ولی جدا، 3DMark 03 , 05 یا Call Of Duty 4 (که الآن دیگه رده ارزان قیمت VGA ها هم قادر به اجرا کردن مناسب آن هستند) چرا باید در تست های این سایت باشن؟!
برای مثال، 3D Mark 03 در کارت های AMD امتیاز بسیار بیشتری میده:
سلام.
خوب نه ببین این بازی ها FPS محدود نیست و میتونند از حداثکر قابلیت های GPU استفاده کنند وگرنه هیچوقت اشخاصی که این کارت هارو Review میکنند از این برنامه ها استفاده نمیکردند (حداقل اونها خیلی چیز ها میدونند که ما نمیدونیم)
نه عزیز، این طوری منطقی تره.
من بالاتر هم یه مثال در این مورد زدم، فکر کنید که میخواید قدرت 6990 و 590 رو بدونید، بعد در کانکلوژن از این رزولیشن 1024X768 هم استفاده شده باشه. درسته که بر هر حال این هم قدرت کارت رو معلوم میکنه، ولی اصلا وقتی به کار نمیاد به چه درد میخوره؟!
کسی که 6990 میگیره حداقل رزولیشنی که بازی میکنه 1080P هست...
ما نمیتونیم برای سایر افراد تصمیم بگیریم و یا تعیین کنیم که کسانی که فلان کارت رو داریند باید روی یک رزولیشن خاص کار کنند.
ببین زمان قدیم هم این رزولیشن ها وجود داشت مثلا در بازی های قدیمی CoD 2 میومدند کارت 8800GTS که اون موقع یک کارت High End محسوب میشه رو روی رزویشن 1280x1024 / 1650x1050 تست میکردند FPS بالا 60 میداد ولی کسی فکرشون نمیکرد که در آینده همچین کارتی بیاد روی CoD MW2 نتونه روی این تنظیمات حتی فرم بالا 30 بده...! پس قدرت یک کارت گرافیک HighEnd به رزولیشن های بالا ختم نمیشه.
بنابر این قدرت کارت گرافیک ها در Review ها و مقایسه ها در انواع رزولیشن ها سنجیده میشه.
در رابطه با تست 3DMark03 هم اصلا باهات موافق نیستم چون تمام رکورد های جهانی این برنامه دسته کارت های NVIDIA هست:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در تمام حالت ها...!
من قیمت روز ندارم، ولی فکر میکنم نهایتا 40.000 تومان اختلاف قیمت داشته باشند که با این وجود، اصلا 6870 ارزش خرید نداره.
تقاوت بیشتر از 40 هست...! همانطور که گفتم اگر بجای GTX560ti از یک کارت HD6870 non-refrence که خنک تر و اورکلاک شده هست (خودمون هم کمی بیشتر اورکلاک کنیم به واسطه خنک کننده خوبی که داره) میتونه خیلی بهتر از GTX560ti عمل کنه.