ویندوزت چی هست و چطور حلش کردی؟
ویندوزت چی هست و چطور حلش کردی؟
دوستان عزیز سلام
من این لپ تاپ core i 7 رو خریدم و اول که نتونستم درایوراشو نصب کنم و با همه این مشکلاتی که مطرح کمردید روبرو بودم تا اینکه یکی از دوستان یک سری فایلهای درایورش را برام آورد و من هم نصب کردم و تمامی برنامه ها با بهترین کارکرد فعال شد و من از اون استفاده کردم.
متاسفانه من الان به مشکلی با بلوتوس برخوردم که نتونستم اونو حل کنم
من از بلوتوس استفاده می کردم ولی اومدم و اونو turn adaptor off رو از سیستم ترای زدم و بلوتوس غیر فعال شدو حالا هم هر کار می کنم و از همونجا گزینه turn adaptor on رو می زنم اصلا فعال نمیشه و بدبختی اینه که موس هم بلوتوسه و اعصابم روخرد کرده
درایورش رو هم پاک و نصب کردم و. هر کاری می کنم نمیشه تاجایی که تو device manager وقتی توجزئیات درایورش میرم میگه windows ttop this .....a proble code 43 حالا نمیدونم چیکار کنم و یک بلوتوس اسکترنال هم زدم به سیستم و اونو شناخت ولی اصلا کانکت نمیکنه
مطمئنم که اشکال سخت افزاریه و از طرفی چون ویندوزم جدیده و تمام آچدیتاشو از اینترنت گرفتم و آنتی ویروس و... رو هم بروز کردم دلم نمیاد که اونو عوض کنم
دوستان لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
با عرض شرمندگی باید ویندوزو عوض کنی و یه تست بزنی . اینجوری نمیشه گفت مشکل سخت افزاریه. یعنی شما f2 رو میزنید فعال نمیشه ؟
بچه ها لطفا هر کدوم حلش کرد گرافیکو چه جوری درستش کرد بگه چه جوری انجام داده
حیف شده آخه تموم آپدیتا میپره اگه بدونی به چه سختی آپدیت کردمبا عرض شرمندگی باید ویندوزو عوض کنی و یه تست بزنی . اینجوری نمیشه گفت مشکل سخت افزاریه. یعنی شما f2 رو میزنید فعال نمیشه ؟
من اون یکی از سه دکمه رو که می زنم و همونایی که بالا راست هست و تمام مشخصات رو میده زیر گزینه بلوتوس نوشته turn adaptor on وقتی می زنم هیچ اتفاقی نمی افته
بچه ها لطفا هر کدوم حلش کرد گرافیکو چه جوری درستش کرد بگه چه جوری انجام داده
دوست عزیز
من درایوراش رو برای 64بیتی ویندوز 7 دارم و نصب هم کردم و جواب داد ولی نمیدونم چطوری به شما برسونم
یه کار کن . سرویس تگو وارد سایت دل کن و مدل بلوتوث رو تشخیص بده و بعد همونو دانلود کن
یعنی تو seting t فوتبال همه چی good هست؟؟
---------- Post added at 12:02 PM ---------- Previous post was at 11:58 AM ----------
بچه ها من الان crysis رو نصب کردم انصافا عالی اجرا کرد . فکر کنم فقط با فوتبال مشکل داره . assassins creed رو هم تست زدم عالی بود .سعی میکنم درایور هامو بزارم واسه دانلود
Last edited by farhad moradi; 19-09-2011 at 11:20.
من need for speed 4 رو نصب و بازی کردم انصافا گرافیک بالا بود فوتبال رو نمیدونمیعنی تو seting t فوتبال همه چی good هست؟؟
درایورش رو دارم و پاک و نصب کردم ولی جواب ندادیه کار کن . سرویس تگو وارد سایت دل کن و مدل بلوتوث رو تشخیص بده و بعد همونو دانلود کن
بدبختی اینه تا قبلش به راحتی کار می کرد ولی اومدم رو آیکون بلوتوس کنار ساعت زدم turn adaptor off و حالا هر چی on رو می زنم جواب نمیده
ما مشکلمون رو فوتباله تو ویندوز 64 بیت . بقیه بازی ها اصلا مشکل ندارن
این مشکل سخت افزاری نمیتونه باشه
امروز میرم ویندوز رو عوض می کنم جهنم آپدیتااین مشکل سخت افزاری نمیتونه باشه
اگه درست شد که شد اگه نه که باید بره برا سخت افزار
در مورد ویندوز از من 64 بیتی هست ولی سی دی فوتبال ندارم که تست کنم
سلام این ایمیل من لطفا اگه میشه برام میلش کنید درایورهای 5110 رو مرسی ممنون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)