مرسی دوست عزیز ممنون که گذاشتی اصلا یادم نبود بزارم
من بلیط هم گرفتم 5شنبه میرم
مرسی دوست عزیز ممنون که گذاشتی اصلا یادم نبود بزارم
من بلیط هم گرفتم 5شنبه میرم
اخبار منتشره علیه سیروان خسروی صحت نداشت:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در پی انتشار یک خبر در تاریخ 30/11/1390 با عنوان " اهالی پاپ نقره داغ شدند" بر روی خروجی سایت خبرگزاری پانا، سودجویان نهایت سوء استفاده را از فرصت به دست آمده کردند و با پخش این خبر در فضای مجازی باعث خدشه وارد نمودن به وجهه ی خوب برخی خوانندگان مجاز موسیقی پاپ کشور از جمله سیروان خسروی که یکی از پرطرفدارترین خوانندگان پاپ ایران به شمار می آید، شدند. با وجود اینکه خبرگزاری پانا چند دقیقه بعد، خبر منتشر شده را اصلاح کرد و در اخبار بعدی خود نیز برداشت های غیرمنصفانه و به دور از حقیقت از این خبر را به نوعی تکذیب کرد اما فشارهای روانی ناشی از پخش آن در جامعه باعث شد سیروان خسروی که به عنوان یکی از چهره های صبور، شاد و با نشاط بین خوانندگان مطرح کشور معروف است، علیرغم میل باطنی از خبرگزاری پانا شکایت کند تا حقیقت موضوع روشن شود. حقیقت چه بود؟ مسئولین خبرگزاری پانا از همان ساعات اولیه پس از انتشار خبر مذکور اعلام کردند که هیچ گونه غرض ورزی نسبت به سیروان خسروی نداشته اند و با اصلاح خبر منتشره و همچنین تکذیبیه های پس از آن حسن نیت خود را ثابت کردند و قول مساعد دادند که با افراد خاطی برخورد خواهند کرد. پیگیری ها برای روشن شدن زوایای پیدا و پنهان تهیه و انتشار چنین خبری آن هم در خبرگزاری پانا ادامه داشت و در نهایت هم بهمن بابازاده که تهیه کننده این خبر بود و در آن زمان به عنوان خبرنگار حق التحریر با خبرگزاری پانا همکاری داشت و همچنین محمد کاموس که به عنوان دبیر گروه فرهنگی و هنری در پانا مشغول به کاربود، نتوانستند صحت و سقم ادعای خود را که در آن خبر منتشر کرده بودند، به اثبات برسانند و همین موضوع به قطع همکاری خبرگزاری پانا با این دو نفر در پایان سال 1390 منجرشد. خبرگزاری پانا نیز در پایان برای اثبات مجدد حسن نیت خود، ضمن عذرخواهی از سیروان خسروی و دیگر عزیزانی که با انتشار اینگونه خبرها در چند ماهه پایانی سال 1390 بر روی خروجی سایت پانا آزرده خاطر شده اند، اعلام می نماید که این خبرگزاری قصد و هدفی جز اطلاع رسانی شفاف، سریع و دقیق نداشته و هیچ گونه غرض ورزی نسبت به هیچ شخص یا گروهی ندارد و اینگونه اشتباهات که بعضاً در برخی رسانه ها رخ می دهد جزء لاینفک کار در عرصه خبر است و انتظار دارد سیروان خسروی هم که از همان روز اول اذعان کرده بود که با اصحاب رسانه و مطبوعات مشکلی ندارد و فقط برای روشن شدن موضوع از خبرگزاری پانا شکایت کرده است، انصراف خود را از پیگیری شکایت مطروحه اعلام نماید.
امروز یک سورپرایز بزرگ از سیروان خسروی عزیز داریم برای شما؛ تا لحظاتی دیگر جزئیات بیشتری را به شما اعلام خواهیم کرد، همینقدر میتوانیم به شما بگوییم که “سیروان” و “انریکه” کار مشترکی دارند! این سورپرایز را شما فقط میتوانید از بیا۲ بشنوید. منتظر اطلاعات بیشتر باشید
نقل قول از سایت bia2.com و فیسبوک سیروان خسروی
Last edited by Aref_2008; 16-10-2012 at 21:16.
آهنگ Enrique Iglesias - stay here tonight با تنظیم جدید سیروان خسروی به زودی...
دوستان عزیز، تنظیم مجدد یک آهنگ نیاز به داشتن صدای خواننده (بدون موزیک) داره و داشتن صدای خوانندههای تراز اول بدون هماهنگی با تیم مدیریت خواننده ممکن نیست. و نیاز به توضیح نداره که صدای خواننده رو به هر شخصی که درخواست کنه نمیدن مگر اینکه اون شخص کارش در حد استاندارد بینالمللی باشه...(با یک سرچ ساده در گوگل متوجه میشین که به جز ۳،۴ صدای خالی انریکه اون هم با کیفیت پایین که در دسترس همه هست، هیچ مورد دیگهای پیدا نمیشه)
نقل از فیسبوک سیروان خسروی
فکر کنم این آهنگ رو می خواد تنظیم کنه:
آهنگ برای سال 2007 از آلبوم Insomniac هست.
Last edited by yas_6969; 16-10-2012 at 23:54.
