تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما کدام تیم قهرمان کوپا آمریکا میشود؟

راي دهنده
54. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • آرژانتین

28 51.85%
  • اروگوئه

9 16.67%
  • برزیل

16 29.63%
  • پاراگوئه

0 0%
  • مکزیک

0 0%
  • سایر تیم ها

1 1.85%
صفحه 9 از 24 اولاول ... 567891011121319 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 239

نام تاپيک: کوپا امریکا 2011 به میزبانی آرژانتین

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

شما میگید که تاکتیک مربی ها و نفرات تیم آرژانتین مانع این هست که مسی به افتخارات ملی دست پیدا کنه
    قبول ولی:
    آیا پکرمن -آلفیو باسیله-مارادونا-باتیستا همگی مشکل دارن که مسی نمیتونه توی تیم ملیش موفق باشه؟
    ما درباره تیم ملی آرژانتین صحبت میکنیم نه مالدیو و سنگال و گینه بیسائو!
    این تیم 2 بار قهرمان جهان شده!و همیشه یکی از ابر قدرتهای فوتبال بوده و هست و تیم ملیش کلکسیونی از ستاره هاست!
    حالا توس و آگرو و پاستوره همه بی کیفیت و حسودن؟؟
    همین توس بیچاره چندتا گل توی المپیک 2004 تا مسی تونست به بزرگترین افتخارش با تیم ملی آرژانتین دست پیدا کنه!
    پاستوره که الان از شرق تا غرب و از جنوب تا شمال اروپا همه در به در دنبالشن!!

اصلا مگر کنار مارادونا کی بود که 2 بار قهرمان جهانش کرد؟؟
    چرا همون لشگر شکست خورده فرانسه 2002 با همون نفرات+زیدان(ملقب به مدرسه پیرمردها!) توی 2006 تا فینال رفتن؟؟
    حودتون یه نگاه به مثالها بندازید. از بین این مربیها فقط پکرمن تا حدودی موفق بود که اون هم زیاد به مسی بازی نمیداد. اتفاقا مسی تو همون زمان هروقت میومد تو زمین خوب کار میکرد. وقتی تیم تو دوره قبلی کوپا امریکا به فینال رسید ستاره اش کی بود؟ مگه مسی نبود که تو همون بازیها کلکسیونی از گلهای زیبا و حرکات خارق العاده داشت؟ گلش به مکزیک رو که دیگه حتما دیدید؟ مگه تو جام جهانی کی سوراخ وسط هافبک آرژانتین رو پر میکرد؟ کی پاس گل ها رو میداد؟
    این تیم آرژانتین تو این سالهای اخیر تو کدوم تورنمنت موفق بوده و خوب بازی کرده (قهرمان شدن پیش کش)؟ این تیمی که میگین دو بار قهرمان شده آخریش برمیگرده به 1986
    تو المپیک 2008 میشه بگید کی بهترین بازیکن جام شد؟ چطوری میگید توز آرژانتین رو قهرمان کرد؟ تقریبا هر پاس گل و گل حساسی تو اون تورنمنت از طرف مسی بود. نمونه اش هم نیمه نهایی جلوی برزیل یا بازی فینال
    پاستوره که هنوز 1دقیقه هم بازی نکرده تا ببینیم چه گلی به سر تیم میزنه. ضمنا پاستوره تو مصاحبه اش گفت ما نمی خواهیم برای مسی بازی کنیم بلکه می خواهیم با مسی بازی کنیم. (ترجمه مشکل داشت.) خب الان تو آرژانتین که تو این دو بازی جناب توز نه تنها برای کسی بازی نکردن، بلکه با کسی هم بازی نکردن و فقط خودش رو بازی داد. مدافعین هم که برای حریف بازی کردن. حالا مثلا تو این کلکسیون ستاره به قول شما باز هم میپرسم کی خوب بوده؟ کی بهتر از مسی ای بوده که شما میگید ناموفقه؟
    مارادونا یه بار تیم رو قهرمان کرد. برید یه نیگا به لیست بازیکنهای آرژانتین اون زمان بندازید و ببینید اون بازیکنها همین الان چه اسمهای بزرگین، خودتون میبینید کنار مارادونا کیا بودن.
    در مورد فرانسه مثال زدید، که خب فقط یه مثاله و کسی هم در مورد توانایی های زیدان شکی نداره. اما تا قبل از شروع جام کسی فرانسه رو ضعیف نمیدونست بلکه بازیهای ضعیف گروهیش باعث شد ازش انتقاد بشه. فرانسه تو یورو 2004 یکی از شانسهای اصلی قهرمانی بود
    من نمیگم مسی خوب بازی کرده (چون تو تیمی که افتضاحه نمیشه خوب بود) اما انصاف داشته باشید و بگید چند تا بازیکن آرژانتین تو این دو بازی بهتر از مسی بودن

