تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 13 اولاول ... 5678910111213 آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 121

نام تاپيک: Diablo 3 بزرگترین بازی Action RP

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

lol چون اومده، شما خبر نداری
    نسخه اصلیش که 4 روز دیگه میاد، Betaش هم که هیچ فرقی در نگاه کلی با نسخه اصلیش نداره در حال تست توسط بسیاری از بازیکن ها بوده که من هم در YouTube چند تایی ازش دیدم، در ضمن PoE هم همین حالته و حتی خیلی مونده تا نسخه اصلی PoE عرضه بشه ولی یه برتری هایی داره.
    اقا wow چه به قتل برسه چه نرسه، GW2 بهتر از اونه
    خواهیم دید!
    من یه چی میگم:بازی های MMORPG چشم بادمی مطمئن باش که WoW رو نمیزنن!چون این بازیا مخاطب خاص خودشونو دارن!من خودم کم اینجور بازیا نزدم ولی هیچ به دلم نشستند!هیچ!
    من 2 شرکتو بهشون اطمینان راسخ دارم:
    Blizzard
    Valve
    حالا GW2 هیچی!ولی مطمئن باش این بازی که میگی هیچه!اگه چیز قشنگی بود خیلی استقبال بیشتری ازش میشد!الآن شما این حرفا رو مردشی برو تو تاپیک اصلی دیابلو در اخبار بازی ها بگو.اونا از نظر متقاعد کردن از من خیلی حرفه ای ترن و اطلاعاتشونم خیلی بالاتره.این حرفو اونجا بزنی در جا جوابای خیلی قشنگی میگیری!
    PoE اصلا در سطح اینجور بحثا نیست!
    Last edited by Arrowtic; 11-05-2012 at 10:28.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dante May Cry M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خواهیم دید!
    من یه چی میگم:بازی های MMORPG چشم بادمی مطمئن باش که WoW رو نمیزنن!چون این بازیا مخاطب خاص خودشونو دارن!من خودم کم اینجور بازیا نزدم ولی هیچ به دلم نشستند!هیچ!
    من 2 شرکتو بهشون اطمینان راسخ دارم:
    Blizzard
    Valve
    حالا GW2 هیچی!ولی مطمئن باش این بازی که میگی هیچه!اگه چیز قشنگی بود خیلی استقبال بیشتری ازش میشد!الآن شما این حرفا رو مردشی برو تو تاپیک اصلی دیابلو در اخبار بازی ها بگو.اونا از نظر متقاعد کردن از من خیلی حرفه ای ترن و اطلاعاتشونم خیلی بالاتره.این حرفو اونجا بزنی در جا جوابای خیلی قشنگی میگیری!
    PoE اصلا در سطح اینجور بحثا نیست!
    It's just amazing to see what a team of 10 people (GGG) were able to create in the last four years. Path of Exile is probably the best thing that happened after Diablo 2 LoD.

Dark, grimmy atmosphere, some sort of Diablo 1 skill system, gameplay as addictive as Diablo 2, complexe skill tree, no gold, item changing items as a currency, appropriate current gen (PC) graphics, a really supportive and talkative dev team and of course Free 2 Play WITHOUT a P2W model.

Meanwhile at Blizzard Entertainment:
    "Man, I do like to piss on the grave of Blizzard North!"

می دونی جالبیش چیه؟ اینکه 10 نفر یک بازی ساختن که به زودی هزاران یا میلیون ها پول ازش در میارن.
    واقعا ترکوندن از این نظر.
    Last edited by Dante May Cry M; 11-05-2012 at 11:06.

داره خودمونی میشه De4thsong's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

It's just amazing to see what a team of 10 people (GGG) were able to create in the last four years. Path of Exile is probably the best thing that happened after Diablo 2 LoD.

Dark, grimmy atmosphere, some sort of Diablo 1 skill system, gameplay as addictive as Diablo 2, complexe skill tree, no gold, item changing items as a currency, appropriate current gen (PC) graphics, a really supportive and talkative dev team and of course Free 2 Play WITHOUT a P2W model.
    این بنده خدا انتظار داشته دیابلو 3 هم کپی دیابلو 2 باشه؟! اگه اینطوریه چرا خودشو ازیت میکنه بره همون دیابلو 2 رو بازی کنه
    Fck Him!
    می دونی جالبیش چیه؟ اینکه 10 نفر یک بازی ساختن که به زودی هزاران یا میلیون ها پول ازش در میارن.
    مگه بازیش مجانی نیست؟!!

داره خودمونی میشه De4thsong's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

من هی می خوام بازی POE رو به چالش بکشم و از دیابلو درست حسابی دفاع کنم، ولی نمی تونم چون هر پست درست حسابی می دم میگه باید توسط مدیر تایید بشه حالم گرفته شد

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

من درباره این بازی با چندین نفر از حرفه ای های انجمن حرف زدم!خلاصه حرفاشون:
    کسی که میگه PoE از دیابلو قوی تره احتمالا یا گیمر نیست(منظور گیمر کلیه نه فقط آنلاین!آفلاین و آنلاین) یا تو عمرش دیابلو رو درست بازی نکرده.

من از این بحث کنار میکشم.گویا قانع کردن شما چندان راحت نیست و بحث فایده ای نداره.شما PoE رو ترجیح بده ما دیابلو رو که همه جا دارن براش انتظار میکشن!این بازی شما فقط جالبیش تو اینه که اکثر گیمر های واقعی حتی بازی به حسابش نمیارن!واقعا متاسفم برای کسایی که(مسلما شما رو نمیگم) نقطه قوت بازی رو در این کلمه می بینن:Complex
    درضمن رکورد جدید بازی:بیشترین پیش فروش در طول تاریخ در آمازون!
    Nevermind

6. این کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای hadi_gamer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ظاهرا diablo 3 نیازی به شارژ ماهیانه نداره و فقط یک بار بازی خریداری میشه.اگه اینطور باشه واقعا عالیه.

8. 2 کاربر از hadi_gamer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من درباره این بازی با چندین نفر از حرفه ای های انجمن حرف زدم!خلاصه حرفاشون:
    کسی که میگه PoE از دیابلو قوی تره احتمالا یا گیمر نیست(منظور گیمر کلیه نه فقط آنلاین!آفلاین و آنلاین) یا تو عمرش دیابلو رو درست بازی نکرده.

من از این بحث کنار میکشم.گویا قانع کردن شما چندان راحت نیست و بحث فایده ای نداره.شما PoE رو ترجیح بده ما دیابلو رو که همه جا دارن براش انتظار میکشن!این بازی شما فقط جالبیش تو اینه که اکثر گیمر های واقعی حتی بازی به حسابش نمیارن!واقعا متاسفم برای کسایی که(مسلما شما رو نمیگم) نقطه قوت بازی رو در این کلمه می بینن:Complex
    درضمن رکورد جدید بازی:بیشترین پیش فروش در طول تاریخ در آمازون!
    Nevermind
    نه آقا من اصلا این حرفایی که گفتم رو، فقط می گفتم ، قبول 100% نبودم
    قیول کردم دیگه ولی الان فقط می گم PoE با 10 نفر ساخته شدنش جالبه . ولی Diablo 3 بهتره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه iMbaQ_SiR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اتارد(مریخ)

پيش فرض

Early Install

We will be unlocking the game's installer at 17:01 CEST on May 14. This will allow you to begin installing the game, troubleshoot any issues you run into, download and install the launch day 1.0.1 patch, and be ready to play as soon as the servers come online.

اگه نباشه جاش خالی می مونه vahid_d's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

سلام. من دو تا سوال دارم
    سبک بازی رو من هنوز متوجه نشدم. مثل WoW هست یا نه؟ اسکرین شات های بازی نشون میدن دوربین بازی ایزومتریک هست و میتونه بازی شبیه دیابلو 2 باشه تا WoW! یکی منو تو این مورد روشن کنه!
    cash shop تو بازی میتونه باعث بشه یکی که از cash shop خرید نمیکنه جلوی بقیه که خرید می کنن کم بیاره؟ من برم این بازیو بخرم و بعد ببینم cash shop تو بازی باعث میشه بالانس بازی به هم بریزه واقعا میخوره تو ذوقم. آخه دیدم قبلا گفتین که همه جور آیتم توش پیدا میشه واسه خرید
    مرسی از جوابتون

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام. من دو تا سوال دارم
    سبک بازی رو من هنوز متوجه نشدم. مثل WoW هست یا نه؟ اسکرین شات های بازی نشون میدن دوربین بازی ایزومتریک هست و میتونه بازی شبیه دیابلو 2 باشه تا WoW! یکی منو تو این مورد روشن کنه!
    cash shop تو بازی میتونه باعث بشه یکی که از cash shop خرید نمیکنه جلوی بقیه که خرید می کنن کم بیاره؟ من برم این بازیو بخرم و بعد ببینم cash shop تو بازی باعث میشه بالانس بازی به هم بریزه واقعا میخوره تو ذوقم. آخه دیدم قبلا گفتین که همه جور آیتم توش پیدا میشه واسه خرید
    مرسی از جوابتون
    تا اونجایی که من هم می دونم Cash Shop قوی داره و آیتم های لازم رو هم در Cash Shop اش قرار داده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •