تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 61 اولاول ... 56789101112131959 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 610

نام تاپيک: .:: رضــا یزدانــی ::.

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

خدایی واقها" صداش باری راک خوندن درست شده کاش میتونست متن ترانه هاشو آزاد تر بخونه

راستی چرا تو ایران مونده ؟
    خب قرار نیست همه از این مملکت فرار کنن که ...

درسته محدودیت‌هایی هست، اما اینجا پتانسیل‌هایی وجود داره که هیچ جای دنیا نیست ...
    قیاس مع‌الفارغه، اما شادمهر رفت کجا رو گرفت ؟! مجبور شد واسه بازار اونجا و طبق سلیقه‌ی مردم اونجا بخونه ... نمونه‌ی اشعار و آهنگاش رو داریم می‌بینیم تو این چند ساله ...

رضا الان تک‌ستاره‌ی راک داخل کشوره ... حتی الان که کاوه کم کار می‌کنه، میشه گفت تنها ستاره‌ی راک فارسی در جهانه ...
    اگه تو ترانه‌هاش آزاد باشه، ممکنه یا مثل کیوسک به سمت سیاست کشیده بشه، یا مثل نامجو به سمت سکـــس ! نمیگم بده ! این‌ها در جای خودشون باید صحبت بشه در موردشون، اما این‌ها به رضا یزدانی نمی‌خوره به نظرم ... قبول دارم بیش‌تر باید اجتماعی بخونه، اما عاشقانه‌هاش هم رودست ندارن‌!
    کاش میتونست متن ترانه هاشو آزاد تر بخونه
    من عقیده‌ام اینه که کاش می‌تونست موسیقیش رو اون جوری که دوست داره و ظرفیتش رو داره ارائه بده ... اگه محدودیت‌های موجود نبود، اون قدر راک کاراش قوی و حرفه‌ای و در کلاس جهانی می‌شد که می‌تونست یه راک‌استار بین‌المللی باشه ... اما متاسفانه تنظیم‌ها و آهنگ‌ها از یه راستایی که خارج میشن، در ظرفیت ارشاد نمی‌گنجن ... اینه که مجبوره کارهاش رو ساده تر و نزدیک به پاپ ارائه بده ... (اطلاع موثق دارم از این موضوع)

2. 7 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه vista_vz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

رضا با كاراي خوب وحرفه ايش تونسته سبك راك رو تو ايران مطرح كنه تازه اونم با مجوز!!!وقتي ميخواي يه آلبوم با مجوز بدي خيلي سخته كه همه آهنگ ها مطابق ميلت دربياد اما رضا تونسته واقعا راضي كننده كار كنه ...
    اين خيلي خوبه و ميتونه باعث پديد اومدن استعدادهاي راك بشه...من واقعا تلاشش و زحماتي كه واسه راك ايران كشيده رو تحسين ميكنم

اگه تو ترانه‌هاش آزاد باشه، ممکنه یا مثل کیوسک به سمت سیاست کشیده بشه، یا مثل نامجو به سمت سکـــس ! نمیگم بده ! این‌ها در جای خودشون باید صحبت بشه در موردشون، اما این‌ها به رضا یزدانی نمی‌خوره به نظرم ... قبول دارم بیش‌تر باید اجتماعی بخونه، اما عاشقانه‌هاش هم رودست ندارن‌!
    دقيقا درسته صدا و سبك رضا به سياست و اينجور چيزا نميخوره من كه همين سبك فعليشو خيلي دوست دارم و دلم ميخواد همينجوري بمونه(فقط زمان راكشو بيشتر كنه)عاشقانه هاش كه واقعا تكه ... آهنگ شمال رو هنوزم روزي 20 بار گوش ميكنم!!تكراري نميشه لامذهب!!

من عقیده‌ام اینه که کاش می‌تونست موسیقیش رو اون جوری که دوست داره و ظرفیتش رو داره ارائه بده ... اگه محدودیت‌های موجود نبود، اون قدر راک کاراش قوی و حرفه‌ای و در کلاس جهانی می‌شد که می‌تونست یه راک‌استار بین‌المللی باشه ...
    به نظرم كم كم راك هم تو ايران داره جا ميوفته مثل خيلي چيزاي ديگه ... در آينده نه چندان دور رضا ميتونه سليقه بيشتري رو كاراش اعمال كنه ... به اميد اون روز

4. 3 کاربر از vista_vz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز babelirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    سنندج

12

خب قرار نیست همه از این مملکت فرار کنن که ...

درسته محدودیت‌هایی هست، اما اینجا پتانسیل‌هایی وجود داره که هیچ جای دنیا نیست ...
    قیاس مع‌الفارغه، اما شادمهر رفت کجا رو گرفت ؟! مجبور شد واسه بازار اونجا و طبق سلیقه‌ی مردم اونجا بخونه ... نمونه‌ی اشعار و آهنگاش رو داریم می‌بینیم تو این چند ساله ...

رضا الان تک‌ستاره‌ی راک داخل کشوره ... حتی الان که کاوه کم کار می‌کنه، میشه گفت تنها ستاره‌ی راک فارسی در جهانه ...

من عقیده‌ام اینه که کاش می‌تونست موسیقیش رو اون جوری که دوست داره و ظرفیتش رو داره ارائه بده ... اگه محدودیت‌های موجود نبود، اون قدر راک کاراش قوی و حرفه‌ای و در کلاس جهانی می‌شد که می‌تونست یه راک‌استار بین‌المللی باشه ... اما متاسفانه تنظیم‌ها و آهنگ‌ها از یه راستایی که خارج میشن، در ظرفیت ارشاد نمی‌گنجن ... اینه که مجبوره کارهاش رو ساده تر و نزدیک به پاپ ارائه بده ... (اطلاع موثق دارم از این موضوع)
    خوب من نگفتم مثل شادمهر بشه شادمهر یجورایی خودشو اونجا گم کرده اگه کسایی مثل رضا یزدانی بتونن تو همه حال وجود خودشون رو حفظ کنن واقعا" میتونیم بعد از سال های زیادی سبک راک رو تو ایران جا بندازیم

متاسفانه یا خوشبختانه رپ خیلی زیاد توی جامعه رونق داره در حالی که راک اصلا" شناخته نشده این کار رضا رو دوس دارم

در مورد سیاست سا سکــ/ـس بودن اون دو نفر خوب کیوسک واقعا" به شدت به سیاست کشیده شد ولی قرار نیست همه مثل هم باشن رضا با همین اجتماعی خوندن توی دل همه ی کسایی که دوسش دارن قرار گرفته

در مورد موسیقی هم خوب معلومه نباید زیاد موسیقی راک باشه واسه همینم تو کاراش یکی از لحاظ موسیقی دچار مشکل و ضعف هست که سعی کرده با صدایی خودش اون رو درست کنه

در هر صورت واقعا" رضا یزدانی جزو معدود کساییه که تو ایران تابو شکسته و اومیدوارم یه روزی ظرفیت هر ایرانی این تابو شکستن رو قبول کنه
    Last edited by Mehran; 12-08-2011 at 14:19. دليل: ویرایش املایی کلمه

6. این کاربر از babelirani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

خبر واسه دو سه ماه پیشه، ولی تو تاپیک نگذاشته بودمش ...

رضا یزدانی ترانه ای را به یاد ناصرحجازی می خواند.

به گزارش خبرآنلاین ؛ رضا یزدانی خواننده جوان و محبوب سبک راک موسیقی ایران که یک استقلالی دو آتشه و از دوستداران ناصر حجازی است بزودی آهنگی را به یاد ناصر حجازی می خواند. آهنگی که ترانه اش را او در هفتمین شب درگذشت ناصرخان در مراسم یادبود او برای حاضرین در سالن زمزمه کرد.این آهنگ به احتمال فراوان شباهت های زیادی به آهنگ فیلم «یه مرد بود ، یه مرد» شادروان فرهاد مهراد خواهد داشت که ناصرخان علاقه بسیاری به آن داشت. ترانه ای که بخش هایی از آن را خبرآنلاین برای اولین بار منتشر می کند. او نام ترانه اش را اسطوره گذاشته و این بخشی از ترانه اوست:«

مثل یه کوه تنها

مثل یه شعر ساده

آبی تر از رهایی

سرکش تر از اراده

مثل یه مرد عاشق

مثل یه مرد خسته

...

