میشه p67 هم این فناوری باعث بایداری اورکلاک میشه شما مطمن باش من تا چیزی رو مطالعه نکنم الکی در موردش حرف نمیزنم حالا در لینک ها توضیحات هست که سری z چه قابلیت های داره چه فناوری باعث بایداری و سرعت و... میشه در عکس و لینک هم مشاهده میکنید وقتی میگم P67 فقط یک قابلیت داره اما Z قابلیت های زیادی داره شما میگی فقط دوتا داره نه بیشتره اونهم به کار نمیاد !!!در عکس میبینید 5 فناوری اینتل رو سابورت میکنه علاوه بر اون 12 قابلیت جدید به سری Z اضافه شده

کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در لینک زیر هم توضیح داده در بایداری سری Z در اورکلاک و قابلیت های دیگه که باعث میشه سرعت بیشتری داشته باشه و از حداکثر قدرت CPU استفاده کنه و بسیاری از مزیت ها و قابلیت ها که باید همینطور بشمری لطفا دوستان دیگه هم مطالعه کنند تا باز Z بیشنهاد شد نگن این قابلیت ها چیه ما نمیدونیم!!!!:
کد:
کد:
کد:
کد:
کد:
کد:
حالا همه کمبانی های مادربرد و واردکننده های داخلی میگن سری Z برای جایگزینی P67 وارد بازار شده این هم لینک ها به فارسی:
انتظار می رود چیپ ست Z68 به طور کامل جایگزین P67 شود و سهم بزرگی از فروش مادربرد در بازار را به خود اختصاص دهد. همانند همیشه، شرکت گیگابایت بر پایه این چیپ ست، چندین مدل مختلف تولید کرده است تا تمام رده بازار و نیاز های کاربران را پوشش دهد.
کد:
کد:
کد:
کد:
حالا صاحب تایبک هم کاملا متوجه میشن که Z68 چه قابلیت های داره و P67 چه قابلیت های داره اگر مادربرد شما P67 رو انتخاب میکردن تمام قابلیت هارو از دست میدادن حالا خودشون انتخاب میکنن امسال ما فقط بیشنهاد میدیدم در ضمن اینرو باید توجه داشته باشن اورکلاک فن کولر مجزا هم میخواد که باید تهیه بشه 50 تومان هم هزینه داره