مسی بدون ژاوی و اینیستا، همینیه که تو تیم ملی آرژانتین می بینیم...
    اینم حرفیه. مسی که اصلا دو دوره بهترین بازیکن جهان نشده. قرار هم نیست سومین بارش رو بگیره. مسی نیست که تو لیگ قهرمانان 4تا دفاع رو جا میذاره و گل میزنه. مسی نیست که قبل و بعد هر بازی همه ازش صحبت میکنن. مسی همینه که تو بازی آرژانتین میبینیم.
    چی بگه آخه آدم
    Last edited by romantic; 08-07-2011 at 21:40.

2. 5 کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

خوب بود اگه به روز باشه بهتره

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از همه اینا که بگذریم من میخوام یه چیز بگم در مورد قرعه کشی مسابقات کوپا آمریکا اینکه قرعه کشی این مسابقات فوق العاده عجیب و غریبه! مثلا دوره قبلی طبق قرعه قرار بود برزیل و آرژانتین تو مرحله نیمه نهایی با همدیگه بازی کنن که نمیدونم یه دفعه ای چی شد که تو بازی فینال به هم خوردن!همون موقع داشتم یکی از بازی های یک چهارم نهایی رو میدیدم که گزارشگر بازی فردوسی پور بود(دقیقا یادم نیست کدوم بازی بود)که فردوسی پور هم به عجیب و غریب بودن قرعه کشی مسابقات اشاره کرد.
    انگار همه میخوان برزیل و آرژانتین تو فینال به هم برسن اگه تو این دوره هم همینجوری بشه کاملا معلوم میشه که دست های پنهان تو کاره تا نذارن این دو تا تیم تو مرحله ای به غیر از فینال با هم بازی کنن.

محتوای مخفی: ....... 
    توهم توطئه نیست ها یه چیزیه که مثل روز روشنه

5. این کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

آیا پکرمن -آلفیو باسیله-مارادونا-باتیستا همگی مشکل دارن که مسی نمیتونه توی تیم ملیش موفق باشه؟
    مارادونا كه اصلا براي هدايت آرژانتين شرايط لازم رو نداشت
    باتيستا هم به نظر من فعلا ناموفقه هر چند به زمان بيشتري هم احتياج داره
    پكرمن خوب بود و در زمان حضورش آرژانتين به ذات خودش نزديكتر بود و به نوعي آرژانتيني تر بازي ميكرد كه البته مسي در اون موقع تازه اول راه بود و پكرمن رو هم متاسفانه بركنار كردن
    شما كه اعتقاد دارين اينا خوبن ميشه چنتا از تاكتيكا و روشهايي كه براي استفاده از مسي دارن رو بگين شايد من متوجه نشدم
    ما درباره تیم ملی آرژانتین صحبت میکنیم نه مالدیو و سنگال و گینه بیسائو!
    این تیم 2 بار قهرمان جهان شده!و همیشه یکی از ابر قدرتهای فوتبال بوده و هست و تیم ملیش کلکسیونی از ستاره هاست!
    شايد در گذشته يكي از تيمهاي قوي دنيا بوده ولي چندين دوره اس كه جزء تيمهاي درجه 2 جام جهاني حساب ميشه هرچند هنوز اسمش به نوعي داره جور ضعيف بوددن اين تيم رو ميكشه
    حالا توس و آگرو و پاستوره همه بی کیفیت و حسودن؟؟
    همین توس بیچاره چندتا گل توی المپیک 2004 زد تا مسی تونست به بزرگترین افتخارش با تیم ملی آرژانتین نائل بشه(گرفتن طلای المپیک)
    پاستوره که الان از شرق تا غرب و از جنوب تا شمال اروپا همه تیمها در به در دنبالشن!!
    مصاحبه هاشون رو وقتي با مصاحبه هاي امثال ژاوي و اينيستا مقايسه كنيد خيلي از مسائل براتون روشن ميشه
    من نگفتم حسود هستن گفتم رابطه اي كه بايد با يه فوق ستاره داشته باشن رو بلد نيستن
    تواناييه هماهنگ شدن با يه فوق ستاره رو ندارن كلي هم دليل اوردم
    نه از نظر ذهني آمادگي اين كارو دارن نه از نظر رفتاري و فرهنگي
    اين پاستوره كجاست؟ توي آرژانتين چه گلي به سذش زده
    كدوم توز رو ميگيد ؟ فكر كنم بهتر باشه دوباره دو بازي اخير آرژانتين رو ببينيد توزي توي زمين نيست
    يا بد بودن ديگر بازيكناي آرژانتين رو نميبينيد يا نميخوايد ببينيد
    يه ديماريا بود كه من فكر ميكردم ميشه ازش مكمل خوبي براي مسي ساخت كه اصلا بازيش نميدن
    اصلا مگر کنار مارادونا کی بود که 2 بار قهرمان جهانش کرد؟؟