آبی ترین ستاره ای تو این شب دنباله دار

پشت سر لبخند ما ، تنهایی ها تو جا بذار

8. 4 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

چند تا از تک‌آهنگ‌هایی که تو تاپیک گذاشته نشده ...

تیتراژ سریال قلب یخی

وقتی زندگیت شده یه زندون
    وقتی دلگیری از این و از اون
    وقتی روزگار ناروزگاره
    وقتی روبه‌روت تنها دیواره

وقتی تنهاییت قد یه دنیاست
    وقتی خوشبختی برات یه رویاست
    وقتی بودنت درد و تکراره
    از در و دیوار برات می‌باره

تو تنها نیستی یکی باهاته
    یکی که برق توی چشاته

نمیشه عقربه‌ها رو به عقب برگردوند
    نمیشه که قصه‌ی زندگی رو از سر خوند
    زندگی درست مثل یه جاده‌ی یک‌طرفه است
    یهو می‌بینی نداری دیگه راه پیش و پس !

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

10. 5 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض کیفر

تیتراژ فیلم کیفر هم که فکر می‌کنم تنها همکاری رضا یزدانی با فردین خلعتبری بود، کار خاص و متفاوتی است ...

تیتراژ فیلم کیفر

نادونی که خنجر میزنه
    پشت درا سر میزنه
    همونی که فال گوش وا میسته
    این در و اون در میزنه

میاد بیرون از تو شبا
    گم میشه حق آدما
    جون میکنن تو تنشون
    مرده مرگن همشون

تو نگاهشون عشق و خونه
    جوبای خشکشون لنگ بارونه
    سفره هاشون پر از بغض و بی نونه
    باغچه هاشون پر از بید مجنونه

کد:

12. 4 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

این البوم جدید معلوم نیست کی میاد؟
    تاحالا چند باری عقب افتاده

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

این البوم جدید معلوم نیست کی میاد؟
    تاحالا چند باری عقب افتاده
    از همون اولا اعلام شد یا اواخر تابستون یا اواخر مهر ...
    ایشالا تا آخر این ماه بیرون میاد

15. 2 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

این رضا یزدانی سبکش چیه ؟
    ما که چند بار گوش دادیم به آهنگاش چیزی سر در نیاوردیم ،
    بعضی از آهنگاش هیچ معنی و مفهوم خاصی نداره ، همینطوری سر هم کرده یه چیزی در آورده ، مثل تک آهنگش تو آلبوم خاص ،
    نه موسیقی درست حسابی داره نه شعر خوبی ،

17. این کاربر از Erfan64 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

این رضا یزدانی سبکش چیه ؟
    ما که چند بار گوش دادیم به آهنگاش چیزی سر در نیاوردیم ،
    بعضی از آهنگاش هیچ معنی و مفهوم خاصی نداره ، همینطوری سر هم کرده یه چیزی در آورده ، مثل تک آهنگش تو آلبوم خاص ،
    نه موسیقی درست حسابی داره نه شعر خوبی ،
    سلام عرفان عزیز

سبک رضا یزدانی راک و پاپ‌راک هست ...

منظورت رو از معنا و مفهوم خاصی نداره، نمی‌فهمم ! قسمت‌هایی رو که متوجه نمیشی بگو تا توضیح بدیم ! فکر نمی‌کنم حتی یه شعر ضعیف هم داشته باشه !
    از نظر موسیقی هم، بستگی به تعریف شما از موسیقی درست و حسابی داره
    موسیقی درست و حسابی چیه دقیقاً از نگاه شما که رضا یزدانی اون رو نداره ؟!

فکر می‌کنم اگه شما بتونید با موسیقی راک ارتباط برقرار کنید، لذت بردن از کارهای یزدانی هم چندان سخت نباشه براتون !
    اما خب اگه حصاری بین خودتون و راک کشیدید، باید بیش‌تر، کارهای پاپش رو گوش بدید ...
    مثلاً محاکمه در خیابان
    کد:

19. 6 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •