1- بله ولی SATA2 هست که دیگه آخر عمرشه و سرعت کندتر از seagate SATA3 هست
2-بله بی رقیبه بی ایراد HP هم خوبه 27 تومان
3-اگر به اون مشخصاتی که نوشتم دقت نکنی در موقع خرید شاید یک 560 معمولی با همون قیمت بدن و با قدرت کمتر!
1- بله ولی SATA2 هست که دیگه آخر عمرشه و سرعت کندتر از seagate SATA3 هست
2-بله بی رقیبه بی ایراد HP هم خوبه 27 تومان
3-اگر به اون مشخصاتی که نوشتم دقت نکنی در موقع خرید شاید یک 560 معمولی با همون قیمت بدن و با قدرت کمتر!
البته فعلا هیچ هارد مکانیکی وجود نداره که بتونه از حداکثر پهنای باند SATA3 استفاده کنه و این تقسیم بندی بر اساس نوع رابط SATA بیشتر تبلیغاتی هست...1- بله ولی SATA2 هست که دیگه آخر عمرشه و سرعت کندتر از seagate SATA3 هست
فرکانس بالاتر به معنای سرعت بیشتره. رم پیشنهادی بنده به قیمت 54 تومن ارزونتر و کاراتر از رم 60 تومنی corsair هست.
درسته ولی مادربرد های سری Z برای استفاده از SATA3 بهینه شدن و بالاخره اختلاف در کل سرعت سیستم SATA3 بیشتره حالا دنبال بنچمارک SATA3 هستم
ساده انگاریه اگه این تبلیغات رو جدی گرفت. پورت sata2 ، سه گیگابیت بر ثانیه پهنای باند داره که هیچ هارد دیسکی چنین سرعتی رو تامین نمیکنه بنابراین همین پورت ساتا2 هم برای هارد و حتی بسیاری از ssd ها زیاده چه برسه به پورت ساتا3.
البته توجه داشته باشید بعضی برند ها برای به اشتباه انداختن مشتری به جای نوشتن ورژن پورت سرعت پورت رو مینویسن. مثلا" مینویسن SATA 3GBPS که این پهنای باند ساتا2 هست و با SATA3 6GBPS متفاوته.
نه برای SATA3 بهینه نشدن بلکه کلا کارایی هارد رو تو این چیپ بهینه کردن...درسته ولی مادربرد های سری Z برای استفاده از SATA3 بهینه شدن و بالاخره اختلاف در کل سرعت سیستم SATA3 بیشتره حالا دنبال بنچمارک SATA3 هستم
کلا هیچ هارد مکانیکی حتی توان استفاده از کل پهنای باند SATA2 رو هم نداره و SATA3 بیشتر برای SSD های فوق پرسرعت مثل OCZ Vertex3/Agility3 و یا سری 511 برند AData و... به کار میره
ویرایش:
صحبتهای دوست عزیزم Khoshnevis2 هم کامل و صحیحه و اگه پستهامون همزمان نمیشد نیازی به توضیح من نبود...
Last edited by Ultra_Black; 01-08-2011 at 20:09.
خوب همونطور که حدس میزدم کمپانی سیگیت هم از همون روش تبلیغاتی به اشتباه انداختن مشتری که گفتم استفاده کرده! به نوشته زیر از از وبسایت سیگیت کپی کردم توجه کن:
Barracuda 7200.12 SATA 3Gb/s 1TB Hard Drive
مقایسه هارد سامسونگ با سایر هارد دیسک ها:
![]()
علی اقا شما کلمه ساده انگاریه استفاده کردید مطمن هستم اگر من این کلمه رو به کار میبردم شما ناراحت و دلخور دنبال بیگیری مدیران بودید و...
ببینید حرف هاتون درست ولی اینطور هم میگید نیست من برای حرفی که میگم بهتره براتون بنچمارک میزارم که Seagate SATA III SATA 6Gb/s از هارد های SATA2 با 10,000 RPM و SSD های قدیمی سرعت بیشتری داره دوتا اگرRAID بشه به بیشتر SSD ها میرسه حالا دنبال یک بنچمارک هم با سری Z هستم
مقایسه ها بین:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سرعت هاردی که مد نظر شماست حداکثر به 1.5Gb/s میرسه در صورتی که پهانی باند SATA2 حدود 3Gb/s و پهنای باند SATA3 در حدود 6Gb/s هستببینید حرف هاتون درست ولی اینطور هم میگید نیست من برای حرفی که میگم بهتره براتون بنچمارک میزارم که Seagate SATA III SATA 6Gb/s از هارد های SATA2 با 10,000 RPM و SSD های قدیمی سرعت بیشتری داره دوتا اگرRAID بشه به بیشتر SSD ها میرسه حالا دنبال یک بنچمارک هم با سری Z هستم
و حتی در صورتی که این هارد RAID هم بشه به پهنای باندی کمتر از پهنای باند SATA2 احتیاج خواهد داشت...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)