عذر ميخوام بابت شكلكها ولي يه جوري بايد تعجبم رو نشون ميدادم
    قبل از هر چيزي پيشنهاد ميدم فيلم بازيهاي 86 رو گير بياريد (توي اينترنت زياده من خودم از طريق نت خريدم ) تا بيشتر شرايط و تركيب آرژانتين 86 رو درك كنيد
    پاسارلا دفاعي بود كه واقعا هنوز كه هنوزه نمونه اش در آرژانتين پيدا نشده
    اسكار روجري
    نديدن بازي بروچاگا در هافبك و والدانو در حمله بي انصافيه
    خداييش سعي كنيد گير بياريد فيلمهاشو و به بازي بروچاگا و ارتباطي كه با مارادونا داره توجه كنيد
    بازيش توي فينال بي نقص بود
    من تعجب ميكنم از يه طرف ميايد ميگيد آرژانتين تيم بزرگيه و کلکسیونی از ستاره هاست از طرف ديگه ميگين چه كسي رو داشت
    بيلارود كسي بود كه با سيستم خاصش دنياي فوتبال رو متحول كرد لطفا بخونيد تا متوجه نقشش در مسير كلي فوتبال انكار ناپذيره و شايد اين بزرگترين شانس مارادونا بود كه در اون دوره كسي مثل بيلاردو سرمربي آرژانتين بود شانسي كه مسي از اون برخوردار نيست و بهترين سالهاي فوتبالش رو فدراسيون نالايق آرژانتين با انتخابهاي بد داره ازش ميگيره
    تعجب ميكنم واقعا كه صرفا بر اساس تبليغات و تاريخ نويسي پر از نقص روزنامه نگارا مارادونا رو تنها عامل قهرماني آرژانتين ميدونيد اگر اينجوريه پس چرا توي جام 90 قهرمان نشدن چرا در 94 نشدن حتي با دوپينگ
    در كل تيم فعلي آرژانتين از نظر پختگي و داشتن ستاره هاي هماهنگ با هم اصلا به گرد پاي تيم 86 هم نميرسه
    چرا همون لشگر شکست خورده فرانسه 2002 با همون نفرات+زیدان توی 2006 تا فینال رفتن؟؟
    نقش زيدان در فرانسه غير قابل انكاره اما فرانسه وقتي كسي مثل امه ژاكه روي نيمكت بود قهرمان جهان شد اونهم با معجزه ليلين تورام در نيمه نهايي وقتي جناب زيدان شما به طور كلي اسير تاكتيك بلاژويچ شده بود
    كافيه فقط به اون بازي دوباره نگاه كنيد تا متوجه بشيد فرانسه فقط زيدان نبود البته احتياجي هم نيست از ستاره هاي اون زمان فرانسه اسمي ببرم
    اصولا در تيم امه ژاكه كسي ستاره نبود چون نوع فوتبال امه ژاكه با ستاره ها ميانه خوبي نداشت و به همين خاطر كانتونا و ژينولا دعوت نشدن
    جام 2006 رو من يه جام در سطح پايين ديدم نه برزيل تيم بود نه هلند نه اسپانيا نه فرانسه و نه حتي خود ايتاليا كه قهرمان شد كلا فوتبال در اون جام سطح پاييني
    از نظر من يه بازي خوب شد اونهم آلمان آرژانتين
    البته چون ربطي به اين تاپيك نداره بيشتر وارد بحث فرانسه نميشم

حالا يه سوال كلي براي روشن شدن مواضع شما
    فكر ميكنيد عامل نتيجه نگرفتن آرژانتين چيه؟

7. 4 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

از همه اینا که بگذریم من میخوام یه چیز بگم در مورد قرعه کشی مسابقات کوپا آمریکا اینکه قرعه کشی این مسابقات فوق العاده عجیب و غریبه! مثلا دوره قبلی طبق قرعه قرار بود برزیل و آرژانتین تو مرحله نیمه نهایی با همدیگه بازی کنن که نمیدونم یه دفعه ای چی شد که تو بازی فینال به هم خوردن!همون موقع داشتم یکی از بازی های یک چهارم نهایی رو میدیدم که گزارشگر بازی فردوسی پور بود(دقیقا یادم نیست کدوم بازی بود)که فردوسی پور هم به عجیب و غریب بودن قرعه کشی مسابقات اشاره کرد.
    انگار همه میخوان برزیل و آرژانتین تو فینال به هم برسن اگه تو این دوره هم همینجوری بشه کاملا معلوم میشه که دست های پنهان تو کاره تا نذارن این دو تا تیم تو مرحله ای به غیر از فینال با هم بازی کنن.

محتوای مخفی: ....... 
    توهم توطئه نیست ها یه چیزیه که مثل روز روشنه
    مگه دور بعدی بازیها با قرعه کشی معلوم نمیشه؟ تا اونجایی که من یادمه اینجوری نیست که معلوم باشه مثلا تیم اول گروه یک با تیم مثلا دوم گروه دوم بازی میکنه. تنها چیزی که معلومه اینه که تیمهای اول به هم نمیخورن. حتی ممکنه تو قرعه کشی دوباره دو تیمی که تو یک گروه بودن تو مرحله 1/8 به هم بخورن. از 1/8 به بعد مسیر مشخص میشه
    البته شاید اشتباه کنم

9. این کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

مجدد بحث مقایسه ی مارادونا و مسی پیش اومده ، شخصا نظرم اینه مقایسه ی این دو فعلا درست نیست ، چون مسی هنوز 24 سالشه و مارادونای کبیر فوتبالش به اتمام رسیده ، نمیتونیم نزدیک به 20 سال بازی مارادونا رو با 4 -5 سال بازی مسی مقایسه کنیم /

اینکه مسی بدون ژاوی - اینیستا و برعکس ؛ اگر دقت کنید میبینید اسپانیا در جام جهانی با وجود همین زوج با حداقل گل در اکثریت مطلق دیدارهاش به پیروزی رسید ، بنابراین نقش مسی در جلوی ژاوی و اینیستا انکار ناپذیره ، همونطور که نقش این دو بازیکن در پشت سر مسی قابل قاکتور گرفتن نیست ، به قول برادر فانوس این یک مثلث هست که هر ضلعی از اون نباشه به شدت تضعیف میشه /
    +
    مسی متاسفانه در دوره ای در تیم ملی آرژانتین بازی میکنه (فعلا) که این تیم خط میانی خوبی برای کنترل بازی و موقعیت سازی نداره ، در صورتیکه با یکی از پر مهاجم ترین آرژانتین های تاریخ طرف هستیم ، و امیدی که به کامبیاسو و حضورش در جام جهانی بود رو مارادونا با عدم دعوت از کامبیاسو نقش بر آب کرد هرچند که معتقدم با توجه به بازیکنان آرژانتین در جام جهانی ، عملکرد مسی بد نبود/

بازی مسی در بارسا رو نمیشه با بازی اون در هیچ تیم دیگه ای مقایسه کرد ، اون هم به خاطر نوع خاص و ویژه ی فوتبالی که بارسا ارائه میده و نمودهای شگفت انگیز حرکتی بازیکنان این تیم و جا عوض کردن های لحظه ای و ایجاد تراکم های فوق العاده در نقاط کلیدی و لحظات کلیدی بازی /
    +
    البته مارادونا در ناپولی اگر بگیم یک تنه تیم رو قهرمان کرد اغراق نکرده باشیم شاید ، شاید باز هم نیاز به بیلاردویی دیگه باشه که بتونه تیم رو بر محور مسی پایه ریزی کنه /

11. 9 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

اینم حرفیه. مسی که اصلا دو دوره بهترین بازیکن جهان نشده. قرار هم نیست سومین بارش رو بگیره. مسی نیست که تو لیگ قهرمانان 4تا دفاع رو جا میذاره و گل میزنه. مسی نیست که قبل و بعد هر بازی همه ازش صحبت میکنن. مسی همینه که تو بازی آرژانتین میبینیم.
    چی بگه آخه آدم
    عزیز من اگر مسی تو بارسا نبود و کنارش دو تا از بهترین پاسورهای دنیا نبودن به قول خودت دو بار بهترین بازیکن جهان می شد؟

شما فرض کن مسی بود تو بوکاجونیورز و حد اکثر در تیم ملی آرژانتین بازی می کرد...الان این جایگاه رو داشت؟

حرفها می زنی ها! بله مسی همه اونهایی که بالا نوشتی هست و با این وجود تو تیم ملی موفق نیست.

در مورد اون جمله قرمز هم تا وقتی دیدگاه هایی مثل مال شما وجود داره...تضمین شدس
    Last edited by malkemid; 09-07-2011 at 00:26.

13. 2 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

عزیز من اگر مسی تو بارسا نبود و کنارش دو تا از بهترین پاسورهای دنیا نبودن به قول خودت دو بار بهترین بازیکن جهان می شد؟

شما فرض کن مسی بود تو بوکاجونیورز و حد اکثر در تیم ملی آرژانتین بازی می کرد...الان این جایگاه رو داشت؟

حرفها می زنی ها!

در مورد اون جمله قرمز هم تا وقتی دیدگاه هایی مثل مال شما وجود داره...تضمین شدس
    یعنی بارسا رفته از سر کوچه یکی رو پیدا کرده گذاشته جلوی ژاوی و اینیستا گفته تو هرچی توپ اومد بزن تو گل، بعد هم
    شده بهترین بازیکن جهان!!! اگر مسی بهترین نبود، الان در کنار بهترینها بازی نمیکرد و تو همون آرژانتین میموند
    یه نگاه دیگه به جمله ی قبلی خودت بکن. یعنی مسی بازیهاش در سطح همینه که تو آرژانتینِ داغون ازش میبینیم. یعنی 52 گل و 20 تا پاس گل تو یک فصل و از اون مهمتر به وجود آوردن زیباترین لحظات فوتبال اروپا (مثل گلش به آرسنال و رئال) فقط ربط داره به ژاوی و اینیستا؟
    شما واسه اینکه نمیتونی قبول کنی بازیکن تیم رقیب بهترینه، چیزی رو میگی که مطمئنم خودت هم قبولش نداری. الان هم این حرفت بی معنی تر از اون قبلیه.
    در مورد جمله قرمز هم من که نگرفتم چی گفتی. اما حرف من اینه که مسی براساس عملکرد استثنایی امسالش نگرفتن توپ طلا توسطش عجیبه و تقریبا قطعیه که این جایزه رو میگیره

15. 4 کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

مارادونا كه اصلا براي هدايت آرژانتين شرايط لازم رو نداشت
    باتيستا هم به نظر من فعلا ناموفقه هر چند به زمان بيشتري هم احتياج داره
    پكرمن خوب بود و در زمان حضورش آرژانتين به ذات خودش نزديكتر بود و به نوعي آرژانتيني تر بازي ميكرد كه البته مسي در اون موقع تازه اول راه بود و پكرمن رو هم متاسفانه بركنار كردن
    شما كه اعتقاد دارين اينا خوبن ميشه چنتا از تاكتيكا و روشهايي كه براي استفاده از مسي دارن رو بگين شايد من متوجه نشدم
    مارادونا که از مسی استفاده زیادی کرد!سبک فوبالش هم تهاجمی بود!حالا توی فاز دفاع مشکل داشت
    لااقل توی مرحله گروهی مسی یه یک گل میزد تا دل هوارادانش خوش باشه

مصاحبه هاشون رو وقتي با مصاحبه هاي امثال ژاوي و اينيستا مقايسه كنيد خيلي از مسائل براتون روشن ميشه
    من نگفتم حسود هستن گفتم رابطه اي كه بايد با يه فوق ستاره داشته باشن رو بلد نيستن
    تواناييه هماهنگ شدن با يه فوق ستاره رو ندارن كلي هم دليل اوردم
    نه از نظر ذهني آمادگي اين كارو دارن نه از نظر رفتاري و فرهنگي
    اين پاستوره كجاست؟ توي آرژانتين چه گلي به سذش زده
    كدوم توز رو ميگيد ؟ فكر كنم بهتر باشه دوباره دو بازي اخير آرژانتين رو ببينيد توزي توي زمين نيست
    يا بد بودن ديگر بازيكناي آرژانتين رو نميبينيد يا نميخوايد ببينيد
    يه ديماريا بود كه من فكر ميكردم ميشه ازش مكمل خوبي براي مسي ساخت كه اصلا بازيش نميدن
    مگر نقش کارلوس توس توی تیم ملی آرژانتین و هرناندز و اینیستا یکیه؟؟کارلوس توس مهاجمه نه هافبک!!
    اصلا همین جور نگاه ها به مسی میتونه یه ایجاد انگیزه برای بازیکنان آرژانتین بشه تا بتونن بهتر از اون باشن که این وسط بازم تیم ملی آرژانتین سود کنه

عذر ميخوام بابت شكلكها ولي يه جوري بايد تعجبم رو نشون ميدادم
    قبل از هر چيزي پيشنهاد ميدم فيلم بازيهاي 86 رو گير بياريد (توي اينترنت زياده من خودم از طريق نت خريدم ) تا بيشتر شرايط و تركيب آرژانتين 86 رو درك كنيد
    پاسارلا دفاعي بود كه واقعا هنوز كه هنوزه نمونه اش در آرژانتين پيدا نشده
    اسكار روجري
    نديدن بازي بروچاگا در هافبك و والدانو در حمله بي انصافيه
    خداييش سعي كنيد گير بياريد فيلمهاشو و به بازي بروچاگا و ارتباطي كه با مارادونا داره توجه كنيد
    بازيش توي فينال بي نقص بود
    من تعجب ميكنم از يه طرف ميايد ميگيد آرژانتين تيم بزرگيه و کلکسیونی از ستاره هاست از طرف ديگه ميگين چه كسي رو داشت
    بيلارود كسي بود كه با سيستم خاصش دنياي فوتبال رو متحول كرد لطفا بخونيد تا متوجه نقشش در مسير كلي فوتبال انكار ناپذيره و شايد اين بزرگترين شانس مارادونا بود كه در اون دوره كسي مثل بيلاردو سرمربي آرژانتين بود شانسي كه مسي از اون برخوردار نيست و بهترين سالهاي فوتبالش رو فدراسيون نالايق آرژانتين با انتخابهاي بد داره ازش ميگيره
    تعجب ميكنم واقعا كه صرفا بر اساس تبليغات و تاريخ نويسي پر از نقص روزنامه نگارا مارادونا رو تنها عامل قهرماني آرژانتين ميدونيد اگر اينجوريه پس چرا توي جام 90 قهرمان نشدن چرا در 94 نشدن حتي با دوپينگ
    در كل تيم فعلي آرژانتين از نظر پختگي و داشتن ستاره هاي هماهنگ با هم اصلا به گرد پاي تيم 86 هم نميرسه
    دوست عزیز مارادنا اگر ماردونا شد به خاطر این بود که تیم ملی انگلیس رو اون موقع بعد از جنگ تحقیر کرد!!! (گل قرن+دست خدا)
    فوتبال ورزش بی رحمیه و فقط اسم زننده گل رو یادش میمونه!
    هر چند که بازم خیلی ها اعتقاد دارن امثال مارادونا تیم ملیشون رو یک تنه قهرمان کردن
    ولی خب اگر قرار باشه کلی نگاه کنیم نه زننده گل رو
    اونوقت توپ طلای پارسال حق هرناندز و اسنایدر بود!
    اما با تمام این تفاصیل تیم ملی فعلی آرژانتین تیم کمی نیست حداقل زورش به بولیوی و کلمبیا باید برسه!!
    اگر بهانه مسی اینه که تیم ملی آرژانتین ضعیف و درحه 2 هست پس باید بی برو برگرد لقب بهترین بازیکن تمام ادوار تاریخ رو به ژرژ وه ا بدیم که توی تیم ملی لیبریا بازی میکرد!!!

نقش زيدان در فرانسه غير قابل انكاره اما فرانسه وقتي كسي مثل امه ژاكه روي نيمكت بود قهرمان جهان شد اونهم با معجزه ليلين تورام در نيمه نهايي وقتي جناب زيدان شما به طور كلي اسير تاكتيك بلاژويچ شده بود
    كافيه فقط به اون بازي دوباره نگاه كنيد تا متوجه بشيد فرانسه فقط زيدان نبود البته احتياجي هم نيست از ستاره هاي اون زمان فرانسه اسمي ببرم
    اصولا در تيم امه ژاكه كسي ستاره نبود چون نوع فوتبال امه ژاكه با ستاره ها ميانه خوبي نداشت و به همين خاطر كانتونا و ژينولا دعوت نشدن
    جام 2006 رو من يه جام در سطح پايين ديدم نه برزيل تيم بود نه هلند نه اسپانيا نه فرانسه و نه حتي خود ايتاليا كه قهرمان شد كلا فوتبال در اون جام سطح پاييني
    از نظر من يه بازي خوب شد اونهم آلمان آرژانتين
    البته چون ربطي به اين تاپيك نداره بيشتر وارد بحث فرانسه نميشم
    اما زیدان ....
    قهرمانی های فرانسه بعد از 98 هم تداوم داشت
    اونها ایتالیای اون موقع که 10 نفره به هلند (میزبان یورو 2000 )نباخت توی فینال راحت 2 بر صفر بردن!
    و همینطور قهرمانی در جام کنفدارسیونها
    توی 2002 هم تقریبا همون ستاره ها بودن حتی امه ژاکه هم به عنوان مدیر فنی روی نیمکت بود اما فقط زیدان نبود.
    نتیجه فرانسه بدون گل زده راحت حذف شد!
    با امه ژاکه و روژه لومه و دیگر ستاره های فرانسه که شما ازشون اسم نبردید
    توی 2006 هم که کارنامه فرانسه مشخصه . مدرسه پیرمردها(فرانسه)با ریموند دومنک احمق تا فینال رفتن!!

جواب سوال شما: نداشتن یه دیگو مارادونا!!! کافیه یکبار به صدای تماشاچی های ورزشگاه سانتافه گوش کنید.ببینید کی رو صدا میزدن!
    اما اگر قراره مسی از زیدان و مارادونا و پله بهتر باشه باید یک تنه بر این مشکلات فائق بشه.کاری که افراد مذکور(زیزو-دیگو-پله) قبلا انجام دادن.

سوال من از شما:مسی بدون هرناندز و اینیستا میتونه موفق باشه؟؟

================================================== ==================
    یه سوال از مدیرها یا ناظرهای این انجمن :چرا این انجمن اینجوریه؟؟من این پست ساعت 7 صبح دادم بعضی از عزیران 3 ساعت و نیم از من دیرتر پست دادن فالفور پستهاشون تایید شده اما پست های من تا ساعت 12 ظهر تایید نشده بود!!!مگر بر چه اساسی پستهای سالم و بی مورد تایید میشه؟؟[چرا برای بعضی ها به صورت آنی تایید میشه برای ما تاخیر 5 یا 6 ساعته؟؟
    Last edited by H A M A S; 09-07-2011 at 13:31.

17. این کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

مارادونا که از مسی استفاده زیادی کرد!سبک فوبالش هم تهاجمی بود!حالا توی فاز دفاع مشکل داشت
    لااقل توی مرحله گروهی مسی یه یک گل میزد تا دل هوارادانش خوش باشه
    من نمیدونم بالاخره ملاک موفقیت برای شما چیه؟ اگر فقط گلزنیه که خب پس ژاوی هم موفق نبود. (توجه کنید که مسی هم تو آرژانتین به عنوان هافبک بازی میکرد نه مهاجم)
    نمیدونم چرا نمیبینید که مسی تو همون جام یکی از بهترینهای جام و بهترین بازیکن آرژانتین شد. بیشترین شوت به دروازه رو داشت و 4پاس گل داد. تقریبا تو اکثر گل های آرژانتین (مخصوصا در دور گروهی) نقش 100% داشت. بدون مسی آرژانتین نصف اون گلها رو هم نمیزد. یه نگاه به بازی آرژانتین - کره بکنید. رو یه گل مسی در عرض 2-3نفر رو جا میذاره و توپ رو چیپ میندازه واسه آگرو حاضر و آماده، حالا مثلا این گل رو کی به وجود آورده؟ یا یه جا دیگه باز هم دفاعها رو جا میذاره توپ رو میزنه که به دو تیر میخوره و هیگواین توپ رو روی خط میزنه تو گل. به نظر من چون مسی سطح توقعات رو خیلی برده بالا وقتی بازیهاش تو تیم ملی رو میبینید میگید خوب نبوده، در صورتی که همون بازیها رو از یه بازیکن دیگه اگر ببینید همه ازش تعریف میکنید. مثلا بازیهای وسلی اشنایدر رو اگر کسی از مسی میدید باز هم میگفت مسی ضعیف کار کرده. اشنایدر هم 5تا گلش یکیش که اصلا گل به خودی ملو بود، دو تا دیگه هم به پا و دست 6 نفر خورد و به قول یکی از دوستام بیلیاردی رفت تو گل. حالا همین بازی اشنایدری که واقعا عالی کار کرد و از عوامل صعود هلند به فینال بود رو میذاشتی جای مسی، از نظر همه میشد یه بازی معمولی یا حتی ضعیف

سوال من از شما:مسی بدون هرناندز و اینیستا میتونه موفق باشه؟؟
    البته این سوال رو از من نپرسیدید اما اگر اجازه بدید من بهش جواب بدم.
    بله قطعا مسی در هرتیم درجه یک دیگه ای میتونه خیلی موفق باشه و به عنوان ستاره بدرخشه. اما مگه هیچ تیم دیگه ای در حال حاضر وجود داره که حتی نزدیک به فوتبالی که بارسا ارایه میده، داشته باشه؟ بارسا با روزها تمرین به هماهنگی و هارمونی ای رسیده که واسه خیلی از تیمها غیرممکنه، پس انتظار اینکه مسی یا هرکدوم از بازیکنهای دیگه بارسا بتونن تو یک تیم دیگه همون نمایش رو داشته باشن، بیخوده. (حتی خود مارادونا هم در اون یک سالی که تو بارسا بود، به درخشش و کیفیت الان مسی تو بارسا نزدیک هم نشد) اما این رو مطمئنم که مسی در تیمهایی مثل منچستر یا آرسنال هم میتونه بهترین باشه.
    در آرژانتین هم هر وقت تیم حداقل کیفیت رو از خودش نشون داده، باز هم مسی بهترین بازیکنش بوده.
    یه بار دیگه از شما میپرسم تو این آرژانتین فاجعه و داغون، تو دو بازی قبلی کی بهتر از مسی بازی کرده؟

پ.ن: از همه عذر میخوام این موضوع رو کش دادم، امیدوارم باعث اعصاب خوردی بیش از حد کسی نشده باشم

19. 3 کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •