تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 12 اولاول ... 56789101112 آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 117

نام تاپيک: پیشنهاد دو تا کیس برای دو تا از دوستام !!

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

عرفان جان.

خوب با توجه به نتایجی که قرار دادم، فکر میکنم که تساوی تقریبی GTX 560 Ti و HD6950 1GB در رزولیشن 1920X1080 ثابت شده باشه(در تسلیشن به نفع 560Ti.)
    بحث من در تمام رزولیشن ها به طور Avg هست نه 1920x1080 در ضمن معمولا افراد موقع خرید کارت گرافیک به Resolution اصلا اهمیت نمیدند...!
    اگر قرار باشه هر کارت گرافیک را در یک رزولیشن خاص بررسی کنیم و تفاوت اونهارو بیان کنیم که دیگه باید 10 صفحه توضیحات بنویسیم! که فکر نمیکنم اینگونه بررسی متناسب کاربران عادی باشه.

+

گزینه هایی که شما به عنوان تسلیشن سنگین بیان میکنید فکر نمیکنم برای یک کاربر عادی گزینه خیلی مهمی باشه؟ هست؟

استاندارد ترین تست ها و متناسب ترین تست هارو به عقیده بنده سایت TechpowerUp مزینه و از Application/Game هایی استفاده میکنه که بیشتر درصد استفاده رو در بین کاربران عادی داره.

در ضمن یک HD6870 اگر در حداکثر مقدار پایدار اورکلاک بشه فکر کنم مقدار قابل توجهی در بعضی از قسمت ها از GTX560ti قویتر عمل کنه.

برنامه Unigine Heaven هم یک عرضه شده برای ثبت رکورد های کارت گرافیکی هست و فکر نمیکنم قابلیت های این برنامه در بازی یا برنامه خاصی کاربرد داشته باشه.
    ضمن اینکه بحث من سره مقایسه نیست...! میگم HD6870 Non-refrence به GTX560ti نزدیکتره تا HD6950 1GB !
    در هر صورت نظر شما محترمه.

موفق باشید.
    Last edited by D3vil_A; 22-07-2011 at 23:32.

2. 3 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

بحث من در تمام رزولیشن ها به طور Avg هست نه 1920x1080 در ضمن معمولا افراد موقع خرید کارت گرافیک به Resolution اصلا اهمیت نمیدند...!
    اگر قرار باشه هر کارت گرافیک را در یک رزولیشن خاص بررسی کنیم و تفاوت اونهارو بیان کنیم که دیگه باید 10 صفحه توضیحات بنویسیم! که فکر نمیکنم اینگونه بررسی متناسب کاربران عادی باشه.
    خوب شما میگید افراد معمولا به رزولیشن اهمیت نمیدن. این طوری که نمیشه... شاید خیلی از افراد به خیلی چیزا اهمیت ندن...
    بحث ما بحث منطقیست و من هم کاملا توضیح دادم که در این رزولیشن و با این توصیفات، 560Ti با 69501GB برابره.
    درسته، ولی با توحه به تفاوت نسبتا زیاد پرفرمنس کارت های AMD/Nvidia در رزولیشن های مختلف به نظرم باید به این عامل هم توجه بشه.

گزینه هایی که شما به عنوان تسلیشن سنگین بیان میکنید فکر نمیکنم برای یک کاربر عادی گزینه خیلی مهمی باشه؟ هست؟
    کاربر عادی منظورتون دقیقا چه جور کاربریه...

به هر حال کسی که برای کارت گرافیکش هزینه ی این چنینی میکنه قصد بازی کردن Crysis 2 رو هم داره دیگه ...؟

تسلیشن هم همون طور که میدونی یکی از مهمترین عوامل DX11هست، اگه به تسلیشن کاری نداشته باشیم هنوز سری 5000 ATI قابل قبولن!!

یکی از عوامل خرید کارت گرافیک جدید، بازی کردن جدید ترین عنوان هاست نه عنوان های قدیمی...

استاندارد ترین تست ها و متناسب ترین تست هارو به عقیده بنده سایت TechpowerUp مزینه و از Application/Game هایی استفاده میکنه که بیشتر درصد استفاده رو در بین کاربران عادی داره.
    بنده نتیجه گیری این سایت رو هم در پست قبلیم قرار دادم،البته در رابطه با بخش دوم حرفتون، یه مقدار این سایت دیتابیس گیم هاش قدیمی هست.
    COD 4 ، Riddickark Athena ، و 3DMark های بسیار قدیمی آخه بدرد کی میخورن؟

در ضمن یک HD6870 اگر در حداکثر مقدار پایدار اورکلاک بشه فکر کنم مقدار قابل توجهی در بعضی از قسمت ها از GTX560ti قویتر عمل کنه.
    قابلیت آورکلاک GTX 560 Ti هم قابل توجه هست. 560Ti رو با آور میشه به 570 نزدیکش کرد...

در هر صورت نظر شما محترمه.
    همچنین آرمان جان، و امیدوارم از حرف های من اشتباه برداشت نکنید.

موفق باشید.

4. 4 کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

خوب شما میگید افراد معمولا به رزولیشن اهمیت نمیدن. این طوری که نمیشه... شاید خیلی از افراد به خیلی چیزا اهمیت ندن...
    بحث ما بحث منطقیست و من هم کاملا توضیح دادم که در این رزولیشن و با این توصیفات، 560Ti با 69501GB برابره.
    عرفان جان شما از رزولیشن 1920x1080 بیا بیرون به صورت میانگین حساب کن ، منطقی تر نیست؟
    درسته، ولی با توحه به تفاوت نسبتا زیاد پرفرمنس کارت های AMD/Nvidia در رزولیشن های مختلف به نظرم باید به این عامل هم توجه بشه.
    توجه بشه معمولا در قسمت پیشنهادات (برای خرید گرافیک) در رابطه با رزولیشن مانیتور سوال بشه ....ولی شاید خیلی از اشخاص اصلا به قسمت مشاوره ما رجوع نکنند و فقط بعضی از نوشته ها در سطح انجمن رو مطالعه کنند.

به هر حال کسی که برای کارت گرافیکش هزینه ی این چنینی میکنه قصد بازی کردن Crysis 2 رو هم داره دیگه ...؟
    Crysis 2 رو فکر کنم قبلا یک جا توضیح دادم...کلا بحث بازی های Crysis از نسخه اول تا به امروز با سایر گیم ها متفاوت است.

بنده نتیجه گیری این سایت رو هم در پست قبلیم قرار دادم،البته در رابطه با بخش دوم حرفتون، یه مقدار این سایت دیتابیس گیم هاش قدیمی هست.
    COD 4 ، Riddickark Athena ، و 3DMark های بسیار قدیمی آخه بدرد کی میخورن؟
    سیاست این سایت به این صورت هست که سعی میکنه بیشتر از برنامه ها و بازی های استفاده کنه که بیشتر مصرف رو در بین کاربران داره و یا از بازی های اسم و رسم دار استفاده میکنه تا برنامه ای مثل Heaven که تا حالا به گوش یک کاربر عادی هم نخوره ( به صورت مثال عرض میکنم)
    قابلیت آورکلاک GTX 560 Ti هم قابل توجه هست. 560Ti رو با آور میشه به 570 نزدیکش کرد...
    قیمتش هم قابل توجه؟ برای کاربرانی که محدودیت بودجه دارند...!

موفق باشید.

6. 2 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال jonerex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

کاملا درسته 560 اصلا در حدی نیست که بتونه با 6950 رقابت کنه حتی مدل اور شدش

چرا هست گفتی این یک سایت مارکتینگه و داره تبلیغ اون کارت رو میکنه که خیلی جالب بود من سال ها هست هر چی گفته توی سایت دیگه دیدم اونجا با اینجا فرق داره حرف الکی نمیزنن بازم این یایینی هارو گذاشتم حتی سایتی که خودتم ازش گذاشتی مارکتینگ هم نیست اور شده 560 حتی بالاتره از 6950 سایت های دیگه هست روسی و ... میخوای بذارم

این ها هم هست 560 اورکلاک شده 1.25 و 950 مقایسه کنید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Last edited by jonerex; 23-07-2011 at 00:21.

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

عرفان جان شما از رزولیشن 1920x1080 بیا بیرون به صورت میانگین حساب کن ، منطقی تر نیست؟
    نه عزیز، این طوری منطقی تره.
    من بالاتر هم یه مثال در این مورد زدم، فکر کنید که میخواید قدرت 6990 و 590 رو بدونید، بعد در کانکلوژن از این رزولیشن 1024X768 هم استفاده شده باشه. درسته که بر هر حال این هم قدرت کارت رو معلوم میکنه، ولی اصلا وقتی به کار نمیاد به چه درد میخوره؟!
    کسی که 6990 میگیره حداقل رزولیشنی که بازی میکنه 1080P هست...

خوب این جا هم همین طوره، برای کارت های مد نظرمون رزولیشن های پرمصرف 1280X1024 ، 1680X1050 و 1920X1080 هستند، پس برتری کارت AMD در رزولیشن های بالاتر از این ها،(که همون طور که دیدید تا 23 درصد برتر با فعال کردن AA عمل کرده بود) به جز برای معدودی از افراد به کار نمیاد، و در کل نباید بهشون توجه زیادی بشه.

توجه بشه معمولا در قسمت پیشنهادات (برای خرید گرافیک) در رابطه با رزولیشن مانیتور سوال بشه ....ولی شاید خیلی از اشخاص اصلا به قسمت مشاوره ما رجوع نکنند و فقط بعضی از نوشته ها در سطح انجمن رو مطالعه کنند.
    بله خوب درسته. ولی این نکات هم باید گفته بشه، چون در این رده محصولات گرافیکی، معمولا رزولیشن فاکتور مهمی برای خریده.

Crysis 2 رو فکر کنم قبلا یک جا توضیح دادم...کلا بحث بازی های Crysis از نسخه اول تا به امروز با سایر گیم ها متفاوت است.
    Crysis 1 و Warhead درسته، متفاوتن.
    ولی Crysis 2 اتفاقا با انجین بهینه ای که درست شده، و گرافیک فنی و بصری بسیار قدرتمند، مشکلی نداره.
    اتفاقا همون طور که ادیتور تامز گفته بود بیشترین استفاده رو از DirectX 11 برده، و به نظر من قدرتمند ترین عنوان گرافیکی تا به حال ساخته شدست.
    پس نباید این عنوان رو دست کم بگیریم، چون اهمیتش بسیار زیاده.

سیاست این سایت به این صورت هست که سعی میکنه بیشتر از برنامه ها و بازی های استفاده کنه که بیشتر مصرف رو در بین کاربران داره و یا از بازی های اسم و رسم دار استفاده میکنه تا برنامه ای مثل Heaven که تا حالا به گوش یک کاربر عادی هم نخوره ( به صورت مثال عرض میکنم)
    من کاملا باهاتون موافقم که باید از برنامه ها و بازی هایی استفاده بشه که بیشترین مصرف رو در بین کاربران داشته باشه.

ولی جدا، 3DMark 03 , 05 یا Call Of Duty 4 (که الآن دیگه رده ارزان قیمت VGA ها هم قادر به اجرا کردن مناسب آن هستند) چرا باید در تست های این سایت باشن؟!
    برای مثال، 3D Mark 03 در کارت های AMD امتیاز بسیار بیشتری میده:

و این امتیاز، در کانکلوژن سایت هم تاثیر داره! اون موقع به نظر شما 3DMark 03 برای یه کاربر معمولی چه فایده ای داره؟
    جز این که روی تست ها اثر میزاره و نتیجه گیری سایت رو به نفع AMD تغییر میده؟

اوضاع در 3Dmark 05 و 06 یه مقدار متفاوته، ولی به هر حال فکر نمیکنم این تست ها اهمیتی برای کاربران داشته باشن،
    ولی لااقل Unigine Heaven قدرت کارت در پردازش تسلیشن رو محک میزنه، که برای کاربران نیمه حرفه ای به بالا فاکتور بسیار مهمی محسوب میشه...
    3DMark 11 هم تست خوبیه... ولی از این هم استفاده نمیشه...

قیمتش هم قابل توجه؟ برای کاربرانی که محدودیت بودجه دارند...!
    من قیمت روز ندارم، ولی فکر میکنم نهایتا 40.000 تومان اختلاف قیمت داشته باشند که با این وجود، اصلا 6870 ارزش خرید نداره.

موفق باشید.

9. 2 کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

ولی جدا، 3DMark 03 , 05 یا Call Of Duty 4 (که الآن دیگه رده ارزان قیمت VGA ها هم قادر به اجرا کردن مناسب آن هستند) چرا باید در تست های این سایت باشن؟!
    سلام.
    خوب نه ببین این بازی ها FPS محدود نیست و میتونند از حداثکر قابلیت های GPU استفاده کنند وگرنه هیچوقت اشخاصی که این کارت هارو Review میکنند از این برنامه ها استفاده نمیکردند (حداقل اونها خیلی چیز ها میدونند که ما نمیدونیم)

من بالاتر هم یه مثال در این مورد زدم، فکر کنید که میخواید قدرت 6990 و 590 رو بدونید، بعد در کانکلوژن از این رزولیشن 1024X768 هم استفاده شده باشه. درسته که بر هر حال این هم قدرت کارت رو معلوم میکنه، ولی اصلا وقتی به کار نمیاد به چه درد میخوره؟!
    ما نمیتونیم برای سایر افراد تصمیم بگیریم و یا تعیین کنیم که کسانی که فلان کارت رو داریند باید روی یک رزولیشن خاص کار کنند.
    ببین زمان قدیم هم این رزولیشن ها وجود داشت مثلا در بازی های قدیمی CoD 2 میومدند کارت 8800GTS که اون موقع یک کارت High End محسوب میشه رو روی رزویشن 1280x1024 / 1650x1050 تست میکردند FPS بالا 60 میداد ولی کسی فکرشون نمیکرد که در آینده همچین کارتی بیاد روی CoD MW2 نتونه روی این تنظیمات حتی فرم بالا 30 بده...! پس قدرت یک کارت گرافیک HighEnd به رزولیشن های بالا ختم نمیشه.
    بنابر این قدرت کارت گرافیک ها در Review ها و مقایسه ها در انواع رزولیشن ها سنجیده میشه.

در رابطه با تست 3DMark03 هم اصلا باهات موافق نیستم چون تمام رکورد های جهانی این برنامه دسته کارت های NVIDIA هست:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در تمام حالت ها...!

من قیمت روز ندارم، ولی فکر میکنم نهایتا 40.000 تومان اختلاف قیمت داشته باشند که با این وجود، اصلا 6870 ارزش خرید نداره.
    تقاوت بیشتر از 40 هست...! همانطور که گفتم اگر بجای GTX560ti از یک کارت HD6870 non-refrence که خنک تر و اورکلاک شده هست (خودمون هم کمی بیشتر اورکلاک کنیم به واسطه خنک کننده خوبی که داره) میتونه خیلی بهتر از GTX560ti عمل کنه.

11. 2 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sasan816's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Malaga

پيش فرض

با تمامی این تفاسیر
    خوب این هم نتیجه گیری Xbitlabs، در تمامی عناوین به غیر از Hawx 2 و Lost Planet 2 برتری 6950 1GB رو بر 560Ti شاهدیم، که البته نتیجه گیری این سایت با دو سایت قبلی تفاوت زیادی داره که کاملا جای بحث داره!!!
    6950 1 گیگ هم قیمت با 560 نیست که اصلا نباید باهاش مقایسه بشه
    واقعا من دیگه نمیدونم بحث برای چیه قیمتها هم مشخص 6950 2گیگ با 560ti هم قیمت هستند و حالا فرض رو بر این میگذاریم که 6950 انلاک نمیشه 3 فریم هم از 560 عقبتره حالا باتوجه به مصرف کمترش بازم به نظر من اولویت خرید داره
    Last edited by sasan816; 23-07-2011 at 13:15.

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

سلام.
    خوب نه ببین این بازی ها FPS محدود نیست و میتونند از حداثکر قابلیت های GPU استفاده کنند وگرنه هیچوقت اشخاصی که این کارت هارو Review میکنند از این برنامه ها استفاده نمیکردند (حداقل اونها خیلی چیز ها میدونند که ما نمیدونیم)
    سلام.

ببینید کسی که الآن کارت گرافیک میخره، انتظار بازی کردن گیم های روز در جزییات بالا رو داره، و همچنین گیم هایی که خواهند آمد، 3DMark 03 و COD 4 و ... از این نظر کاملا بی مصرفند.
    چرا از 3DMark 11 یا Vantage که نزدیک به عنوان های گرافیکی روز هستند استفاده نشده؟

AMD معمولا در عنوان های قدیمی بهتر جواب میگیره، چون با گذشت زمان و اومدن درایور های جدید، میتونن بازی ها رو برای VGA بسیار بهینه کنن، با تنظیم نحوه ارسال و زمان بندی Wavefront ها، و ILP Safe بودن اون ها، به خاطر استفاده ی فوق العاده عالی گیم ها از معماری AMD به این صورت، گیم های قدیمی تر برای کارت های AMD/ATI فریم ریت بالاتری نسبت به رقبا از Nvidia میدن.
    همون طور که میدونید در GPU های AMD ، اگه از نهایت قدرتشون استفاده بشه، و اتلافی صورت نگیره، با پردازشی بسیار عالی رو به رو هستیم. ولی مشکل اصلی، هدر رفتن و اتلاف در این معماری هست.
    تغییر VLIW5 به VLIW4 به همین منظور انجام شد(در 68XX به 69XX)

یکی از دلایل مخالفتم با 6870، استفاده از GPU Barts هست که یک عدد تسلیتور داره، و از VLIW5 استفاده میکنه...

خوب این نقطه قوت AMD بود که گفتم، و واضح هست که در عنوان های قدیمی تر AMD بهتره، و این جدا عالیه. ولی همونطور که گفتم اجرای گیم ها و عنوان های روز و آینده، بسیار مهمتر از عنوان های قدیمی هست.
    از این به بعد عنوان های تسلیشن دار بیشتر هم میشن و ...

پس عنوان هایی مثل COD 4 و ... به هیچ عنوان نمیتونن ملاک خرید کارت گرافیک باشن.

در ضمن، یکی از مهم ترین نکات اینه که سایت Techpowerup ، مینیمم فریم ریت رو ذکر نمیکنه، مینیمم فریم ریت حتی از AVG هم اهمیت بسیار بیشتری داره، و استبیلیتی کارت، و قدرتمندی و پایداری اون در صحنه ها و مواقع سنگین گیم ها رو نشون میده.
    در عناوینی که از تسلیشن استفاده میکنن مینیمم فریم ریت کارت های AMD (مخصوصا سری 5000) پایین تر از کارت های Nvidia هست.
    همچنین وجود عاملی به اسم Frame Loss در مواقع پردازش تسلیشن سنگین، در VGA های AMD واقعا آزار دهنده هست(البته این هم در سری 69XX بسیار بهتر شده، ولی هنوز با Nvidia فاصله هست)

ما نمیتونیم برای سایر افراد تصمیم بگیریم و یا تعیین کنیم که کسانی که فلان کارت رو داریند باید روی یک رزولیشن خاص کار کنند.
    ببین زمان قدیم هم این رزولیشن ها وجود داشت مثلا در بازی های قدیمی CoD 2 میومدند کارت 8800GTS که اون موقع یک کارت High End محسوب میشه رو روی رزویشن 1280x1024 / 1650x1050 تست میکردند FPS بالا 60 میداد ولی کسی فکرشون نمیکرد که در آینده همچین کارتی بیاد روی CoD MW2 نتونه روی این تنظیمات حتی فرم بالا 30 بده...! پس قدرت یک کارت گرافیک HighEnd به رزولیشن های بالا ختم نمیشه.
    بنابر این قدرت کارت گرافیک ها در Review ها و مقایسه ها در انواع رزولیشن ها سنجیده میشه.
    نه ببینید، من نمیگم باید رزولیشن تعیین کنیم. من میگم هر کارت گرافیک(به طور کلی هر PC) برای یه رزولیشن خاص طراحی شده.
    و افرادی که در حال حاضر VGA تهیه میکنن، در رزولیشنی که اون VGA توانایی ارائه پرفرمنس مناسب رو داره بازی میکنن.
    چندین مثال هم در پست های قبلیم زدم...

در رابطه با تست 3DMark03 هم اصلا باهات موافق نیستم چون تمام رکورد های جهانی این برنامه دسته کارت های NVIDIA هست:
    در این مورد نظری ندارم، من از روی تست های Techpowerup این نکته رو گفتم.

تقاوت بیشتر از 40 هست...! همانطور که گفتم اگر بجای GTX560ti از یک کارت HD6870 non-refrence که خنک تر و اورکلاک شده هست (خودمون هم کمی بیشتر اورکلاک کنیم به واسطه خنک کننده خوبی که داره) میتونه خیلی بهتر از GTX560ti عمل کنه.
    من قیمت روز ندارم، ولی فکر نمیکنم بیشتر از 40.000 باشه. در ضمن 6870 Non-Refrence که اختلاف قیمتش با 560Ti 40.000 نیست... کمتره.
    البته لازم به ذکره که GTX560Ti رفرنس قابلیت آورکلاک بدی نداره، و با آور به GTX 570 نزدیک میشه.

موفق باشید.

14. 2 کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

من بدون اینکه نظری درباره این دو کارت بدم چند تا نکته رو (بصورت مبهم) بگم تا شاید بحث از زاویه دیگه ای ادامه پیدا کنه:

برای شروع مطالب، یکی دوتا مطلب رو عنوان کنم:

1- هر کارت گرافیک، باید برای رزولیشنی که ساخته شده بررسی بشه. مثلا هیچ موقع کارت HD5450 رو برای رزولیشن 1920X1080 ویا کارت 6990 رو در رزولیشن 1024X768 مقایسه نمیکنن.
    پس ملاک ما، رزولیشن 1920X1080 خواهد بود، چون که هم رزولیشن محبوب و پرمصرفیست، و هم این که این کارت ها توانایی ارائه پرفرمنس قابل قبول در اون رزولیشن رو دارن، و معمولا خریداران این رده قیمتی کارت ها به دنبال فریم ریت مناسب در این رزولیشن هستند.
    درباره تست ها در رزولوشن های مختلف، به نظرتون چرا اصلا این تست ها رو می گیرن؟ برای من هم کاملا منطقیه که کسی با کارت گرافیک High-End قرار نیست بشینه و با رزولوشن 1024x768 بازی کنه، یا مثلا بیشتر از 99.9 درصد کاربرها دسترسی به مانیتور 30 اینچ رزولوشن 2560x1600 ندارن.

یه بنچمارک فقط بدست آوردن فریم یک بازی و تست نیست. Review منطقی (و علمی) یعنی گرفتن اطلاعات مختلف از تست های مختلف که در نهایت به نتیجه گیری علمی ختم بشه. تست های رزولوشن های پایین یک سری نتایج و اطلاعات رو به ما میدن، تست های رزولوشن های عادی (مثل همین 1920x1080) یک سری اطلاعات و تست های رزولوشن های بالا هم یک سری اطلاعات دیگه. این اطلاعات صرفا فقط این نیست که بدونیم توی چه رزولوشنی چه فریمی می گیریم. چند تا سوال از شما می پرسم:

اگه بخوایم یه تحلیل علمی کنیم، به نظرت تست های رزولوشن پایین چه مشخصه ای دارن؟ رزولوشن متوسط چطور؟ رزولوشن بسیار بالا چطور؟

دقیقا. چطوری به این عامل توجه کنیم؟ چطوری می تونیم اینو تحلیل کنیم؟

خوب این جا هم همین طوره، برای کارت های مد نظرمون رزولیشن های پرمصرف 1280X1024 ، 1680X1050 و 1920X1080 هستند، پس برتری کارت AMD در رزولیشن های بالاتر از این ها،(که همون طور که دیدید تا 23 درصد برتر با فعال کردن AA عمل کرده بود) به جز برای معدودی از افراد به کار نمیاد، و در کل نباید بهشون توجه زیادی بشه.
    به طور عملی به کار نمیاد، به طور علمی میشه تحلیل کرد و نتایج خوبی ازش گرفت. پاسخ اون سوال هایی که بالاتر پرسیدم رو بده تا بعدش ادامه بدیم چطور میشه این از این بنچمارک ها که کاربرد عملی ندارن استفاده کرد. در کل صحبت شما درسته برای شخصی که مثلا مانیتور 1920x1080 داره مهمترین تست ها همون تست هاست، ولی اینکه تست های دیگه بی ارزش باشند، خیر. بی ارزش نیستند و میشه ازشون اطلاعات خیلی جالبی گرفت!

من کاملا باهاتون موافقم که باید از برنامه ها و بازی هایی استفاده بشه که بیشترین مصرف رو در بین کاربران داشته باشه.

و این امتیاز، در کانکلوژن سایت هم تاثیر داره! اون موقع به نظر شما 3DMark 03 برای یه کاربر معمولی چه فایده ای داره؟
    جز این که روی تست ها اثر میزاره و نتیجه گیری سایت رو به نفع AMD تغییر میده؟

اوضاع در 3Dmark 05 و 06 یه مقدار متفاوته، ولی به هر حال فکر نمیکنم این تست ها اهمیتی برای کاربران داشته باشن،
    ولی لااقل Unigine Heaven قدرت کارت در پردازش تسلیشن رو محک میزنه، که برای کاربران نیمه حرفه ای به بالا فاکتور بسیار مهمی محسوب میشه...
    3DMark 11 هم تست خوبیه... ولی از این هم استفاده نمیشه...

موفق باشید.

صحبت شما صحیحه درباره بنچمارک های قدیمی، ولی دلیل اینکه اون تست ها رو می گذارن این نیست که به ما بگن مثلا این کارت 250 فریم میده اون یکی 300 تا (چه فرقی می کنه اصلا؟) به جز چند استثنا هر عنوان 3-4 سال پیش رو با کارت های High End جدید تست کنیم اونقدر فریم می گیریم که مقایسه بی معنی باشه. Test Selection یکی از مهمترین بخش های یک ریویوست، نحوه دخالت دادن تست های قدیمی در نتیجه گیری ها هم با جدید ها متفاوته. یکی از دلایل گذاشتن تست های قدیمی درایور هاست، یکی دیگه مقایسه با کارت های قدیمی تر. تاثیرشون در نتیجه گیری بسیار پایین تره از تست های جدید.

درباره عناوین با Tessellation قوی هم صحبت شما صحیحه باید در تست باشن، به همون نسبتی که در عناوین جدید Tessellation قوی بکار برده میشه.

16. 4 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

اگه بخوایم یه تحلیل علمی کنیم، به نظرت تست های رزولوشن پایین چه مشخصه ای دارن؟ رزولوشن متوسط چطور؟ رزولوشن بسیار بالا چطور؟
    منظورتون رو از "مشخصه" دقیقا متوجه نشدم...؟

خوب، هر چی رزولیشن بالاتر بره، حجم VRAM اهمیت پیدا میکنه، بحث CPU Bottleneck تقریبا کم رنگ میشه، و ...

حالا نمیدونم جواب سوال شما بود یا نه!

دقیقا. چطوری به این عامل توجه کنیم؟ چطوری می تونیم اینو تحلیل کنیم؟
    خوب باید به نتایج تست ها و بررسی ها دقت کرد، برای مثال دید که افزایش رزولیشن، در کارت های هم رده Nvidia/AMD چه تاثیری میزاره، و اختلافشون چه گونه میشه.

البته باید به معماری و حجم رم نیز توجه بشه، برای مثال، حجم رم بیشتر باعث پرفرمنس بهتر در رزولیشن های بالا میشه.

مهم ترین عامل هم، همون طور که قبلا گفتم، بررسی پرفرمنس VGA در رزولیشنی که برای اون طراحی شده است.

ولی اینکه تست های دیگه بی ارزش باشند، خیر. بی ارزش نیستند و میشه ازشون اطلاعات خیلی جالبی گرفت!
    اتفاقا برای من این سوال ایجاد شده بود، چه اطلاعاتی میشه ازشون گرفت؟

موفق باشید.

18. این کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •