من skype رو برای voice چت پیشنهاد کردم برای text از همون بازی میشه استفاده کرد تواین مپ باید بمب بزاری زامبی توش نیست
من skype رو برای voice چت پیشنهاد کردم برای text از همون بازی میشه استفاده کرد تواین مپ باید بمب بزاری زامبی توش نیست
دانلودش داره کم کم به آخراش میرسه
ولی شاید امشب نتونم بیام
اگه بیام نصفه شب به بعد میام
ولی فردا هستم 24H
تو مپ میبینمتون
5 ساعت 4%
---------- Post added at 08:11 PM ---------- Previous post was at 08:09 PM ----------
من تا حالا یزد نرفتم . میخام از تو این بازی یه سر به یزد بزنم![]()
مگه چه نت ای داری اگه dial up باشی از این سریعتریراستی این مپ محیط خاصی مثل یه محله یا یه خیابون خاص یزد رو نشون نمی ده فقط می خواد توی یه بازه ی کوچیک کل تمدن یزد رو نشون بده دقیقا مثل مپی که تو هند هست.
دانلود من تموم شد
nod32 هم ایرادی نگرفت
ویندوز داره بک آپ میگیره بعدش ببینم این فایل چکارس
دانلود تایم 19h و چندین دقیقه
دوستان بعدا میبینمتون![]()
بک آپ تموم شد داره نصب میشه
دوستان بیان هدشات بخورن!!
کی آنه بیاد من تا یه 15 مین دیگه هستم
البته یه چند صد مگی هم اپدیت داره![]()
میگم ان میشی تو اسکایپ هم برو تا بتونم تو بازی پیدات کنم راستی اسمت رو هم اینجا بزار تا add کنمت
با سلام من بازی رو دانلود کردم بعد یه فایل میاد روش کلیک می کنم میرو تو سایت ijji بعد اونجا میرم game start کلیک می کنم
یه پیغام اپدیت میاد خیلی طول میکشه من 6 ساعت گذاشتم دانلود فقط 2 تا فایل دانلود کرد فعلا 104 تا دانلود فایل دیگه مونده
جایی نیست خودمون بصورت مستقیم فایل های کم حجم تر اپدیت بازی رو دانلود کنیم یا راه دیگه ای نیست؟
با تشکر
اول باید reactor داشته باشی بعد هم ابدیتش قانونا نباید خیلی طول بکشه در این باره من با admin بازی صحبت کردم گفته به دلیل ابدیت جدید و فشاری که رو سرور هست این تا خیر تا چند ساعت طبیعی هست ولی 6 ساعت هم زیاد هست تو ابدیت و reactor رو ببند یه ریست کن دو باره دان کن جدیدن سرعتش خوب شده نمی دونم چرا برای تو اینطوری هست بیا جواب admin بازی در رابطه با این مشکل تو لینک زیر هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)