موسیقی ما - آرتین ولی الهی: دیروز از جمله روزهای پر سر و صدای موسیقی پاپ بود. خبر یک اتفاق بزرگ برای موسیقی پاپ بعد از انتشار در سایت موسیقی ما دهان به دهان پیچید و بارها در صفحات مختلف شبکه های اجتماعی به اشتراک گذاشته شد: «همکاری سیروان خسروی و انریکه ایگلسیاس»... همین عبارت کوتاه آنقدر جذاب و جنجالی بود که مثل بمب در فضای مجازی بترکد. چرا که خواننده ی های معتبری چون انریکه، صدای خود را در اختیار هر کسی قرار نمی دهند و اینکه انریکه حاضر شده است با یک ایرانی همکاری کند، اتفاق خجسته ای است و تداوم این اتفاق ها می تواند اعتبار موسیقی ایران را بالا برده و موزیسین ها ایرانی را در دنیا مورد توجه قرار دهد. با سیروان در خصوص این همکاری گپ و گفتی انجام داده ایم:...
- این قطعه را چه زمانی ساختید؟
کار بر روی قطعه Stay Here Tonight از حدود دو ماه پیش آغاز شد و تقریباً دو-سه هفته پیش به اتمام رسید. از ابتدا تصمیم داشتیم که تنها به شرط دریافت تایید از سوی تیم مدیریتی انریکه، این قطعه را رسماً منتشر کنیم. به همین دلیل منتظر تایید ماندیم و حال که این اتفاق افتاده، آن را منتشر خواهیم کرد. این قطعه در Fan Club های او نیز منتشر خواهد شد.
- دلیل انتخاب انریکه و قطعه ی Stay Here Tonight چه بود؟
انتخاب انریکه به این علت این بود که او به دلیل آثار زیبایش، در سراسر دنیا محبوبیت بالایی داشته و به ویژه در ایران طرفداران بسیار زیادی دارد و همچنین امکان برقراری ارتباط با او برایم وجود داشت. قطعه ی Stay Here Tonight را نیز به این دلیل انتخاب کردم که احساس می کردم علی رغم پتانسیل بالای ملودی اش، در مقایسه با سایر کارهای انریکه کمتر مورد توجه قرار گرفته است. از طرفی می خواستم قطعه ای باشد که جای کار داشته باشد و بتوان روی آن مانور داد و در واقع یک کار جدید و خوب ارائه کرد، نه یک ریمیکس معمولی و تکراری...
- در ساخت این قطعه چه کسانی با شما همکاری کردند؟
برادرم «زانیار» در تنظیم این قطعه خیلی به من کمک کرد و از ایده هایش استفاده کردم. همچنین «نیما رمضان» در این اثر به نوازندگی گیتار پرداخته است.
- این اتفاق چه تاثیری در روند کاری شما خواهد داشت؟
قطعاً برای موسیقی ایران به مراتب مفیدتر خواهد بود تا برای شخص من. چرا که انریکه در سراسر دنیا محبوبیت چشمگیری دارد و همواره آثارش در کانون توجهات است و اینکه یک موزیسین ایرانی با او همکاری کرده برای مخاطبینش جالب توجه خواهد بود. همکاری یک ایرانی با چنین هنرمندی، نشان دهنده ی این است که ما هم اگر بخواهیم می توانیم در سطح بین المللی حرفهایی برای گفتن داشته باشیم.
- آیا تصور می کنید در آینده باز هم شامل اتفاقات خوبی از این قبیل باشیم؟
چرا که نه؟ یقیناً موزیسین های ما می توانند با تلاش و پشتکار خود را به سطح اول موسیقی دنیا برسانند. این اتفاق خوب، تنها برای من نیست، بلکه برای موسیقی ایران و موزیسین های ایرانی هم است. خوشحالم و امیدوارم این مسئله باعث شود که ارتباط بیشتری میان موزیسین های ما و چهره های تراز اول موسیقی دنیا به وجود آید و در نتیجه توجه عده ی بیشتری از مخاطبین سراسر دنیا به موسیقی ایران و هنرمندان ایرانی جلب شود، چرا که پتانسیل بالایی در موسیقی ما وجود دارد.
دوستان هنوز ریمیکس stay here tonight نیومده؟؟
سلام
دوستان دیشب کنسرت سیروان بودم جای همتون خالی خیلی عالی بود ترک های جدیدش مثل عاشقتم و بهار نزدیکه هم اجرا کرد کلا خیلی پر انرژی و خوب بود.
2 تا آهنگ جدید اجرا کرد که واستون ضبط کردم خیلی خیلی خوب بودن.
در ضمن آلبوم "جاده رویاها" 15 آذر منتشر میشه که به نظرم با این 2تا آهنگی که من شنیدم بهترین آلبوم سال میشه
این یکی از آهنگ ها:
اینم یه آهنگ دیگه فکر میکنم جاده رویاها باشه چون معرفی نکرد خودش آهنگ هارو
آقا دستت درد نکنه
گوش دادم آهنگا رو
دومی خیلی خوب بود !
ملودی و تنظیم از همون کارای بترکون سیروان !
البته ترجیع بندش رو زیاد دوست نداشتم، ولی آهنگ و گامهای پایینش معرکه بود !
به انتظار آلبوم جاده رویاها ... که قطعاً کلاس درسیه واسه آهنگسازا و تنظیم کننده ها ...
راستی تو گزارش کنسرتش میخوندم که کاوه یغمایی هم از مهمانان بوده
جای بسی خوشحالیه حضور کاوه
امیدوارم با سیروان همکاری هم کرده باشه تو این آلبوم ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)