خیلی زیبا بود مخصوصا اون قسمتای علی دایی اووووووفففففف![]()
خیلی زیبا بود مخصوصا اون قسمتای علی دایی اووووووفففففف![]()
این بازیگره همونی بود که تو جشن استقلال ادای علی دایی رو در آورده بود.
علی دایی رو اون ادا خیلی شاکی شده بود. نمی دونم این ادا تو تلویزیون رو میخواد چی بگه.
باید فردا عصر بشینم تکرارشو ببینم. اونقدر باحال بود که یه بار دیدنش خیلی کمه.
اقا من سر اين كمونه(بهونه)داشتم ميمردم از خنده
واقعا كارشون درسته من خيلى بابت اين تبليغ هاى بهونه اعصابم خورد ميشد تا اين كه امشب خنك شدم
قسمت خسرو معتضد هم خوب بود
برنامه امشب نود درصد فكر نكنم براى سازنده هاى برنامه ساده تموم بشه
فكر كنم عواقب كارشون رو از كله دارا ميبينن
آقا خیلی کارشون درسته انصافا
امیدوارم به مقدار زیادی تو افزایش جنبه تاثیر بذارن
زمان پخشش کی هست دوستان؟ تکرارش کی ها هست؟ کسی هست ضبط کنه؟
وای من بهمن هاشمی رو اداشو درمیاره خوشم میاد ... باریکلا همشهری خودمون![]()
واکنش وکیل علی دایی به خنده بازار... برای صدا و سیما متاسفم
وکیل سرمربی تیم فوتبال راه آهن از تمسخر این مربی در یکی از برنامه های طنز تلویزیونی ابراز تاسف کرد. - "عسگری پیش بین" درباره تمسخر علی دایی در یکی از برنامه های تلویزیونی به برنا گفت: این حرکت بسیار زشتی بود که صورت گرفت. واقعاً مایه تاسف است که در صدا و سیما اشخاص بزرگ فوتبال کشور و اسطوره هایی همچون علی دایی که مردم احترام زیادی برای آنها قائل هستند، به تمسخر گرفته شوند. - وی افزود: هنوز با دایی تماس نداشته ام. او نسبت به مسخره کردنش در جشن پیراهن استقلال نیز واکنش نشان داده بود. به نظر من تسمخر کردن انسان ها به هیچ وجه اخلاقی نیست و در دین اسلام نیز گناه محسوب می شود ...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Saeed System; 10-08-2011 at 12:07.
اون که مارادونائه مسخرش میکنند
این که دیگه علی دایی خودمونه.
خودشم به وکیلش میگه این حرفارو بزنه چون می خواد بگه من ناراحت نیستم از اینکه مسخرم کردن.
شما مطمئن باشید چیزی که تو صدا سیما پخش شه از فیلتر یه کله گنده هایی رد میشه که نگو و نپرس پس هیچ جای نگرانی نه برای تهیه کننده عزیز این برنامه نه برای بازیگراش وجود نداره
همه میدونیم که صدا و سیما تحت نظارت رهبری هست![]()
و در مورد تمسخر و این حرفا اتفاقا تمسخر نبود بلکه خود شخص علی داییو کاشانی بود به وضوح هم مسائل رو باز گو کرد !
شما اصلا فک کنید خود برنامه نود بود !
البته تو بی جنبه گی و انتقاد نا پذیری اشخاص هیچ جای شکی نیست !
الان تو این برنامه مدیر ها دولت مثل قضیه ادغام دامداری با یه جا دیگه که یادم نیست و قسمت سفر های کاریمورد نقد قرار میگیرن یا مثل اون قسمت آقا زاده که میخواستن ماشینش رو اعمال کنن
یا دیگه قسمت احداث شهر بازی ! دیگه علی دایی و فوتبالی ها این وسط نخود هم حساب نمیشن که
![]()
Last edited by isbn; 10-08-2011 at 12:17.
این بازیگر همون کسیه که داره نقش عادل(قادر) فردوسی پور رو بازی میکنه
کسایی که این برنامه رو ندیدن میتونن از اینجا ببینند
کارش خیلی درسته; واقعاً هنرمندهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینکه سامان گوران دو نقش رو تو نود درصد خنده بازار دیشب داشت (هم عادل و هم دایی) خیلی باحال بود!
ولی یه نکته ای که تو خنده بازار خیلی کم بهش پرداخته میشه (دقیقا صحبت مسعود فراستی و فریدون جیرانی) اینه که اصلا اون چیزی که به پشوانه تقلید از برنامه های صدا سیما و افرادی که تو اون حضور دارن، نشون داده میشه طنز و مضوع خاصی نداره! شما تصور کنید اگه من فردوسی پور و نود رو تا حالا ندیده بودم یا دایی و کاشانی رو نمیشناختم، چیزی میفهمیدم؟! یا اصلا اگه از جریان کاشانی و دایی خبر نداشتم، برام کارای اونا بی معنی بود...
به نظرم تقلید صرف بدون پیام، بدون موضوع طنزی و داستان، یک بار جذابه، دو بار خنده داره، بار سوم دیگه کسل کننده میشه. شاید اگه با تقلیدی که از این اشخاص حقیقی شده، کنایه هایی به فرضا وضع نابسامان ورزش کشور انداخته میشد و در کنارش موضوع مطرح میشد، چندین برابر کشش بیشتری رو ایجا می کرد.
البته از این نکته نمیشه گذشت که گریم ها و میمک صورت این هنرمندان واقعا محشره و تقلیدشون حرف نداره... دیشب وقتی کاشانی (شاکانی!) وارد نود درصد شد، من گفتم خودشه!!یا دایی مدام دستاشو میکشید به سرش و موهاش!!
+
اگه سامان گوران قدش بلند تر بود، هم فردوسی پور جالبتری میشد، و هم دایی بهتری!
یاعلی
پ.ن: هنوز دنبال این کلیپ هیچکس هستم...! (ویرایش: صفحات قبلی رو ندیدم... مثله اینکه دوستان گذاشتند... رفتم واسه دانلود
)
Last edited by pcforlife; 10-08-2011 at 14:00.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)