تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 12 اولاول ... 56789101112 آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 114

نام تاپيک: خرید سیستم به مبلغ 1500000 تومان براي 3D Max و Maya

آخر فروم باز BZ7's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Vice City

پيش فرض

خیر این مین برد اینتل هست برای سندی بریج که به خاطر قیمت های نجومی خریدش رو الان با توجه به نزدیک بودن عرضه بلدوزر توصیه نمیکنم . اگه صبر کنین به جای 300 تومنی که به 2600 میدین میتونین به بلدوزر بدین و قدرت واقعی رو حس کنین ! نه اینکه اینتل ازتون پول ارث باباشو بگیره ! ماشاالله قیمت مین برد هم که نجومیه
    Last edited by BZ7; 17-09-2011 at 13:37.

2. این کاربر از BZ7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال jonerex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

چرا همتون هر چی دوست دارین میگین ؟ سندی 2600 وقتی 300 تومنه میای با پردازنده 200 تومنی مقایسش میکنی ؟ با دستکاری MP در AMD خیلی راحت بدون 1 درجه افزایش دما میشه با 2600 رسید و بقیه پول رو صرف گرافیک بهتر کرد !! و ساپورت بلدوزر رو هم داشت . کجاش خیلی تفاوت دارن ؟ تفاوت 1100 با 2600 در 3ds max معمولا توی کمتر از 1 ثانیه بوده که اگه رو 3.6 گیگاهرتز باشه از 2600 قویتر میشود !! شماها دیگه خدایی خیلی باحالین ...
    دوست عزیز اول خودتون رو ببینید بعد دیگران رو همه دارن در تایبک های که شما فعالیت کردین اشتباه میگن شما درست میگی و هر چی دوست داری نمیگی خیلی روی amd تعصب داری برای این حرفتون مدرک بنچمارک و... دارید خیلی حرف جالبی زدید 1 ثانیه اختلاف!!! بعد اگر اور بشه 2600 میگیره !!!فکر نکنم نزدیک 2600k بشن و اگر 2600k , 2500k اورکلاک بشن اختلاف خیلی زیادی دارن مخصوصا در رندر و.... من و دوستان میتونیم سایت های و بنچ مارک ها بزاریم شما هم لطف کن بزار

4. این کاربر از jonerex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

آیا CPU AMD به مادر برد
    MB=GA-Z68XP-UD3-iSSD
    میخوره؟
    شما هنوز سیستم نگرفتی!!! چند ماه میگذره 5و6 ماه شده ؟؟؟؟

6. این کاربر از jonerex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Vice City

پيش فرض

دوست عزیز اول خودتون رو ببینید بعد دیگران رو همه دارن در تایبک های که شما فعالیت کردین اشتباه میگن شما درست میگی و هر چی دوست داری نمیگی خیلی روی amd تعصب داری برای این حرفتون مدرک بنچمارک و... دارید خیلی حرف جالبی زدید 1 ثانیه اختلاف!!! بعد اگر اور بشه 2600 میگیره !!!فکر نکنم نزدیک 2600k بشن و اگر 2600k , 2500k اورکلاک بشن اختلاف خیلی زیادی دارن مخصوصا در رندر و.... من و دوستان میتونیم سایت های و بنچ مارک ها بزاریم شما هم لطف کن بزار
    چرا وقتی میتونی 2 تا 6870 ببندی پولت رو بریزی دور حدود 400 تومن بدی 2600 بخری در حالی که با اورکلاک 1100 که 240 تومنه میشه بهش رسید ؟ خیلی راحت هم میشه بهش رسید عزیزم
    1 ثانیه کمتر بود اونم در تست های سبک که الان سایتش رو میبینم نمیشه بهش اعتماد کرد چرت زیاد نوشته . شما اینجا رو ببین :

کاملا معلوم که به اورکلاک خیلی راحت میشه بهش نزدیک شد !
    در ضمن ! بازم گفتم . من دارم چیز دیگه ای رو در نظر میگیرم . شما داری میگی 400 تومن بده سی پی یو من دارم میگم 240 تومن بده بقیشو بذار واسه گرافیک ! بخواد سیستمای شما بگیره فوقش بتونه یه 6870 بندازه ولی من دارم واسش 2 تا میندازم . که کارایی برای گیم و نرم افزار های 3 بعدی رو خیلی بالا میبره
    بعدا هم ایشون باید پردازنده رو با یه بلدوزر عوض کنه که مطمئنا قیمتش کمتر از 2600 خواهد بود !! و مین برد هاش هم خیلی ارزون ترن
    شما داری تقریبا 2 برابر پول به پردازنده ای میدی که تقریبا 1/4 ... از 1100 قویتر هست که اونو تا حد زیادی میشه به OC جبران کرد !
    Last edited by BZ7; 17-09-2011 at 16:54.

8. این کاربر از BZ7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

شما هنوز سیستم نگرفتی!!! چند ماه میگذره 5و6 ماه شده ؟؟؟؟
    سفارش دادم (برادر خودم) از تهران بیاره فعلا هارد سامسونگ و مادربرد و یه لپتاپHP Pavilion DV6-6199ee بهش گفتم بیاره چون متاسفانه توی اهواز این نوع مادر برد نیست و فروشنده به من گفته که اگر از این نو مادر برد میخوای برات از دبی میارم وبه نظر شما رم RAM:Apacer Giant II 8Gb 1600 CL9 (2x4Gb)=130 توی بازار فراوون هست؟ یا این رو هم از تهران بگیرم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

من تجربه اینتل رو دارم و مزیتشون از نظر من اینه که سیپیوهای اینتل مقاومتشون دربرابر گرما زیاده ولی درمورد AMD اصلا تجربه ندارم و کسی از دوستان رو ندارم که از AMD استفاده کرده باشه

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Vice City

پيش فرض

من تجربه اینتل رو دارم و مزیتشون از نظر من اینه که سیپیوهای اینتل مقاومتشون دربرابر گرما زیاده ولی درمورد AMD اصلا تجربه ندارم و کسی از دوستان رو ندارم که از AMD استفاده کرده باشه
    همین دیگه عزیزم قدر اینا رو شماها نمیدونین . شما برو اینتل وردار ببینم میتونی بیشتر از یه 6950 کارت گرافیک ورداری ؟
    کاش دندون رو جیگر بذاری وایسی بلدوزر بیاد من روی این طرفدارای اینتل رو کم کنم

12. این کاربر از BZ7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

چرا وقتی میتونی 2 تا 6870 ببندی پولت رو بریزی دور حدود 400 تومن بدی 2600 بخری در حالی که با اورکلاک 1100 که 240 تومنه میشه بهش رسید ؟ خیلی راحت هم میشه بهش رسید عزیزم
    1 ثانیه کمتر بود اونم در تست های سبک که الان سایتش رو میبینم نمیشه بهش اعتماد کرد چرت زیاد نوشته . شما اینجا رو ببین :

کاملا معلوم که به اورکلاک خیلی راحت میشه بهش نزدیک شد !
    در ضمن ! بازم گفتم . من دارم چیز دیگه ای رو در نظر میگیرم . شما داری میگی 400 تومن بده سی پی یو من دارم میگم 240 تومن بده بقیشو بذار واسه گرافیک ! بخواد سیستمای شما بگیره فوقش بتونه یه 6870 بندازه ولی من دارم واسش 2 تا میندازم . که کارایی برای گیم و نرم افزار های 3 بعدی رو خیلی بالا میبره
    بعدا هم ایشون باید پردازنده رو با یه بلدوزر عوض کنه که مطمئنا قیمتش کمتر از 2600 خواهد بود !! و مین برد هاش هم خیلی ارزون ترن
    شما داری تقریبا 2 برابر پول به پردازنده ای میدی که تقریبا 1/4 ... از 1100 قویتر هست که اونو تا حد زیادی میشه به OC جبران کرد !
    جالبه بست رو ویرایش میکنی؟!!!!

کاملا در اشتباه هستید و حرف هات همش از روی تعصب و بدون دلیل و مدرک هست بنچمارک بالا قدیمی و منسوخ هست نرم افزار ها تست قدیمی هستند از سایت بالا که قبولش داری میذارم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کد:
    amd ثابت کرده هسته هاش در بیشتر بازی ها و برنامه های کاربردی و حتی برنامه های تست سخت افزار توخالی و با کارای کم نسیت به هسته های اینتل هست
    Last edited by jonerex; 17-09-2011 at 18:01.

14. این کاربر از jonerex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Vice City

پيش فرض

جالبه بست رو ویرایش میکنی؟!!!!

کاملا در اشتباه هستید و حرف هات همش از روی تعصب و بدون دلیل و مدرک هست بنچمارک بالا قدیمی و منسوخ هست نرم افزار ها تست قدیمی هستند از سایت بالا که قبولش داری میذارم

کد:
    amd ثابت کرده هسته هاش در بیشتر بازی ها و برنامه های کاربردی و حتی برنامه های تست سخت افزار توخالی و با کارای کم نسیت به هسته های اینتل هست

بله بله شما راست میگین ... تا 23 سپتامبر صبر کن بهت میگم هسته یعنی چی ...
    وقتی هنوز نمیفهمین پردازنده 200 تومنی با 350 تومنی مقایسه نمیشه یا پردازنده 1 سال پیش با پردازنده 2 ماه پیش مقایسه نمیشه دیگه چی میتونم بهتون بگم ....

تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

بله بله شما راست میگین ... تا 23 سپتامبر صبر کن بهت میگم هسته یعنی چی ...
    وقتی هنوز نمیفهمین پردازنده 200 تومنی با 350 تومنی مقایسه نمیشه یا پردازنده 1 سال پیش با پردازنده 2 ماه پیش مقایسه نمیشه دیگه چی میتونم بهتون بگم ....

تعصب برای برندی ندارم و کل کل هم ندارم هر کدوم بهتر باشه میگم و بیشنهاد میدم چون بول و هزینه دوستان حروم نشه بعدم مسابقه گذاشتی یک روز میخوای بهم بگی هسته یعنی چی؟!!!! فعلا که میبینی هسته های amd که شما این چند روز به اشتباه دوستان رو راهنمایی کردید دید توخالی هستند و کاری کمی ندارن حتی با سایتی که قبلا متعصبان amd روش خیلی حساب میکردن

17. این کاربر از jonerex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •