تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 25 اولاول ... 567891011121319 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 247

نام تاپيک: برنامه‌ی ماه عسل / رمضان 90

اگه نباشه جاش خالی می مونه scali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی

پيش فرض

حد اقل آدم با جوهر چي اينقدر اعصابش خرد نميشد نسبت به موقعي كه عليخاني هست.

---------- Post added at 05:37 PM ---------- Previous post was at 05:33 PM ----------

ما جز حقيقت چيزي نگفتيم. يعني شما اين خصلت هاي زشتي كه من گفتم تو عليخاني نديدي؟؟؟؟؟؟؟

البته اين عليخاني به خاطر اين هي ميشه مجري اين برنامه كه ما اينجا مجري خوب به جز حسني كم داريم يا ميشه

بگي نداريم!!!
    آقا میشه انقدر درباره این حسنی حرف نزنی ؟حالم ازش بهم میخوره .

شما و بعضی از دوستان از علیخانی خوشتون نمیاد و من و بعضی دیگه از دوستان از

حسنی خوشمون نمیاد . حالا دلیل نمیشه همش پست های بیهوده بدیم و از مجری مخالف بد بگیم .

در مورد مهمونا هر حرفی دارید بزنید بهتره تا این حرفای الکی و کل کل های بیهوده .
    Last edited by scali; 08-08-2011 at 14:28.

2. 4 کاربر از scali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

آقا میشه انقدر درباره این حسنی حرف نزنی ؟حالم ازش بهم میخوره .

شما و بعضی از دوستان از علیخانی خوشتون نمیاد و من و بعضی دیگه از دوستان از

حسنی خوشمون نمیاد . حالا دلیل نمیشه همش پست های بیهوده بدیم و از مجری مخالف بد بگیم .

در ورد مهمونا هر حرفی دارید بزنید بهتره تا این حرفای الکی و کل کل های بیهوده .

سلام به همگی
    منم با دوستمون موافقم. این تاپیک نقد برنامه ست نه مجری. برنامه شامل مهمان و سایر بخش های دیگه هم هستش و صرفا به مجری ختم نمیشه. نظر دادن در مورد مجری و نوع اجرا خوبه ولی خب، اجرای یه مجری که در طول هر برنامه تغییر نمیکنه. مثل دکور برنامه ثابته.حالا شما هی بیا در مورد دکور حرف بزن، زیاد جالب وای نمیسه.

حامد

4. 3 کاربر از NirvanaH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

تو 10 تا پست اخير معلوم شد كه عليخاني چطور آدمي هست!! از 10 تا 5 تا اين جملرو دارن: اين تيكه كه عليخاني انداخت

باشه ديگه راجب به مجري كه تقريبا 50 درصد از برنامه هست نظر نميديم.
    Last edited by h-blade; 08-08-2011 at 01:00.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

حد اقل آدم با جوهر چي اينقدر اعصابش خرد نميشد نسبت به موقعي كه عليخاني هست.

---------- Post added at 05:37 PM ---------- Previous post was at 05:33 PM ----------

ما جز حقيقت چيزي نگفتيم. يعني شما اين خصلت هاي زشتي كه من گفتم تو عليخاني نديدي؟؟؟؟؟؟؟

البته اين عليخاني به خاطر اين هي ميشه مجري اين برنامه كه ما اينجا مجري خوب به جز حسني كم داريم يا ميشه

بگي نداريم!!!
    ah ah ah
    enghad azun hasani badam miad
    ba un abruhaye tato shodeye zanunash
    iiiiiiiiiiiish
    shabihe adamaye hamjens baz mimune

کاربر فعال انجمن ادبیات Lady parisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

امیدوارم مهمون خارجی نیارن که تازه مسلمون شده! که دیگه خیلی با مسما نخواهد بود

8. 3 کاربر از Lady parisa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز @R3Z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بعضیا فکر میکنم به علی خانی حسودیشون میشه!!
    واقعا الان بهترین مجری صدا و سیماست!! بعضیا حقشونه همون حسن جوهرچی رو تحمل کنن

10. 7 کاربر از @R3Z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه moucker_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تو خونه!!!

پيش فرض

من که واقعا خوشحالم علیخانی اومده. واقعا خوب اجرا می کنه. همه چی رو راحت می گه. حرف دل مردمو می زنه.
    راستی! امروز کیو می خوان بیارن؟ نگفتن؟
    .
    .
    .

12. این کاربر از moucker_boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز yashgin128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

خب اول سلام به همگی

دوستان به عنوان یه کوچکتر یا بزرگتر(درکل خاک پای همه دوستان هستیم)خواهشا این یحث یا مجادله بر سر مجری رو بزارند کنار.بالاخره هر کس یه سری از مجری ها رو دوس داره و از یه سری هم تنفر داره.دلیل نمیشه که دوستان حداقل به همدیگه بی احترامی کنند.اقا یکی از یه مجری خوشش نمیاد ولی من عاشق اون مجری هستم این دلیل که نمیشه که حالا چون من عاشقشم همه باید اون مجری رو دوست داشته باشن.نه زیبایی به تنوع سلیقه هاست.

خب اما در مورد برنامه ماه عسل به نظر من یکی از زیباترین سریال ها و برنامه های صدا و سیما رو میبینیم صرف نظر از نوع اجرای مجری ،صرف نظر از دعوت شدگان و. . .
    چون این برنامه بر خلاف دیگر کارها یه سریال کاملا واقعی و متنوع از زندگی اشخاصی که شاید اطراف ما هستن ولی معمولا ما اون ها رو نمی بینیم.هر شب کلی سریال و فیلم از تی وی پخش میشه.کدومش به اندازه این برنامه واقعی و عبرت اموز هست.
    هر شب کلی فوتبال میبینم از تی وی (با اینکه طرفدار هزار اتیشه هستم)ولی جز فساد و پول پرستی و فحش و بی ارزشی ایا چیز دیگه ای هم تو این فوتبال وجود داره ولی این برنامه از یه جنس دیگه ای .
    یه سریالیه که هر بار یه قسمت مجزا داره از یه نوع زندگی و یه سوژه خاص.

اما در مورد علیخانی شاید خیلی از ایراد های دوستان به حق باشه اما به نظر من خوب اجرا میکنه البته خیلی وقت ها راه رو اشتباه میره اما در کل خوبه.
    شاید یه سری از سوال ها نباید پرسیده بشه که متاسفانه میپرسه(هر چند قبلش از مهمونها اجازه میگیره)

یکی از زیبا ترین قسمت های این برنامه همون برنامه معروف "غلام کاردی"یا "حاجی غلام" ویا "غلام صیادی"بود.
    من که با این قسمت بسی لذت بردم.خیلی از جاها خوندم که خیلی از این قسمت انتقاد کردند و گفتن که یه ادم خلافکار رو نباید تو یه برنامه زنده دعوت کنن و از این قبیل حرف ها ..
    اما به نظر من که کار زیبایی انجام شد.ما که تو قران ایه ای به نام توبه داریم و تو دینمون این همه به توبه سفارش شده چطور میتونیم در مورد شخصیت انسان ها این مدلی حرف یزنیم.
    شاید عمق کار غلام رو بعضی ها درک نکنن ولی ترک بعد از بیست سال خیلی سخته اما شدنی.که غلام کرد و باید به این ارادش افرین گفت.بعضی از دوستان بنده معتاد هستن حتی حدود 15سال هم داریم.
    هزار تا برنامه و شخص هم بیاد اینا رو نصیحت کنه باز بی فایدس ولی این برنامه و صادق بودن غلام من مطمئنم خیلی تاثیر داشت.شاید مفهوم بازگشت رو برای خیلیها زنده کرد.اما به نظر من قهرمان اصلی اون قسمت خانم غلام بود.تو این دوره زمونه که دیگه عشقی وجود نداره ،ایشون عشق رو معنی کردند.واقعا باید دستان همچین فرشته ای رو بوسید.من همچین فداکاری رو هنوز ندیدم.کسی که بیست سال (شاید به اندازه سن خیلی از ماها)تحمل کرد.
    و عاقبت هم ثمره صبرش رو دید.و این معنی همون ایه صبر هست که تو قران اومده.من مطمئنم خیلی ها که مرتب از نصیحت میگن و مرتب تو تلویزیون و اطراف ما برنامه میزارن و مارو نصیحت میکنن و احکام دین رو برای ما بازگو میکنن جای این خانم بودند همون اوایل می رفتند.
    من به شخصه برای غلام و خانمش خیلی خیلی بیشتر از افرادی که دور و برم هستن ارزش قائلم.باید این چنین افرادی را نشون داد.

اون سوتی غلام هم در جای خود اون هم تو تی وی خیلی باهال بود.تا حالا تو صداوسیما همچین سوتی ندیده بودم.
    قبلش خانومش خیلی در باره غلام توضیح داد و از بزگی هاش گفت که یکباره غلام ترکوند.خیلی هم با حس گفت.
    یه جای دیگه خیلی باحال بود خانوم غلام مرتب غلام رو حاجی صدا میزد که احسان گفت مگه ایشون مکه رفتن؟خانومش هم گفت نه ولی ایشون طواف دل کردند.خیلی این تیکه به دلم نشست.اخر هم یه سفر مکه بهشون دادن که دیگه حاجی واقعی بشه.البته هزاران حاجی مکه رفته هستند که باید بندگی این حاجی مکه نرفته بکنند.البته یه وقت توهین نشه.

اما یه انتقاد هم دارم مخصوصا تو برنامه اسیدپاشی.اون طور طلب کمک کردن برای مهمونها به نظر من در شان برنامه نبود.
    شرمنده اگه سرتون رو درد اوردم.

14. 7 کاربر از yashgin128 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

این پیر زنه با این وضع زندگیش معلومه از 24 تومن نمیگذره با اینکه حافظ قرآن هم هست یه جوری خودش داشت میفهموند تا پول هست حافظ سیری چند

16. 3 کاربر از isbn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال jeremy28's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    دووووور

پيش فرض

برای بار صدم با اینکه از علیخانی بدم میاد امروز خیلی دلم واسش سوخت!

پیرزنه مخشو ترید کرد....من جای اون بیچاره سردرد گرفتم!

از پیرزنه اصلاً خوشم نیومد، نه به خاطر اینکه دیه شو نبخشید. (حقشه دیگه، حال نمی کنه ببخشه)

ولی هی واسه این و اون می خواست کار جور کنه و اینکه گفت خارج از نوبت واسه پسرم سفر حج جور کنین!

هزاری هم آرزو و حق داشته باشه، این جور درخواست، پسندیده نیست و انگار یه جوری می خواد به خاطر منافع بچه اش، حق بقیه رو ضایع کنه.

(حالا با اینکه بازیگرا و نورچشمی ها رو همین جوری می فرستن و ... کاری ندارم)

ولی با پیرمرده واقعاً حال کردم و یکی از موفق ترین و مفیدترین آدم هایی بود که تا حالا دیدم- خیلی ازش انرِژی گرفتم

18. 6 کاربر از jeremy28 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •