تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 11 اولاول ... 567891011 آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 103

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع مـــباحــث مرتبـــط با دانشـــگاه های سراسری

كاربر فعال انجمن آفيس kalantarahura's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

ســــلام

درمورد حذف درس چطوریاست.
    من با یکی از استادای دانشگاهمون مشکل پیدا کردم مطمئنم که این درس و میفتم چون نمره نمیده بهم.نا حالا هم درسی رو حذف نکردم با قانون ها هم آشنا نیستم.
    فقط شنیدم اگه درس رو حذف کنم بهتر از این هست که برم سر جلسه و امتحان بدم ونمره نیارم.چون رو معدل تاثیر میزاره.
    حذف کنم مشکلی نداره؟یا برم امتحان بدم فوقش میفتم دیگه.
    معمولا دو یا سه هفته پس از ترم جدید و انتخاب واحد، حذف یا اضافه میذارن که میشه حذف کرد.اواخر ترم هم حذف اضطراری هست که اونجا معمولا با دلیل مثلا پزشکی حذف میکنن.البته من چندین بار حذف اضطراری کردم اونم بدون دلیل.فقط فرم گرفتم و پر کردم.به جای امضا استاد هم امضا مدیر گروه را گرفتم.راه زیاده.اگه میتونی حذف کن.اگه حذف کنی هیچ مشکلی پیش میاد.استادا بیشترشون عقده ای هستن.از سال بالاییها بپرس ببین اگه کسی با اون استادت رابطه اش بد باشه میندازه یا نه.بودند استادایی که با وجود رابطه بد، باز هم حق دانشجو را دادند!!!!!!!!!!!!!

2. 2 کاربر از kalantarahura بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

معمولا دو یا سه هفته پس از ترم جدید و انتخاب واحد، حذف یا اضافه میذارن که میشه حذف کرد.اواخر ترم هم حذف اضطراری هست که اونجا معمولا با دلیل مثلا پزشکی حذف میکنن.البته من چندین بار حذف اضطراری کردم اونم بدون دلیل.فقط فرم گرفتم و پر کردم.به جای امضا استاد هم امضا مدیر گروه را گرفتم.راه زیاده.اگه میتونی حذف کن.اگه حذف کنی هیچ مشکلی پیش میاد.استادا بیشترشون عقده ای هستن.از سال بالاییها بپرس ببین اگه کسی با اون استادت رابطه اش بد باشه میندازه یا نه.بودند استادایی که با وجود رابطه بد، باز هم حق دانشجو را دادند!!!!!!!!!!!!!
    عقده ای که شک نکنید هست.چون به حدی با کلاس ما لج افتاده که روز امتحان مارو با کل کلاسای رشته های دیگه جدا کرده
    برای حذف باید برگه بگیرم پر کنم و بدم مدیر گروه امضا کنه؟
    بعد من این درس رو میتونم برای دانشگاهی دیگه میهمان بگیرم؟یعنی درسی که حذف میشه امکان میهمان گرفتنشم هست؟

پروفشنال moh72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

عقده ای که شک نکنید هست.چون به حدی با کلاس ما لج افتاده که روز امتحان مارو با کل کلاسای رشته های دیگه جدا کرده
    بعد من این درس رو میتونم برای دانشگاهی دیگه میهمان بگیرم؟یعنی درسی که حذف میشه امکان میهمان گرفتنشم هست؟
    منم با kalantarahura موافقم از ترم بالایی بپرس ببین واقعا میندازه یا نه
    حذف هم هیچ مشکلی نداره حذف میکنی هر وقت خواستی برمیداری
    لازم نیست مهمان بری شاید ترم بعد با یه استاد دیگه ارایه دادن
    کلا سعی کنید هیچ وقت با استاد بحث یا لج بازی نکنید(مثل فیس بوک اگه خوشتون اومد لایک کنید خوشتون نیومد رد شین برین)مخصوصا تو درسای عمومی که اصلا ارزش ندارن
    اگه امکانش هست با استاد یه صحبتی بکنید شاید بیخیال شد

5. این کاربر از moh72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال انجمن آفيس kalantarahura's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

یه برگه میگیرین و پرش میکنین.مدیر گروه هم امضا رو بزنه زیرش.این که در دانشگاه دیگه مهمان بشین باز هم بستگی به گروه داره.بعضی گروه ها هستند که هیچ درسی رو قبول نمیکنن که جای دیگه دانشجویان مهمان بشند.بعضی گروه ها فقط اجازه میدن تا دانشجویان در یه سری دانشگاههای معلوم در شهرهای معلوم،واحد بگیرند. بعضیها فقط با دروس عمومی موافقت میکنن.همه این اطلاعات رو اول بگیرین.چون برای مهمان شدند نامه گروه نیاز هست.

منم با kalantarahura موافقم از ترم بالایی بپرس ببین واقعا میندازه یا نه
    حذف هم هیچ مشکلی نداره حذف میکنی هر وقت خواستی برمیداری
    لازم نیست مهمان بری شاید ترم بعد با یه استاد دیگه ارایه دادن
    کلا سعی کنید هیچ وقت با استاد بحث یا لج بازی نکنید(مثل فیس بوک اگه خوشتون اومد لایک کنید خوشتون نیومد رد شین برین)مخصوصا تو درسای عمومی که اصلا ارزش ندارن
    اگه امکانش هست با استاد یه صحبتی بکنید شاید بیخیال شد
    اره منم موافقم.اگر میشه یا ملایمت و گفتمان حلش کنین!!!البته باز هم با ترم بالاییها مشورت کنین تا رگ خواب استاد رو بهتون بگن!!!!!!!

در آغاز فعالیت mostafa.atish's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ببخشید یه سوال دارم..ولی نمی دونم جاش اینجاست یا نه؟برای انتخاب واحد ترم بعد مشکل دارم..چون وقتی درسای ارائه شده ترم بعد رو دیدم،درسای پایه مثل ریاضی 1 یا فیزیک 1 رو ارائه نکرده بودن..خواستم بدونم برای ترم بعد با توجه به رشتم که عمرانه چه درسایی رو بردارم که نیاز به این دو درس نداشته باشه؟؟؟..چون رسم فنی و زمین شناسی مهندسی رو دوباره ارائه کردن،اینا رو ور میدارم با 2..3 درس عمومی ..بقیه اش رو چه کنم؟؟؟...از بین این درسا کدومش به دردم می خوره؟؟مهندسی محیط زیست///اقتصادمهندسی///برنامه نویسی کامپیوتر///استاتیک///دینامیک///طراحی معماری وشهرسازی///نقشه برداری و عملیات - 1////مکانیک خاک - نظری///مقاومت مصالح - 1///خوهشا جواب بدبد!!!

پروفشنال vivabarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض انصراف از تحصیل (دانشگاه دولتی)

آیا انصراف از تحصیل دانشگاه دولتی، جریمه ای به همراه داره ؟ در صورت جریمه داشتن آیا به رشته و میزان ترم های پاس شده مرتبط میشه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

آیا انصراف از تحصیل دانشگاه دولتی، جریمه ای به همراه داره ؟ در صورت جریمه داشتن آیا به رشته و میزان ترم های پاس شده مرتبط میشه ؟
    تا جایی که من میدونم انصراف از دانشگاه های افسری و علوم انتظامی جریمه داره

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

اگه روزانه باشي ديگه تا آخر عمرت نميتوني تو مقطعي كه هستي تو دوره روزانه قبول بشي....

پروفشنال vivabarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

دانشگاه که گفتم روزانه هست (امیرکبیر). ولی اینطور که شنیدم محرومیت از تحصیل 2 سال هست نه تا آخر عمر ! اگر کسی اطلاعات بیشتری در مورد جریمش داره راهنمایی کنه چون فعلا نمیخوام با آموزش دانشگاه رو در رو بشم

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

ببخشید یه سوال دارم..ولی نمی دونم جاش اینجاست یا نه؟برای انتخاب واحد ترم بعد مشکل دارم..چون وقتی درسای ارائه شده ترم بعد رو دیدم،درسای پایه مثل ریاضی 1 یا فیزیک 1 رو ارائه نکرده بودن..خواستم بدونم برای ترم بعد با توجه به رشتم که عمرانه چه درسایی رو بردارم که نیاز به این دو درس نداشته باشه؟؟؟..چون رسم فنی و زمین شناسی مهندسی رو دوباره ارائه کردن،اینا رو ور میدارم با 2..3 درس عمومی ..بقیه اش رو چه کنم؟؟؟...از بین این درسا کدومش به دردم می خوره؟؟مهندسی محیط زیست///اقتصادمهندسی///برنامه نویسی کامپیوتر///استاتیک///دینامیک///طراحی معماری وشهرسازی///نقشه برداری و عملیات - 1////مکانیک خاک - نظری///مقاومت مصالح - 1///خوهشا جواب بدبد!!!
    سلام
    این امکان هست در صورتی که افراد متقاضی این دروس به حد نصاب برسد و یا تعداد افرادی که اون رو پاس نکند مبنی بر نظر کارشناس و مدیر گروه این درس اضافه بشود.
    در صورتی که ارائه نشد شما باید دروسی رو که این دو درس همنیاز اون نیستند رو بردارید(توی چارت رشته هم هست)
    و اگر شما این درس رو پاس نکنید میتونید بدون ارائه پیش نیاز اون ریاضی 2 رو برداری...(در بیشتر دانشگاهها)
    موفق باشید

13. این کاربر از alavi71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •