تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 12 اولاول ... 56789101112 آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 113

نام تاپيک: مشکل در پنل های جدید LG.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوستان این nano full led های lg مثلا lw95000 مشکل ندارند که خدایی نکرده ؟
    راستی Local Dimming هستن ؟
    من هنوز این مدل را ندیدم.
    بله.
    با تشکر.
    هادی

2. این کاربر از jabarsink2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

من هنوز این مدل را ندیدم.
    بله.
    با تشکر.
    هادی
    منم منتظرم که نظر آقا هادی رو در مورد این تیوی بدونم LW95000
    چون من سه بعدی نمیخوام فکر کنم این انتخاب خوبی باشه.
    اگه هر موقع این مدل رو دیدید نظرتون رو بگید ممنون میشم.

4. این کاربر از mosi-mosi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

آقا هادی باتشکرازراهنمایی شمالطفا نظرت رودرمورد lw95000 اعلام کنید و آیا بهترازLX9500 هستش یا مدل دیگه ای روپیشنهاد میدید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

مال من سامسونگ d6600 است مانند همان ایراد اول تاپیک را دارن جای انگشت رنگ پخش میشود
    اما تصویر خوبی دارد

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

با عرض سلام به همه دوستان
    راستش من توي چند تا فروم قبلي اعلام كردم كه فعلا توي بازار دنيا حرف اول رو ال جي ميزنه شما توي هر زمينه اي كه نگاه كنيد چه لوازم خانگي چه صوتي تصويري برند اول دنياست ميتونيد به شخصه به سايتهاي معتبر بريد و ببينيد در سال مثلا 2010 چه برندي با چه محصولي پيشتاز بوده و كلي دعوا شد و حالا تهديد كردن و جوابهاي منو پاك كردن فكر كنم باسه مدير سايت سنگين اومدش
    حالا من تمومي فرومهاي شما رو خوندم و چند تا مطلب رو ميخوام البته اهانت نيست و اگر هم حذف شد كه هيچ
    1- تمامي سازندگان دنيا هميشه به دنبال راهي هستند كه با كمترين هزينه و بهترين روش بشه بهترين محصول رو توليد كرد
    2- قوانين فيزيكي و شيميايي زيادي در اين قضيه دخيل هستند فرض كنيد محصول همون پنلي كه شما ازش حرف ميزنيد خودش وابسته به هزاران ماده شيميايي و هزاران قطعه الكترونيكي تا بتونه به شما تصوير دقيق و درستي رو اعطا كنه
    3- هنوز محصولي كه بتونه واقعيت رو عين همون چيزي كه چشمهاي شما ميبينه نشون بده ساخته نشده و اگر هم ساخته بشه احتمالا قيمتش ميليونها دلاره - مثال بارز اين قضيه شما وقتي يك سينماي خانگي رو تست ميكنيد به كدوم گوشتون اكتفا ميكنيد گوش راست يا گوش چپ - ميدونيد كه فركانس شنوايي هر گوش در هر انساني در هر مرد و زني و در هر رده سني با گوش ديگه فرق ميكنه و شما نميتونيد بگيد كه من با گوش چپ شنيدم بهتر از گوش راست بود صداش خيلي دلنواز بود در مورد چشم هم همين قضيه صحت داره هر چشم تعداد يكساني سلول بينايي نداره و از لحاظ علمي و پزشكي هر چشم ديد خاص خودش رو داره
    4- اين مسائل رو گفتم تا بدونيد در مورد خريد وسايل صوتي و تصويري هميشه نقص با انسان نه با وسيله ساخته شده چون وسيله ساخته شده زير انواع تستها و آزمايشات جواب مثبت رو گرفته
    5- در ضمن اين رو بدونيد تكنولوژيهاي ساخت هر شركت با شركت ديگه فرق ميكنه
    يك عده از دوستان گفته بودند كه آيا سه بعدي بخريم خوبه يا بد در مورد سه بعدي تقريبا بهترين مدلش روي 47 و 55 سري 65100 به بالا هستش يعني آخر تكنولوژي ساخت و تصوير سري 47LW65100 هستش و مدلهاي با پسوند بيشتر
    6- تكنولوژي ساخت در كره مثل ايران نيست - اگه شما صد تا دونه پيچ از توي بازار ايران بخريد هيچ كدومشون عين هم نيستند ولي در كشور كره كه مقررات ساخت و توليد در استانداردهاي بسيار بالايي هستش هيچ وقت نميتونيد ايرادي بگيريد.
    7- از نظر قيمت ساخت كيفيت ساخت كيفيت تكنولوژي و نوع توليد محصول در تمامي كشورهاي دنيا و سطح آمريكا و اروپا بالاترين رتبه رو شركت ال جي داره كه البته به گفته يك سري از دوستان من احتمالا فروشنده اين شركت هستم كه اصلا اينطور نيست
    8- چون بيشتر از هر محصولي اين برند رو تست كردم و ازش جواب گرفتم خودم چند روز پيش سري كامل 47LW65100 رو با سينماي خانگي LHT790 خريدم كه خيلي هم راضي هستم دليل اين ادعا استفاده بيش از 12 سال محصولات توليدي اين شركت و مقايسه اون با محصولات سوني و سامسونگ و پاناسونيك و توشيبا و شارژ و غيره هستش
    9- در ضمن يادم نرفته بهتون بگم تمامي محصولات توليدي شركتهاي ژاپني به غير از چند مارك معروف مثل Denon و Sansui و ياماها و Akai بقيه محصولات توسط شركتهاي چيني و مالزي ساخته ميشه و به ندرت محصول خود ژاپن رو ميتونيد پيدا كنيد چون ژاپنيها به اين قضيه معتقد نيستند كه محصولي براي كشور ديگه اي بسازن و روش انگليسي بنويسن يا بيان منوهاي فارسي بزارن
    10- تكنولوژي ساخت در كره در انحصار شركت ال جي هستش چون شركت سامسونگ متأسفانه بخاطر ايرادهاي بزرگي كه توي محصولاتش بود با فشار دولت مجبور به فروش لايسنس شركت به يك شركت چيني شده و عملا فقط اسم سامسونگ روي اين محصولات ميخوره
    11- البته عرض كردم قصدم توهين به مارك سامسونگ نيست
    12- دليل ديگه ال جي در سطح بسيار گسترده مشتريانش توي قاره آمريك اروپا و آفريقا و خاور ميانه فقط تنها دو دليل بزرگ داره سطح بالاي كيفيت توليد قطعات و محصول و همچنين مشتري مداري و داشتن تعهد در مورد محصول معيوب
    13- يك ماه پيش دوست من از آمريكا و از قلب لوس آنجلس اومده بود و باورتون نميشه ميگفت شما اينجا واقعا در رفاه هستين ايرانيهاي مقيم آمريكا اگه پولدار باشن ماركهايي مثل ال جي سامسونگ فيليپس و سوني و غيره رو ميتونن بخرن ولي ايشون و عموشون نزديك 30 سال كه توي اين كشور زندگي ميكنند و ميگفت به شخصه اگه بخوام چيزي بخرم با هزينه ها و بودجه اي كه دارم فقط ميتونم جنس چيني وارداتي بخرم و حتي باورش نميشد كه من از ايران از سايت آمازون يك عدد بلوري پلير ال جي مدل BX580 خريدم كه واقعا دارم حال ميكنم ميگفت ما اصلا و مخصوصا ايرانيها به هچي وجهي از سايتهاي مثل آمازون خريد نميكنيم و از فروشگاههاي چيني لوازم رو تهيه ميكنيم و اپلي آورده بود كه چيني بود و حتي توي پايتخت نتونستن تشخيص بدن كه چيني چون پشتش خورده بود Made For USA
    14- دوستان شرمنده بحث به جاهاي الكي كشيدش چون كساني كه توي اين سايت و فرومها اطلاعات مينويسن كاملا مشخص حتي زحمت نكشيدن توي يك فروم خارجي و معتبر دنبال سئوالشون بگردن
    15- من اين بلوري رو با چندين بلوري مارك سوني و سامسونگ تست كردم و از دوستاني كه داشتم پرسيدم سخته براشون بگن راضي هستيم هر دفعه از چيزي مشكلي شكايت كردن پدر خودم LCD Sony تهيه كرده 42 اينچ ولي ميگفت پشت ويترين تصويرش عالي بود حالا توي خونه مثل آشغال و واقعا هم راست ميگه اصلا نميتوني چيزي تشخيص بدي
    16- باجناق بنده چند سال سامسونگ خريده و متأسفانه متأسفانه وقتي ديد ال جي خريدم باورتون نميشه داشت ميتركيد چون تا الان نزديك 500 هزار تومان هزينه سيستمش كرده و هيچ وقت نشده من از زبون اين بنده خدا بشنوم كه گفته آره بابا ديشب يك فيلم ديدم حال كردم تصويرش ماه بود
    17- - البته عرض كردم قصدم توهين يا جسارت به مارك خاصي مدير سايت عزيز هم خواستند حذف كنند مشكلي ندارم
    18- فقط دوستان اين رو هميشه به ياد داشته باشين هميشه و در همه حال اشتباه در توليد محصول وجود داره چرا كه شاتل فضايي ديسكاوري با 7 سرنشين دچار سانحه شد و متلاشي گرديد و باعث ميلياردها دلار ضرر و زيان مالي و جاني شد
    19- تمامي اين صحبتها بخاطر اين بود كه هر ماركي كه ميخرين اول يك تحقيق حسابي توي اينترنت بكنين مخصوصا توي فرومهاي خارجي نه توي فرومهاي ايراني چون ما سواد نداريم و نميدونيم اين مشكلي كه وجود داره چرا و به چه دليل درست شده و اصلا ميشه اسمشو مشكل گذاشت يا نه
    20- دوم اينكه حتما توي سايتهاي معتبر دنيا كه فروشنده هستند ببينيد چه برندي و چه مدلي رو پيشنهاد ميكنند چون سايتهاي فروشنده خودشون متخصص و تكنسين دارند و از تمامي مسائل اين موجودات سر در ميارن
    21- در آخر حرفي ندارم موفق باشين و از وسيله اي كه خريد كردين اميدوارم هميشه راضي باشين

اگر هم دوست داشتيد و مطالب رو ميپسندين حتما تشكر رو بزنين كه حداقل دلمون خوش باشه

8. 7 کاربر از amir3852 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mrm88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

هادی جان یا کلا تکنولوژی ال ای دی های ال جی همینه یا پنل 5600 که شما با قاطعیت میگی عالیه مورد داره،طبیعتا توصیه ها و تعریف هایی که راجب 5600 مونتاژ ایران ویا همون LE5500 بین المللی کردین یکی از عواملی شد که برم کلی بگردم تا تک و توک مغازه هایی رو پیدا کنم که این مدل رو هنوز تو انبارشون دارن! و یک هفته نیست که 5600 رو خریدم بعد از چند روز طبق نظر شما تو صفحه ی اول تاپیک 5600 تلویزیونمو کالیبره کردم(فقط LED Local Dimming) تو منو نبود که بخوام On کنم! بغیر از اون همه ی موارد رو عینا انجام دادم! حالا بعد از کالیبره شدن یه تصویری که رنگ مشکی توش واضحه رو از روبرو میبینی همه چی Ok اما وقتی از کنار میبینی مشکی تبدیل میشه به خاکستری! از بقیه ی چیزاش راضیم پخش فایل های اچ دی اونم با زیرنویس فارسیش خیلی خوبه هرچند تو پخش فیلم های اچ دی و فول اچ دی با فرمت صدای DTS مشکل داره! DLNAش عالیه و خیلی چیزای خوب دیگه ولی مشکیش با تغییر زاویه ی دید از دست میره! تو تاپیک 5600 گفتم من 5600 رو واسه اتاقم خریدم! تو سالن پلاسمای مدل V10 پاناسونیک داریم که سال ساختش 2009ه نه مثل این 5600 مدل 2010! ولی مشکی و زاویه دیدش حرف نداره! هم عمیقه و هم خیلی از این 5600 مشکی تره! اون یک به 2.000.000 و مال من یک به 5.000.000! یا الجی دروغ میگه یا پاناسونیک خیلی خفنه! شما مشکل زاویه دید رو واسه 5610 گفتین من جفت کلیپارو دانلود کردم ولی ظاهرا 5600 هم همینطوره! مشکی با تغییر زاویه دید خراب میشه! اینش تو ذوقم زده!

10. این کاربر از mrm88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

هادی جان یا کلا تکنولوژی ال ای دی های ال جی همینه یا پنل 5600 که شما با قاطعیت میگی عالیه مورد داره،طبیعتا توصیه ها و تعریف هایی که راجب 5600 مونتاژ ایران ویا همون LE5500 بین المللی کردین یکی از عواملی شد که برم کلی بگردم تا تک و توک مغازه هایی رو پیدا کنم که این مدل رو هنوز تو انبارشون دارن! و یک هفته نیست که 5600 رو خریدم بعد از چند روز طبق نظر شما تو صفحه ی اول تاپیک 5600 تلویزیونمو کالیبره کردم(فقط LED Local Dimming) تو منو نبود که بخوام On کنم! بغیر از اون همه ی موارد رو عینا انجام دادم! حالا بعد از کالیبره شدن یه تصویری که رنگ مشکی توش واضحه رو از روبرو میبینی همه چی Ok اما وقتی از کنار میبینی مشکی تبدیل میشه به خاکستری! از بقیه ی چیزاش راضیم پخش فایل های اچ دی اونم با زیرنویس فارسیش خیلی خوبه هرچند تو پخش فیلم های اچ دی و فول اچ دی با فرمت صدای DTS مشکل داره! DLNAش عالیه و خیلی چیزای خوب دیگه ولی مشکیش با تغییر زاویه ی دید از دست میره! تو تاپیک 5600 گفتم من 5600 رو واسه اتاقم خریدم! تو سالن پلاسمای مدل V10 پاناسونیک داریم که سال ساختش 2009ه نه مثل این 5600 مدل 2010! ولی مشکی و زاویه دیدش حرف نداره! هم عمیقه و هم خیلی از این 5600 مشکی تره! اون یک به 2.000.000 و مال من یک به 5.000.000! یا الجی دروغ میگه یا پاناسونیک خیلی خفنه! شما مشکل زاویه دید رو واسه 5610 گفتین من جفت کلیپارو دانلود کردم ولی ظاهرا 5600 هم همینطوره! مشکی با تغییر زاویه دید خراب میشه! اینش تو ذوقم زده!
    با سلام نمیدونم که کدام گزین را ب اشتباه فعال کردید یا کدام حالت را تغییر دادید که LED Local Dimming غیر فعال هست.
    اما این حات ها را بر روی یکی از اپشن های که برای تغییر در منو قرار داده شده است انجام دهید ن بر روی اپشن های مانند فیلم درخشان و....
    بعد این نکته را هم توجه کنید یکی پلاسما است یکی led.
    و در رنج قیمت خودش خیلی عال است.
    و من مشکل زاویه دید در این تی وی ندیدم اگر تو زاویه دید فقط رنگ مشکی تغییر میکنه شما اینقدر پلاسما دیدید که چشم شما با ان عادت کردن ولی اگر تمام رنگ ها تو زاویه مختلف عفت کیفیت میکنه پس مشکل باید در جای دیگه باشه چون من و دوستان دیگر این مشکل را نداریم.
    با تشکر.
    هادی

12. این کاربر از jabarsink2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با سلام نمیدونم که کدام گزین را ب اشتباه فعال کردید یا کدام حالت را تغییر دادید که LED Local Dimming غیر فعال هست.
    اما این حات ها را بر روی یکی از اپشن های که برای تغییر در منو قرار داده شده است انجام دهید ن بر روی اپشن های مانند فیلم درخشان و....
    بعد این نکته را هم توجه کنید یکی پلاسما است یکی led.
    و در رنج قیمت خودش خیلی عال است.
    و من مشکل زاویه دید در این تی وی ندیدم اگر تو زاویه دید فقط رنگ مشکی تغییر میکنه شما اینقدر پلاسما دیدید که چشم شما با ان عادت کردن ولی اگر تمام رنگ ها تو زاویه مختلف عفت کیفیت میکنه پس مشکل باید در جای دیگه باشه چون من و دوستان دیگر این مشکل را نداریم.
    با تشکر.
    هادی
    استاد من متوجه نمیشم یعنی پلاسما به صرف پلاسما بودن از LED تصویر و مشکیش بهتره؟ فرقی نمی کنه چه کنتراستی LED داشته باشه؟ مگه یک به 1.000.000 با 1 به 1.000.000 فرقی داره؟
    نکته ی بعدی اینکه من واسه درستی ادعاتون یک بار Picture Reset رو زدم ودوباره منوی تصویر رو نگاه کردم بازهم خبری از LED Local Dimming نبود!؟! واسه این که باز هم اطمینان پیدا کنم Factory Reset رو زدم! باز هم همه ی گزینه ها بود الا LED Local Dimming! فقط زیر Trumotion یک Screen هست که خاموشه! میگم نکنه گلدیران از همون پنلی که تو 5610 استفاده کرده(دوستم خرید 752تومن تقریبا 2ماه پیش) واسه 5600من هم استفاده کرده باشه! والا تصویر از روبرو خوبه زاویه که میگیرم مشکی میشه خاکستری(تو حالتی که رو EXPERT2 و طبق توضیحتون عینا کالیبره شده به غیر از LED Local Dimming که اصلا تو منو وجود نداره) بقیه ی رنگ ها هم قدری از غلضتشون کم میشه! و انگار سایه ی کم رنگی رو تصویر میوفته! ولی خوب مشکی بیشترین آسیب رو میبینه!
    اگه یادتون باشه تو پیغام خصوصی بتون گفتم میخوام از بانه LE5500 کره ای رو بخرم! کاش خریده بودم! به خاطر گارانتی و اختلاف کم 70تومنی بی خیال شدم!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

استاد من متوجه نمیشم یعنی پلاسما به صرف پلاسما بودن از LED تصویر و مشکیش بهتره؟ فرقی نمی کنه چه کنتراستی LED داشته باشه؟ مگه یک به 1.000.000 با 1 به 1.000.000 فرقی داره؟
    نکته ی بعدی اینکه من واسه درستی ادعاتون یک بار Picture Reset رو زدم ودوباره منوی تصویر رو نگاه کردم بازهم خبری از LED Local Dimming نبود!؟! واسه این که باز هم اطمینان پیدا کنم Factory Reset رو زدم! باز هم همه ی گزینه ها بود الا LED Local Dimming! فقط زیر Trumotion یک Screen هست که خاموشه! میگم نکنه گلدیران از همون پنلی که تو 5610 استفاده کرده(دوستم خرید 752تومن تقریبا 2ماه پیش) واسه 5600من هم استفاده کرده باشه! والا تصویر از روبرو خوبه زاویه که میگیرم مشکی میشه خاکستری(تو حالتی که رو EXPERT2 و طبق توضیحتون عینا کالیبره شده به غیر از LED Local Dimming که اصلا تو منو وجود نداره) بقیه ی رنگ ها هم قدری از غلضتشون کم میشه! و انگار سایه ی کم رنگی رو تصویر میوفته! ولی خوب مشکی بیشترین آسیب رو میبینه!
    اگه یادتون باشه تو پیغام خصوصی بتون گفتم میخوام از بانه LE5500 کره ای رو بخرم! کاش خریده بودم! به خاطر گارانتی و اختلاف کم 70تومنی بی خیال شدم!
    من تا بعد از ظهر از این گزینه عکس میگیرم تا ببینید فعال است
    در ضمن مشکلی پلاسما و led plus قابل مقایسه نیست.
    برای داشتن مشکی واقعی باید دنبال 8500,9500 میرفتید.
    نه ال جی تمام led و lcd ها مشکی ابکی دارند و به پای پلاسما نمیرسن.
    در تمام پست های خودم اعلام کردم به این اعداد و ارقام توجه نکنید.
    با تشکر.
    هادی

15. این کاربر از jabarsink2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من تا بعد از ظهر از این گزینه عکس میگیرم تا ببینید فعال است
    در ضمن مشکلی پلاسما و led plus قابل مقایسه نیست.
    برای داشتن مشکی واقعی باید دنبال 8500,9500 میرفتید.
    نه ال جی تمام led و lcd ها مشکی ابکی دارند و به پای پلاسما نمیرسن.
    در تمام پست های خودم اعلام کردم به این اعداد و ارقام توجه نکنید.
    با تشکر.
    هادی
    حرف شما متین منتها من بیشتر از 800 نمی تونستم هزینه کنم واسه همین 32اینچ 5600 خریدم!
    تو لینکی که واسه سایت Cnet گذاشتین هم رفتم و 'گزینه ی LED Local Dimming بود!
    حتما تو مال شما هم هست من تعجب میکنم چرا تو تلویزیون من چنین چیزی وجود نداره که بخوام On کنم! با توجه به
    اینکه وقتی نصاب اومد Tv رو نصب کنه تیونر دیجیتالش فعال بود دیگه با ریموت مخصوصش کاری نکرد! میگم یعنی این گزینه هم از اوناست که با ریموت سرویس فعال بشه؟ میشه یه لطف کنی برسی کنی ببینی چطور تو منو فعال میشه؟ و آیا اصلا چیز مهمی هست یا نه؟ نیاز به این نیست که از منو خودت عکس بگیری و بگی وجود داره اینو قبول دارم! شاید تو 32اینچش نباشه! در مورد زاویه دید هم یه چیزی فهمیدم وقتی اون حالتی که گفتم رخ میده(تبدیل شدن رنگ مشکی به خاکستری و مه گرفتن صفحه) که وقتی از بالا داری به TV نگاه میکنی و زاویتو نسبت به تلویزیون تغییر میدی! ولی وقتی چشمت با صفحه هم سطحند با تغییر زاویه دید مشکلی به اون صورت پیش نمیاد! که این به نظرم نشون میده متاسفانه ال جی تو زاویه ی عمودی راستشو به مردم نگفته و حرفش تو زاویه ی افقی درسته! در صورتی که تو لیست مشخصات زاویه ی دید عمودی و افقی هر 2 ذکر شده 178 که باید به نظرم این طور تغییر کنه زاویه افقی 178 و زاویه عمودی 50 و حتی کمتر!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •