همانطور که قبلا گفته بودم من شدم عکاس سایت هواداران صنعت نفت ابادان . اینم چند عکس از بازی دیشب بین تیمهای صنعت نفت ابادان و فجر سپاسی شیراز که با دوربین HX100V گرفتم.
همانطور که قبلا گفته بودم من شدم عکاس سایت هواداران صنعت نفت ابادان . اینم چند عکس از بازی دیشب بین تیمهای صنعت نفت ابادان و فجر سپاسی شیراز که با دوربین HX100V گرفتم.
Last edited by ali6803; 09-08-2011 at 15:38.
---------------------------------
Last edited by mhdashtdar; 03-11-2011 at 01:08.
سلام:دوستان یک بررسی کامل از hx100 که مقایسه خوبی هم با کنون sx30 و فوجی hs20 داره و برتری محسوسی از نطر سایت داره هم از لحاظ نویز و هم رزولوشن . بهرحال hx100 کاملا توصیه شده .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم اخرین عکس من و طرفداران صنعت نفت ابادان...........
سلام: ابنهم یک مقایسه دیگه بین سونیhx100 و فوجی hs20 با تنظیمات و موضوعات یکسان در شرایط مختلف نوری هست . بهتره لینک رو با ف ی ل ت ر شکن باز کنید تا عکسها بهتر لود بشه . بنظر من لینک جالبیه .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام: دوستان یک قابلیت خوب hx100اینه که در فوکوس دستی دوربین این امکان رو میده که شما تصویر رو 5 برابر بزرگتر ببینید تا فوکوس دقیقتری انجام بشه . نمیدونم این قابلیت در دوربینهای دیگری هم وجود داره یا نه؟
سلام : دوستان اینهم یک بررسی جدید وداغ دیگه ازhx100 با امتیاز بالا .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام: بررسی وتایید sony hx 100 توسط سایت معتبر المانی .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام: دوستان ریویو ها یکی بعد از دیگری می ایند . اینهم از سایت معتبر cnet :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام : هر دم از این باغ بری میرسد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)