تو این سریال هیچ کدوم از نقشها شیطان نیستن اگه سوال زیر نویس را دقت کرده باشید میگه شیطان در کدام یک از افراد این سریال نفوذ کرده است.
تو این سریال هیچ کدوم از نقشها شیطان نیستن اگه سوال زیر نویس را دقت کرده باشید میگه شیطان در کدام یک از افراد این سریال نفوذ کرده است.
ایول خیلی حال کردم![]()
خدایی چرا این سریال خوب بیننده نداره؟:|
این سریالی بود که رفتار های اشخاص رو متناسب با موقعیتشون به خوبی نشون داد .
حرف هایی که امشب سارا به باباش زد ، فک کنم همون سوال هایی باشه که هر دختری همین رفتار بشه باهش اینارو بگه ! (چه حرفش درست باشه چه غلط )
نمی دونم چرا توی سریالی ایرانی دختر ا برای خواستگارا جونشون در میره![]()
سریال که مقواس
شیطون هم همون راوی هست متولیه مسجد که یه دست سفید میپوشه.
واقعیت جامعه رو میگه اینقدر دختر ترشیده زیاد شده که اگه نفری 4 تا هم بگیری بازم کیس پیدا میشه![]()
شما رو چه حسابي ميگي سريال مقواس.
يه دليل بيار!!!
بازیگر متولیِ مسجد (همونی که سیده) اسمش "فرخ نعمتی"ـه، در صورتی که توی تیتراژ می نویسه، راوی: .....علیمردانی (اسمشو یادم رفته)
در ضمن فکر نکنم هیچکدوم از شخصیتای داستان شیطان باشن. شیطان همون صداس که خودشم داره میگه من این کارو می کنم، من اون کارو می کنم. مثل خودِ شیطان که کارش اینه که آدمو وسوسه کنه.
البته اینم نظر منه، حالا تا آخر ماه رمضان باید صبر کنیم ببینیم چی میشه.
به نظر من استفاده از راوی خیلی کار جالبی بوده من فکر نکنم قبلا یه همچین چیزی تو سریال هامون دیده باشیم مخصوصا من با این حرف امشبش که راوی می گفت شاید شماها فکر کردین نیما شیطونه اما نه من می خوام شماها این جوری فکر کنین خیلی حال کردم .
به نظر من بهترین سریال ماه رمضون امسال هست در کل هم بین همه ی سریال هایی که دادن طی این چند سال خیلی خوبه به خصوص نکات فنی اش.
شما آقای سفارتی عزیز نیستی؟ از جملت خودتو لو دادی ناقلا. من جیرانیم. چطوری فراستی؟
خداییش دخترا همینن تا یه پسر میبینن که مایه داره خودشونو به هر دری میزنن تا بیاد خواستگاریش.نمیدونن پسرا از این دست دخترا فرارین بیشتر دنبال دختری میگردن که اهل زندگی و سختی هاش باشه نه دنبال ارایش و خوشگذرونی و خرید ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)